billyme Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Έχεις καταλάβει ότι αυτό που αναφέρεις αφορά αναβάθμιση kernel και όχι εγκατάσταση νέας rom; αν εγκαταστησω την quickshoot πρεπει απαραιτητα να εγκαταστησω η να κανω αναβαθμιση kernel ή δεν χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τελικα βρηκαμε καποια λυση για τους υποτιτλους; Στο beyondxbmc μονο απο open subtitles ανοιγουν οι ελληνικοι αλλα εκει δεν βρισκει τοσους πολλους. Απο το subus4free subtitlesgr ενω βρισκει και τους κατεβαζει δεν ανοιγουν καθολου. Υπαρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shining_diamond Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχεις καταλάβει ότι αυτό που αναφέρεις αφορά αναβάθμιση kernel και όχι εγκατάσταση νέας rom; Οχι δε το ειχα καταλαβει !!! Οποτε μονο η πρωτη μεθοδος ειναι για εγκατασταση της νεας ρομ;;; ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Step 1. Download the special quickshot-update kernel pack you like more, there are two, 720p and 1080p. Step 2. Open the zip file, you will see some folders inside. The name of this folders correspond to the properties of the kernel inside. Step 3. Open the folder you like more and you will see a quickshot-update.zip file inside, copy that file to a (real) sd card (fat32 formatted) or copy it to the internal memory under /sdcard/ Step 4. Reboot (not power off, just reboot) and wait. Step 5. Done! Your kernel is flashed and the corresponding icons patch is automatically applied. If you used a real SD card (not the internal memory) remember to pull out the card when done and delete the file. Το αρχειο zip που το βαζεις?Σε SD η στην εσωτερικη? Στην sd το βαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δωστε τα φωτα 1.Συνδεοντας ενα Minix neo A2 πανω σε vega s89-h δεν εχω καθολου ηχο και επισης μη σωστη ροη εικονας ενω οταν στο ιδιο μηχανημα συνδεω ενα minix NEO M1 ολα ειναι καλα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν κανω σωστα με το Minix neo A2 (επειδη αυτο εχει μικροφωνο και ακουστικα) Το Minix neo A2 το εχω δοκιμασει σε minix A8-H και δουλευει τελεια 2. Ελληνικο πληκτρολογιο πως βαζουμε στο s89 ? Καποια ΒΟΗΘΕΙΑ ???? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τελικα βρηκαμε καποια λυση για τους υποτιτλους; Στο beyondxbmc μονο απο open subtitles ανοιγουν οι ελληνικοι αλλα εκει δεν βρισκει τοσους πολλους. Απο το subus4free subtitlesgr ενω βρισκει και τους κατεβαζει δεν ανοιγουν καθολου. Υπαρχει λυση; Για μένα Κάνε uninstall και reinstall μήπως δεν έκατσε καλά. Δεν γίνεται σε μένα στο cs968 να παίζει τέλεια χωρίς να έχω πειράξει τίποτα και σε σένα να κολλάνε. Ή δοκίμασε άλλη έκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δωστε τα φωτα 1.Συνδεοντας ενα Minix neo A2 πανω σε vega s89-h δεν εχω καθολου ηχο και επισης μη σωστη ροη εικονας ενω οταν στο ιδιο μηχανημα συνδεω ενα minix NEO M1 ολα ειναι καλα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν κανω σωστα με το Minix neo A2 (επειδη αυτο εχει μικροφωνο και ακουστικα) Το Minix neo A2 το εχω δοκιμασει σε minix A8-H και δουλευει τελεια 2. Ελληνικο πληκτρολογιο πως βαζουμε στο s89 ? Μαλλον δεν εχει κανενας συνδεσει MINIX NEO A2 σε S89 Η geekbuying μου προτεινε να περασω την 105k4 . Πρεπει μετα να ξαναπερασω το xbmc ? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Για μένα Κάνε uninstall και reinstall μήπως δεν έκατσε καλά. Δεν γίνεται σε μένα στο cs968 να παίζει τέλεια χωρίς να έχω πειράξει τίποτα και σε σένα να κολλάνε. Ή δοκίμασε άλλη έκδοση. εσενα δηλαδη στο beyond xbmc απο subtitlesgr σου εμφανιζει κανονικα του υποτιτλους οταν τους διαλεξεις και τους διχνει στην ταινια? επειδη το εγραψα στο φορουμ που κανει ποστ ο δημιουργος του και ειπε οτι φταιει το xbmc 12 και ειναι κατι γενικο που δεν θα διωρθωθει σε αυτην την εκδοση? και οτι στο επομενο version που θα στηριζεται στο 13 θα διορθωθει. εσενα πως και σου το ανοιγει εκανες καποια μετατροπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 εσενα δηλαδη στο beyond xbmc απο subtitlesgr σου εμφανιζει κανονικα του υποτιτλους οταν τους διαλεξεις και τους διχνει στην ταινια? επειδη το εγραψα στο φορουμ που κανει ποστ ο δημιουργος του και ειπε οτι φταιει το xbmc 12 και ειναι κατι γενικο που δεν θα διωρθωθει σε αυτην την εκδοση? και οτι στο επομενο version που θα στηριζεται στο 13 θα διορθωθει. εσενα πως και σου το ανοιγει εκανες καποια μετατροπη? Από όλα τα addons για subs μου φορτώνουν πάντα μια χαρά. Είτε το subtitlesgr, είτε το opensubtitles κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Από όλα τα addons για subs μου φορτώνουν πάντα μια χαρά. Είτε το subtitlesgr, είτε το opensubtitles κλπ Εσυ λες για το xbmc ή για το beyond στο beyond δεν δουλευει αφου το εγραψε και ο δημιουργος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μαλλον σε μενα πρεπει να συμβαινουν ολα Το s89 οταν το συνδεω σε τηλεοραση LG LM620S δουλευει καλα ο ηχος του. Οταν το συνδεω σε τηλεοραση SONY W805 δεν εχω καθολου ηχο Με τον ιδιο τροπο συνδεσης (hdmi) Δωστε μου μια βοηθεια αν γνωριζετε Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια ψαχνω tv box μεχρι 50€ αποκλειστικα για xbmc. Καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το kit-kat τρέχει πλέον αξιόπιστα στο cs968; Αξίζει το κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Υπαρχει κανενα app που να σβηνει το S89 ? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Στο δικό μου το kitkat τρέχει τέλεια (με 720p kernel) To xbmc ειναι ενταξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μαλλον σε μενα πρεπει να συμβαινουν ολα Το s89 οταν το συνδεω σε τηλεοραση LG LM620S δουλευει καλα ο ηχος του. Οταν το συνδεω σε τηλεοραση SONY W805 δεν εχω καθολου ηχο Με τον ιδιο τροπο συνδεσης (hdmi) Δωστε μου μια βοηθεια αν γνωριζετε πολλες φορες μου συμβαινει αυτο και με την ιδια τηλεοραση .κανω reboot και φτιαχνει Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά καλημέρα, μια γρήγορα ερώτηση. Ένας φίλος πήρε από κατάστημα της Κύπρου ένα android box, αυτό συγκεκριμένα http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6208&p_id=318963 και μου το έφερε για να του ρυθμίσω το xbmc. Όμοιο στην όψη αλλά με διαφορετικό firmware έχω και εγώ το οποίο πήρα από geekbuying και δουλεύει μια χαρά. Είχε προεγκατεστημένο έκδοση 12 xbmc έτσι την αφαίρεσα και έβαλα gotham. Πέρασα τα κλασικά addons που έχω δοκιμασμένα για καιρό, το δικίμασα και όλα ήταν οκ. Του έκανα και ένα σύντομο μάθημα και έφυγε ικανοποιημένος. Όταν το πήρε σπίτι και το ένωσε το xbmc δεν ξεκινούσε. Θεώρησα ότι κάτι πήγε στραβά και κάναμε την διαδικασία εγκατάστασης ρύθμισης του xbmc από την αρχή. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μέχρι να το σβήσεις όλα πάν καλά. Όταν το σβήνεις και το ξανανάβεις το xbmc σταματά να δουλεύει. Κάτι επιπρόσθετο, όταν ξαναανάβει επιστρέφει στην οθόνη το εικονίδιο του παλιού xbmc και χάνεται αυτό του Gotham. Καθώς αυτός έφυγε γιατί ζει στο εξωτερικό η λύση του φλασαρίσματος δεν είναι η ευκολότερη γιατί θα πρέπει να τον μάθω να το κάνει και δεν έχει καμιά γνώση στο θέμα. Αν έχετε καμιά ιδέα θα σας ήμουν ευγνώμονας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 διαβαζω για ταινιες ,υποτιτλους κτλ .υπαρχει καποιος οδηγος η εστω μια μικρη βοηθεια για το πως να δω ταινιες μεσα απο το s89 μου?ψαχνω στο xbmc αλλα δεν βρισκω και πολλες ειναι η αληθεια Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 διαβαζω για ταινιες ,υποτιτλους κτλ .υπαρχει καποιος οδηγος η εστω μια μικρη βοηθεια για το πως να δω ταινιες μεσα απο το s89 μου?ψαχνω στο xbmc αλλα δεν βρισκω και πολλες ειναι η αληθεια http://osarena.net/hacks-guides/how-to-egkatastasi-xbmc-gia-tenies-ke-live-streaming-se-ubuntulinux.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Έχω είδη ένα CX-919 (Σταμάτησε να λειτουργεί) και ένα Promethaus και σκέφτομαι να προχωρήσω σε κάτι ποιο εξελιγμένο. Είμαι μεταξύ Tronsmart Vega S89-H και MINIX NEO X8-H για αποκλειστική χρήση stream μέσω XBMC. Ποιο θα προτείνατε μεταξύ των δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Έχω είδη ένα CX-919 (Σταμάτησε να λειτουργεί) και ένα Promethaus και σκέφτομαι να προχωρήσω σε κάτι ποιο εξελιγμένο. Είμαι μεταξύ Tronsmart Vega S89-H και MINIX NEO X8-H για αποκλειστική χρήση stream μέσω XBMC. Ποιο θα προτείνατε μεταξύ των δύο; και τα δυο εχουν ακριβως ιδια χαρακτηριστικα..θα πηγαινα σε minix,νομιζω εχει καλυτερη υποστηριξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 και τα δυο εχουν ακριβως ιδια χαρακτηριστικα..θα πηγαινα σε minix,νομιζω εχει καλυτερη υποστηριξη.. Και απο οτι λενε στα reviews καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,μεσα- εξω,λενε για καλυτερες θερμοκρασιες στα minix,υπηρχαν καποια προβληματα στις HDMI των Tronsmart της πρωτης παρτιδας κτλ.... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) http://osarena.net/hacks-guides/how-to-egkatastasi-xbmc-gia-tenies-ke-live-streaming-se-ubuntulinux.html σε ευχαριστω πολυ φιλε .εκατσα ολο το βραδυ και ασχοληθηκα και καταφερα πολλα.λιγο με τους υποτιτλους μπερδευτικα γιατι το xbmc subtitles δεν υπαρχει (ουτε και το subs4free ) kai εκανα install το greeksubs.gr και λειτουργει μια χαρα .επισης δεν υπαpχει το 1channel(το βγαζει αλλα δεν εχει να το κανεις install).μεχρι στιγμης εχω δουλεψει το muchmovies.υπαρχει καποιο αλλο που προτεινετε για ταινιες? Εκεί επαναλαμβάνουμε τα βήματα που είδαμε παραπάνω και πάμε στο System–>Setting–>Addons όπου και κάνουμε install το repository.superrepo.org.frodo.repositoriesincladult-0.3.1.zip. Από το Addon Repository επιλέξετε SuperRepo All για να σας ενεεργοποίησει όλα τα addons κάποια από αυτά αποδεδειγμένα αξίζουν και πρέπει να γίνουν enable είναι τα: SuperRepo Video , SuperRepo Video Sport και το SuperRepo Video TV. Εκεί επιστρέφουμε ένα επίπεδο πίσω και απο το SuperRepo Video που μας έχει εμφανιστεί μπαίνουμε και κάνουμε install το SportDevil και MuchMovies. ουτε αυτο το must have superrepo υπαρχει Edited August 10, 2014 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Το XBMC subtittles εχει "ενσωματωθει" με το προγραμμα κατα καποιο τροπο,και για το subs4free o lambda που προγραμματιζει ειπε οτι δεν θα ασχολειται πλεον με αυτους λογω captcha που εχουν στο κατεβασμα.Δεν ξερω αν αλλαξει κατι στο μελλον... Καλο και νεο plugin ειναι το Genesis και το Navi-X.Και γενικα σου προτινω για να τα κανεις εγκατασταση να περασεις το addoninstaller απο το Fusion και μετα απο αυτο περνας ολα τα plugins που θες Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Το XBMC subtittles εχει "ενσωματωθει" με το προγραμμα κατα καποιο τροπο,και για το subs4free o lambda που προγραμματιζει ειπε οτι δεν θα ασχολειται πλεον με αυτους λογω captcha που εχουν στο κατεβασμα.Δεν ξερω αν αλλαξει κατι στο μελλον... Καλο και νεο plugin ειναι το Genesis και το Navi-X.Και γενικα σου προτινω για να τα κανεις εγκατασταση να περασεις το addoninstaller απο το Fusion και μετα απο αυτο περνας ολα τα plugins που θες σε ευχαριστω.απο ποια αποψη προτεινεις να γινεται η εγκατασταση μεσω του addonistaller?σε τι βοηθαει? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 σε ευχαριστω.απο ποια αποψη προτεινεις να γινεται η εγκατασταση μεσω του addonistaller?σε τι βοηθαει? Αν και νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα,καθως νομιζα οτι η ολη συζητηση γινεται στο νημα του ΧΒΜC καθως ειχα και τα δυο ανοιχτα,ας σου απαντησω εδω και αν καποιος πιστευει οτι τα τελευταια ποστ δεν πρεπει να ειναι εδω ας τα μεταφερει... Με το addoninstaller τα εχεις ολα σε ενα,δεν χρειαζεται να ψαχνεις.Επισης στο XBMC στο PC δεν μου περναγε απο .zip καθολου το Navi-X και ενα ακομα plugin,και ο μονος τροπος ηταν μεσω του addoninstaller. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts