alex_n80 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα κι από μένα, παρέλαβα το παρακάτω το οποίο είναι πάρα πολύ καλό http://www.geekbuying.com/item/Q-BOX-Amlogic-S905-4K-KODI-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth4-0-KODI-Dolby-364735.html Το kodi ηταν έτοιμο σεταρισμένο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Το kodi ηταν έτοιμο σεταρισμένο; Ναι κανονικά,μάλλον με tv addons wizard,αλλά τα ψιλοξηλωσα και έβαλα ή κράτησα αυτά που ήθελα,γιατί ήταν ποοοοολυ φορτωμένο! Δεν το πήρα όμως από εκεί που έχω την φωτογραφία,απλώς χρησιμοποίησα το site γιατί είχε αυτά που ήθελα να δείξω. Το αγόρασα από Aliexpress ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-Sunray-Mini-Solo-with-WiFi/32224815650.html?spm=2114.13010608.0.58.ch6kGO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μετά από παράπονα προς το banggood σχετικά με τα COOLEME, μου απάντησαν και μου έστειλαν ένα firmware update. Τα προβλήματα φαίνεται να λύθηκαν αλλά, βλέπω πως τώρα, έχω κάτι άλλο σε σχέση με το αρχικό TV box. Στο ξεκίνημα γράφει Google TV και μετά έχει splash screen ΜBOX σε χρωματιστά τετράγωνα! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τι σε ανησυχεί? Όσα tv box με amlogic έχω δει, το ίδιο γράφουν στο ξεκίνημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Και τι σε ανησυχεί? Όσα tv box με amlogic έχω δει, το ίδιο γράφουν στο ξεκίνημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν με ανησυχεί, απλά μου έκανε εντύπωση. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχει αλλά προβλήματα, εκτός του ότι είδα και έπαθα να στήσω το kodi από την αρχή. Ότι και να δοκίμαζα, άνοιγε στο αρχικό του setup. Τελικά ξεκόλλησε και έβαλα αυτά μόνο που ήθελα και χρησιμοποιώ. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Στα μηχανήματα με αναλογική έξοδο μπορούμε να συγχρόνως να παίρνουμε τον ήχο αναλογικά και να βλέπουμε σε τηλεόραση με hdmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εχω το cs 918 το δευτερο που μου εστειλαν μιας και το πρωτο τα εφτυσε και κρασαρει συνεχεια.με πεταει εξω απο kodi,facebook κτλ.τι να φταιει?υπαρχει καμια λυση μιας και δεν βλεπω και custom rom να υπαρχει.το πρωτο που ειχα το εκανε σπανια εως καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μια βοηθεια για αγορα tv box για ενα φιλο. Θελει ενα μηχανακι καταρχην να μην θελει σκαλισμα με ρομ και ρουτ, γιατι εγω θα την πληρωσω. Το θελει μονο για streaming kodi ταινιες ποδοσφαιρα και τετοια. Δεν ασχολείται με apps ή παιχνιδια. Θελει να δωσει μεχρι και 80$, πεστε κανα καλο μηχανακι Ευχαριστώ Sent from my m2 note using Tapatalk Καμια βοηθεια? Ειδα ενα K iii καλο ειναι? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν με ανησυχεί, απλά μου έκανε εντύπωση. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχει αλλά προβλήματα, εκτός του ότι είδα και έπαθα να στήσω το kodi από την αρχή. Ότι και να δοκίμαζα, άνοιγε στο αρχικό του setup. Τελικά ξεκόλλησε και έβαλα αυτά μόνο που ήθελα και χρησιμοποιώ. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σε ρωτησω κατι; Παρελαβα ενα tv box,το οποιο ειχε προεγκατεστημενο το kodi,μαλλον με tvaddons build. Πως μπορω να τα βγαλω ολα,και να κανω μονος μου το στησιμο του Kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Να σε ρωτησω κατι; Παρελαβα ενα tv box,το οποιο ειχε προεγκατεστημενο το kodi,μαλλον με tvaddons build. Πως μπορω να τα βγαλω ολα,και να κανω μονος μου το στησιμο του Kodi? Κάνε το απλά απεγκατασταση σαν εφαρμογή και ξανά κατέβασε το και στησε το όπως εσύ θέλεις Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Κάνε το απλά απεγκατασταση σαν εφαρμογή και ξανά κατέβασε το και στησε το όπως εσύ θέλεις Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ,thanks,φανταζομαι οταν το ξαναεκαταστησω,δεν θα μεινει προηγουμενο setup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Οκ,thanks,φανταζομαι οταν το ξαναεκαταστησω,δεν θα μεινει προηγουμενο setup Εγώ όσες φορές το εχω κάνει δεν μένει τίποτα Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εγώ όσες φορές το εχω κάνει δεν μένει τίποτα Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εμένα στο mm8sii έμειναν και μετά απο απεγκατάσταση, αφου έψαχνα να δω τι δεν έκανα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μετά από τρεις προσπαθείς κατάφερα και το έσβησα χωρίς να μένει το παλιό setup. Μέσα από τις ρυθμίσεις, εκκαθαριση δεδομένων, απεγκατάσταση και από την αρχή εγκατάσταση το kodi από το play. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Συνήθως τα προεγκατεστημένα προγράμματα (όπως το KODI σε νέα tv box) δεν είναι optimised για την εκάστοτε συσκευή; Γιατί να το αφαιρέσει κάποιος; Πιο πιθανό μετά να έχει προβλήματα η άλλη έκδοση, ας είναι και η μαμά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Συνήθως τα προεγκατεστημένα προγράμματα (όπως το KODI σε νέα tv box) δεν είναι optimised για την εκάστοτε συσκευή; Γιατί να το αφαιρέσει κάποιος; Πιο πιθανό μετά να έχει προβλήματα η άλλη έκδοση, ας είναι και η μαμά. Unleashed by my M1 NOTE Όταν λες optimized; Έχουν δηλαδή κάποιο xml script που έχει ρυθμίσεις για buffer, cache; Δεν νομίζω, δεν υπήρχε σε μένα τουλάχιστον. Μία χαρά παίζει το kodi όπως το θέλω εγώ και όχι ο άλλος. Τουλάχιστον, δεν αντιμετώπισα κάτι μέχρι τώρα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Τα mecool τι λενε γενικότερα? Σκέφτομαι για το bb2 με τον 912 που ειναι σε καλή τιμή. Αν γνωρίζετε κάποιος κάτι ας πει γιατί ψήνομαι να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) με αυτό εδώ AV Cable For Android Tv Box z4 m8s mag250 3.5 mm Jack to 3 RCA Male 1.5M http://s.aliexpress.com/r2EfYbUf θα κάνω δουλειά να πάρω τον ηχο από την αναλογική έξοδο και να την δώσω σε ενεργά ηχεία? Μήπως να πάρω κάτι καλύτερο? Vention 2m High Quality 3.5mm To 3 RCA Audio http://s.aliexpress.com/ra6bu6JV Τα ηχεία για την ώρα είναι της πλάκας . Edited August 25, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 με αυτό εδώ AV Cable For Android Tv Box z4 m8s mag250 3.5 mm Jack to 3 RCA Male 1.5M http://s.aliexpress.com/r2EfYbUf θα κάνω δουλειά να πάρω τον ηχο από την αναλογική έξοδο και να την δώσω σε ενεργά ηχεία? Μήπως να πάρω κάτι καλύτερο? Vention 2m High Quality 3.5mm To 3 RCA Audio http://s.aliexpress.com/ra6bu6JV Τα ηχεία για την ώρα είναι της πλάκας . κάπως έτσι το έχω στην μικρή τβ που δεν έχει hdmi (έχω κι ένα hdmi se rca κουτάκι αλλά μόνο για βίντεο οπότε αναγκαστικά έχω κι αυτό που έβαλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Σημερα παρελαβα το Beelink mini MX III. Οποιος το εχει θα μπορεσει να με βοηθησει σε τυχον σεταρισμα???? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Σημερα παρελαβα το Beelink mini MX III. Οποιος το εχει θα μπορεσει να με βοηθησει σε τυχον σεταρισμα???? Ευχαριστω. Δεν το εχω αλλα ολα τα ιδια ειναι τι ακριβως θελεις βοηθεια για σεταρισμα? Καλοριζικο καλο δουλευτο Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν το εχω αλλα ολα τα ιδια ειναι τι ακριβως θελεις βοηθεια για σεταρισμα? Καλοριζικο καλο δουλευτο Ευχαριστω, θα ηθελα μια μικρη εστω βοηθεια για αρχη. Δεν το εχω συνδεσει ακομη... Τα πρωτα βηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πριν 2-3 μήνες είχα πάρει to mini m8s . Δεν το χρησιμοποίησα πολύ παρόλα αυτά δεν έχει σχέση αυτό. Με το που γύρισα από διακοπές βρήκα το modem και το android box σβηστά. Μάλλον κάηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιριες. Μόντεμ είχα καβατσα βολεύτηκα. Με το android box τι γίνεται; μπορώ να κάνω κάτι για να δω αν είναι όντως καμένο;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Θέλω ένα κουτί για μια φίλη. Δε θέλω και δε θέλει να ασχολιέται πολύ. Απλά καμια ταινία και παιδικά προγράμματα. Μόνο KODI δηλαδή. Εχω βρει αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_397964.html αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_282314.html κι αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX5-Android-6-0-Marshmallow-Amlogic-S905X-2G-16G-TV-BOX-369445.html Το έχει κάποιος? Εχετε κάποια γνώμη? Εχει και Android 6 οπότε θεωρώ πως είναι κάτι της προκοπής. Δε θέλω να δώσω πάνω από €40-50. Σημείωση: Εγώ έχω το Nvidia Shield και ασχολούμαι και χρόνια με αυτά. Απλά μετά το Shield αποσύρθηκα από την αγορά (!!!) και δε ξέρω που βρισκόμαστε τώρα πιά από απόψεως επεξεργαστών κατασκευαστών και τιμών για τα "απλά" μηχανάκια Edited August 26, 2016 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πήρα το mecool bb2 με s912 και 2/16 στα 55$ μάλλον με κοντρόλ με ir learning. http://m.geekbuying.com/item/MECOOL-BB2-Android-6-0-Amlogic-S912-Octa-Core-KODI-17-0-Preinstalled-TV-BOX-2G-16G-802-11AC-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-OTA-Upgrade-371022.html Καμια γνώμη ακόμα και για παλιότερα μοντέλα? Έχω ακόμα περιθώριο να το ακυρώσω αν η μάρκα είναι "προβληματική". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts