vasilimertzani Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 το cs968 εχει 4 θυρες Εχω παρει tv box εδω και κανα 8μηνο.Ωραιο εξυπηρετικο αλλα το αφησα στην ακρη βασικα λογω πληκτρολογιου και ειπα παλι να το ξαναπιασω. Δεν το θελω για τιποτα φοβερα πραγματα και αυτο που εχω με καλυπτε μια χαρα. Αυτο που θελω ειναι να κανω την μια θυρα που εχει 3-4 για να βαλω το πληκτρολογιο καμερα για skype και ισως και σκληρο δισκο. Απο οτι θυμαμαι καποτε που το ειχα ψαξει μπορουσα να τα καλω αυτα οποτε ηρθε ο καιρος να τα ξαναπιασω.. Καμερα ,αν παιξει,εχω,σκληρο,αν παιξει εχω οποτε μου λειπει hubακι και πληκτρολογιο.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 .. σήμερα έκανα παραγγελία το CS968 από dealsprime και εγώ. ελπιζω όλα να είναι οκ .. ekkli σου κάνει τα ίδια με τις ταινίες και όταν δεν τις αναπαράγεις από το ασύρματο δίκτυο ; Πάλι καλά, όχι. Για αυτό το λόγο, η λύση που έχω καταλήξει όταν είναι να δω κάτι, είναι να τα αντιγράφω από τα πισιά στον εξωτερικό δίσκο που έχω μόνιμα επάνω στο tv box. Οι ταχύτητες που έχω παρατηρήσει και έχουν ενδιαφέρον νομίζω, είναι συνήθως στο 1,5 MB/s σύμφωνα με τον ES Explorer, ενώ χθες το βράδυ, στις ίδιες συνθήκες, χωρίς λόγο ήταν στα 700 kb/s με αποτέλεσμα για να περάσω μια ταινία στον εξωτερικό δίσκο να κάνει πάνω από ένα τέταρτο. Θυμίζω ότι μιλάμε για αντιγραφή μέσω τοπικού δικτύου και ενώ τα πισιά είναι ασύρματα συνδεδεμένα στο ρούτερ, το tv box είναι ενσύρματα. Καλώς να το λάβεις το μηχανηματάκι σου και να σου πηγαίνει μια χαρά πάντως ο ekkli αν και έχει αυτά τα πετάγματα ,από ότι κατάλαβα ,χωρίς να κάνει τίποτα, μια χαρά βλέπει το μηχάνημα του το δίκτυο ,και βλέπει ταινίες μέσω δικτύου άνετα,όσο αφορά την μεταφορά των δεδομένων. πετάγματα εννοείς τις διακοπές στην αναπαραγωγή , ε ; να με πετάξει από το δίκτυο, μέχρι στιγμής δεν μου συμβαίνει. και κάτι ακόμα, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με ότι δεν προλαβαίνει να κάνει μπάφερινκ το μηχάνημα, συμβαίνει και στα πιο μικρά αρχεία, πχ 24λεπτο βίντεο με μέγεθος 210 ΜΒ. Καλημερα Usb hub(3-4) θυρες παιζουν? Να επιλεξω καποιο συγκεκριμενα? αν και όπως σου απάντησαν, το μηχάνημα έχει ήδη 4 θύρες πάνω, αν θες για μεγαλύτερη ευελιξία να έχεις κάποιο χαμπάκι πάνω, δουλεύει μια χαρά. Εγώ αρχικά έβαλα αυτό , αλλά επειδή δεν μπορούσε να σηκώσει τα ρεύματα του το tv box, μετά έβαλα αυτό , το οποίο έχει τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 [quote name= αν και όπως σου απάντησαν, το μηχάνημα έχει ήδη 4 θύρες πάνω, αν θες για μεγαλύτερη ευελιξία να έχεις κάποιο χαμπάκι πάνω, δουλεύει μια χαρά. Εγώ αρχικά έβαλα αυτό , αλλά επειδή δεν μπορούσε να σηκώσει τα ρεύματα του το tv box, μετά έβαλα αυτό , το οποίο έχει τροφοδοτικό. Οποτε γινεται να εχω 3 συσκευες ταυτοχρονα επανω !! Οκ σε ευχαριστω. ΥΓ .αυτο που προτειναν πριν οντως εχει 4 θυρες.εγω ομως εχω ηδη tv box και με 5 ευρω hub Που μου προτεινεις κανω την δουλεια μου.ποιος ο λογος να παρω καινουργιο?? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά xmbc και μόνο αυτό. Υπάρχει κάτι αξιόλογο που να μη χρειάζεται να ασχοληθεις 1 βδομάδα ψάχνοντας τι δε δουλεύει σωστά και πως θα το διορθώσεις περνώντας διάφορες εκδόσεις απο το net? Έχω δεί το CS968, το Pivos και το OUYA. Εχει κανείς εμπειρία απο το τελευταίο? Διαβάζω καλά λόγια πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) ekkli ..νομίζω πρέπει να περάσεις την rom που έχουν οι υπόλοιποι (αν έχεις κάποια άλλη ) για να δούμε αν διορθώνεται το πρόβλημα , ...για να σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και ενσύρματα τι να πω. λογικά θα έχεις και μεγάλο πρόβλημα με το xbmc. πρέπει να μιλήσεις και με κάποιον από τους άλλους φίλου που έχουν το cs968 μήπως με την εμπειρία τους σε οδηγήσουν κάπου. ... μετά τι να πω ,υπάρχει λες πιθανότητα ελατωματικού μηχανήματος; Edited December 23, 2013 by Buried Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 ekkli ..νομίζω πρέπει να περάσεις την rom που έχουν οι υπόλοιποι (αν έχεις κάποια άλλη ) για να δούμε αν διορθώνεται το πρόβλημα , ...για να σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και ενσύρματα τι να πω. λογικά θα έχεις και μεγάλο πρόβλημα με το xbmc. πρέπει να μιλήσεις και με κάποιον από τους άλλους φίλου που έχουν το cs968 μήπως με την εμπειρία τους σε οδηγήσουν κάπου. ... μετά τι να πω ,υπάρχει λες πιθανότητα ελατωματικού μηχανήματος; το κουφό φίλε μου, είναι ότι με το xbmc δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από την κακή ποιότητα παιξίματος (πολλά σπασίματα, ασύγχρονος ήχος), κατά τ'άλλα, αν αρχίσει να παίζει, δεν σταματάει αν δεν το κόψω εγώ. Καμία σχέση με την αναπαραγωγή μέσω τοπικού δικτύου. Βιαζόμουνα χθες και για να δω 40λεπτη σειρά, είχα 3 διακοπές. Όμως, να αλλάξω ρομ, ακόμα και αν υπάρχουν μονάχα υπόνοιες ότι μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, ακόμα και που είμαι άσχετος με αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν μου έχει πει κάποιος δοκίμασε την χ ή ψ ρομ γιατί υπάρχουν διάφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 το κουφό φίλε μου, είναι ότι με το xbmc δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από την κακή ποιότητα παιξίματος (πολλά σπασίματα, ασύγχρονος ήχος), κατά τ'άλλα, αν αρχίσει να παίζει, δεν σταματάει αν δεν το κόψω εγώ. Καμία σχέση με την αναπαραγωγή μέσω τοπικού δικτύου. Βιαζόμουνα χθες και για να δω 40λεπτη σειρά, είχα 3 διακοπές. Όμως, να αλλάξω ρομ, ακόμα και αν υπάρχουν μονάχα υπόνοιες ότι μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, ακόμα και που είμαι άσχετος με αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν μου έχει πει κάποιος δοκίμασε την χ ή ψ ρομ γιατί υπάρχουν διάφορες. Να πω και γω τη βλακεία μου. Μήπως πέφτει σε hibernate ο Η/Υ που streamάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλα στο tv box κανεις σας δεν παιζει παιχνιδια; εχω περασει 2-3 και δεν μου παιζουν και δεν μπορω να κανω και το χειριστηριο να δουλεψει σωστα. Τουλαχιστον ελπιζω οταν ερθει το rc13 να καταφερω με αυτο να παιξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλα στο tv box κανεις σας δεν παιζει παιχνιδια; εχω περασει 2-3 και δεν μου παιζουν και δεν μπορω να κανω και το χειριστηριο να δουλεψει σωστα. Τουλαχιστον ελπιζω οταν ερθει το rc13 να καταφερω με αυτο να παιξουν. Το rc ειναι το μικρο πληκτρολογιο? Μου φαινεται δεν θα κανεις δουλεια!!! Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλα στο tv box κανεις σας δεν παιζει παιχνιδια; εχω περασει 2-3 και δεν μου παιζουν και δεν μπορω να κανω και το χειριστηριο να δουλεψει σωστα. Τουλαχιστον ελπιζω οταν ερθει το rc13 να καταφερω με αυτο να παιξουν. Ούτε εγώ παίζω, αλλά αν θες να κάνεις δουλειά και να παίξεις αντικαθιστώντας τα touch κουμπιά με δικά σου, θες ένα smartphone κινητό ή ταμπλετ ως χειριστήριο και ένα πρόγραμμα να τρέχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλημερα. Σημερα παρελαβα το Prometheus (σε 20 μερες απο geekbuying). Επειδη δεν ξερω απο tv box, ποιες προτεινετε να ειναι οι πρωτες κινησεις μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ούτε εγώ παίζω, αλλά αν θες να κάνεις δουλειά και να παίξεις αντικαθιστώντας τα touch κουμπιά με δικά σου, θες ένα smartphone κινητό ή ταμπλετ ως χειριστήριο και ένα πρόγραμμα να τρέχει. Ποιο προγραμμα ομως? Οσα εχω δοκιμασει δεν παιζουν. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Ποιο προγραμμα ομως? Οσα εχω δοκιμασει δεν παιζουν. Δες εδώ πώς γίνεται http://liliputing.com/2013/05/remote-control-an-rk3188-android-stick-with-your-phone-tablet.html Αυτό νομίζω ενδιαφέρει πολλούς. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το optical switch, ώστε να αλλάζεις τον ήχο όταν έρχεται το optical είτε από την tv είτε από το tv box είτε από άλλη πηγή και όλα καταλήγουν στον ενισχυτή;http://i.ebayimg.com/t/SPDIF-TosLink-Digital-Optical-Audio-3x1-switch-adapter-selector-for-AV-amplifer-/00/s/NzIwWDcyMA==/z/lZkAAOxyAs9SQ9Ti/$T2eC16hHJGYE9nookQNvBSQ9TiSM3w~~60_3.JPG Edited December 25, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλημερα. Σημερα παρελαβα το Prometheus (σε 20 μερες απο geekbuying). Επειδη δεν ξερω απο tv box, ποιες προτεινετε να ειναι οι πρωτες κινησεις μου? πότε το παρηγγειλες? απο 7/12 ακόμα τίποτα Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εμενα εφυγε το δεμα στις 6 του μηνα. Μεσα στην βδομαδα θα εχεις νεα πιστευω. :) @junglist Αυτο θα δουλεψει στο tronsmart prometheus? Κι αν οχι ποια εφαρμογη να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Να πω και γω τη βλακεία μου. Μήπως πέφτει σε hibernate ο Η/Υ που streamάρεις? δεν πέφτουν σε hibernate οι υπολογιστές καθότι όταν σταματάει να παίζει ο player με πετάει στον explorer που δείχνει κανονικά και τους δύο υπολογιστές και τα περιεχόμενα τους. Επίσης είναι σε κοντινή απόσταση όλα τα μηχανήματα και τα βλέπω ότι δουλεύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Εχω και γω 2 ερωτησεις σε σχεση με το streaming. Εβαλα στο prometheus(stock rom) μεσω wifi και μεσω chrome να δω κανενα ματς αλλα εβγαζε μαυρη οθονη εκει που επρεπε να ειναι το βιντεο και εδειχνε οτι φορτωνει, αλλα τιποτα παραπανω. (και ανοιγε το google play και μου προτεινε εφαρμογες) Και το αλλο θεμα ειναι με το xbmc. Εβαλα το sportsdevil (και στο pc και στο tv box) και οταν παταω σε καποιο λινκ για ματς μου βγαζει "stream not available" (ή καπως ετσι). Καποια βοηθεια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) στο tronsmart prometheus θα βαλεις την εκδοση για xbmc που ειναι αποκλειστηκα κ μονο για το prometheus που παιζει κ 1080p και δεν κολαει....τωρα για το stream not available δεν παιζουν ολα τα λινκ οπωσ και για της ταινιες...για περισσοτερες πληροφοριες για το xbmc κοιτα εδω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116&page=12 Χρονια πολλα σε ολους. Εχω και γω 2 ερωτησεις σε σχεση με το streaming. Εβαλα στο prometheus(stock rom) μεσω wifi και μεσω chrome να δω κανενα ματς αλλα εβγαζε μαυρη οθονη εκει που επρεπε να ειναι το βιντεο και εδειχνε οτι φορτωνει, αλλα τιποτα παραπανω. (και ανοιγε το google play και μου προτεινε εφαρμογες) Και το αλλο θεμα ειναι με το xbmc. Εβαλα το sportsdevil (και στο pc και στο tv box) και οταν παταω σε καποιο λινκ για ματς μου βγαζει "stream not available" (ή καπως ετσι). στο tronsmart prometheus θα βαλεις την εκδοση για xbmc που ειναι αποκλειστηκα κ μονο για το prometheus που παιζει κ 1080p και δεν κολαει....τωρα για το stream not available δεν παιζουν ολα τα λινκ οπωσ και για της ταινιες...για περισσοτερες πληροφοριες για το xbmc κοιτα εδω.. http://www.myphone.gr/foru...378116&page=12 Edited December 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ευχαριστω! Το xbmc δουλευει κανονικα! :D Εκτος απο τα αθλητικα ομως και παλι. Αλλα γι'αυτο θα ρωτησω στο τοπικ του xbmc γιατι εχω δει κυκλοφορουν αρκετα fix για το sportsdevil. Τωρα η απορια που μενει ειναι γιατι δεν παιζει streaming μεσω chrome oυτε μεσω opera mini το tv box. Θελει μηπως καποιον codec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Λυθηκε κι αυτο. Να'στε καλα οσοι βοηθησατε-βοηθατε. Για τον πατερα μου ειναι το κουτι οποτε φανταζομαι σας ευχαριστει (κι αυτος) θερμα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Λυθηκε κι αυτο. Να'στε καλα οσοι βοηθησατε-βοηθατε. Για τον πατερα μου ειναι το κουτι οποτε φανταζομαι σας ευχαριστει (κι αυτος) θερμα :lol::lol: πως το έλυσες? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Με τον τροπο που γραφει ο Ironwolf. Stock browser αλλα κανει και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.browser.flashfox&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Σημερα παρελαβα και εγω το tv box το cs968. Οι πρωτες εντυπωσεις καλες χωρις προβλημα λιγο στο χειρισμο δυσκολευομαι εχω βαλει ενα ποντικι με καλωδιο προς το παρον. Το tvbox δεν ειναι ρουταρισμενο να του περασω custom rom αξιζει ? ποια προτεινεται και καποιο λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Σημερα παρελαβα και εγω το tv box το cs968. Οι πρωτες εντυπωσεις καλες χωρις προβλημα λιγο στο χειρισμο δυσκολευομαι εχω βαλει ενα ποντικι με καλωδιο προς το παρον. Το tvbox δεν ειναι ρουταρισμενο να του περασω custom rom αξιζει ? ποια προτεινεται και καποιο λινκ Ψάξε για την geass από το freaktab. Link έχει δοθεί σίγουρα σε προηγούμενα post. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Είμαι και εγώ εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του CS968 (TV01 - Geekbuying) το οποίο σήμερα πρόλαβα να ασχοληθώ λίγο μαζί του. Ψάχνοντας τι υπάρχει για Firmware σύμφωνα και με τις προτάσεις από εδώ, είδα ότι κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο firmware : CS968 Exclusive MODDED ROM EQS-v2.0M 1080p CS968 a RK3188 ChipSet Based TVBoX AKA: TV01 [GeekBuying] CR11s [CloudNET2GO] THIS VERSION HAS 1080P KERNEL, NOT SAME. Factory Date : 09-12-2013 from CloudNET based CR11/s Modification Date: 21-12-2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts