zananiro Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 το στόρυ για το t95x (2/8) μου είναι το εξής: επειδή σκοτείνιαζε οταν έπαιζε ταινία στο kodi, έπειτα από ψάξιμο στο internet έπρεπε να αλλάξω μία τιμή στο build.prop αρχείο του μα εγώ άλλαξα και το bootvideo αρχείο που πρότεινε κάποιος και έκτοτε δεν έκανε boot παρά μόνο κόλλαγε σε μία κίτρινη οθόνη. Έβαλα μια rom που βρήκα από freaktab και ενώ κατά τα άλλα φαίνεται ΟΚ, το wifi του δεν παίζει καθόλου. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω να το φτιάξω (δοκίμασα και libreelec, και άλλη μία rom που έλεγαν στο freaktab ότι κάνει για το box, αλλά wifi γιοκ) Το firmware είναι για 1/8. Σε Κάποιο ποστ κάποιος δίνει firmware για το 2/8, το δοκίμασες? http://www.FreakTab.com/showthread.php?p=613108 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το firmware είναι για 1/8. Σε Κάποιο ποστ κάποιος δίνει firmware για το 2/8, το δοκίμασες? http://www.FreakTab.com/showthread.php?p=613108 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ναι, αυτό για 2/8 δοκίμασα, το ίδιο μου έδωσαν και από gearbest που τους ζήτησα, αλλά τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ναι, αυτό για 2/8 δοκίμασα, το ίδιο μου έδωσαν και από gearbest που τους ζήτησα, αλλά τζίφος Για δοκίμασε και αυτό. https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=760275&st=320#entry54594670 Ο φίλος από 4pda λέει ότι δουλεύει! Δεν χάνεις τπτ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Για δοκίμασε και αυτό. https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=760275&st=320#entry54594670 Ο φίλος από 4pda λέει ότι δουλεύει! Δεν χάνεις τπτ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΚ ευχαριστώ! Θα τις δοκιμάσω όλες τις rom και βλέπουμε..Φαντάζομαι δεν παίζει να το brickάρω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 ΟΚ ευχαριστώ! Θα τις δοκιμάσω όλες τις rom και βλέπουμε..Φαντάζομαι δεν παίζει να το brickάρω ε? Εννοειατι οτι παντα υπαρχει αυτο το θεμα.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 ΟΚ ευχαριστώ! Θα τις δοκιμάσω όλες τις rom και βλέπουμε..Φαντάζομαι δεν παίζει να το brickάρω ε? Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι αυτό που σου είπε πιο πριν ο φίλος.. Δλδ να το ανοίξεις αν μπορείς για να ξέρεις ακριβώς το wifi chip σου! Μετά κινήσε πιο άφοβα! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Πρώτη ερώτηση... Παίζει αν βάλω κάποια rom που δεν του αρέσει, να τον πιει και να μη μπορώ να του βάλω άλλη rom δηλαδή, ούτε με usb burning tool? Δεύτερη...Αν το ανοίξω και δω το wifi chip, τι θα καταλάβω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Τα 2gb ram ειναι ανεκτά? Αξιζει ακομη το mini8sii στα 45€ από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Πρώτη ερώτηση... Παίζει αν βάλω κάποια rom που δεν του αρέσει, να τον πιει και να μη μπορώ να του βάλω άλλη rom δηλαδή, ούτε με usb burning tool? Δεύτερη...Αν το ανοίξω και δω το wifi chip, τι θα καταλάβω..? Από τι βλέπω στα forum δεν θα καταλάβεις και τπτ :p πάντως ναι, υπάρχει περίπτωση να τον πιει άμα του βάλεις τπτ άλλο! Βλέπω ότι δεν υπάρχει και μεγάλη υποστήριξη για το συγκεκριμένο BOX.. Οπότε δοκιμάζεις αυτή που σου έστειλα, είναι για το δικό σου! 2g/8g Δεν έχεις? Επίσης βρήκα και αυτή http://Https://mega.nz/#F!jtxTUJzB!ctGcHotn6CVI0mn5KbDdZg Με αυτές δεν θα το κάνεις brick σίγουρα! Καλή επιτυχία! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ευχαριστώ για το χρόνο σου..! Το λινκ που δίνεις είναι αυτό που μου έδωσε και το gearbest όπου ναι μεν boot-άρει κανονικά αλλά δεν έχω wifi... Αυτό που έδωσες από 4pda, το φοβάμαι λίγο αν παίζει να μου το μπρικάρει.. Προτιμάω να το έχω μόνο για ethernet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ευχαριστώ για το χρόνο σου..! Το λινκ που δίνεις είναι αυτό που μου έδωσε και το gearbest όπου ναι μεν boot-άρει κανονικά αλλά δεν έχω wifi... Αυτό που έδωσες από 4pda, το φοβάμαι λίγο αν παίζει να μου το μπρικάρει.. Προτιμάω να το έχω μόνο για ethernet... Μπες μια στο 4pda στο νήμα του box σου, κάνε μετάφραση και διάβασε.. Πιστεύω θα βγάλεις άκρη! Επίσης, θα πέρναγα άλλη μια με burning tool την ρομ. Ελπίζω να βοήθησα και να βγάλεις άκρη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Την πέρασα και έτσι και αλλιώς, αλλά...παπάκια.... Αν και κατέβασα σήμερα πρωί όλες τις rom από 4pda με σκοπό να τις δοκιμάσω όλες το απόγευμα, υπό το φόβο του brick (που δεν είχα πριν, λόγω άγνοιας), θα μείνω με τη δική του και θα παίζω με ethernet αναγκαστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Γνωρίζει κανείς σε πόσες ημέρες παραλαμβάνεις tv box από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 @kabel εγώ το gt1 το παρέλαβα σε 14 μέρες.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Γνωρίζει κανείς σε πόσες ημέρες παραλαμβάνεις tv box από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest?? Ευχαριστώ Σιγουρέψου ότι θα το στείλουν και σύντομα... Πήγαινε στο λογαριασμό σου στο my orders και πάτα το κουμπάκι dispatch faster... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ναι ε;Και εγώ που νόμιζα ότι θα παραλάβω σε 4-5. Τεσπά.Ευχαριστώ φιλος.Στην αναμονή λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Γνωρίζει κανείς σε πόσες ημέρες παραλαμβάνεις tv box από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest?? Ευχαριστώ Με dhl 3 μερες σε Κρητη απο την μερα αποστολης. 7-10 μερες με αλλον τροπο ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα 2gb ram ειναι ανεκτά? Αξιζει ακομη το mini8sii στα 45€ από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και τα δυο που εχω ειναι με 2gb και πανε σφαιρα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Αρα με βλεπω να πηγαινω στο mini8sii. Πιστευω θα με καλυψει. Για kodi, και κανα χαζοπαιχνιδο το θελω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παρέλαβα σήμερα το mecool bb2 pro , εντυπώσεις αύριο που θα στηθεί στο σπίτι του ιδιοκτήτη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καλημέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος του mini m8s ii, εγκατάσταση του cosmote tv go; κάποια άλλη συσκευή που να δουλεύει το cosmote tv go υπάρχει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Σπερα παιδες. Ειδα ενα review τις προαλλες για αυτο το μηχανακι: http://mediaplayers.gr/minix-u9-h/ To εχει παρει κανεις να μου πει αν αξιζει τα χρηματα του? Ειχα παλιοτερα minix και γενικα ημουν ευχαριστημενος. Απλα μου φανηκε περιεργο που εχει τον 912 και εχει υποστηριξη για HD audio. Εφοσον ισχυει μετραει! Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Σπερα παιδες. Ειδα ενα review τις προαλλες για αυτο το μηχανακι: http://mediaplayers.gr/minix-u9-h/ To εχει παρει κανεις να μου πει αν αξιζει τα χρηματα του? Ειχα παλιοτερα minix και γενικα ημουν ευχαριστημενος. Απλα μου φανηκε περιεργο που εχει τον 912 και εχει υποστηριξη για HD audio. Εφοσον ισχυει μετραει! μετράει μεν, πάρα πολλά τα φράγκα δε........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κορυφαίο μηχανάκι το συγκεκριμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Σπερα παιδες. Ειδα ενα review τις προαλλες για αυτο το μηχανακι: http://mediaplayers.gr/minix-u9-h/ To εχει παρει κανεις να μου πει αν αξιζει τα χρηματα του? Ειχα παλιοτερα minix και γενικα ημουν ευχαριστημενος. Απλα μου φανηκε περιεργο που εχει τον 912 και εχει υποστηριξη για HD audio. Εφοσον ισχυει μετραει! Ακριβο μου φαινεται και μενα. Σε αυτα τα λεφτα εχει μονο 2/16 μνημη και επισης, πιο βασικο για μενα, δεν ειναι ρουταρισμενο. Αξιζει τοσα λεφτα μονο για hd audio ? Και, επισης εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν πολυ πιο φτηνα μηχανακια με τα ιδια χαρακτηριστικα? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 @icy20 έχω διαβάσει και εγώ για το συγκεκριμένο...πολλα προβλήματα! Διάβασα ότι το u1 παίζει καλύτερα από το u9,βεβαια το software του θα πάρει πολλά Update και θα στρώσει.. Εγώ γλυκοκοιτάζω το yundoo y8 4k...σχεδον στα ίδια λεφτά και υπερτουμπανο! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts