skiace Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εχετε γνωμη για τα ασυρματα πληκτρολογια ; Rii i8 η M2s ; Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εξακολουθεί στο mini m8 sII να μην λειτουργεί το "δεξί" κλικ στο Kodi. Για την ακρίβεια, με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού εμφανίζεται το υπομενού, αλλά αν επιλέξω κάτι, απλά δεν γίνεται τίποτα! Βρίσκω την ταινία (πχ bt vs Superman) κρατάω πατημένο το αριστερό κλικ, αφήνω και βγάζει το μενού. Επιλέγω μετά "πληροφορίες" και δεν γίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εξακολουθεί στο mini m8 sII να μην λειτουργεί το "δεξί" κλικ στο Kodi. Για την ακρίβεια, με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού εμφανίζεται το υπομενού, αλλά αν επιλέξω κάτι, απλά δεν γίνεται τίποτα! Βρίσκω την ταινία (πχ bt vs Superman) κρατάω πατημένο το αριστερό κλικ, αφήνω και βγάζει το μενού. Επιλέγω μετά "πληροφορίες" και δεν γίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γιατί δεν πατάς το μενού και κάνεις παρατεταμένο πάτημα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Και γιατί δεν πατάς το μενού και κάνεις παρατεταμένο πάτημα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο μενού; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ποιο μενού; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161120/76fddc014a1dfdd2ebcb94aa693f5b9c.jpg Αυτό. Εννοω γιατί να κάνεις παρατεταμένο πάτημα και να μην πατάς το μενού. Εμένα κανονικά λειτουργεί και με το χειριστήριο το δικό του και με άλλο air mouse. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 (edited) Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα low cost tv boxes που αναφέρονται εδώ μέσα: 1) Κάνουν downmix τον ήχο dts (για σύνδεση μόνο με tv); 2) Κάνουν passthrough τον dts από την ψηφιακή έξοδο ήχου τους (για σύνδεση με ενισχυτή); Εάν όχι, σε τί κόστος πρέπει να φτάσουμε για να έχουμε και τα δύο; Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Ρωτώ γιατί το gt1 π.χ. μάλλον δεν υποστηρίζει σωστά το passthrough, ενώ και ο dts εξάγεται μόνο σε λειτουργία kodi... http://www.bee-link.com/Beelink-429-1-1.html http://www.bee-link.com/Beelink-684-1-1.html Edited November 21, 2016 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161120/76fddc014a1dfdd2ebcb94aa693f5b9c.jpg Αυτό. Εννοω γιατί να κάνεις παρατεταμένο πάτημα και να μην πατάς το μενού. Εμένα κανονικά λειτουργεί και με το χειριστήριο το δικό του και με άλλο air mouse. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έτσι δουλεύει κανονικά, αλλά πρέπει να έχεις πάντα δίπλα σου και το ποντίκι, κανονικό USB είναι, και το τηλεκοντρόλ. Και μάντεψε, μόλις κάτσεις, καταλαβαίνεις πως κάποιο από τα δύο το έχεις αφήσει αλλού! Το κακό είναι πως δεν δουλεύει ούτε με το τηλέφωνο με το droidmote! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Διάβασε στις πιο πίσω σελίδες,750 φορές τα έχουμε γράψει Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Διαβασα αρκτετες σελιδες και στις περισσοτερες μαλωναν για ενα προβλημα..Ειδα οτι πιο πολλοι λεγατε το mini M8S και το Beelink GT1..Απλα επειδη το θελω μονο για ταινιες γι αυτο ρωτησα ποιο μου προτεινεται ? Γιατι το ενα ειναι οκταπυρηνο και το αλλο τετραπυρηνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Διαβασα αρκτετες σελιδες και στις περισσοτερες μαλωναν για ενα προβλημα..Ειδα οτι πιο πολλοι λεγατε το mini M8S και το Beelink GT1..Απλα επειδη το θελω μονο για ταινιες γι αυτο ρωτησα ποιο μου προτεινεται ? Γιατι το ενα ειναι οκταπυρηνο και το αλλο τετραπυρηνο.. Είναι άψογα και τα 2, διάλεξε όποιο αντέχουν τα οικονομικά σου... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση: USB Webcam σε Android TV Box έχει δοκιμάσει ή γνωρίζει εάν μπορούμε να συνδέσουμε στο κουτί σε θύρα USB κάποια Webcam και να δουλεύει;;; Θέλω να δοκιμάσω το SKYPE αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν σηκώνει το Android TV Box κάποια USB Webcam .... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σε κάποιες και σε κάποια το μικρόφωνο παιζει παίζει πάρα πολύ χαμηλά Τα δοκίμασα με μια microsoft 720 4:3 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έτσι δουλεύει κανονικά, αλλά πρέπει να έχεις πάντα δίπλα σου και το ποντίκι, κανονικό USB είναι, και το τηλεκοντρόλ. Και μάντεψε, μόλις κάτσεις, καταλαβαίνεις πως κάποιο από τα δύο το έχεις αφήσει αλλού! Το κακό είναι πως δεν δουλεύει ούτε με το τηλέφωνο με το droidmote! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω με το ποντίκι έχω άλλο πρόβλημα. Όταν εχω αποθηκεύσει σε μια σελίδα το user pass, ναι μεν το εμφανίζει οταν κάνω κλικ η γράψω το πρώτο γράμμα αλλά δεν μπορώ να το πατήσω για να το περάσει στα 2 πεδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κατεβάσεις το πληκτρολόγιο. Να το κλείσεις δηλαδή. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα low cost tv boxes που αναφέρονται εδώ μέσα: 1) Κάνουν downmix τον ήχο dts (για σύνδεση μόνο με tv); 2) Κάνουν passthrough τον dts από την ψηφιακή έξοδο ήχου τους (για σύνδεση με ενισχυτή); Εάν όχι, σε τί κόστος πρέπει να φτάσουμε για να έχουμε και τα δύο; Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Ρωτώ γιατί το gt1 π.χ. μάλλον δεν υποστηρίζει σωστά το passthrough, ενώ και ο dts εξάγεται μόνο σε λειτουργία kodi... http://www.bee-link.com/Beelink-429-1-1.html http://www.bee-link.com/Beelink-684-1-1.html Εάν μπορεί κάποιος κάτοχος ας μου απαντήσει έγκυρα, καθώς φίλος με παρακάλεσε να του παραγγείλω το beelink gt1. Ανακεφαλαιώνω τις απορίες: 1) Κάνει downmix τον ήχο dts, ώστε να εξάγεται από τα ηχεία της tv; 2) Περνάει από την ψηφιακή έξοδο ήχο τύπου dts, ώστε αυτός να αποκωδικοποιηθεί εν συνεχεία από τον ενισχυτή; 3) Υπάρχει έκδοση με 32 gb rom; 4) Υπάρχει κάποιο πλήρως συμβατό και λειτουργικό πληκτρολόγιο τύπου σαν το παρακάτω: http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_179267.html Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σαν ο νεωτερος (και πιο ασχετος) του θεματος, σου απαντω οτι υπαρχει σε 32gb με περιπου 5€ περισσοτερο και απο οτι εχω δει σε πληκτρολογια ειναι το M2s και το Rii i8. Περισσοτερα οι ειδημονες. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κατεβάσεις το πληκτρολόγιο. Να το κλείσεις δηλαδή. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το έπιασα αν λες σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σαν ο νεωτερος (και πιο ασχετος) του θεματος, σου απαντω οτι υπαρχει σε 32gb με περιπου 5€ περισσοτερο και απο οτι εχω δει σε πληκτρολογια ειναι το M2s και το Rii i8. Περισσοτερα οι ειδημονες. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Είδα στο gearbest ότι έχει και 32, αλλά η ιστοσελίδα της beelink αναφέρει μόνο την έκδοση 16. Καλά τα συγκεκριμένα τηλεχειριστήρια-πληκτρολόγια, αλλά ψάχνω για οβάλ σε σχήμα, όπως αυτό του link που έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθω να μπω λιγο στο κλίμα και ψήθηκα να πάρω ενα tv box κυρίως για kodi. Διαβάζοντας εδω μεσα κατέληξα ότι υπάρχει μεγάλη προτίμηση στο Beelink GT1 , επίσης όμως βρήκα και το R-BOX Pro Amlogic S912 Octa Core 3G/16G το οποίο είναι έκδοση με 3GB RAM ενώ το Beelink είναι με 2GB. Ερώτηση λοιπόν: 1) Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 - 2GB+32GB 2) R-BOX Pro Amlogic S912 Octa Core 3G/16G 3) Κάποιο άλλο; Επίσης θέλω να πάρω κι ενα remote air mouse. Έχετε καμία πρόταση; Τέλος γνωρίζετε αν για να λειτουργήσει το remote θέλει να έχω ανοιχτό το wifi internet στο ρούτερ (γενικά το wifi το έχω κλειστό και δουλεύω μόνο ethernet!!) ? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθω να μπω λιγο στο κλίμα και ψήθηκα να πάρω ενα tv box κυρίως για kodi. Διαβάζοντας εδω μεσα κατέληξα ότι υπάρχει μεγάλη προτίμηση στο Beelink GT1 , επίσης όμως βρήκα και το R-BOX Pro Amlogic S912 Octa Core 3G/16G το οποίο είναι έκδοση με 3GB RAM ενώ το Beelink είναι με 2GB. Ερώτηση λοιπόν: 1) Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 - 2GB+32GB 2) R-BOX Pro Amlogic S912 Octa Core 3G/16G 3) Κάποιο άλλο; Επίσης θέλω να πάρω κι ενα remote air mouse. Έχετε καμία πρόταση; Τέλος γνωρίζετε αν για να λειτουργήσει το remote θέλει να έχω ανοιχτό το wifi internet στο ρούτερ (γενικά το wifi το έχω κλειστό και δουλεύω μόνο ethernet!!) ? Ευχαριστώ!! Αν θες για kodi μην πας σε 3 gb ram. Προς το παρόν να εισαι επιφυλακτικός στα κουτιά που λενε οτι εχουν 3gb ram γιατι δεν εχουν "δουλευτεί". Με 2 gb 16 μνήμη εισαι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παρηγγειλα το gt1 32gb με το m2s πληκτρολογιο. Για την λειτουργια του χρειαζομαι και airmouse ; Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παρηγγειλα το gt1 32gb με το m2s πληκτρολογιο. Για την λειτουργια του χρειαζομαι και airmouse ; Sent from my iPad Pro using Tapatalk Ένα ποντίκι θέλεις σίγουρα, το μανίσιο είναι για τα σκυλιά Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Αν θες για kodi μην πας σε 3 gb ram. Προς το παρόν να εισαι επιφυλακτικός στα κουτιά που λενε οτι εχουν 3gb ram γιατι δεν εχουν "δουλευτεί". Με 2 gb 16 μνήμη εισαι μια χαρα Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το Beelink Gt1 είναι καλό; Να το τσιμπίσω; Επίσης για το air mouse πρέπει να έχω ανοιχτό το wifi στο ρουτερ για να δουλέψει; Καμία πρόταση για air mouse? (συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 καποιο φτηνο USB χειριστηριο για παιχνιδια,που να δουλευει καλα ? Εχω το beelink x2,αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο. Μια βοηθεια ! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παίδες, να ρωτήσω, επειδή βλέπω και οι περισσότεροι προτείνετε air mouse, πιο βολικό δεν είναι ένα σετ με κανονικό πληκτρολόγιο και ποντίκι που ούτως ή άλλως είναι σχετικά οικονομικά. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παίδες, να ρωτήσω, επειδή βλέπω και οι περισσότεροι προτείνετε air mouse, πιο βολικό δεν είναι ένα σετ με κανονικό πληκτρολόγιο και ποντίκι που ούτως ή άλλως είναι σχετικά οικονομικά. Εστάλη από το Mate 8 εγώ ποτέ δεν βολευτηκα με το airmouse , με ένα αξιοπρεπές ποντίκι κάνω την δουλειά μου , χωρίς πληκτρολόγιο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 εγώ ποτέ δεν βολευτηκα με το airmouse , με ένα αξιοπρεπές ποντίκι κάνω την δουλειά μου , χωρίς πληκτρολόγιο Ναι ναι αυτό εννοώ. Τόσο μικρή επιφάνεια για να κάνεις τη δουλειά σου. Πόσο εύκολο στη χρήση και συνάμα ξεκούραστο μπορεί νάναι ναι έχεις στον αέρα ένα (έστω και ελαφρύ) remote και να το πηγαινοφέρνεις; Και αν θες να πληκτρολογήσεις κάτι να του αλλάξεις πλευρά και να γράψεις σε μια πολύ μικρή επιφάνεια. Πιστεύω ότι προσωπικά θα με βολέψει καλύτερα ένα επώνυμο οικονομικό σετάκι τύπου http://www.cosmodata.gr/product/77831/ Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ένα ποντίκι θέλεις σίγουρα, το μανίσιο είναι για τα σκυλιά Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Ενταξει τοτε, ασυρματο ποντικι εχω. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts