SERS1612 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μην σε νοιαζει τι γραφει πανω. Το ιδιο πραγμα ειναι. Οκ φίλε.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ευχαριστω φιλε Ironwolf για την απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παιδιά τι επιλέγουμε εδώ ; Registered Airmail (With tracking number) ή EMS (6-8 business days) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ρε Μαριε, το εχεις δοκιμάσει με κανένα παιχνιδι?? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Με Registered Airmail αργεί λίγο πιο πολύ αλλά δεν πληρώνεις τίποτα, , με ems νομίζω πληρώνεις έξοδα αποστολής και παίζει να περάσει και τελωνείο. Οπότε επέλεξε registered airmail Ευχαριστώ φιλε μου. Έκανα την παραγγελία ( cs 968 ) και ελπίζω όλα να πανε καλά ! Οσοι έχετε παραλάβει από geekbuying πόσες μέρες περίπου κάνει ( airmail ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Λογικά σε 18 με 20 μέρες θα το έχεις Σ' ευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλημερα στη παρεα. Μολις παρηγγειλα και εγω το CS968 μετα απο τα πολυ καλα λογια που διαβασα εδω στο φορουμ. Ελπιζω να το εχω πριν τα χριστουγεννα. Καποιο καλο πληκτρολογιο ή ποντικι δεν ξερω ποιο ειναι πιο ευκολο στη χρηση εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλημερα στη παρεα. Μολις παρηγγειλα και εγω το CS968 μετα απο τα πολυ καλα λογια που διαβασα εδω στο φορουμ. Ελπιζω να το εχω πριν τα χριστουγεννα. Καποιο καλο πληκτρολογιο ή ποντικι δεν ξερω ποιο ειναι πιο ευκολο στη χρηση εχετε να προτεινετε? Εγώ πήρα το RC12 και είναι πολύ καλό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 γεια σας και από εμένα. μια ερώτηση, συνδέεται με καλώδια av στην τηλεόραση ή μόνο με hdmi? για το cs968 ρωτάω συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά είμαι λίγο άσχετος και θέλω να είμαι 100% σίγουρος πριν το πάρω. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δες εδώ τις εικόνες και θα καταλάβεις. Η απάντηση είναι ΝΑΙ. http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/26/product-review-tv01-aka-cs968cr11s-rk3188-quad-core-android-tv-box-review/#.UpnWnuLlMlS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 παιδια εχει κατεβασει κανεισ το splashtop οπου μπορεις και βλεπεις ταινιες απο το pc στο tv box??γιατι δουλευει μια χαρα απλα logarei πολυ δλδ δε βλεπεις ταινια...το παει καρε καρε...θελει καμια ρυθμιση η δεν κανει σαν προγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Για να βλέπεις ταινίες από το pc στο tv box θα σου πρότεινα το upnplay λειτουργει απροβληματιστα χωρις κολληματα ironwolf?? βασικα εννοω πχ να βαλω ταινια απο το ιντερνετ να παιζει και να βλεπω την οθονη του pc στο tv box οταν τρωει κολληματα το xbmc..απο αυτη την εννοια εννοω γτ το xbmc με εχει καταβολεψει.. Edited November 30, 2013 by woolfy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ξερει κανεις πως παιζουμε παιχνιδια σε στυλ Worms οπου δεν εμφανιζονται πληκτρα χειρισμου στην οθονη, οπως σε αλλα παιχνιδια που βλεπεις τον σταυρο η τα κουμπια που πυροβολεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 παιδια αν κατεβασω το xbmc την εκδοση για το tronsmart promitheus θα παιζει 1080 η οχι???εχω την βασικη εκδοση frodo αν και εχω το tronsmart promitheus tv box..ξερει κανεισ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) παιδια αν κατεβασω το xbmc την εκδοση για το tronsmart promitheus θα παιζει 1080 η οχι???εχω την βασικη εκδοση frodo αν και εχω το tronsmart promitheus tv box..ξερει κανεισ??? Θα παίζει με μεγάλη άνεση! Από τότε που το αγόρασα έβαλα στην άκρη το CX-919 και βλέπω άνετα 1080p ταινίες. Η έκδοση για το Promethaus είναι συμβατή μόνο για την συγκεκριμένη συσκευή. Edited December 1, 2013 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλησπέρα στην παρέα, έχω παραγγείλει από 14/11 το cs968 και έχει αποσταλεί από τις 15/11. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται σε κανένα track and trace ιστότοπο, είτε της singpost που έγινε η αποστολή είτε τρίτων. Έχω παραγγείλει δεκάδες πράγματα από Κίνα αλλά είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Είναι και η πρώτη φορά που μου στέλνουν με singpost βέβαια. Εσείς από που βλέπετε που βρίσκετε το δέμα σας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλησπέρα στην παρέα, έχω παραγγείλει από 14/11 το cs968 και έχει αποσταλεί από τις 15/11. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται σε κανένα track and trace ιστότοπο, είτε της singpost που έγινε η αποστολή είτε τρίτων. Έχω παραγγείλει δεκάδες πράγματα από Κίνα αλλά είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Είναι και η πρώτη φορά που μου στέλνουν με singpost βέβαια. Εσείς από που βλέπετε που βρίσκετε το δέμα σας ; Δύο φορές που έκανα παραγγελία τις παρακολουυθούσα στο ΕΛΤΑ>Εντοπισμός αντικειμένου και πάντα είχε την σωστή πληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλησπέρα στη παρέα! παρέλαβα πριν λίγες μέρες το cs968 και οι πρώτες εντυπωσεις είναι πολύ καλές και ιδιαίτερα η πρώτη επαφή με το xbmc! ήθελα να ρωτήσω τους γνωρίζοντες αν υπάρχει κάποια καλύτερη rom από την μανισια και με ποιο τρόπο μπαίνουμε σε recovery mod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δύο φορές που έκανα παραγγελία τις παρακολουυθούσα στο ΕΛΤΑ>Εντοπισμός αντικειμένου και πάντα είχε την σωστή πληροφόρηση. Καλημέρα. Εδωσα στη σελίδα των ΕΛΤΑ το δικό μου track number και μου εμφάνισε κατάσταση "Κλείσιμο από IPS". Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Διάβασε εδώ: Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Διάβασε εδώ: Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα Ω τέλεια ! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Διαβάζω το νήμα απο την αρχή του περίπου, μονο και μονο για να εχω ενα μπούσουλα την στιγμή που θα αγόραζα το πρώτο μου Android TV Box. Η χρήση του θα ειναι κυρίως για xbmc, κανενα skype, λίγο internet κτλ. Ηρθε λοιπόν η ωρα και οι απορίες μου ειναι οι εξής: 1. Eχω καταλήξει στο cs968 και νομίζω οτι ειναι στην καλύτερη τιμη αυτες τις μερες στο geekbuying, στα 58 ευρω. Εχει κατι καλυτερο σε αυτο το ποσο που να μου εχει ξεφύγει? 2. Το geekbuying θεωρείται αξιόπιστο? Αν παει κατι στραβα, ισχύει το paypal dispute? 3. Μεχρι τα 20-22 του μηνος θα εχει έρθει λέτε? 4. Ειναι prerooted? 5. Απο remote ποιο θα διαλέγατε? rc12, Tronsmart TSM01, το δικο του η καποια εφαρμογη μεσω κινητου android που να κανει την ιδια δουλεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για remapping του keyboard RC12; Θέλω πχ το F2 να ανοίγει τον Dolphin. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomanat Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Rikomagic MK902 - περίπου 15 € ακριβότερο απο το cs968 - καλύτερη κάμερα (5mp) - μάλλον δεν έχει ir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 χθες παραπονιόμουν για καθυστέρηση στην άφιξη, σήμερα παρέλαβα :) υπάρχει αναλυτικός οδηγός πρώτων κινήσεων για το cs968 ; πως περνάμε rom, απαραίτητες εφαρμογές κοκ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts