Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται wifi. Τραβάει internet και με ethernet.

Το ξαναεγκατέστησα και φορτώνει κανάλια απλά λέει service unavailable - επομένως μαύρη οθόνη.

Δεν κατάλαβες !! Σύνδεση ΜΟΝΟ από wifi για να δουλέψει!!

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1348

• makis1024

575

• ath156

1874

Δεν κατάλαβες !! Σύνδεση ΜΟΝΟ από wifi για να δουλέψει!!

Αυτό ήθελα να μου το έλεγες έγκαιρα όταν μου έστειλες το link γιατί όταν το άνοιξα πάλι μου λέει ότι πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής συσκευής και δεν μπορώ καν να κάνω login...

Αυτό ήθελα να μου το έλεγες έγκαιρα όταν μου έστειλες το link γιατί όταν το άνοιξα πάλι μου λέει ότι πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής συσκευής και δεν μπορώ καν να κάνω login...

Εγώ στο έγραψα, επί λέξη ... Σύνδεση με wifi, όχι με Ethernet.

Τι ήταν αυτό που δεν κατάλαβες;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ στο έγραψα, επί λέξη ... Σύνδεση με wifi, όχι με Ethernet.

Τι ήταν αυτό που δεν κατάλαβες;

Την αρχική πληροφορία την πήρα από τον alex.

Εσύ φίλε μου με ενημέρωσες αφού έβαλα κωδικούς στο novago και προσπάθησα να μπω με ethernet.

Την αρχική πληροφορία την πήρα από τον alex.

Εσύ φίλε μου με ενημέρωσες αφού έβαλα κωδικούς στο novago και προσπάθησα να μπω με ethernet.

Εφόσον έχει συνδεθεί με Ethernet το πρόγραμμα το βλέπει σαν "σταθερή "συσκευή και δεν παίζει (είναι γνωστό ότι παίζει μόνο σε λαπτοπ,ταβλετ,κινητό και όχι σε "σταθερό" υπολογιστή)

Όταν γυρίσω σπίτι τις επόμενες μέρες θα ανεβασω ψωτο από το δικό μου tv box που παίζει με την τελευταία έκδοση και ροοτ αλλά κ με ethernet.

Στο καινούργιο που πήρα το tronsmart r 68 δεν παίζει κ βγάζει σφάλμα.

Εγω πιστευω ότι είναι κ θέμα rom κ όχι συγκεκριμένα πράγματα μόνο. Όλα παίζουν ρόλο.

Όταν γυρίσω σπίτι τις επόμενες μέρες θα ανεβασω ψωτο από το δικό μου tv box που παίζει με την τελευταία έκδοση και ροοτ αλλά κ με ethernet.

Εγω πιστευω ότι είναι κ θέμα rom κ όχι συγκεκριμένα πράγματα μόνο. Όλα παίζουν ρόλο.

Ναι σίγουρα όλα παίζουν ρόλο ..

Και σε εμένα παίζει με ethernet, αν όμως το ανοίξω μετα απο standby, από shutdown θέλει πρώτα WiFi

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και σε εμένα παίζει με ethernet, αν όμως το ανοίξω μετα απο standby, από shutdown θέλει πρώτα WiFi

Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ γιατί συνήθως το κλείνω δεν το αφηνω σε standby.

Θα το δοκίμασω κ εγω αν το κάνει κ σε εμένα.

Edited by giannhs07gg

Αυτό το MXIII - G από το Gearbest από αυτό από το Geekbuying έχουν κάποια διαφορά; Στο Gearbest λέει ότι έχει Android 5.1 ενώ στο Geekbuying 4.4. Και στο Banggood είναι με 5.1 Διαφέρουν και στις φωτογραφίες. Ξέρεις κανείς τι ισχύει;

Ρε παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί ποιό απο όλα mx3-g στο gearbest είναι το καλύτερο?και τι διάφορες έχουν ,παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γτ όντως θέλω να παρω ένα μηχανάκι και εχω χαθεί.

Ρε παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί ποιό απο όλα mx3-g στο gearbest είναι το καλύτερο?και τι διάφορες έχουν ,παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γτ όντως θέλω να παρω ένα μηχανάκι και εχω χαθεί.

Αυτό:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html

Είναι 2GB RAM, 8GB ROM και έχει EU PLUG. Όλα τα άλλα έχουν μη ευρωπαϊκή πρίζα (AU, UK, US) και ένα έχει μεν ευρωπαϊκή αλλά είναι κατώτερο μοντέλο με 1GB RAM:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202595.html

η διαφορά τους στην τιμή είναι $10. Διαλέγεις και παίρνει. Γνώμη μου, το πρώτο τα αξίζει τα 10 παραπάνω.

Μια μικρη βοηθεια συμφορουμιτες. Ποιο ειναι το καλυτερο tvbox με WINDOWS ανεξαρτητου τιμης?

Ευχαριστω.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Μια μικρη βοηθεια συμφορουμιτες. Ποιο ειναι το καλυτερο tvbox με WINDOWS ανεξαρτητου τιμης?

Ευχαριστω.

εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με τιμή πήγαινε για nuc!! από Ελλάδα http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=nuc

(το πλεονέκτημα είναι ότι βάζεις δικό σου 2.5 hdd και μνήμη !!)

εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με τιμή πήγαινε για nuc!! από Ελλάδα http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=nuc

(το πλεονέκτημα είναι ότι βάζεις δικό σου 2.5 hdd και μνήμη !!)

Ειναι πολυ ωραια η αμεσως επομενη λυση ποια ειναι?

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Κοιτάξτε κι εδώ:

http://www.tvaddons.ag/black-friday-2015/

Τρομερή τιμή για το nvidia shield στα $150 με δώρο remote control (αξίας $50).

Και στα $50 το nexus player αλλά το 1GB RAM μάλλον είναι λίγο.

Η Ainol τι λέει;

Dual boot, 2/32

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτά MXIII-G-Amlogic-S812 + MXIII-G-Amlogic-S812 είναι τα ίδια;

ή Tronsmart MXIII Plus?

Έχω μπερδευτεί...κάποιο καλό vfm ποιο προτείνετε;

Για πιο chipset κοιτάω;Το "Amlogic S905 Quad core 64-bit Cortex A53 Up to 2.0GHz" είναι καλύτερο;

Edited by gkal

Παω για το Pipo Χ8 2/64 απο banggood, any last words?

Μια πλήρης φόρτιση.

Παω για το Pipo Χ8 2/64 απο banggood, any last words?

Εγώ το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι απαραίτητο να γίνουν όμως κάποιες πατέντες για την ψύξη του γιατί ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. Ρίξε και μια ματιά στο νεότερο Χ9 αν θέλεις.

Το ειδα το Χ9 και με καλυτερη αναλυση, αλλα βγαινει και ενα 40αρι παραπανω. Ειδα που λενε το Χ8 πιανει μεχρι 60κατι βαθμους, δλδ σε ανεκτα ορια. Εβαλες θερμικη παστα/αυτοκολλητο απο κατω;

Μια πλήρης φόρτιση.