Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες και εγώ που πήγα να την περάσω ΟΤΑ την 110 μου έβγαλε σφάλμα και έβγαλα το καλώδιο και άνοιξε το κουτί ξανά σε 109 οπότε δοκίμασα ξανά σε ανάβαθμιση και δούλεψε, υπόψιν ότι πριν είχα ένα usb στικ και λέω μήπως αυτό έφταιγε, μήπως έχεις και εσύ και φταίει αυτό αλλιώς τυχαίο γεγονός.

Αλλά διαβάζοντας και εδώ στο φόρουμ της beelink πιθανόν να έφταιγε σε εμένα το usb

Όχι δεν έχω τίποτα πάνω στις θύρες usb.

Θα δοκιμάσω αργότερα που θα πάω στο σπίτι να το βγάλω από το ρεύμα μήπως.....

Νικήτας

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1348

• makis1024

575

• ath156

1874

Thanks for the information Nim!

By the way, what are those numbers at the top of the screen? one ...

Answer: those are system stats info [temp, emmc stream, ram, wifi signal, internet stream u+d, date] (-:

Παράθεση από το site της beelink σε ερώτηση χρήστη για screenshot του νέου firmware 110.

Δες και Ποστ #7759.

Που στα μενού βρίσκεται αυτό δεν μπορώ να βρω.γράφω από το τηλέφωνο δεν μπορώ να βρω το ποστ που δίνεις

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ξέρει κανείς αν υπάρχει twrp recovery που να είναι για το Alfawise S92;

Χρησιμοποίησα ένα για το Beelink GT1, εγκαθιστά το Supersu γίνεται root, αλλά μου βγάζει αυτό το σφάλμα : sbin/postrecoveryboot.sh process ended with ERROR :17

Hello moto....!

Που στα μενού βρίσκεται αυτό δεν μπορώ να βρω.γράφω από το τηλέφωνο δεν μπορώ να βρω το ποστ που δίνεις

Αναφέρομαι σε Ποστ της σελίδας 518 αυτού του Forum όπου υπάρχουν screenshots της v110.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Σοβαρό προβλημα στο alfawise $92..Σήμερα η εικόνα ήλθαν μουντή,πήγα να δω για updates και είχε νέα έκδοση..την κατέβασα αλλά μου έβγαλε κατεστραμμένο σύστημα οπότε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Την πήρε την αναβάθμιση και άλλαξε τελείως το μενου..μπαίνω ρυθμίσεις και αλλάζω το σύστημα χρωματος απο yuv σε rgb κάνει επανεκκίνηση παπαλα.ανοίγει δείχνει το αρχικό μενού και κολλάει εκεί.Πρέπει να βγάλω το καλώδιο αλλά με το που ανοιγει πάλι τα ίδια ν.Υπάρχει τρόπος να φλασαρω την τον χωρίς καλώδιο male to male μεσω sd πχ;;Υπάρχει τρόπος να κάνω φορματ χωρίς να μπω στο μενου;;

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Χθες και εγώ που πήγα να την περάσω ΟΤΑ την 110 μου έβγαλε σφάλμα και έβγαλα το καλώδιο και άνοιξε το κουτί ξανά σε 109 οπότε δοκίμασα ξανά σε ανάβαθμιση και δούλεψε, υπόψιν ότι πριν είχα ένα usb στικ και λέω μήπως αυτό έφταιγε, μήπως έχεις και εσύ και φταίει αυτό αλλιώς τυχαίο γεγονός.

Αλλά διαβάζοντας και εδώ στο φόρουμ της beelink πιθανόν να έφταιγε σε εμένα το usb

Αυτά τα γράμματα πως τα ενεργοποίησε ς στην πάνω μπάρα; σε ποιο μενού είναι;

Ναι υπάρχει dimgeo, θέλεις μια micro sd διαμορφωμένη σε FAT32 και θα γράψεις τα 3 αρχεία από αυτό το συμπιεσμένο αρχείο https://mega.nz/#!i14DFD4C!jTWdKV3rr4Iq5K5DKnOjVsiM_VCjrBZGBtYabZzfXL0. Θα βγάλεις το ρεύμα και θα τοποθετήσεις την micro sd. Κρατώντας πατημένο το reset κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος (βάλε μια οδοντογλυφίδα ή έναν συνδετήρα στην τρύπα μέχρι να ακουστεί το πάτημα του κουμπιού). Κρατώντας πατημένο το κουμπί το βάζεις στο ρεύμα και θα δεις ότι μετά από 10 δευτερόλεπτα θα αρχίσει μόνο του να κάνει εγκατάσταση από την micro sd το firmware.

Αυτή είναι γνωστή μέθοδος αναβάθμισης για όλες τις AmLogic συσκευές.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης αν δεν βάλεις την micro sd και κρατήσεις το κουμπί πατημένο βάζωντας το ρεύμα θα μπει σε recovery mode και εκεί μπορείς να επιλέξεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Hello moto....!

Ναι υπάρχει dimgeo, θέλεις μια micro sd διαμορφωμένη σε FAT32 και θα γράψεις τα 3 αρχεία από αυτό το συμπιεσμένο αρχείο https://mega.nz/#!i14DFD4C!jTWdKV3rr4Iq5K5DKnOjVsiM_VCjrBZGBtYabZzfXL0. Θα βγάλεις το ρεύμα και θα τοποθετήσεις την micro sd. Κρατώντας πατημένο το reset κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος (βάλε μια οδοντογλυφίδα ή έναν συνδετήρα στην τρύπα μέχρι να ακουστεί το πάτημα του κουμπιού). Κρατώντας πατημένο το κουμπί το βάζεις στο ρεύμα και θα δεις ότι μετά από 10 δευτερόλεπτα θα αρχίσει μόνο του να κάνει εγκατάσταση από την micro sd το firmware.

Αυτή είναι γνωστή μέθοδος αναβάθμισης για όλες τις AmLogic συσκευές.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης αν δεν βάλεις την micro sd και κρατήσεις το κουμπί πατημένο βάζωντας το ρεύμα θα μπει σε recovery mode και εκεί μπορείς να επιλέξεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.με έσωσες,ούτε είχα δει το reset εκεί κάτω.χίλια ευχαριστώ

Φιλικά Γιώργος

Εκτος του default launcher που εχουν τα περισσοτερα κουτια, υπαρχει κανενας αλλος με ωραια μεγαλα εικονιδια να κατεβασω?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Είδα τον Ugos, δεν το δοκίμασα

Σοβαρό προβλημα στο alfawise $92..Σήμερα η εικόνα ήλθαν μουντή,πήγα να δω για updates και είχε νέα έκδοση..την κατέβασα αλλά μου έβγαλε κατεστραμμένο σύστημα οπότε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Την πήρε την αναβάθμιση και άλλαξε τελείως το μενου..μπαίνω ρυθμίσεις και αλλάζω το σύστημα χρωματος απο yuv σε rgb κάνει επανεκκίνηση παπαλα.ανοίγει δείχνει το αρχικό μενού και κολλάει εκεί.Πρέπει να βγάλω το καλώδιο αλλά με το που ανοιγει πάλι τα ίδια ν.Υπάρχει τρόπος να φλασαρω την τον χωρίς καλώδιο male to male μεσω sd πχ;;Υπάρχει τρόπος να κάνω φορματ χωρίς να μπω στο μενου;;

Το ιδιο μου εκανε και μενα, εκανα restart και το κουτι δουλευει κανονικα. Να ρωτησω τα εξης:

Εκανες επαφορα και μετα τι εκανες? Εκανες Παλι wireless update και πηρε την καινουργια αναβαθμιση? Δηλαδη με την επαφορα φτιαχνει το ΟΤΑ?

Ποιο μενου αλλαξε? Αυτο με το σομον χρωμα? Γιατι αλλαξες το χρωμα yuv σε rgb? Νομιζω οτι ειναι για παλιες τηλεορασεις αυτο

Τωρα δουλευει κανονικα το box σου?

Edited by zenix

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εκανα επαφορα, ξαναδουλεψε το wireless update ,αλλα παλι τα ιδια. Πως θα κανω την αναβαθμιση?

Επισης απο ποια σε ποια version ειναι η αναβμιση που ηρθε?

Edited by zenix

Ναι εκανα επαναφορά και πήρε το update κανονικά..αλλαξε τελείως η εμφάνιση του louncer στην αρχική σελίδα.Τώρα παίζει άψογα και αν και έβαλα το νεο kodi που δεν παλεύεται θα βάλω το απόγευμα τον 16 παλι..Δεν ξέρω τι έγινε αλλά τα χρώματα πλέον είναι πολυ φωτεινά ενώ πριν και στον louncer δεν έβλεπα καλα

Φιλικά Γιώργος

Εγώ για Launcher σας προτείνω το Square home ή το Square home 2.

Δηλαδή έχουν και άλλοι το ματζέντα (κάτι σαν μωβ) χρώμα στα εικονίδια των ρυθμίσεων; Και νόμιζα οτι κάποιο θέμα είχε το δικό μου, γιατί σε όσα reviews είδα είχε κανονικά το γκρι. Η λύση είναι το update;

Και κάτι ακόμα.Γνωριζετε την εφαρμογή sixaxis controller; Όποιος θέλει να συνδέσει στο tv box χειριστήριο ps3 ας δοκιμάσει αυτή την εφαρμογή. Έχει και βίντεο στο YouTube πως ρυθμίζεται.

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Ναι εκανα επαναφορά και πήρε το update κανονικά..αλλαξε τελείως η εμφάνιση του louncer στην αρχική σελίδα.Τώρα παίζει άψογα και αν και έβαλα το νεο kodi που δεν παλεύεται θα βάλω το απόγευμα τον 16 παλι..Δεν ξέρω τι έγινε αλλά τα χρώματα πλέον είναι πολυ φωτεινά ενώ πριν και στον louncer δεν έβλεπα καλα

Ξαναεκανες wireless update απο την εφαρμογη του s92? Διοτι εμενα, μετα την επαναφορα ρυθμισεων , ξαναπροσπαθησα wireless update , κατεβασα το αρχειο, πατησα αναβαθμιση αργοτερα, εκανα reboot, και το κουτι εβγαζε ενα μηνυμα " το συστημα αναβαθμιζεται, περιμενετε", αλλα μετα απο πολλη ωρα δεν ειχε κανει τιποτα

Δηλαδή έχουν και άλλοι το ματζέντα (κάτι σαν μωβ) χρώμα στα εικονίδια των ρυθμίσεων; Και νόμιζα οτι κάποιο θέμα είχε το δικό μου, γιατί σε όσα reviews είδα είχε κανονικά το γκρι. Η λύση είναι το update;
Δεν ξέρω αν μιλάμε για το alfawise ή για το GT1. Πάντως αυτό με το μωβ χρώμα στο μενού το παρατήρησα χτες στο GT1 όταν έγινε το update στο fw 109. μετά που έκανα καπάκι update σε 110 το μενού επανήλθε στο γνωστό γκρι χρώμα.

Κάτι ακόμα για το GT1. Έχει κανείς θέμα με το wifi? Εμένα έχει 3 γραμμές και στο τσακίρ κέφι τρεις. Προσπαθούσα χτες να δω αθλητικά σε HD από zem (sport365) και sportsdevil (acestream) και δεν γινόταν. Συνεχώς κολλούσε η ροή. Είναι το πρώτο box που μου το κάνει αυτό. Με το Μ18 kai to ΜΧΙΙΙ-G II έχω φουλ σήμα και παίζουν κομπλέ.

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το alfawise ή για το GT1. Πάντως αυτό με το μωβ χρώμα στο μενού το παρατήρησα χτες στο GT1 όταν έγινε το update στο fw 109. μετά που έκανα καπάκι update σε 110 το μενού επανήλθε στο γνωστό γκρι χρώμα.

Για το alfawise s92 μιλάω.

Είμαι με στοκ S92_109MO.

Υπάρχει update σε 110 για το alfawise;

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Εκτος του default launcher που εχουν τα περισσοτερα κουτια, υπαρχει κανενας αλλος με ωραια μεγαλα εικονιδια να κατεβασω?

Εγώ έχω βάλει αυτόν SquareHome.Tablet(old version) , δοκίμασε τον . Έχει και διάφορα θέματα να κατεβάσεις τα οποία αλλάζουν το χρώμα και τη διαφάνεια των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας. Αν τον κατεβάσεις πήγαινε ρυθμίσεις και πάτα αλλαγή θέματος , θα σε πετάξει στο playstore , δοκίμασε να βάλεις το θέμα που λέει glass , δημιουργεί διαφανή τετράγωνα με αποτέλεσμα να φαίνεται και το φόντο απο πίσω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι ακόμα για το GT1. Έχει κανείς θέμα με το wifi? Εμένα έχει 3 γραμμές και στο τσακίρ κέφι τρεις. Προσπαθούσα χτες να δω αθλητικά σε HD από zem (sport365) και sportsdevil (acestream) και δεν γινόταν. Συνεχώς κολλούσε η ροή. Είναι το πρώτο box που μου το κάνει αυτό. Με το Μ18 kai to ΜΧΙΙΙ-G II έχω φουλ σήμα και παίζουν κομπλέ.

Στα 10 μέτρα απόστασης μεταξύ του ρούτερ με το κουτί έχω σήμα φουλ , σε δοκιμή με speedtest έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα με εθερνετ. Μήπως είσαι σε διαφορετικό δωμάτιο; Τι chipset έχεις; ( εμένα είναι το a912). Επίσης δεν είναι κριτίριο το acestream για να δεις πόσο χάνει σε ταχύτητα, κάνε speedtest . δες και λίγο εδώ http://www.bee-link.com/Beelink-975-1-2.html

Edited by jimbean

Και εγώ είχα θέμα με το ζεμ χτες, το γύρισα σε iptv και είδα κανονικά.το έχω με εθερνετ

Στα 10 μέτρα απόστασης μεταξύ του ρούτερ με το κουτί έχω σήμα φουλ , σε δοκιμή με speedtest έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα με εθερνετ. Μήπως είσαι σε διαφορετικό δωμάτιο; Τι chipset έχεις; ( εμένα είναι το a912). Επίσης δεν είναι κριτίριο το acestream για να δεις πόσο χάνει σε ταχύτητα, κάνε speedtest . Επίσης δες λίγο εδώ http://www.bee-link.com/Beelink-975-1-2.html
Το box είναι στο σαλόνι και το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο (παρεμβάλλονται 2 τοίχοι) αλλά έχω βάλει repeater στο σαλόνι και όλες οι συσκευές πιάνουν φουλ σήμα. Με το GT1 έχω μόνο 2 γραμμές. Η ταχύτητα της γραμμής είναι αυτή που είναι, το πρόβλημα είναι ότι το GT1 έχει 2 γραμμές σήμα wifi ενώ όλες οι άλλες συσκευές (κινητά, τάμπλετ, mxiii-g ii, m18) έχουν 4 γραμμές και στρημάρουν απροβλημάτιστα.

Στο link που μου έδωσες λέει ότι το έλυσε διαχωρίζοντας το dual band και κάνοντας σύνδεση μόνο στο 5ghz band. Πως γίνεται αυτό?

Το box είναι στο σαλόνι και το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο (παρεμβάλλονται 2 τοίχοι) αλλά έχω βάλει repeater στο σαλόνι και όλες οι συσκευές πιάνουν φουλ σήμα. Με το GT1 έχω μόνο 2 γραμμές. Η ταχύτητα της γραμμής είναι αυτή που είναι, το πρόβλημα είναι ότι το GT1 έχει 2 γραμμές σήμα wifi ενώ όλες οι άλλες συσκευές (κινητά, τάμπλετ, mxiii-g ii, m18) έχουν 4 γραμμές και στρημάρουν απροβλημάτιστα.

Στο link που μου έδωσες λέει ότι το έλυσε διαχωρίζοντας το dual band και κάνοντας σύνδεση μόνο στο 5ghz band. Πως γίνεται αυτό?

Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω σε αυτό που λες , αλλά επιμένω κάνε ένα τεστ με κάποιο απο τα άλλα κουτιά που πιάνουν καλύτερα και ένα τεστ με το gt1 να δεις πως μεταφράζεται σε ταχύτητα αυτό που βλέπεις. Κάποια κουτιά δείχνουν φουλ σήμα αλλά στην πράξη έχουν μεγάλη πτώση στην ταχύτητα , ενώ άλλα δείχνουν 2 γραμμές αλλά έχουν σχετικά καλύτερη ταχύτητα. Αυτό που σου έγραψα πως δεν είναι κριτήριο το acestream το λέω διότι μπορεί να παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που δεν έπαιζε σωστά οι οποίοι δεν σχετίζονται πάντα με την ταχύτητα σου. Γενικά αν δεις ταχύτητες πάνω απο 5 mbs μπορείς να κάνεις streaming απροβλημάτιστα. Βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&hl=el. Για την εναλλαγή αυτή που γράφουν είναι στις ρυθμίσεις του ρούτερ.

Edited by jimbean

Ξαναεκανες wireless update απο την εφαρμογη του s92? Διοτι εμενα, μετα την επαναφορα ρυθμισεων , ξαναπροσπαθησα wireless update , κατεβασα το αρχειο, πατησα αναβαθμιση αργοτερα, εκανα reboot, και το κουτι εβγαζε ενα μηνυμα " το συστημα αναβαθμιζεται, περιμενετε", αλλα μετα απο πολλη ωρα δεν ειχε κανει τιποτα

Ναι κανονικα..έβγαλε ότι το σύστημα είναι κατεστραμμένο την πρώτη φορά(μάλλον λόγω της αλλαγης στο boot menu).Έλα να επαναφορά(έκανε κανένα 5λεπτό να ανοιξει) και μετά ξανακαυεβασα την ενημέρωση και έγινε..πρόσεξε έχει επαναφορά και μια ακόμη επαναφορα.νομίζω πάτησα την προτελευταια στο μενου.θα σου πω το απογευματακι

Φιλικά Γιώργος

Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω σε αυτό που λες , αλλά επιμένω κάνε ένα τεστ με κάποιο απο τα άλλα κουτιά που πιάνουν καλύτερα και ένα τεστ με το gt1 να δεις πως μεταφράζεται σε ταχύτητα αυτό που βλέπεις. Κάποια κουτιά δείχνουν φουλ σήμα αλλά στην πράξη έχουν μεγάλη πτώση στην ταχύτητα , ενώ άλλα δείχνουν 2 γραμμές αλλά έχουν σχετικά καλύτερη ταχύτητα. Αυτό που σου έγραψα πως δεν είναι κριτήριο το acestream το λέω διότι μπορεί να παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που δεν έπαιζε σωστά οι οποίοι δεν σχετίζονται πάντα με την ταχύτητα σου. Γενικά αν δεις ταχύτητες πάνω απο 5 mbs μπορείς να κάνεις streaming απροβλημάτιστα. Βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&hl=el. Για την εναλλαγή αυτή που γράφουν είναι στις ρυθμίσεις του ρούτερ.
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν θα είμαι στο σπίτι. Ούτε κι εγώ θεωρώ κριτήριο το acestream (torrent είναι, εννοείται παίζουν ρόλο πολλοί παράμετροι) απλώς χτες πρώτη μέρα που έβαλα το GT1 και δεν μπορούσα να δω streaming της προκοπής. Μπορεί να ήταν και σύμπτωση. Σίγουρα τις επόμενες ημέρες με τη χρήση που θα κάνω θα σχηματίσω πιο σαφή άποψη.

Αυτά τα γράμματα πως τα ενεργοποίησε ς στην πάνω μπάρα; σε ποιο μενού είναι;

Οι εικόνες είναι από το beelink forum και ρώτησε κι άλλο παιδί εκεί και του απάντησαν το εξής:

Answer: those are system stats info [temp, emmc stream, ram, wifi signal, internet stream u+d, date]

Δεν το έχω τσεκάρει περαιτέρω, για να δω που ακριβώς είναι.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πάντως το GT1 και το S92 είναι ακριβώς τα ίδια γι' αυτό μπορείς να βάλεις και τα Firmware του ενός στο άλλο και τούμπαλιν. Απλά κάπου διάβασα ότι στο S92 με το δικό του firmware κάνει passthrough DTS και Dolby Digital απρόσκοπτα σε σχέση με το GT1.
Hello moto....!