kosmasdel Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλημέρα και ευχαριστώ! Ασχέτως της διαφοράς τιμής τους που προτείνετε να πάω; Σε Beelink GT1 ή Beelink MINI MXIII II; Το σκέφτομαι λόγω του bug με το μαύρο που διάβασα για το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλημέρα και ευχαριστώ! Ασχέτως της διαφοράς τιμής τους που προτείνετε να πάω; Σε Beelink GT1 ή Beelink MINI MXIII II; Το σκέφτομαι λόγω του bug με το μαύρο που διάβασα για το πρώτο. Δεν εχει καμια σχεση το ενα μηχανακι με το αλλο,σαν specs......το πολυ μας κουρασε πια...bug ειναι θεμα s/w και οχι h/w.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δεν εχει καμια σχεση το ενα μηχανακι με το αλλο,σαν specs......το πολυ μας κουρασε πια...bug ειναι θεμα s/w και οχι h/w.:) Συμφωνώ ότι είναι κουραστικό να αναφέρεται το ίδιο θέμα του "μαύρου" την στιγμή που και εγώ (όπως και άλλοι) έχουμε γράψει σε προηγούμενα Ποστ ότι είναι θέμα software και όχι HW που μάλιστα αντιμετωπίζεται με διάφορους τρόπους. Σε προηγούμενο Ποστ έχω αναφέρει ότι ήδη το custom ROM στο freaktab αντιμετωπίζει αυτόματα και μόνιμα ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις (όπως αναφέρουν και άλλοι χρήστες στο Forum της). Το μόνο αξιοπερίεργο είναι γιατί η Beelink δεν έβγαλε ήδη κάποιο αντίστοιχο "official update", πράγμα όμως που θα γίνει υποθέτω εν καιρώ για όσους θέλουν ROM της εταιρίας. Προσωπικά πολύ δύσκολα θα αλλάξω την ROM του freaktab εφόσον με καλύπτει ήδη απόλυτα. Επί τη ευκαιρία για όσους έχουν GT1 ή Alfawise θα ήθελα να πω για 2 επιπλέον πλεονεκτήματα που έχει η custom ROM: - έχει προεγκατεστημένο το TWRP με το οποίο εκτός των άλλων μπορείς να κάνεις backup το "data partition", έτσι ώστε εάν εγκαταστήσεις κάποια άλλη ROM να μπορείς να επαναφέρεις τα δεδομένα σου άκοπα. - έχει ένα app που μπορείς να επανεκκινήσεις σε recovery χωρίς να χρειάζεται να πατάς το ειδικό κουμπάκι κατά την επανεκκίνηση. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Συμφωνώ ότι είναι κουραστικό να αναφέρεται το ίδιο θέμα του "μαύρου" την στιγμή που και εγώ (όπως και άλλοι) έχουμε γράψει σε προηγούμενα Ποστ ότι είναι θέμα software και όχι HW που μάλιστα αντιμετωπίζεται με διάφορους τρόπους. Σε προηγούμενο Ποστ έχω αναφέρει ότι ήδη το custom ROM στο freaktab αντιμετωπίζει αυτόματα και μόνιμα ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις (όπως αναφέρουν και άλλοι χρήστες στο Forum της). Το μόνο αξιοπερίεργο είναι γιατί η Beelink δεν έβγαλε ήδη κάποιο αντίστοιχο "official update", πράγμα όμως που θα γίνει υποθέτω εν καιρώ για όσους θέλουν ROM της εταιρίας. Προσωπικά πολύ δύσκολα θα αλλάξω την ROM του freaktab εφόσον με καλύπτει ήδη απόλυτα. Επί τη ευκαιρία για όσους έχουν GT1 ή Alfawise θα ήθελα να πω για 2 επιπλέον πλεονεκτήματα που έχει η custom ROM: - έχει προεγκατεστημένο το TWRP με το οποίο εκτός των άλλων μπορείς να κάνεις backup το "data partition", έτσι ώστε εάν εγκαταστήσεις κάποια άλλη ROM να μπορείς να επαναφέρεις τα δεδομένα σου άκοπα. - έχει ένα app που μπορείς να επανεκκινήσεις σε recovery χωρίς να χρειάζεται να πατάς το ειδικό κουμπάκι κατά την επανεκκίνηση. Εγώ τρέχω την επίσημη, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, είχα περάσει μόνος μου και το twrp.με τρώει να την βάλω αλλά αφού δουλεύει μια χαρά αντιστέκομαι ακόμη Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Σε προηγούμενο Ποστ έχω αναφέρει ότι ήδη το custom ROM στο freaktab αντιμετωπίζει αυτόματα και μόνιμα ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις Εννοείς ότι η συγκεκριμένη custom rom είναι συμβατή και με άλλα κουτιά εκτός από το GT1 και το Alfawise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Εννοείς ότι η συγκεκριμένη custom rom είναι συμβατή και με άλλα κουτιά εκτός από το GT1 και το Alfawise? Όχι βέβαια άλλα εκτός του GT1 & Alfawise. Απλώς εννοούσα ότι αντιμετώπιζε όλα τα προβλήματα (σημαντικά & επουσιώδη) που είχαν αναφέρει όλοι οι χρήστες είτε στο site της Beelink είτε σε αυτό του Freaktab. Παρόλο που κάποιος χρήστης ανέφερε ότι την εγκατέστησε σε επόμενο μοντέλο της Beelink (R68 ?? αν δεν κάνω λάθος και με 32 GB μνήμη) και είπε ότι έτρεξε χωρίς πρόβλημα. Προφανώς και δεν έχω άποψη για αυτό εφόσον δεν έχω τέτοια συσκευή. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Εξωτερικη κεραια σε GT1. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Και εγώ με την επίσημη ειμαι και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Το wifi του θα έλεγα ότι είναι αδύναμο. Στο ίδιο σημείο σε ένα Test που έκανα σε σύγκριση με το galaxy s6 που έχω η ταχύτητα από το gt1 ήταν πολύ χαμηλά. Βέβαια το έχω πάνω σε powerline οπότε δεν με απασχολεί. Όσο για τη rom από το freaktab κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω αλλά εφόσον η επίσημη δουλεύει μια χαρά αντιστεκομαι ακόμα. Βαριέμαι να το ξηλωσω κάτω από την tv που το έχω δέσει. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbean Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδια σας ήρθε αναβάθμιση σε beelink gt1; Την έκανε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μήπως κάποιος που θέλει μόνο kodi να πάρει ένα raspberry ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μήπως κάποιος που θέλει μόνο kodi να πάρει ένα raspberry ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του; Επειδή έχω φίλο με rasberry το tv box είναι πολύ πιο εύχρηστο. Πχ Remote control - wifi όλα έτοιμα χώρις προσθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μήπως κάποιος που θέλει μόνο kodi να πάρει ένα raspberry ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του; και εγω το εχω προτεινει κανα 2 φορες αε ατομα που ηθελαν αγορα απο ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μήπως κάποιος που θέλει μόνο kodi να πάρει ένα raspberry ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του; ευκολότερη δεν θα την κάνει θα είναι καλύτερο ίσως όσον αφορά στο playback αλλά πως θα κάνει ευκολότερη την "ζωή" του χρήστη όταν θα πρέπει να πάρει καλή sd , να πάρει φορτιστή / θήκη , να βάλει ένα os στην sd (αν είναι άσχετος άστο) να πάρει remote (αν δεν παίζει το cec στην tv του) κλπ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δεν εχει καμια σχεση το ενα μηχανακι με το αλλο,σαν specs......το πολυ μας κουρασε πια...bug ειναι θεμα s/w και οχι h/w.:) Θα πάει σε άτομο που χρειάζεται να δουλεύει σωστά out of the box γι' αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Θα πάει σε άτομο που χρειάζεται να δουλεύει σωστά out of the box γι' αυτό ρωτάω. Και τα 2 μια χαρα ειναι οπως σου ερθουν απο το καταστημα αγορας,απλα το εναι πιο δυνατο απο το αλλο,πραμα θετικο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ευκολότερη δεν θα την κάνει θα είναι καλύτερο ίσως όσον αφορά στο playback αλλά πως θα κάνει ευκολότερη την "ζωή" του χρήστη όταν θα πρέπει να πάρει καλή sd , να πάρει φορτιστή / θήκη , να βάλει ένα os στην sd (αν είναι άσχετος άστο) να πάρει remote (αν δεν παίζει το cec στην tv του) κλπ ; Το raspberry το είπα λόγω ότι δεν έχει τα γνωστά προβλήματα, με μαύρη οθόνη κλπ, όσο για τα παρελκόμενα που λες στο ebay (απ' όπου το πήρε φίλος) υπάρχει με θήκη στα 30€, μία sd κοστίζει 5€ όσο για os και άσχετος μπορεί, αν δει στο youtube βίντεο, μη μου πεις ότι το kodi είναι πολύ πιο απλό στο σετάρισμα.... άστο να πάει..... Απλά κάποιος που δε θέλει προβλήματα και μόνο το kodi είναι μία διαφορετική επιλογή....αναλόγως τα γούστα, περί ορεξεως......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το raspberry το είπα λόγω ότι δεν έχει τα γνωστά προβλήματα, με μαύρη οθόνη κλπ, όσο για τα παρελκόμενα που λες στο ebay (απ' όπου το πήρε φίλος) υπάρχει με θήκη στα 30€, μία sd κοστίζει 5€ όσο για os και άσχετος μπορεί, αν δει στο youtube βίντεο, μη μου πεις ότι το kodi είναι πολύ πιο απλό στο σετάρισμα.... άστο να πάει..... Απλά κάποιος που δε θέλει προβλήματα και μόνο το kodi είναι μία διαφορετική επιλογή....αναλόγως τα γούστα, περί ορεξεως......:) To raspberry Δεν είναι για την μάζα !! Οι περισσότεροι θέλουν τη συσκευή να είναι plug and play !! Και όχι οι άσχετοι δεν θα ασχοληθούν με os ,εδώ δεν την παλεύουν με το kodi ...(δεν κάνουν τα βασικά ,Google Search, youtube ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το raspberry το είπα λόγω ότι δεν έχει τα γνωστά προβλήματα, με μαύρη οθόνη κλπ, όσο για τα παρελκόμενα που λες στο ebay (απ' όπου το πήρε φίλος) υπάρχει με θήκη στα 30€, μία sd κοστίζει 5€ όσο για os και άσχετος μπορεί, αν δει στο youtube βίντεο, μη μου πεις ότι το kodi είναι πολύ πιο απλό στο σετάρισμα.... άστο να πάει..... Απλά κάποιος που δε θέλει προβλήματα και μόνο το kodi είναι μία διαφορετική επιλογή....αναλόγως τα γούστα, περί ορεξεως......:) αν πάρει και την sd με τα 5ε και μετά θα "τρέχει" με επανεγκαταστάσεις συνέχεια :) τεσπα , είναι καλύτερη λύση το rpi απλά δεν είναι για όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Για όσους έχουν το GT1 της Beelink. - Η εταιρεία κυκλοφόρησε τη ΟΤΑ 109. Μάλιστα για τα παλαιότερα μηχανήματα πήγε απευθείας από την 106 στην 109. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα εγώ με την 106 ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, παρόλα αυτά δοκίμασα και τις custom ROMs του superceleron από το freaktab. Έκρινα δε ότι ειδικά η τελευταία του V5 ήταν εξαιρετική και αυτή χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Ήδη βέβαια ανακοίνωσε ότι μέχρι την Κυριακή θα ανεβάσει καινούργια (V6) με εντελώς καινούργια δομή. Φυσικά δεν γνωρίζω τι επιπλέον μπορεί να προσφέρει, αλλά εάν το διαπιστώσω θα ενημερώσω εδώ. - Για όσους φοβούνται την εγκατάσταση/απεγκατάσταση ROM υπενθυμίζω ότι με την χρήση του TWRP είναι παιχνιδάκι η επαναφορά των δεδομένων μετά από καινούργια ROM (με την προυπόθεση βέβαια ότι θα έχει κρατηθεί backup του data partition με το TWRP). - Εφόσον κάποιος χρησιμοποιήσει την καινούργια 109 της Beelink εάν μπορεί να αναφέρει εντυπώσεις (προς το παρόν οι αναφορές στο site της Beelink είναι ανάμεικτες). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Επειδή έχω φίλο με rasberry το tv box είναι πολύ πιο εύχρηστο. Πχ Remote control - wifi όλα έτοιμα χώρις προσθήκες. Ποιος σου είπε πως δεν έχει wifi το rp3; Ως remote control τι εννοείς; Τ TV box είναι πιο εύχρηστο γιατί είναι οικείο το os σε όλους, ενώ το raspberry όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbean Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παιδιά έχει κανείς το mele f10 deluxe airmouse; Έχω βάλει το ελληνικό πληκτρολόγιο απο playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard , αλλά λέει πως για αλλαγή γλώσσας θέλει ctrl+spacebar αλλά δεν βλέπω ctrl πλήκτρο στο mele. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Το raspberry το είπα λόγω ότι δεν έχει τα γνωστά προβλήματα, με μαύρη οθόνη κλπ, όσο για τα παρελκόμενα που λες στο ebay (απ' όπου το πήρε φίλος) υπάρχει με θήκη στα 30€, μία sd κοστίζει 5€ όσο για os και άσχετος μπορεί, αν δει στο youtube βίντεο, μη μου πεις ότι το kodi είναι πολύ πιο απλό στο σετάρισμα.... άστο να πάει..... Απλά κάποιος που δε θέλει προβλήματα και μόνο το kodi είναι μία διαφορετική επιλογή....αναλόγως τα γούστα, περί ορεξεως......:) Το kodi φιλε στα κινέζικα κουτιά στις περισσότερες περιπτώσεις έχει μέσα τα πάντα και το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος (που δεν θέλει να ασχοληθεί) ειναι να το βάλει να παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Να σου θυμίσω ακόμα terrarium κλπ. Κάποιοι ενθουσιάζονται με τα rasberry γούστα είναι αυτά, αλλά οταν τα προτείνουμε να εξηγούμε ότι θα δυσκολευτεί περισσότερο ίσως πολύ περισσότερο η μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού για να δουν την πρώτη τους ταινία. Οσο για τα σκοτάδια κλπ μπορούν απλά να πάρουν ένα κουτί που δεν εχει θέμα. Δεν ειναι ανάγκη να μπλέξει κάποιος αν δεν το επιθυμεί. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος... Για κάποιο λόγο οταν ξεκινάνε τα κουτιά (τώρα τελευταία) αρκετές φορές το wifi ειναι disable . Ψάχνομαι να δω μήπως είναι κάποιο plug in ρύθμιση κλπ. Έχει συμβεί σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Το kodi φιλε στα κινέζικα κουτιά στις περισσότερες περιπτώσεις έχει μέσα τα πάντα και το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος (που δεν θέλει να ασχοληθεί) ειναι να το βάλει να παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Να σου θυμίσω ακόμα terrarium κλπ. Κάποιοι ενθουσιάζονται με τα rasberry γούστα είναι αυτά, αλλά οταν τα προτείνουμε να εξηγούμε ότι θα δυσκολευτεί περισσότερο ίσως πολύ περισσότερο η μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού για να δουν την πρώτη τους ταινία. Οσο για τα σκοτάδια κλπ μπορούν απλά να πάρουν ένα κουτί που δεν εχει θέμα. Δεν ειναι ανάγκη να μπλέξει κάποιος αν δεν το επιθυμεί. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος... Για κάποιο λόγο οταν ξεκινάνε τα κουτιά (τώρα τελευταία) αρκετές φορές το wifi ειναι disable . Ψάχνομαι να δω μήπως είναι κάποιο plug in ρύθμιση κλπ. Έχει συμβεί σε άλλους? Για ποια ακριβως κουτια γραφεις οτι εχεις θεμα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbean Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος... Για κάποιο λόγο οταν ξεκινάνε τα κουτιά (τώρα τελευταία) αρκετές φορές το wifi ειναι disable . Ψάχνομαι να δω μήπως είναι κάποιο plug in ρύθμιση κλπ. Έχει συμβεί σε άλλους? Εμένα μου το έκανε αυτό όταν έβαζα ethernet σύνδεση , αν και το wifi ήταν on στο επόμενο boot είχε μπει αυτόματα off. Edited January 21, 2017 by jimbean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Για ποια ακριβως κουτια γραφεις οτι εχεις θεμα? Videostrong kii, bb2, και μάλλον και το km8 pro. Αν και στο τελευταίο δεν θυμάμαι αν συμβαίνει γιατί δεν το δουλεύω ιδιαίτερα. Δεν θυμάμαι αν γινόταν και σε άλλης εταιρείας. Να θυμίσω ότι τα συγκεκριμένα ανεβάζουν ΑΡΚΕΤΆ θερμοκρασία σε σχέση με κάτι nexbox 905x 912 αλλά δεν είχαν ποτέ θέμα με σκοτεινές οθόνες. Συγκεκριμένα η φωτεινότητα ηταν υψηλότερη σε σχέση με τα nexbox ακόμα και μετά το fix από την εταιρία. Στο bb2 χτες έβαλα ψύκτρες σε μνήμες και "σκληρό" και τρύπες από επάνω. Όχι οτι είχε θέμα απλά για πείραμα. Το kii pro το εχω πάρα τις θερμοκρασίες κολλητά στο καλοριφέρ και δεν μασάει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου το έκανε αυτό όταν έβαζα ethernet σύνδεση , αν και το wifi ήταν on στο επόμενο boot είχε μπει αυτόματα off. Σωστά αλλά σε εμένα το κανει χωρίς να βάλω Ethernet. Edited January 21, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts