taliban Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 http://spmc.semperpax.com/ το θέμα είναι ....άντε να το στήσεις από την αρχή........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 το θέμα είναι ....άντε να το στήσεις από την αρχή........ Τρέχει παράλληλα .Μπορείς να τα έχεις και τα δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 το θέμα είναι ....άντε να το στήσεις από την αρχή........ Με back up από το kodi δεν παίζει; Δεν ξέρω,ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μας πει Δηλαδή μπορώ με back up από kodi να το περάσω στο spmc; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Με back up από το kodi δεν παίζει; Δεν ξέρω,ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μας πει Δηλαδή μπορώ με back up από kodi να το περάσω στο spmc; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Επειδή η εγκατάσταση γίνεται σε διαφορετικό φάκελο το restore δεν θα δουλέψει . Μπορείς χειροκίνητα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Επειδή η εγκατάσταση γίνεται σε διαφορετικό φάκελο το restore δεν θα δουλέψει . Μπορείς χειροκίνητα ... Οταν λες χειροκινητα,εννοεις να τα περναω ενα ενα,σωστα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Οταν λες χειροκινητα,εννοεις να τα περναω ενα ενα,σωστα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro copy paste του φακέλου με τα addons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 copy paste του φακέλου με τα addons μάλλον θα το δοκιμάσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εμένα στο μηχανάκι μου όλα δουλεύουν εξαιρετικά. Και ο σοφός λαός λέει: "ό,τι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε..." :p Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εμένα στο μηχανάκι μου όλα δουλεύουν εξαιρετικά. Και ο σοφός λαός λέει: "ό,τι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε..." :p Εστάλη από το Mate 8 Εσύ τί μηχανάκι έχεις φίλος ; γιατί έχουμε τελικά μπερδευτεί από την πολύ πληροφορία! Αξίζει να πάω για το beelink gt1 τελικά ή όχι ; Ως επί το πλείστον για Kodi το θέλω. Τυχαίνει με το ίδιο μηχανάκι άλλοι να έχουν προβλήματα και άλλοι όχι ; Δεν το καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Υπαρχει καποια εφαρμογη για το καθαρισμα cookies και γενικοτερα cache μνημης;Γιατι βλεπω οτι βαρυνε το μηχανακι!!Ή δεν χρειαζεται; Και επισης οταν υπαρχει στο kodi εκκαθαριση κρυφης μνημης,αυτο τι σβηνει; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Παιζει και παιχνιδια σαν gamepad? Οχι δεν γινετε να παιξεις παιχνιδια με το συγκεκριμενο. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εσύ τί μηχανάκι έχεις φίλος ; γιατί έχουμε τελικά μπερδευτεί από την πολύ πληροφορία! Έχω αυτό. http://m.banggood.com/X96-Amlogic-S905X-Quad-Core-2G16G-Android-6_0-Marshmallow-Wifi-HDMI-4K-Kodi-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1071134.html Το χω "βασανίσει" αρκετά. Εννοώ πολύ kodi και streaming για ώρες. Του χω φορτώσει και social media εφαρμογές και γενικά κάποιες που χρησιμοποιώ και στο κινητό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που έχουν αναφερθεί εδώ σε άλλα κουτιά. Plug n play τελείως. Με προεγκατεστημένο kodi, root και λοιπά. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω 2 πραματακια γιατο MX III- G 1. Εχω εγκατεστημενο απο apk (οχι απο το google play ) το SPMC γιατι νομιζω δουλευει πιο ωραια απο το kodi. Αυτο πο μονο του δε κανει update. Υπαρχει τροπος να εγκατασταθει νεοτερο apk χωρις να χασω ρυθμισεις βιβλιοθηκες κλπ? 2. εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει αλλο λειτουργικο πχ remixOS στο ΜΧIII-G ? Αξιζει το κοπο? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 http://spmc.semperpax.com/ Αν κατάλαβα είναι κάτι σαν το kodi δηλαδή; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Φίλε εσυ που ρωτησες για το s/n του δικου μου GT1 ξεκιναει απο s912. Χθες ξανα εστρωσε την φωτεινοτητα με ενα αρχειο 4κ, (επισης του εχω αλαξει και καλωδιο HDMI οπως ειχαν προτεινιε καποιοι αλλα δεν ειδα διαφορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kenneth Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλημέρα σε όλους, πρώτον να πω ότι είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, μας φέρανε δώρο ένα sencor smp 9003 pro TV box, με το οποίο έχω πρόβλημα με το scrolling, στις περισσότερες εφαρμογές αλλά και ιστοσελίδες δεν μπορώ να κατέβω προς τα κάτω είτε με τα βελάκια είτε με τη λειτουργία mouse, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήταν ευχάριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλημέρα σε όλους, πρώτον να πω ότι είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, μας φέρανε δώρο ένα sencor smp 9003 pro TV box, με το οποίο έχω πρόβλημα με το scrolling, στις περισσότερες εφαρμογές αλλά και ιστοσελίδες δεν μπορώ να κατέβω προς τα κάτω είτε με τα βελάκια είτε με τη λειτουργία mouse, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήταν ευχάριστο. Με ποντικι φιλε. Το ιδιο ποντικι που χρησιμοποιεις σε υπολογιστη ειναι η πιο αμεση και ευκολη λυση. Αλλιως παρε ενα airmouse η αν εχεις smartphone δοκιμασε την παρακατω εφαρμογη... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcclient.RemoteIME&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kenneth Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Φίλε ευχαριστώ όταν πάω σπίτι θα το τεστάρω και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αγόρασα το Sunvell T95M και περιμένω να έρθει. Το έχει κανείς να μου πει άποψη; (http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366025.html) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Στο box ενός φίλου συνέβη κάτι περίεργο. Έχει εξαφανιστεί ο δείκτης του ποντικιού, σαν να υπάρχει αλλά να είναι αόρατος. Το ποντίκι φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, μπορείς να κάνεις κλικ κλπ αλλά ο δείκτης δεν φαίνεται. Δοκίμασε και δεύτερο ποντίκι αλλά τα ίδια. Επειδή ο φίλος δεν είναι και πολύ σχετικός με αυτά υπάρχει περίπτωση άθελά του να πείραξε κάποια ρύθμιση κάπου και να έγινε αυτό? Υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Αγόρασα το Sunvell T95M και περιμένω να έρθει. Το έχει κανείς να μου πει άποψη; (http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366025.html) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμενα συμβαινει αυτο καμια φορα (την τελευταια εβδομαδα αρχισε), κανω ομως ενα restart στο μποξ και στρωνει. Συνηθως συμβαινει αν το βαλεις σε αναμονη. Χτες για παραδειγμα δε μου εδειχνε τον δεικτη ουτε απο το τηλεκοντρολ του, ουτε απο ενα airmouse. Mονο απο εφαρμογη στο κινητο το εμφανιζε. Εκανα ενα restart και εστρωσε. (GT1). Sorry φιλε, στο αλλο ποστ ηθελα να απαντησω....απο κατω απο το δικο σου, και δε βλεπω καπου επιλογη να το σβησω Edited December 14, 2016 by nikosprov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αγόρασα το Sunvell T95M και περιμένω να έρθει. Το έχει κανείς να μου πει άποψη; (http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366025.html) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα που θα έχεις είναι με το 1gb μνήμης. Καλό είναι να είσαι στα 2gb ειδικά για kodi. κατά τα άλλα μια χαρά είναι.... Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 έχει κανένας άποψη για αυτό το μηχάνημα ? https://it.aliexpress.com/store/product/Inphic-Spot-i5-Android-TV-Box-with-KODI-Fully-loaded-Amlogic-S805-Quad-core-Android-4/1561112_32549747464.html?spm=2114.12010608.0.0.CyFcIv&detailNewVersion=&categoryId=5092303 αναφέρει στα audio formats Audio Codec: DTS, AC3, LPCM, FLAC, HE-AAC και το βλέπω εδώ https://www.zapals.com/inphic-i7-pro-android-6-0-tv-box-amlogic-s905x-quad-core-2g-16g-2-4g-wifi-kodi-4k.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter409 σε καλή τιμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Το θέμα που θα έχεις είναι με το 1gb μνήμης. Καλό είναι να είσαι στα 2gb ειδικά για kodi. κατά τα άλλα μια χαρά είναι.... Ήδη έχω ένα με χειρότερο επεξεργαστή+gpu+android 5 με 1gb και πάει ικανοποιητικά πιστεύω θα είναι μια χαρά. Αν έχει κάποιος κανένα νεο ενδιαφέρον app για android box ας το προτείνει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Και εμενα συμβαινει αυτο καμια φορα (την τελευταια εβδομαδα αρχισε), κανω ομως ενα restart στο μποξ και στρωνει. Συνηθως συμβαινει αν το βαλεις σε αναμονη. Χτες για παραδειγμα δε μου εδειχνε τον δεικτη ουτε απο το τηλεκοντρολ του, ουτε απο ενα airmouse. Mονο απο εφαρμογη στο κινητο το εμφανιζε. Εκανα ενα restart και εστρωσε. (GT1).Και σε αυτόν εδώ και μια εβδομάδα συμβαίνει (MXIII-G έχει) αλλά ενώ κάνει restart δεν στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts