Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα mx3 με android 4.4 root. Επειδή δεν ξέρω καλά από αυτά αν το συνδέσω με τον υπολογιστή και δοκιμάσω να κάνω κανα update υπάρχει περίπτωση να μου σβήσει ότι έχει; Κάτι που πρέπει να προσέξω η τι να μην κάνω; Δοκίμασα να κάνω update από το εικονίδιο του box κατευθείαν και μου λέει κάτι για OTA unable κάπως έτσι...

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Καλησπερα στην παρεα , χωρις να ξερω και πολλα θελω να ρωτησω τι απο τα παρακατω tv box να διαλεξω και τι να προσεξω , ή αν εχετε κατι καλυτερο υπ οψην σας στα λεφτα αυτα περιπου .

H96 Pro Plus Amlogic S912

Tanix TX8 MAX Amlogic S912

Ναι. Το box το σύνδεσες χωρίς τον μετασχηματιστή, σωστά; Αν και τα δοκίμασα και τα 2.

Κάποιο λινκ; είναι η επίσημη;

Τελείως γυμνό (ούτε μετασχηματιστή,ούτε κάρτες, ούτε USB μόνο το καλώδιο όταν πρέπει).

Χρησιμοποίησες την έκδοση USB burning Tool v. 2.0.5.15 ???

Επίσης χρησιμοποίησε όσο πιο "παλιό" υπολογιστή έχεις και μάλλον όχι 64bit (και φυσικά για μια ακόμα φορά λέω όχι USB 3.0 θύρα).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ειμαι στο να παραγγειλω το X92 Amlogic S912 3GB RAM 32GB,

1)υπαρχει καποιος λογος να μην το παρω?

2)Προτεινει καποιος , καποιο αλλο?

Σκεφτομουν και το για το H96 PRO PLUS Amlogic S912 3GB RAM 32GB

Αν προβληματιζεστε για launcher προτιμηστε evie απλος ελαφρης και σταθερος ( και δεν δοκιμασα κι ληγους πριν καταληξω στον evie ) τον εχω σε ενα mxiii g .

Τελείως γυμνό (ούτε μετασχηματιστή,ούτε κάρτες, ούτε USB μόνο το καλώδιο όταν πρέπει).

Χρησιμοποίησες την έκδοση USB burning Tool v. 2.0.5.15 ???

Επίσης χρησιμοποίησε όσο πιο "παλιό" υπολογιστή έχεις και μάλλον όχι 64bit (και φυσικά για μια ακόμα φορά λέω όχι USB 3.0 θύρα).

Δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα. Δεν εχεις περασει τους drivers.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα. Δεν εχεις περασει τους drivers.

Ξαναβάζω μέρος από το Ποστ μου #7507 στη σελ. 501 στο οποίο από την αρχή παρέπεμψα.

07132016,

10:20

This is for the S95, but may work on others.

For starters, let's get a couple of things configured. Make sure you are using the primary USB ports on your PC/Laptop. Make sure you are not using a USB 3.0 port.

Make sure that your USB ports do not have power saving enabled. Make sure you are using the S95's OTG port, this is the one closest to the SD card slot.

NOTE: It is very important, that you follow every step as written and in order.

1.) On your computer, go to C:\Program Files\Amlogic\USB_Burning_Tool\WorldCup_Device.

In that folder is an exe file named, "InstallDriver.exe", run that, if you get permission dialog popups, allow them.

2.) Download the correct update file for your device and the version you want, make sure you download the file specified for use with the USB Burning Tool. The file

may require extraction to end up with a file ending in ".img".

3.) We are using a method that does not require pressing the Fn switch.

4.) Open the USB Burning Tool and load the update image you downloaded.

5.)Remove the power cable from the S95. Disconnect all USB accessories and disconnect any SATA drive. Remove SD card if one is inserted.

6.) Starting with the MaletoMale

USB cable unplugged from both ends, insert the USB cable in to the S95's OTG port, do not connect the other end to the PC yet.

7.) In the USB tool, leave settings at default, except check "Force Erase All" and click the Start button.

8.) Insert the MaletoMale

USB cable's free end in to your PC.

9.) Watch the tool to see if the S95 gets recognized, if it does the flash should begin.

If after 30-40

seconds it does not recognize the S95, Do nothing to the USB Burning Tool, unplug the USB cable from your PC and wait 5 seconds. Reinsert the USB

cable in to your PC. Repeat step # 9. Try this 3-4

times before giving up.

10.) If the flash is successful, plug the power cable in to the S95 and disconnect the USB cable. Stop and close the USB Burning Tool.

Last edited by RISCy Dude; 12302016,

----------------- Θα επισημάνω 3 σημεία μόνο----------------

1. Φυσικά αρχικά πρέπει να γίνει εγκατάσταση των drivers.

2. Τονίζει ότι η θύρα USB δεν πρέπει να είναι 3.00 (σωστό ή λάθος καλό είναι να εξετασθεί και να ληφθεί υπόψιν).

3. Παρά την εγκατάσταση των drivers είναι δυνατόν το Box άλλες φορές να αναγνωρίζεται με την πρώτη άλλες δε φορές με την 2η ή 3η ή 4η κλπ. προσπάθεια (το διαπίστωσα ο ίδιος ότι αυτό ισχύει).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω δει ένα στο σκρουτζ [OEM MXQ Smart TV Box (S805/1GB/8GB/Android)] από το οποίο το μόνο που θέλω είναι να παίζει σε τηλεόραση σε μαγαζί μόνο για browser (μόνο για αυτο)!!

-Θέλω από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ περίπου να δείχνει ένα συγκεκριμένο site (με αποτελέσματα που θα ανανεώνονται από μόνα τους) χωρίς να κλείνει αν ζεσταθει!!!

-Και απλά ο χειρισμός του να γίνεται με ένα ασύρματο ποντίκι!!

-Επίσης να έχει καλό wifi (δεν είναι μεγάλη η απόσταση αλλά ας έχει)!!

Θα έχω θέμα με το συγκεκριμένο; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο σε αυτά τα λεφτα;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω δει ένα στο σκρουτζ [OEM MXQ Smart TV Box (S805/1GB/8GB/Android)] από το οποίο το μόνο που θέλω είναι να παίζει σε τηλεόραση σε μαγαζί μόνο για browser (μόνο για αυτο)!!

-Θέλω από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ περίπου να δείχνει ένα συγκεκριμένο site (με αποτελέσματα που θα ανανεώνονται από μόνα τους) χωρίς να κλείνει αν ζεσταθει!!!

Θα έχω θέμα με το συγκεκριμένο; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο σε αυτά τα λεφτα;

Με 1 gb ram δισκολα θα εχει συνεχη ροη χωρις buffering για μια ωρα.,προτιμησε κατι με 2gb ram και επεξεργαστη s905 s905x η s912.

Οσο για αυρματη συνδεση ,αυο ειναι λαχειο σε κουτια αντιστοιχων δυνατοτητων

Καλησπέρα παιδιά,

Σου απάντησα και στο άλλο θέμα, αντιγράφω και εδώ.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα !!! Για τον ίδιο λόγο το έχω πάρει, είναι άψογο. Στους τρεις μήνες που το έχω και παίζει, έχει κολλήσει μόνο μια φορά και απλά το έκανα επανεκκίνηση. Λογικό βέβαια, αφού το έχω ανοιχτό 24/7, παίζει και αυτό το ρόλο του.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

πως κάνω unroot το mini m8s ii? θέλω να βλέπω ΟΤΕ tv μέσω της εφαρμογής αλλά μου γράφει ότι δεν γίνεται σε rooted συσκευή.

Καλησπερα,ενω εχω κατεβασει το show box στο κινητο και δουλευει μια χαρα στο pc δεν τα παει καλα.

Ενω εχει ελληνικα μια ταινια μου βγαζει error,πολλες ταινιες δεν παιζουν καν και οταν βαζω μια ταινια

στην αναζητη δεν δουλευει το enter για να ψαξει,εχετε καμια ιδεα?

Με 1 gb ram δισκολα θα εχει συνεχη ροη χωρις buffering για μια ωρα.,προτιμησε κατι με 2gb ram και επεξεργαστη s905 s905x η s912.

Οσο για αυρματη συνδεση ,αυο ειναι λαχειο σε κουτια αντιστοιχων δυνατοτητων

Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ; στείλε ένα λινκ!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου απάντησα και στο άλλο θέμα, αντιγράφω και εδώ.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα !!! Για τον ίδιο λόγο το έχω πάρει, είναι άψογο. Στους τρεις μήνες που το έχω και παίζει, έχει κολλήσει μόνο μια φορά και απλά το έκανα επανεκκίνηση. Λογικό βέβαια, αφού το έχω ανοιχτό 24/7, παίζει και αυτό το ρόλο του.

Στείλε μου σε ινμποξ η αν δεν έχεις θέμα εδώ τι χρήση του κανεις ακριβώς;

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ; στείλε ένα λινκ!!

Στείλε μου σε ινμποξ η αν δεν έχεις θέμα εδώ τι χρήση του κανεις ακριβώς;

Γιατί να έχω θέμα ?

Παίζει αυτό το site σε fullscreen (από το toggle) όλο το 24ωρο. Τα βράδια δεν το κλείνω γιατί βαριέμαι να το ανοίγω, να ανοίγω τον browser και να το ξαναβάζω κάθε μέρα. Κλείνω μόνο την tv και την επόμενη συνεχίζει κανονικά.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

που ειναι παιδια, αυτο το αρχειο 4Κ για το GT1 να το τρεχω καθε φορα που το ανοιγω ?

Που υπαρχει να το κατεβασω ?

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

πως κάνω unroot το mini m8s ii? θέλω να βλέπω ΟΤΕ tv μέσω της εφαρμογής αλλά μου γράφει ότι δεν γίνεται σε rooted συσκευή.

Και εγω θα ήθελα να μάθω πως γινεται unroot το beelink x2 για να τρεξω το nova go. Τα φωτα σας please

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να έχω θέμα ?

Παίζει αυτό το site σε fullscreen (από το toggle) όλο το 24ωρο. Τα βράδια δεν το κλείνω γιατί βαριέμαι να το ανοίγω, να ανοίγω τον browser και να το ξαναβάζω κάθε μέρα. Κλείνω μόνο την tv και την επόμενη συνεχίζει κανονικά.

Εγώ θέλω να βάλω με τον υπόδρομο!! Οπότε να φανταστώ θα παίξει κομπλε!!!

που ειναι παιδια, αυτο το αρχειο 4Κ για το GT1 να το τρεχω καθε φορα που το ανοιγω ?

Που υπαρχει να το κατεβασω ?

Δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο αρχείο. Βρες ένα οποιοδήποτε αρχείο 4Κ. Γκούγκλαρε 4k video sample και κατέβασε ένα μικρό μερικών δευτερολέπτων ίσα ίσα να κάνεις τη δουλειά. Πάντως αυτό με το 4Κ είναι προσωρινή λύση που πρέπει να επαναλαμβάνεις μετά από κάθε επανεκκίνηση του box. Το καλύτερο είναι να κάνεις το edit build.prop για να λύσεις μόνιμα το θέμα.

Εγώ θέλω να βάλω με τον υπόδρομο!! Οπότε να φανταστώ θα παίξει κομπλε!!!

Για τη χρήση που λες φτάνει και περισσεύει. Αν όμως θες να το φορτώσεις με περισσότερα πράγματα και χρήσεις τότε θα χρειαστείς κάτι με περισσότερη ram.

Papakitou τι είναι το libreelec? Έχω το ίδιο μηχάνημα με σένα. Σου κάνει θέμα με το Wi-Fi? Ενώ δείχνει σχεδόν φουλ κατεβάζει με το 1/10 από ότι με Ethernet. Επίσης λύση με το uproot υπάρχει λύση? Πήγα και εγώ να του βάλω το ΟΤΕ go και τώρα μου κλείδωσε για ένα μήνα...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Libreelec είναι ένα λειτουργικό που τρέχει κατ' ευθείαν το Kodi. Μπαίνει σε PC σε single board computers (raspberry), αλλά πλέον και στα περισσότερα TV Boxes ή mediaplayers. Edited by ael1964
Hello moto....!

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το alfawise ή για το GT1. Πάντως αυτό με το μωβ χρώμα στο μενού το παρατήρησα χτες στο GT1 όταν έγινε το update στο fw 109. μετά που έκανα καπάκι update σε 110 το μενού επανήλθε στο γνωστό γκρι χρώμα.

Κάτι ακόμα για το GT1. Έχει κανείς θέμα με το wifi? Εμένα έχει 3 γραμμές και στο τσακίρ κέφι τρεις. Προσπαθούσα χτες να δω αθλητικά σε HD από zem (sport365) και sportsdevil (acestream) και δεν γινόταν. Συνεχώς κολλούσε η ροή. Είναι το πρώτο box που μου το κάνει αυτό. Με το Μ18 kai to ΜΧΙΙΙ-G II έχω φουλ σήμα και παίζουν κομπλέ.

Φίλε μου, επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου GT1 μηχανάκι! Το streaming στα sports έχει γίνει πολύ ενοχλητικό, καλλάει συνεχώς, συνεχές buffering...Το ίδιο και με acestream/plexus

Tην ίδια ώρα, το streaming μέσω Samsung Galaxy tablet απροβλημάτιστο. Συνεχείς ροή...

Σε μετρήσεις που κάνω με το Speedtest υπάρχουν συνεχείς αυξομειώσεις. Την μια στιγμή 3-4-5 Mbits , την άλλη καρφί 12-13 MBits που είναι και η πραγματική απόδοση της γραμμής μου.

Εχω πραγματικά σκάσει...Αντίθετα στο streaming ταινιών κανένα πρόβλημα.

Οποιος άλλος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει.

Το box μου έχει το τελευταίο OTA update.

Είχα παραγγείλει 4 Φεβρουαρίου από gearbest το alpfawise H96 PRO+. Με τη συνεχή κοροϊδία του gearbest, σε 2 μέρες θα το στείλουμε, σήμερα ακύρωσα την παραγγελία και είμαι σε αναζήτηση άλλου. Τι προτείνετε?

τελικα με τη v8b του sc λύνεται το θέμα της φωτεινότητας, ή χρειάζεται πείραγμα το build.prop?

επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο σημειου του thread ήταν οι οδηγίες για το build.prop γιατί δε θυμάμαι και πλεον οι σελιδες ειναι πολλες?

Alex

επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο σημειου του thread ήταν οι οδηγίες για το build.prop γιατί δε θυμάμαι και πλεον οι σελιδες ειναι πολλες?
Πήγαινε πάνω δεξιά στην αναζήτηση στο θέμα, γράψε build.prop και θα τις βρεις εύκολα! ;)

2017_02_20_14_12_26.png