Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίο φαίνεται και για τα λεφτά του και νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για 2gb ram, μάλλον και εγώ θέλω επιβεβαίωση από παιδιά που ίσως το έχουν πάρει, να κάνουμε την παραγγελία.:happy:

edit: και αυτό μου άρεσε το MXQ Pro http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_354314.html

όσο το ψάχνεις τόσο περισσότερο ζαλίζεσαι! Δεν έχω τελικά αποφασίσει τι θα πάρω.

Ευτυχης κατοχος mini m8s .

(+)

2gb ram ,γρηγορο,αψογη αναπαραγωγη βιντεο 1080p τοσο στο you tube οσο και στο kodi ,andoid 5.1.1

(-)

Remote control (χρειαζετε ενα air mouse http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html )

8gb rom το mxq pro + εχει 16 gb

2.4GHz το mxq pro + εχει και 5GHz dual-band WiFi

10 / 100M το mxq pro + εχει και 1000M Ethernet

2 θηρες usb+ 1 micro usb το mxq pro + εχει 4 θηρες .

Δεν εχει εξοδο AV το mxq pro + εχει .

Το android 5.1.1 εχει καποια προβληματα σχετικα με το copy paste και δεν μπορεις να αναπαραγαγεις flash περιεχομενο (o dolfin κρασαρει συνεχως).

Το mxq pro + υπερτερει σε χαρακτηρηστικα αλλα δεν το εχω για να ξερω

A) πως υλοποιουντε αυτα στο μηχανημα

B) αν εχει υποστηρηξη firmware

Edited by pow

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1864

Ευτυχης κατοχος mini m8s .

(+)

2gb ram ,γρηγορο,αψογη αναπαραγωγη βιντεο 1080p τοσο στο you tube οσο και στο kodi ,andoid 5.1.1

(-)

Remote control (χρειαζετε ενα air mouse http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html )

8gb rom το mxq pro + εχει 16 gb

2.4GHz το mxq pro + εχει και 5GHz dual-band WiFi

10 / 100M το mxq pro + εχει και 1000M Ethernet

2 θηρες usb+ 1 micro usb το mxq pro + εχει 4 θηρες .

Δεν εχει εξοδο AV το mxq pro + εχει .

Το android 5.1.1 εχει καποια προβληματα σχετικα με το copy paste και δεν μπορεις να αναπαραγαγεις flash περιεχομενο (o dolfin κρασαρει συνεχως).

Το mxq pro + υπερτερει σε χαρακτηρηστικα αλλα δεν το εχω για να ξερω

A) πως υλοποιουντε αυτα στο μηχανημα

B) αν εχει υποστηρηξη firmware

Eυχαριστώ για την ανάλυση. Τώρα είμαι πιο κοντά στο 2ο λόγω ότι υπερτερεί σε πολλά. Θέλω να το έχω φτιάξει έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα στα κορίτσια που θα τα δώσω, δεν θα ασχοληθούν με αναβαθμίσεις κλπ.

Για το χειριστήριο, ναι το ξέρω το ίδιο έχω και εγώ, λίγο ζόρικο το air mouse μέχρι να το συνηθίσεις!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για airmouse κοιταξτε και αυτο http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_70915.html

ειναι πολυ βολικοτερο, τουλαχιστον για μενα.

http://www.gearbest.com/air-mouse-c_11908/

Επισης εχει και στο eshop απο Ελλαδα με φωτιζομενα πληκτρα πολυ χρησιμο σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο

http://www.e-shop.gr/rii-i8-mini-wireless-keyboard-with-touchpad-p-PER.815912

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Eυχαριστώ για την ανάλυση. Τώρα είμαι πιο κοντά στο 2ο λόγω ότι υπερτερεί σε πολλά. Θέλω να το έχω φτιάξει έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα στα κορίτσια που θα τα δώσω, δεν θα ασχοληθούν με αναβαθμίσεις κλπ.

Για το χειριστήριο, ναι το ξέρω το ίδιο έχω και εγώ, λίγο ζόρικο το air mouse μέχρι να το συνηθίσεις!

Εχεις το ιδιο air mouse ?

ποση ωρα το φορτιζεις και ποσες μερες κρατα μεχρι την επαναφωτηση ?

Εχεις το ιδιο air mouse ?

ποση ωρα το φορτιζεις και ποσες μερες κρατα μεχρι την επαναφωτηση ?

To έχω λίγο καιρό, την πρώτη φορά το έβαλα για 10 λεπτά και το χρησιμοποίησα αμέσως, όλα δούλευαν. 2η φόρτιση που έκανα το είχα 3-4 ώρες και μετά μου κράτησε 1 εβδομάδα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

To έχω λίγο καιρό, την πρώτη φορά το έβαλα για 10 λεπτά και το χρησιμοποίησα αμέσως, όλα δούλευαν. 2η φόρτιση που έκανα το είχα 3-4 ώρες και μετά μου κράτησε 1 εβδομάδα.

Ευχαριστω εγω εχω το tronsmart tsm 01και θελει φορτιση 3_4 ωρες καθε 4 μερες

αυτο

http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_33671.html?gclid=CjwKEAjwgbG5BRDp3oW3qdPiuCwSJAAQmoSD84k1KOTx85QshlwWqoINNlnDLjn3VxDdUB7b-poTHRoCSGnw_wcB

Και παρειγγειλα το tk668 απο gearbest μου το στειλαν με nl unregister το περιμενω .

Εσενα σου ηρθε γρηγορα ?

Οταν παραγγειλεις μην τα βαλουν μαζι και τα δυο ,κανε ξεχωριστες παραγγελιες μην εχεις προβληματα με τελωνειο και επελεξε nl post +0.10$ και γραψε να μην το στειλουν με βελγικο γιατι ειναι ungegister οταν εμφανιστει στην ελλαδα μεχρι να παραλαβεις.

Το tronsmart tsm 01 έχει το μειονέκτημα ότι δεν απενεργοποιείται η λειτουργία του γυροσκοπίου, όταν δεν τη χρειάζεσαι, για να χρησιμοποιείς τα βελάκια.

Ευχαριστω εγω εχω το tronsmart tsm 01και θελει φορτιση 3_4 ωρες καθε 4 μερες

αυτο

http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_33671.html?gclid=CjwKEAjwgbG5BRDp3oW3qdPiuCwSJAAQmoSD84k1KOTx85QshlwWqoINNlnDLjn3VxDdUB7b-poTHRoCSGnw_wcB

Και παρειγγειλα το tk668 απο gearbest μου το στειλαν με nl unregister το περιμενω .

Εσενα σου ηρθε γρηγορα ?

Οταν παραγγειλεις μην τα βαλουν μαζι και τα δυο ,κανε ξεχωριστες παραγγελιες μην εχεις προβληματα με τελωνειο και επελεξε nl post +0.10$ και γραψε να μην το στειλουν με βελγικο γιατι ειναι ungegister οταν εμφανιστει στην ελλαδα μεχρι να παραλαβεις.

Το είχα πάρει από everbuying 22 μέρες έκανε. Οκ ευχαριστώ για την την ενημέρωση θα κάνω ξεχωριστά τις παραγγελίες. Netherlands θα τους έλεγα έτσι και αλλιώς. Πρώτη αγορά από gearbest, έχω διαβάσει διάφορα ελπίζω να μην την πατήσω. Αν αργήσει δεν πειράζει, ξέρω. Γενικότερα έχω δοκιμάσει geekbuying και everbuying δεν είχα πρόβλημα κανένα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το είχα πάρει από everbuying 22 μέρες έκανε. Οκ ευχαριστώ για την την ενημέρωση θα κάνω ξεχωριστά τις παραγγελίες. Netherlands θα τους έλεγα έτσι και αλλιώς. Πρώτη αγορά από gearbest, έχω διαβάσει διάφορα ελπίζω να μην την πατήσω. Αν αργήσει δεν πειράζει, ξέρω. Γενικότερα έχω δοκιμάσει geekbuying και everbuying δεν είχα πρόβλημα κανένα.

Everbuying και gearbest ειναι αδελφα site .Απλα να ξερεις οτι δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα περιμενουν stock απο 9-17 Μαιου για το mxq plus +.

Everbuying και gearbest ειναι αδελφα site .Απλα να ξερεις οτι δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα περιμενουν stock απο 15-20 Μαιου για το mxq plus +.

Everbuying και gearbest ειναι αδελφα site .Απλα να ξερεις οτι δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα περιμενουν stock απο 15-20 Μαιου για το mxq plus +.

Οκ, το έμαθα κι αυτό γι αυτό μου άργησαν λίγο το χειριστήριο μου, αλλά όλα καλά. Σήμερα που ρώτησα, μου είπαν ότι είναι in stock. Βέβαια σήμερα έβαλα χρήματα revolut οπότε από εβδομάδα η αγορά. Είναι σίγουρο αυτό που λες; Γιατί εμένα μου απάντησαν διαφορετικά;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Περίμενες δηλαδή καμία 10ρια μέρες. Κατάλαβα, εντάξει θα περιμένουμε, με αρέσει το box είναι καλό για τα λεφτά του.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οκ, το έμαθα κι αυτό γι αυτό μου άργησαν λίγο το χειριστήριο μου, αλλά όλα καλά. Σήμερα που ρώτησα, μου είπαν ότι είναι in stock. Βέβαια σήμερα έβαλα χρήματα revolut οπότε από εβδομάδα η αγορά. Είναι σίγουρο αυτό που λες; Γιατί εμένα μου απάντησαν διαφορετικά;

Σημερα μου ειπαν στις 6μμ ωρα ελλαδος οτι περιμενουν στοκ 15-20 Μαιου .

Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για airmouse ;

Είμαι ανάμεσα σε Mele f10, σε r25 ή σε απλό r8 ή TK668

Τα δύο τελευταία είναι οικονομικά αλλά τα πρώτα έχουν την λειτουργία που μαθαίνουν και φαίνονται πιο πρακτικά.

Τα φώτα σας λοιπόν...

Ενδεχομένως να εξαντλήθηκε η παρτίδα μέσα στο οποίο ήταν και το δικό μου και να περιμένουν νέα παρτίδα..

Το 15-20 μαιου είναι 8-13 μέρες από σήμερα.

Kοίτα την αγορά θέλω να την κάνω μέχρι Τετάρτη που θα έχουν μπει τα χρήματα στην revolut. Μ' αρέσει το mxq plus + για τα λεφτά του είναι σούπερ, ίσως κάνω λίγο ακόμη έρευνα αγοράς να δω τι παίζει στην τελική. Ευχαριστώ για την ενημέρωση σε stock.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να αγοράσω ένα τv box που να υποστηρίζει HEVC 265 (και φυσικά Η.264) . Ξεκαθαρίζω ότι το θέλω ΜΟΝΟ για να βλέπω ταινίες (1080P) από τον σκληρό μου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω πρώτον και κύριο αν όλα αυτά υποστηρίζουν και ελληνικούς υπότιτλους και αν κάνουν για την δουλειά που το χρειάζομαι.

Ποιο θα μου προτείνατε με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που να μην μου δημιουργεί πρόβλημα η να έχει δύσκολο menu. Θέλω να το πάρω απο gearbest και το budget μου είναι μέχρι 60 ευρώ.

Edited by george1975

Εγω εχω ακομα το θεικο cs968 και ακομα ειναι σκυλι το μηχανημα και ειναι 2+ χρονων. Μαζι του εχω και bluetooth ακουστικα και το air mouse r8 και ειμαι αρχοντας. Ολα τα παιζη και δεν μασαη.

Εγω εχω ακομα το θεικο cs968 και ακομα ειναι σκυλι το μηχανημα και ειναι 2+ χρονων. Μαζι του εχω και bluetooth ακουστικα και το air mouse r8 και ειμαι αρχοντας. Ολα τα παιζη και δεν μασαη.

Ποια ρομ εχεις βαλει?

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Εγώ ψάχνοντας και στην περίπτωση που δεν βρίσκω από εβδομάδα το mxq pro που μου άρεσε βρήκα το beelink mini mxIII. Έχω εδώ και λίστα σύγκρισης απ' το gearbest.

http://www.gearbest.com/compare-349815_354313-1_1

Θυμάμαι που έχω διαβάσει, ότι ορισμένους υπήρξε θέμα; Είναι όλα καλά; Εκτός από τον dolphin browser που έχει θέμα γενικά με 5.1 android και κρασάρει; Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω δει;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παράθεση από kostas123464

Κώστα δεν βλέπω υποστήριξη Η.265 και FLV.

Ποια ρομ εχεις βαλει?

Και μένα παίζει ακόμα φτου φτου 24/7 χωρίς κανένα θέμα με την GEASS Rom.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποια ρομ εχεις βαλει?

Εχω την 4.4 την τελευταια.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παράθεση από kostas123464

Κώστα δεν βλέπω υποστήριξη Η.265 και FLV.

Δςν ξερω να σου πω σιγουρα αλλα το kodi το παιζη νερακι. Αρα απο ταινειες,σειρες ειμαι καλυμενος.

Τελικα απο οσα εχω διαβασει, καταληγω εδω MXIII-G TV Box Android 5.1 1000M LAN.

Παρακαλω για γνωμες κατοχων. Ευχαριστω.