Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το θέμα είναι ....άντε να το στήσεις από την αρχή........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1309

• makis1024

566

• ath156

1835

το θέμα είναι ....άντε να το στήσεις από την αρχή........

Με back up από το kodi δεν παίζει; Δεν ξέρω,ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μας πει

Δηλαδή μπορώ με back up από kodi να το περάσω στο spmc;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Με back up από το kodi δεν παίζει; Δεν ξέρω,ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μας πει

Δηλαδή μπορώ με back up από kodi να το περάσω στο spmc;

Επειδή η εγκατάσταση γίνεται σε διαφορετικό φάκελο το restore δεν θα δουλέψει . Μπορείς χειροκίνητα ...

Επειδή η εγκατάσταση γίνεται σε διαφορετικό φάκελο το restore δεν θα δουλέψει . Μπορείς χειροκίνητα ...

Οταν λες χειροκινητα,εννοεις να τα περναω ενα ενα,σωστα;

copy paste του φακέλου με τα addons

μάλλον θα το δοκιμάσω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμένα στο μηχανάκι μου όλα δουλεύουν εξαιρετικά. Και ο σοφός λαός λέει: "ό,τι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε..." :p

Εστάλη από το Mate 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα στο μηχανάκι μου όλα δουλεύουν εξαιρετικά. Και ο σοφός λαός λέει: "ό,τι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε..." :p

Εστάλη από το Mate 8

Εσύ τί μηχανάκι έχεις φίλος ; γιατί έχουμε τελικά μπερδευτεί από την πολύ πληροφορία!

Αξίζει να πάω για το beelink gt1 τελικά ή όχι ; Ως επί το πλείστον για Kodi το θέλω. Τυχαίνει με το ίδιο μηχανάκι άλλοι να έχουν προβλήματα και άλλοι όχι ; Δεν το καταλαβαίνω...

Υπαρχει καποια εφαρμογη για το καθαρισμα cookies και γενικοτερα cache μνημης;Γιατι βλεπω οτι βαρυνε το μηχανακι!!Ή δεν χρειαζεται;

Και επισης οταν υπαρχει στο kodi εκκαθαριση κρυφης μνημης,αυτο τι σβηνει;

Εσύ τί μηχανάκι έχεις φίλος ; γιατί έχουμε τελικά μπερδευτεί από την πολύ πληροφορία!

Έχω αυτό. http://m.banggood.com/X96-Amlogic-S905X-Quad-Core-2G16G-Android-6_0-Marshmallow-Wifi-HDMI-4K-Kodi-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1071134.html

Το χω "βασανίσει" αρκετά. Εννοώ πολύ kodi και streaming για ώρες. Του χω φορτώσει και social media εφαρμογές και γενικά κάποιες που χρησιμοποιώ και στο κινητό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που έχουν αναφερθεί εδώ σε άλλα κουτιά. Plug n play τελείως. Με προεγκατεστημένο kodi, root και λοιπά.

Εστάλη από το Mate 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους,

θα ηθελα να ρωτησω 2 πραματακια γιατο MX III- G

1. Εχω εγκατεστημενο απο apk (οχι απο το google play ) το SPMC γιατι νομιζω δουλευει πιο ωραια απο το kodi. Αυτο πο μονο του δε κανει update. Υπαρχει τροπος να εγκατασταθει νεοτερο apk χωρις να χασω ρυθμισεις βιβλιοθηκες κλπ?

2. εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει αλλο λειτουργικο πχ remixOS στο ΜΧIII-G ? Αξιζει το κοπο?

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Αν κατάλαβα είναι κάτι σαν το kodi δηλαδή;

Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε εσυ που ρωτησες για το s/n του δικου μου GT1 ξεκιναει απο s912. Χθες ξανα εστρωσε την φωτεινοτητα με ενα αρχειο 4κ, (επισης του εχω αλαξει και καλωδιο HDMI οπως ειχαν προτεινιε καποιοι αλλα δεν ειδα διαφορα)

Καλημέρα σε όλους, πρώτον να πω ότι είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, μας φέρανε δώρο ένα sencor smp 9003 pro TV box, με το οποίο έχω πρόβλημα με το scrolling, στις περισσότερες εφαρμογές αλλά και ιστοσελίδες δεν μπορώ να κατέβω προς τα κάτω είτε με τα βελάκια είτε με τη λειτουργία mouse, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήταν ευχάριστο.

Καλημέρα σε όλους, πρώτον να πω ότι είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, μας φέρανε δώρο ένα sencor smp 9003 pro TV box, με το οποίο έχω πρόβλημα με το scrolling, στις περισσότερες εφαρμογές αλλά και ιστοσελίδες δεν μπορώ να κατέβω προς τα κάτω είτε με τα βελάκια είτε με τη λειτουργία mouse, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήταν ευχάριστο.

Με ποντικι φιλε. Το ιδιο ποντικι που χρησιμοποιεις σε υπολογιστη ειναι η πιο αμεση και ευκολη λυση. Αλλιως παρε ενα airmouse η αν εχεις smartphone δοκιμασε την παρακατω εφαρμογη...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcclient.RemoteIME&hl=el

Αγόρασα το Sunvell T95M και περιμένω να έρθει. Το έχει κανείς να μου πει άποψη; (http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366025.html)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο box ενός φίλου συνέβη κάτι περίεργο. Έχει εξαφανιστεί ο δείκτης του ποντικιού, σαν να υπάρχει αλλά να είναι αόρατος. Το ποντίκι φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, μπορείς να κάνεις κλικ κλπ αλλά ο δείκτης δεν φαίνεται. Δοκίμασε και δεύτερο ποντίκι αλλά τα ίδια. Επειδή ο φίλος δεν είναι και πολύ σχετικός με αυτά υπάρχει περίπτωση άθελά του να πείραξε κάποια ρύθμιση κάπου και να έγινε αυτό? Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Αγόρασα το Sunvell T95M και περιμένω να έρθει. Το έχει κανείς να μου πει άποψη; (http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366025.html)

Και εμενα συμβαινει αυτο καμια φορα (την τελευταια εβδομαδα αρχισε), κανω ομως ενα restart στο μποξ και στρωνει. Συνηθως συμβαινει αν το βαλεις σε αναμονη. Χτες για παραδειγμα δε μου εδειχνε τον δεικτη ουτε απο το τηλεκοντρολ του, ουτε απο ενα airmouse. Mονο απο εφαρμογη στο κινητο το εμφανιζε.

Εκανα ενα restart και εστρωσε. (GT1).

Sorry φιλε, στο αλλο ποστ ηθελα να απαντησω....απο κατω απο το δικο σου, και δε βλεπω καπου επιλογη να το σβησω

Edited by nikosprov

Το θέμα που θα έχεις είναι με το 1gb μνήμης. Καλό είναι να είσαι στα 2gb ειδικά για kodi.

κατά τα άλλα μια χαρά είναι....

Alex

Το θέμα που θα έχεις είναι με το 1gb μνήμης. Καλό είναι να είσαι στα 2gb ειδικά για kodi.

κατά τα άλλα μια χαρά είναι....

Ήδη έχω ένα με χειρότερο επεξεργαστή+gpu+android 5 με 1gb και πάει ικανοποιητικά πιστεύω θα είναι μια χαρά.

Αν έχει κάποιος κανένα νεο ενδιαφέρον app για android box ας το προτείνει :)

Και εμενα συμβαινει αυτο καμια φορα (την τελευταια εβδομαδα αρχισε), κανω ομως ενα restart στο μποξ και στρωνει. Συνηθως συμβαινει αν το βαλεις σε αναμονη. Χτες για παραδειγμα δε μου εδειχνε τον δεικτη ουτε απο το τηλεκοντρολ του, ουτε απο ενα airmouse. Mονο απο εφαρμογη στο κινητο το εμφανιζε.

Εκανα ενα restart και εστρωσε. (GT1).

Και σε αυτόν εδώ και μια εβδομάδα συμβαίνει (MXIII-G έχει) αλλά ενώ κάνει restart δεν στρώνει.