ath156 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει αυτό; Η beelink είχε δώσει την έκδοση 106 σε no_root_sd_card. Την είχες δοκιμάσει τότε? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδια μπορουμε να συνδεσουμε ασυρματο χειριστηριο του xbox 360 σε tvbox; Το είχα προσπαθήσει και εγώ αλλά δεν το κατάφερα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Η beelink είχε δώσει την έκδοση 106 σε no_root_sd_card. Την είχες δοκιμάσει τότε? Δεν έχω το GT1!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Δεν έχω το GT1!!! Συγνώμη αλλά στο Ποστ σου είχες κάνει παράθεση του "notist" ο οποίος στο Ποστ #7550 αναφερόταν στη V7, την δυνατότητα unroot ή όχι root για χρήση του ote go. Θεώρησα λοιπόν ότι και εσύ είχες το GT1. Γράψε λάθος. Σε κάθε περίπτωση για όσους έχουν το GT1 και θέλουν να δοκιμάσουν έκδοση χωρίς root υπάρχει η έκδοση που προανέφερα. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδια μπορουμε να συνδεσουμε ασυρματο χειριστηριο του xbox 360 σε tvbox; Του Xbox one δουλεύει σε μένα. COOLEME TV box, αλλά στην ουσία είναι mini m8 sII. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notist Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Συγνώμη αλλά στο Ποστ σου είχες κάνει παράθεση του "notist" ο οποίος στο Ποστ #7550 αναφερόταν στη V7, την δυνατότητα unroot ή όχι root για χρήση του ote go. Θεώρησα λοιπόν ότι και εσύ είχες το GT1. Γράψε λάθος. Σε κάθε περίπτωση για όσους έχουν το GT1 και θέλουν να δοκιμάσουν έκδοση χωρίς root υπάρχει η έκδοση που προανέφερα. Αλήθεια?Και που τη βρίσκουμε αυτή φίλε μου που το site της beelink είναι κάτω και βγάζει κινέζικα?Αν υπάρχει και γνωρίζει κάποιος φίλος ας πει να την δοκιμάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Αλήθεια?Και που τη βρίσκουμε αυτή φίλε μου που το site της beelink είναι κάτω και βγάζει κινέζικα?Αν υπάρχει και γνωρίζει κάποιος φίλος ας πει να την δοκιμάσουμε. Την έχω εγώ στο σκληρό μου δίσκο. Επειδή είναι μεγάλο αρχείο εάν θέλεις πρέπει να την ανεβάσω είτε στο googledrive είτε στο mega με δημόσιο λινκ?? Επειδή δεν το έχω ξανακάνει πες εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι ώστε να το ψάξω. Εάν βέβαια εσύ ή κάποιος γνωρίζει ακριβώς άς μου πει για να μην ψάχνω τον τρόπο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notist Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Την έχω εγώ στο σκληρό μου δίσκο. Επειδή είναι μεγάλο αρχείο εάν θέλεις πρέπει να την ανεβάσω είτε στο googledrive είτε στο mega με δημόσιο λινκ?? Επειδή δεν το έχω ξανακάνει πες εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι ώστε να το ψάξω. Εάν βέβαια εσύ ή κάποιος γνωρίζει ακριβώς άς μου πει για να μην ψάχνω τον τρόπο. Ναι φυσικά με ενδιαφέρει.Με το we Transfer που είναι δωρεάν και δεν θέλει ούτε εγκατάσταση τίποτα.Είχα ανεβάσει-στείλει ένα βίντεο σε ένα κινέζο για μία καμμένη οθόνη tablet που είχα αγοράσει από το ali express.Σου στέλνω με pm το e mail μου που πρέπει να βάλεις στην επιλογή Friends email.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 είμαι σιγουρος πως έχει χιλιοαναφερθει αλλά επειδή ειναι αρκετα μεγαλο το thread. έχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη για να χρησιμοποιω το android κινητο σαν remote control του andoid tablet η αντιστοιχα του tv box; δε με νοιαζουν παιχνιδια. απλά τα βασικά να λειτουργει σαν mouse. κατα προτιμηση να λειτουργει με bluetooth και αν γινεται να ναι και free :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Εχουμε καμια ολοκληρωμενη αποψη για το alfawise; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eκτός ότι από πλαστικούρα σαν συσκευή το beelink gt1 είναι κλάσης ανώτερο σαν κατασκευή. Βέβαια από κάτω έχει κάτι κενά για να παίρνει αέρα. Χθες δουλεύοντας το, αυτό που έκανα πρώτα απ όλα και να ενημερώσω όσοι το έχουν ή θα το πάρουν (το είχα διαβάσει στο freaktab) έχει ένα malware οπότε κατεβάζεις καπάκι το malwarebytes από το play store και το τρέχεις, έχει ένα fake update εφαρμογή που θα στο σβήσει. Δοκίμασα να δω εάν θα μου κάνει update δεν μπορούσε να βρει. Όσον αφορά το launcher του δεν με τρέλανε όπως και με το gt1 έβαλα κατευθείαν το nova launcher. Έχει ήδη το kodi προεγκαστημένο με κάτι builds το έκανα καθαρή εγκατάσταση ξανά. Δουλεύει μια χαρά, δεν κόλλησε πουθενά. Δεν είδα πουθενά μαύρο και στα 2 μποξ όπως αναφέρουν άλλα παιδιά. Με 3gb ram είναι ταμαμ για παιχνιδάκια ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει απο σκ που θα το έχω ξανά στα χέρια μου. Αν έχεις άλλη απορία μου λες. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω usb hub (4 θυρες) σε tv box? Εννοείται πως μπορείς και μια χαρά δουλεύει. Το είχα προσπαθήσει και εγώ αλλά δεν το κατάφερα φίλε μου Παιδια μπορουμε να συνδεσουμε ασυρματο χειριστηριο του xbox 360 σε tvbox; Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο αλλά επειδή είναι ασύρματο δοκιμάσατε μέσω της εφαρμογής sixaxis, το έχω αναφέρει ξανά και εδώ υπάρχουν οδηγίες από μένα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notist Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το alfawise s92 έχει malware με το εργοστασιακό fw?Γιατί εγώ που του έχω περάσει το superceleron v7 δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το alfawise s92 έχει malware με το εργοστασιακό fw?Γιατί εγώ που του έχω περάσει το superceleron v7 δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. H εργοστασιακή του ναι έχει malware ένα fakeupdate είναι. Το έκανα απεγκατάσταση μέσω malwarebytes και στα 2 μποξ που είχα στην κατοχή μου προχθές. Και εγώ είχα ενημερωθεί εδώ για το θέμα που αναφέρω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Eκτός ότι από πλαστικούρα σαν συσκευή το beelink gt1 είναι κλάσης ανώτερο σαν κατασκευή. Βέβαια από κάτω έχει κάτι κενά για να παίρνει αέρα. Χθες δουλεύοντας το, αυτό που έκανα πρώτα απ όλα και να ενημερώσω όσοι το έχουν ή θα το πάρουν (το είχα διαβάσει στο freaktab) έχει ένα malware οπότε κατεβάζεις καπάκι το malwarebytes από το play store και το τρέχεις, έχει ένα fake update εφαρμογή που θα στο σβήσει. Δοκίμασα να δω εάν θα μου κάνει update δεν μπορούσε να βρει. Όσον αφορά το launcher του δεν με τρέλανε όπως και με το gt1 έβαλα κατευθείαν το nova launcher. Έχει ήδη το kodi προεγκαστημένο με κάτι builds το έκανα καθαρή εγκατάσταση ξανά. Δουλεύει μια χαρά, δεν κόλλησε πουθενά. Δεν είδα πουθενά μαύρο και στα 2 μποξ όπως αναφέρουν άλλα παιδιά. Με 3gb ram είναι ταμαμ για παιχνιδάκια ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει απο σκ που θα το έχω ξανά στα χέρια μου. Αν έχεις άλλη απορία μου λες. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείται πως μπορείς και μια χαρά δουλεύει. Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο αλλά επειδή είναι ασύρματο δοκιμάσατε μέσω της εφαρμογής sixaxis, το έχω αναφέρει ξανά και εδώ υπάρχουν οδηγίες από μένα.[/QUO Το προβλημα ειναι οτι το χειριστηριο του xbox 360 δεν εχει καποια θυρα απο τις συνηθισμενες για να γινει συνδεση με το tvbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 εγω παντως αυτο δεν το καταφερα να το συνδεσω με τιποτα https://www.skroutz.gr/s/53366/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το προβλημα ειναι οτι το χειριστηριο του xbox 360 δεν εχει καποια θυρα απο τις συνηθισμενες για να γινει συνδεση με το tvbox. Δεν έχει καλώδιο φόρτισης; αυτό δεν έχει στην άκρη usb για να το συνδέσεις στο μποξ και να κάνει pair; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ενδιαφερομαι και γω για δευτερη αγορα tv box, για το alfaw. s92. Ξερουμε κατι γι αυτο? Και δευτερον, υπαρχει κανα box που να στριμαρει κατευθειαν απο youtube σε 4κ? Thanx! Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Φαντάζομαι ότι θα έχει ήδη απαντηθεί αλλά παρότι έκανα αναζήτηση στο θέμα δε βρήκα απάντηση,δε βοηθάνε τα keywords εδώ δυστυχώς.. Για το Mini m8s II, τελικά βρέθηκε λύση που έχει χάλια WiFi? Εμένα πχ μου πιάνει 1mbps αντί για 10 που πιάνει ένα Beelink που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά το Mele Deluxe F10 όταν δουλεύει ως mouse ,ώστε να το κρατάς με 2 χέρια και να ελέγχεις ταυτόχρονα την κίνηση του mouse, αλλά και να έχεις αριστερό/δεξί κλικ; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ενδιαφερομαι και γω για δευτερη αγορα tv box, για το alfaw. s92. Ξερουμε κατι γι αυτο? Και δευτερον, υπαρχει κανα box που να στριμαρει κατευθειαν απο youtube σε 4κ? Thanx! Για youtube σε 4k έχεις 2 επιλογές : 1 : Xiaomi Mi Android TV Box (εχει τον amlogic s905Χ) 2: nVidia Shield Android TV (το καλύτερο tv box της αγοράς !!!) και με mod,custom rom http://freaktab.com/forum/development-area/rom-hacks-and-mods-development/602279-tutorial-the-ultimate-android-tv-experience-in-r-box-pro-h96-prok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα έχω μια τηλεόραση LG 32 2007 και προσπάθησα να συνδέσω το m8s pro και στα δύο hdmi που έχει αλλά και στην AV είσοδο και δεν είχα καθόλου σήμα ενώ σε μια 47 LG 2012 Smart 3d δουλεύει κανονικά μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 έχει κάνεις άποψη για το scishion v88? το έχει 23€(eu warehouse) στο gearbest και μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. θα το βάλω σε μια 2η τηλεόραση που έχω μιας και στην βασική έχω το mini m8s ii κι έχω μείνει ευχαριστημένος. ενημερωτικά, το θέλω μόνο για kodi, δεν θα του βάλω άλλες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Δεν έχει καλώδιο φόρτισης; αυτό δεν έχει στην άκρη usb για να το συνδέσεις στο μποξ και να κάνει pair; Δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο .Το δικο μου δουλευει με κοινες μπαταριες ΑΑ (μη επαναφορτιζομενες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο .Το δικο μου δουλευει με κοινες μπαταριες ΑΑ (μη επαναφορτιζομενες). Εάν έχεις το xbox 360 ασύρματο έχει ξεχωριστα καλώδιο φόρτισης που το αγοράζεις. Βγάλε μια φωτογραφία, δεν υπάρχει πουθενά είσοδος στο χειριστηριο; Kάτσε γιατί το έψαξα περισσότερο λίγο στο google παιδιά και όλα γίνονται! Βρήκα βίντεο που δείχνει ότι συνδέεις το xbox360 με κινητό android το ίδιο σκεπτικό είναι με ένα μποξ. Δείτε το εδώ --> Και από gearbest βρήκα το usb receiver που προφανώς θέλετε ->http://www.gearbest.com/video-game/pp_261591/review.html?page=2. Φυσικά στο google search μπορείς να το αγοράσεις από οπουδήποτε ->https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=xbox+360+usb+receiver Μετά εάν δεν θες να ξοδέψεις τόσα λεφτά, απλά παίρνετε ένα φθηνό από κινεζομάγαζο android gamepad και τελειώνει το θέμα. Ελπίζω να έδωσα τροφή για σκέψη! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει κάνεις άποψη για το scishion v88? το έχει 23€(eu warehouse) στο gearbest και μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. θα το βάλω σε μια 2η τηλεόραση που έχω μιας και στην βασική έχω το mini m8s ii κι έχω μείνει ευχαριστημένος. ενημερωτικά, το θέλω μόνο για kodi, δεν θα του βάλω άλλες εφαρμογές. υπάρχει και στην Ελλάδα διάβασε τα σχόλια που το έχουν αγοράσει http://www.skroutz.gr/s/9842438/OEM-Scishion-V88-RK3229-1GB-8GB-Android.html#reviews είναι ένα παλιό μποξ τετραπύρηνο με 1 gbram για kodi μια χαρά θα ναι αλλά μην περιμένεις κάτι φοβερό βάλε του και ένα build το ελληνικό diamond build είναι πολύ καλό που το χρησιμοποιώ και εγώ η ίδια. Edited January 31, 2017 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 έχει κάνεις άποψη για το scishion v88? το έχει 23€(eu warehouse) στο gearbest και μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. θα το βάλω σε μια 2η τηλεόραση που έχω μιας και στην βασική έχω το mini m8s ii κι έχω μείνει ευχαριστημένος. ενημερωτικά, το θέλω μόνο για kodi, δεν θα του βάλω άλλες εφαρμογές. Εγω το εχω. Για κοντι ειναι μια χαρα. FHD ταινια με 7 mbs download , την στριμαρει αψογα, δεν ζεσταινεται, καλο wifi, αλλα χαλια firmware. Αλλα για λιγα ευρω ακομα θα πηγαινα σε γρηγοροτερη cpu, για να κανεις την δουλεια σου γρηγοροτερα και εξω απο το κοντι. Αλλα αν το αποφασισεις, παρε το plus, που εχει 2 gb ram Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Για youtube σε 4k έχεις 2 επιλογές : 1 : Xiaomi Mi Android TV Box (εχει τον amlogic s905Χ) 2: nVidia Shield Android TV (το καλύτερο tv box της αγοράς !!!) και με mod,custom rom http://freaktab.com/forum/development-area/rom-hacks-and-mods-development/602279-tutorial-the-ultimate-android-tv-experience-in-r-box-pro-h96-prok Ειχα την εντυπωση οτι αν ειχες ενα κουτι με καλα specs και καλη συνδεση internet, το youtube θα σε αφηνε να στριμαρεις 4κ! Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts