komatoza Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πώς κάνουμε ρουτ στο cs968 Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πώς κάνουμε ρουτ στο cs968 Έχει οδηγίες στο freaktab. Κατεβάζεις το kingo και τους drivers, τα κάνεις εγκατάσταση και αφού επιλέξεις από το cs968 το USB debugging και το USB connect, τρέχεις το πρόγραμμα και πατάς root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ευχαριστώ φίλε εσύ με έσωσες. πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό έχω φλασαρει τόσα κινητά αλλά εδώ δεν. Υπάρχει οδηγός για να περάσω recovery γιατί με τον τρόπο από τα παραπάνω λινκ δεν βλέπω φως τα αρχεία είναι παλιά και δεν βρίσκω για την συσκευή μου και στο flash mode το pc μου δεν βλέπει κάποια συσκευή για να βάλω το drivers. Επίσης αν καταφέρω και βάλω cwm και προχωρήσω σε άλλη ρομ να βάλω την geass v1 από το FreakTab ρωτάω γιατί την βλέπω παλιά. Sorry παιδιά αν σας ζαλίζω αλλά έχω κολλήσει έχω φάει ώρες με αυτό το πράγμα. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ευχαριστώ φίλε εσύ με έσωσες. πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό έχω φλασαρει τόσα κινητά αλλά εδώ δεν. Υπάρχει οδηγός για να περάσω recovery γιατί με τον τρόπο από τα παραπάνω λινκ δεν βλέπω φως τα αρχεία είναι παλιά και δεν βρίσκω για την συσκευή μου και στο flash mode το pc μου δεν βλέπει κάποια συσκευή για να βάλω το drivers. Επίσης αν καταφέρω και βάλω cwm και προχωρήσω σε άλλη ρομ να βάλω την geass v1 από το FreakTab ρωτάω γιατί την βλέπω παλιά. Sorry παιδιά αν σας ζαλίζω αλλά έχω κολλήσει έχω φάει ώρες με αυτό το πράγμα. Πέρνα κατευθείαν μια custom rom και θα έχεις και ροοτ μαζί. Όντως η Geass είναι η πρώτη rom που βγήκε, αλλά πολλοί την κρατήσαμε γιατί παίζει μια χαρά. Εγώ προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος,οπότε έχω σταματήσει το σκάλισμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Ευχαριστώ φίλε εσύ με έσωσες. πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό έχω φλασαρει τόσα κινητά αλλά εδώ δεν. Υπάρχει οδηγός για να περάσω recovery γιατί με τον τρόπο από τα παραπάνω λινκ δεν βλέπω φως τα αρχεία είναι παλιά και δεν βρίσκω για την συσκευή μου και στο flash mode το pc μου δεν βλέπει κάποια συσκευή για να βάλω το drivers. Επίσης αν καταφέρω και βάλω cwm και προχωρήσω σε άλλη ρομ να βάλω την geass v1 από το FreakTab ρωτάω γιατί την βλέπω παλιά. Sorry παιδιά αν σας ζαλίζω αλλά έχω κολλήσει έχω φάει ώρες με αυτό το πράγμα. ...τα προγράμματα που αναφέρονται υπάρχουν όλα. το λινκ με το term-install λειτουργεί το cwm zip που θέλεις είναι εδώ:http://www.freaktab.com/showthread.php?6805-cwm-recovery-for-rk3188&p=113051&viewfull=1#post113051 εγώ δεν μπορώ να φλασάρω κάποια ρομ με την διαδικασία που το κάνουν οι άλλοι φίλοι. αν έχεις την έκδοση V3 με το 6210 θα κάνεις τα εξής: συνδέεις το καλώδιο στην otg θήρα στο tvbox και στο usb του pc κατεβάζεις αυτό http://minix.com.hk/downfile/RK_DriverAssitant.zip και τρέχεις το driverinstall.exe κατεβάζεις αυτό http://www.freak-tab.de/freaktab/Rockchip_Batch_Tool_v1.7.rar και τρέχεις το RKBatchTool.exe στο tvbox ενεργοποιείς το usb debbuging και πηγαίνεις και ενεργοποιείς και το connect to pc. τότε το pc καταβαίνει το tvbox. στο rkbatchtool βλέπεις ότι βλέπει το tvbox αλλά το χρώμα στο κουτάκι connected devices είναι ροζ. πατάς το κουμπί switch και αλλάζει χρώμα (μπλε ή πράσινο) ...τώρα μπορείς να φορτώσεις τη rom και να πατήσεις το restore ..και περιμένεις -ΠΡΟΣΕΧΕ- γιατί αν έχεις την δικιά μου έκδοση και περάσεις την geass, και δεν έχεις κάνεις cwm recovery δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις ξανά την rom. (ποτέ το pc μου είδε το tvbox με την geass) .... μόνο να επαναλάβεις την πρώτη διαδικασία και να επαναφέρεις το cwm recovery που έχεις κάνει. αν ανοίξεις το tvbox και έχεις την ver.3 με το 6210 όπως δείχνει η photo εδώ http://www.freaktab.com/showthread.php?9984-CS968-3-different-versions-of-mainboard&p=140012&viewfull=1#post140012 τότε βάλε αυτή τη rom http://www.sendspace.com/file/hbxmx3 που είναι ότι καλύτερο έχω βρει και πέρνα το Libmedia.hack και το beyondxbmc 3.4 * για να κάνεις το cwm recovery πρέπει να έχεις μια εξωτερική μνήμη στο tvbox ώστε όταν κάνεις boot to recovery με το quick reboot (...πρόσεξε αφού έχεις κάνει επιτυχώς τα πρώτα που λέει η διαδικασία γιατί αλλιώς μπορεί να σου κολλήσει.. αν και θα ξεκολήσει μάλλον μετά από λίγο) και μετά πλοηγηθείς (με ένα ενσύρματο ποντίκι) στο μενού να διαλέξεις από το μενού restore and backup -> backup to external sd card. *ότι και να πάθεις μη φοβάσε αν έχεις v3 με 6210 (...μάλλον !!) γιατί τουλάχιστο σε εμένα δούλεψε αυτό :http://www.freaktab.com/showthread.php?10136-How-I-unbricked-TV01-CS968-V3 Edited May 21, 2014 by Buried Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τώρα πάει. Το chip αυτό έχω A6210 αλλά δεν κοίταξα το άλλο και δεν ξέρω ακριβώς τι έκδοση έχω αφού υπάρχουν 5 από τι κατάλαβα. Πέρασα την geass και όλα καλά με το κανονικό τρόπο, τώρα αν θα μπορέσω να βάλω κάτι άλλο στο μέλλον θα δούμε. Έχω κάνει και backup τις στοκ ρομ βέβαια αλλά από το online backup app γιατί το cwm recovery ναι μεν το πέρασα αλλά δεν μπορούσα να μπω με τίποτα ούτε με quic boot ούτε terminal emulator. Παρατήρησα κάτι άλλο όμως που γίνεται τώρα με την geass αλλά και με την στοκ το box δεν κλείνει δεν μπαίνει σε sleep mode ούτε με το κουμπί του remote που ναι μεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και μπαίνει σε σλιπ αλλά για ένα λεπτό και μετά ξανά μπλε και λειτουργεί κανονικά, με την απ ενεργοποίηση στη οθόνη κλείνει εντελώς αλλά και πάλι για λίγο και ξανά ανοίγει. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ..νομίζω έχεις κάνει backup των εφαρμογών/αρχειων και των ρυθμίσεων και όχι της rom. τέλος πάντων δοκίμασε την και ...εδώ είμαστε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τώρα πάει. Το chip αυτό έχω A6210 αλλά δεν κοίταξα το άλλο και δεν ξέρω ακριβώς τι έκδοση έχω αφού υπάρχουν 5 από τι κατάλαβα. Πέρασα την geass και όλα καλά με το κανονικό τρόπο, τώρα αν θα μπορέσω να βάλω κάτι άλλο στο μέλλον θα δούμε. Έχω κάνει και backup τις στοκ ρομ βέβαια αλλά από το online backup app γιατί το cwm recovery ναι μεν το πέρασα αλλά δεν μπορούσα να μπω με τίποτα ούτε με quic boot ούτε terminal emulator. Παρατήρησα κάτι άλλο όμως που γίνεται τώρα με την geass αλλά και με την στοκ το box δεν κλείνει δεν μπαίνει σε sleep mode ούτε με το κουμπί του remote που ναι μεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και μπαίνει σε σλιπ αλλά για ένα λεπτό και μετά ξανά μπλε και λειτουργεί κανονικά, με την απ ενεργοποίηση στη οθόνη κλείνει εντελώς αλλά και πάλι για λίγο και ξανά ανοίγει. Μη σε νοιάζει το sleep. Εγώ ποτέ δεν το κλείνω και δεν έχει θέμα τόσο καιρό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Λοιπόν παιδιά έκατσα και έφτιαξα ένα playercorefactory.xml για το xbmc το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε το τέλειο xbmc. Αυτό που κάνει είναι να παίζει τα βίντεο κλπ από το xbmc με εξωτερικό player. Αυτό που έκανα εγώ είναι το εξής: όλες οι ταινίες παίζουν με τον mx player και σε συνδυασμό με το subslauncher κατεβάζει και υπότιτλους. Ο mx player όμως δεν παίζει live sports streams από το sportsdevil, έτσι έβαλα να παίζουν τα streams με τον wondershare player. Επίσης αν θέλετε να παίζετε και streams από sopcast και acestream μέσω xbmc που κανονικά δεν γίνεται, τώρα γίνεται και αυτό με άλλη μια μοντίφα που έκανα. Οπότε εν ολίγοις, πλέον έχουμε ένα xbmc gotham 13 stable που παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ειδικά στο mele a1000g που είχε θέματα με το xbmc. Θα ανεβάσω βίντεο με απλές οδηγίες για το πως ακριβώς να το φτιάξετε έτσι ώστε να χαρούμε όλοι το xbmc χωρίς προβλήματα. Απλά επειδή ο υπολογιστής μου είναι λίγο παλιός θα αργήσει λίγο :-) τόσο παλιός ο υπολογιστής σου ε που κάνει πάνω από 4-5 μέρες. Περιμένουμε... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Sorry αλλά έχω τρεχάματα. Λογικά αύριο πρωί θα γυρίσω το βίντεο και κατα το βραδάκι θα έχει ανέβει. Να κάνω και μια διόρθωση. Τελικά τα acestream δεν παίζουν, μόνο τα sopcast, αλλά ό,τι υπάρχει σε acestream υπάρχει και σε sopcast οπότε είμαστε κομπλέ τι να το κάνουμε το video το xml θέλουμε :)))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 :) χαιρετώ την απίθανη παρέα.. λέω και γω σαν παιδί να πάρω ένα καινούργιο παιχνίδι :p στην αρχή σκεφτόμουνα ένα cs968 οικονομικό άλλα τώρα λέω για ένα Tronsmart Vega S89 Standard edition, εχει βγει άξιο το xbmc τρέχει κανονικά όπως στο pc, με την πλοήγηση και την αναπαραγωγή στο xbmc τρώει σκαλώματα σε 1080p με streaming γιατί τις ταινίες θέλω να τις διαβάζει από ένα qnap ts-220 κυρίως. Ποιες η διάφορες μεταξύ του standard με το lite? και ποιο/α μαγαζί/α προτείνεται? ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.. :D Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 παιδιά πια η διαφορά σε αυτό Tronsmart Vega S89 Amlogic S802 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html και αυτό Tronsmart Vega S89-H Amlogic S802-H http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-XBMC-Support-Dolby-and-DTS-326822.html εκτός της τιμής και της διαθεσιμότητας.. :D Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) παιδιά πια η διαφορά σε αυτό Tronsmart Vega S89 Amlogic S802 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html και αυτό Tronsmart Vega S89-H Amlogic S802-H http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-XBMC-Support-Dolby-and-DTS-326822.html εκτός της τιμής και της διαθεσιμότητας.. :D The only difference between Vega S89 and Vega S89-H is the dolby and dts media support: Vega S89 use XBMC or MX player S/W.to decoding the dolby and dts. Vega S89-H support hardware decoding dolby and dts ,which means no matter which video player you use, it will always have sound. EDIT: Ακόμα ψάχνονται με το firmware του Tronsmart Vega S89-H στο Geekbyuing, επικοινώνησα μαζί τους. Edited May 26, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 EDIT: Ακόμα ψάχνονται με το firmware του Tronsmart Vega S89-H στο Geekbyuing, επικοινώνησα μαζί τους. τι εννοείς ακόμα ψάχνονται? Το Tronsmart Vega S89-H έχει καλύτερο hardware και δεν υποστηρίζεται από firmware? :!: το s89 υποστηρίζεται σε firmware? για να πω την αμαρτία μου :happy: το s89-h το φλέρταρα περισσότερο από το s89 :cry: Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) τι εννοείς ακόμα ψάχνονται? Το Tronsmart Vega S89-H έχει καλύτερο hardware και δεν υποστηρίζεται από firmware? :!: το s89 υποστηρίζεται σε firmware? για να πω την αμαρτία μου :happy: το s89-h το φλέρταρα περισσότερο από το s89 :cry: [ATTACH]45453[/ATTACH] Έχουν πρόβλημα με το φιρμγουερ του μηχανήματος και προσπαθούν να βρουν λύση. Το εχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω. Edited May 26, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 [ATTACH]45453[/ATTACH] Έχουν πρόβλημα με το φιρμγουερ του μηχανήματος και προσπαθούν να βρουν λύση. Το εχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω. το έχω ρίξει στο καλάθι μαζί με αυτό http://www.geekbuying.com/item/NEW-Wireless-Bluetooth-Gamepad-for-Android---iOS-Cell-Phone--Tablet-PC--Mini-PC--TV-BOX-318373.html και κάνω πίσω με αυτό που μου λες, πόσο καιρό το έχεις παραγγείλει, πρόβλημα με τα λεφτά σου δεν έχεις που περνάνε οι μέρες, σου το είπαν αυτοί ή το βρήκες εσύ κάπου για το πρόβλημα? όλοι η σειρά έχει πρόβλημα ή μόνο από αυτό το μαγαζί? το βλέπω και στο ebay.. σε ζάλισα:dizzy: λιγο :) .. Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) το έχω ρίξει στο καλάθι μαζί με αυτό http://www.geekbuying.com/item/NEW-Wireless-Bluetooth-Gamepad-for-Android---iOS-Cell-Phone--Tablet-PC--Mini-PC--TV-BOX-318373.html και κάνω πίσω με αυτό που μου λες, πόσο καιρό το έχεις παραγγείλει, πρόβλημα με τα λεφτά σου δεν έχεις που περνάνε οι μέρες, σου το είπαν αυτοί ή το βρήκες εσύ κάπου για το πρόβλημα? όλοι η σειρά έχει πρόβλημα ή μόνο από αυτό το μαγαζί? το βλέπω και στο ebay.. σε ζάλισα:dizzy: λιγο :) .. Ένα-ένα με τη σειρά. Μίλησα μαζί τους μέσο live chat. Το παρήγγειλα 16/5 και ενώ ήταν ακόμα out of stock. Πρόβλημα δεν θα έχω με τα λεφτά γιατι πρώτων το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεύτερων υπάρχει το PayPal στη μέση. Έχει κυκλοφορήσει αλλά είχε κάποιο πρόβλημα με το firmware, κάποιοι τα πουλάν έτσι (προβληματικά). Ψάχνουν για αναβάθμιση, εκεί έχει κολλήσει η δουλειά. Γι αυτό και δεν το στέλνουν. Δεν τα γράφω όλα αυτά για να σε αποτρέψω από την αγορά του, μόνο για να σε ενημερώσω για την κατάσταση. Το μηχάνημα φαίνεται καλό και δυνατό. Ας ελπίσουμε πως θα λυθεί γρήγορα το πρόβλημα. EDIT: Και μια συμβουλή, δεν περιμένεις και το "minix x8 & x8-H" που ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί σε λίγες ώρες πριν αγοράσεις. Φαίνεται πολύ καλό και αυτό. Αν δεν είχα κάνει την παραγγελία θα περίμενα να το δω πριν αποφασίσω. Edited May 26, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 EDIT: Και μια συμβουλή, δεν περιμένεις και το "minix x8 & x8-H" που ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί σε λίγες ώρες πριν αγοράσεις. Φαίνεται πολύ καλό και αυτό. Αν δεν είχα κάνει την παραγγελία θα περίμενα να το δω πριν αποφασίσω. Σε τι τιμη θα παιζει το Χ8? Λογικα θα παει καπου στα 120+ αν κρινουμε απο το Χ7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Σε τι τιμη θα παιζει το Χ8? Λογικα θα παει καπου στα 120+ αν κρινουμε απο το Χ7 Αυτό δεν το γνωρίζω. Έχει τρελή υποστηρίζη πάντως το εργαλείο και βγάζουν συχνά αναβαθμίσεις.. ΑΛΛΑΓΗ 1: Ενημέρωση απο το Geekbuying. Order: Tronsmart Vega S89-H Amlogic S802-H Order Status: SHIPPED 5/27/2014 9:34:53 AM Σε λίγες μέρες θα φανεί.... ΑΛΛΑΓΗ 2: Εδω είναι το καινούριο firmware για τα 3 μοντέλα Vega S89 Εξηγούν και τον λόγου που άργησαν να τα στείλουν. http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/05/27/rom-download-new-stock-firmware-for-tronsmart-vega-s89-standard-elite-and-s89-h-fix-google-play-store-no-connection-problem/#.U4RsSXrRrqA Edited May 27, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Αυτό δεν το γνωρίζω. Έχει τρελή υποστηρίζη πάντως το εργαλείο και βγάζουν συχνά αναβαθμίσεις.. ΑΛΛΑΓΗ 1: Ενημέρωση απο το Geekbuying. Order: Tronsmart Vega S89-H Amlogic S802-H Order Status: SHIPPED 5/27/2014 9:34:53 AM Σε λίγες μέρες θα φανεί.... ΑΛΛΑΓΗ 2: Εδω είναι το καινούριο firmware για τα 3 μοντέλα Vega S89 Εξηγούν και τον λόγου που άργησαν να τα στείλουν. http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/05/27/rom-download-new-stock-firmware-for-tronsmart-vega-s89-standard-elite-and-s89-h-fix-google-play-store-no-connection-problem/#.U4RsSXrRrqA έτσι εξηγείται η καθυστέρηση. το έχω παραγγείλει από 13/5 και σήμερα μου έγινε shipped.τους ρωτούσα όμως κάθε μέρα και δεν μου έλεγαν το λόγο. να σε ρωτήσω. σε εμάς δηλαδή θα έρθει ετοιμο;με το 104k4; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) έτσι εξηγείται η καθυστέρηση. το έχω παραγγείλει από 13/5 και σήμερα μου έγινε shipped.τους ρωτούσα όμως κάθε μέρα και δεν μου έλεγαν το λόγο. να σε ρωτήσω. σε εμάς δηλαδή θα έρθει ετοιμο;με το 104k4; Το αναφέρει ξεκάθαρα πως τα έχουν στείλει αναβαθμισμένα, γι αυτό άλλωστε και καθυστέρησαν την αποστολή. Το Tracking Number που μου δώνανε πάντως της DHL δεν ανταποκρίνεται. EDIT: Το Tracking λειτουργεί κανονικα. Edited May 28, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Το αναφέρει ξεκάθαρα πως τα έχουν στείλει αναβαθμισμένα, γι αυτό άλλωστε και καθυστέρησαν την αποστολή. Το Tracking Number που μου δώνανε πάντως της DHL δεν ανταποκρίνεται. αρα το λινκ με τα firmware αφορα προηγουμενες σειρες με παραγγελιες?εμενα με SP ανταποκρινεται κανονικα.παντως στη φωτο φαινεται η κινεζια σε ολο της το μεγαλειο.λες και στελνουν κουτες με σωβρακα σε china μαζαγια στη ζηνωνος.που ειναι τα κουτια,τα καλωδια κτλ.το σχολιαζει και καποιος αλλα απαντηση δεν... Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) αρα το λινκ με τα firmware αφορα προηγουμενες σειρες με παραγγελιες?εμενα με SP ανταποκρινεται κανονικα.παντως στη φωτο φαινεται η κινεζια σε ολο της το μεγαλειο.λες και στελνουν κουτες με σωβρακα σε china μαζαγια στη ζηνωνος.που ειναι τα κουτια,τα καλωδια κτλ.το σχολιαζει και καποιος αλλα απαντηση δεν... Το blog τους μας αφορά όλους για μελλοντική αναβάθμιση ή ρουτάρισμα. Έτσι τα παραλαμβάνουν από το εργοστάσιο, περνάν software, τα δοκιμάζουν και τα συσκευάζουν με όλα τα παρελκόμενα. Αυτό μας έλειπε να τα στέλνουν χύμα. Edited May 27, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά ποια από τις δύο έχει πραγματικά καλύτερη υποστήριξη η Minix ή Tronsmart? και η διαφορά στην τιμή του s89-h με το x8-h αξίζει γιατί μου φαίνονται σχεδόν ίδια? Έχει παραγγείλει κανείς σε Presell στο http://www.geekbuying.com/ ?:-) Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Παιδιά ποια από τις δύο έχει πραγματικά καλύτερη υποστήριξη η Minix ή Tronsmart? και η διαφορά στην τιμή του s89-h με το x8-h αξίζει γιατί μου φαίνονται σχεδόν ίδια? Έχει παραγγείλει κανείς σε Presell στο http://www.geekbuying.com/ ?:-) Το geekbuying αναφέρει στο blog του πως θα παραλάβει 15-18 Ιούνιο MINIX NEO X8 (νωρίτερα το MINIX NEO X8-Η), και πως είναι από τους βασικότερους πωλητές του μηχανήματος γι αυτό και τόση μεγάλη διαφήμιση. Όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου έχει καλή υποστήριξη το mimix. Δεν μπορώ όμως να κάνω σύγκριση. Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. Σε presell παρήγγειλα εγώ το S89-h Edited May 28, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts