Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος θέλει καθαρά και μόνο για χρήση xbmc προτείνω το tronsmart prometheus από geekbuying.com

Το θεωρείς καλύτερο από κάτι τετραπύρηνα που κυκλοφορούν? Το έχεις "παίξει"?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Όποιος θέλει καθαρά και μόνο για χρήση xbmc προτείνω το tronsmart prometheus από geekbuying.com

Εμενα που με ενδιαφερει το browsing, να βλεπω βιντεο στο youtube και το xbmc τι μου προτεινεις να παρω μεχρι 70 ευρω.

http://geekbuying.com/Search/?keyword=tronsmart+prometheus σε ποιο απο τα 2 αναφερεσαι?

Edited by chourdis

Φίλος πήρε ένα android tv box της Κινεζικής εταιρίας ipazzport και τον τελευταίο μήνα, κάνει διαρκώς επανεκκινήσεις από μόνο του, χωρίς να έχει ασχοληθεί με root, το είχε απλώς για να μπαίνει στο νετ και να βλέπει βίντεο στο youtube. Τι μπορεί να φταίει; εγώ το αποδίδω σε λάθος συνδεσιμότητα, αλλά δεν έχω επισκεφθεί το σπίτι του ακόμη για να δω τι κάνει κάθε φορά που το συνδέει και το αποσυνδέει.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Εγώ πάντως στο δικό μου UG802 που είχα ένα θέμα με το WiFi του βρήκα λύση, το άνοιξα έβγαλα την κεραία έξω, την περασα δίπλα από την θύρα του usb προσεκτικά , τον μεταλλικό ακροδεκτη τον τυλιξα με μια ταινία ελάχιστα για να μην κάνει "σώμα" και πλέον από εκεί που είχα ένα μπλε σήμα πήγα στα τρία σταθερά και σε κάποιες περιπτώσεις έπιασε και το τέταρτο!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ έχω το mk908 v3 και παρόλο που όντως δεν έχει πολύ δυνατό σήμα wifi συγκριτικά με το κινητό μου ή το netbook που πιάνουν και τα wifi δίκτυα των γειτόνων ενώ αυτό όχι,σε απόσταση 5μ με γυψοσανίδα ανάμεσα στο σημείο που βρίσκεται το ρούτερ και το στικάκι,το wifi του έχει full σήμα.Εσείς που έχετε πρόβλημα,για πόση απόσταση μιλάτε;

Εγώ έχω το mk908 v3 και παρόλο που όντως δεν έχει πολύ δυνατό σήμα wifi συγκριτικά με το κινητό μου ή το netbook που πιάνουν και τα wifi δίκτυα των γειτόνων ενώ αυτό όχι,σε απόσταση 5μ με γυψοσανίδα ανάμεσα στο σημείο που βρίσκεται το ρούτερ και το στικάκι,το wifi του έχει full σήμα.Εσείς που έχετε πρόβλημα,για πόση απόσταση μιλάτε;

εγώ μιλάω στα 3,5 μετρα αλλά η tv που το έχω συνδέσει είναι μέσα σε έπιπλο με πλαϊνά ξύλινα δεξιά αριστερά

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν πάρω κάποια στιγμή άλλο,θα πάρω σίγουρα με εξωτερική κεραία.Ειναι απίστευτο πάντως τι τεχνολογία και σε τι τιμές μας έχει δώσει το λειτουργικό του android.

Δεν το έχω τεστάρει προσωπικά, αλλά από reviews λένε οτι το xbmc το τρέχει τέλεια με πλήρης υποστήριξη H/W Acceleration και άψογο 1080p playback, λόγω του οτι έχει amlogic επεξεργαστή και όχι rockchip (o rockchip έχει θεματάκια με το xbmc). Μάλιστα έχει και δικιά του έκδοση xbmc. Προσωπικά όμως αγόρασα το CS968 γιατί το θέλω και για άλλα πράγματα

Αν σε ενδιαφέρουν μόνο αυτά που λες πάρε το Tronsmart. Καλύτερα να πάρεις αυτό με τα 8gb εσωτερική μνήμη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ TRONSMART PROMETHEUS ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLUETOOTH, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ USB BLUETOOTH DONGLE

To Tronsmart με τα 8 gb εχει καμια αλλη διαφορα πουθενα που θα ειναι χειροτερο απο αυτο με τα 4??

Επισης το Tonsmart θα ειναι root οταν το αγορασω και θα εχει pre installed το google play?? (θα ρωτησω και το μαγαζι)

Δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη διαφορά, αλλά για 4 δολλάρια καλύτερα να πας σε αυτό με τα 8gb. Το google play θα είναι pre installed σίγουρα, όσο για το root δεν ξέρω, θα πρέπει να τους ρωτήσεις

Και εγω αυτο με τα 8gb λεω να παρω εαν δεν ειναι σε κανενα αλλο τομεα χειροτερο

Βλεπω σε αυτο με τα 4gb οτι εχει Views: 95979 και αυτο με τα 8 Views: 4754, βλεπω οτι και τα 2 ειναι σε προσφορα η οποια ληγει σε 11 ωρες (ομως δεν εχω χρημματα στην καρτα), και βλεπω αρχικη τα 190 δολαρια σε αυτο με τα 8 gb (που ειναι παρα πολλα)

Παιδιά όταν βάζω το tracking number στο singpost.com μου βγάζει αυτό

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Ξέρει κανείς τι σημαίνει?

ότι πήγε στο ταχυδρομείο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Δεν το έχω τεστάρει προσωπικά, αλλά από reviews λένε οτι το xbmc το τρέχει τέλεια με πλήρης υποστήριξη H/W Acceleration και άψογο 1080p playback, λόγω του οτι έχει amlogic επεξεργαστή και όχι rockchip (o rockchip έχει θεματάκια με το xbmc). Μάλιστα έχει και δικιά του έκδοση xbmc. Προσωπικά όμως αγόρασα το CS968 γιατί το θέλω και για άλλα πράγματα

Και? Πώς τα πάει το συγκεκριμένο? Με xbmc και 1080p?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

εγώ μιλάω στα 3,5 μετρα αλλά η tv που το έχω συνδέσει είναι μέσα σε έπιπλο με πλαϊνά ξύλινα δεξιά αριστερά

talibaneze κατα τα αλλα πως τα παει?ενδιαφερομαι..

Vamos Aris

talibaneze κατα τα αλλα πως τα παει?ενδιαφερομαι..

μία χαρά, έχω συνδέσει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και όλα οκ, ρουτ βεβαια δεν του έχω κάνει,του έχω βάλει και μία 8αρα καρτούλα.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ τελικά έκανα και παραγγελία και αυτό το γκατζετακι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121112163420&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 για να το ανοιγοκλείνω χωρίς να χρειάζεται να βγάζω το καλώδιο του ρεύματος + οι extra υποδοχές !

Οτι άλλο θες πάρε τηλέφωνο αυριο ρε συ,πάω για ύπνο, είμαι κομμάτια :)

Επανέρχομαι σχετικά με την αγορά του cx-919 και την απόδοση του στο xbmc. Στα 1080p δεν τραβάει με τίποτα και στα 720p σε σκηνές με πολλά δεδομένα πολλά χαμένα frames με την έκδοση H/W του xbmc (Gotham 13 Alpha1). Επειδή το πήρα αποκλειστικά για το xbmc έβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει θεμα με το rockchip γιατί η ίδια έκδοση του xbmx στο Asus transformer tf300 μου πετάει. Όσοι σκέφτονται αποκλειστικά για xbmc με το συγκεκριμένο chip θα πρέπει να συμβιβαστούν με τα χαμένα frames. Στις υπόλοιπες λειτουργίες του όμως απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα για το xbmc θα δοκιμάσω να συνδέσω μέσω hdmi το tablet στην τηλεόραση και να το τρέχω από εκεί. Edited by istrios

Μπορείς να εγκαταστήσεις την έκδοση του xbmc που χρησιμοποιεί εξωτερικό player για να τρέξεις τα 1080p και έτσι τρέχουν μια χαρά. Όποιον player θες βάζεις αλλά σου προτείνω τον mx player ή τον bs player για να κατεβάζει και υπότιτλους

Στο Tronsmart Prometheus θα εχω κανενα προβλημα σαν αυτο στο xbmc? Οι υποτιτλοι δουλευουν κανονικα?

Δεν θα στο πρότεινα. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και πιο φθηνά

Δεν μου έχει έρθει ακόμα, όταν το παραλάβω θα κάνω ένα αναλυτικό review

Θυμάμαι ρε μαν ότι είχες ξαναγράψει ότι ο Rockchip έχει θέμα με το xbmc... Και ομολογώ πως με ψιλομπέρδεψε η επιλογή σου προς το cs968 αφού και αυτό φοράει το ίδιο chip

Cube U30GT2

Μπορείς να εγκαταστήσεις την έκδοση του xbmc που χρησιμοποιεί εξωτερικό player για να τρέξεις τα 1080p και έτσι τρέχουν μια χαρά. Όποιον player θες βάζεις αλλά σου προτείνω τον mx player ή τον bs player για να κατεβάζει και υπότιτλους

Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν κατάφερα να βρω πως βρίσκει αυτόματα τους υπότιτλους. Ίσως να κατέβασα παλαιότερη έκδοση. Αν κάποιος έχει link μιας τέτοιας έκδοσης ας μας το δώσει να την δοκιμάσουμε

Για δοκιμασε να βαλεις τον archos player μπας και κατεβασει καναν υποτιτλο

EDIT: Μόλις θυμήθηκα ότι το bs player δεν κατεβάζει υπότιτλους όταν το video το κανεις stream, παρα μονο οταν το εχεις αποθηκευμενο, οποτε λογικα θα τους κατεβάζεις χειροκίνητα

Στο tronsmart prometheus απ' οτι λενε δουλευει τελεια το xbmc με full hardware acceleration και πιστευω πως δεν θα υπαρχει προβλημα με τους υποτιτλους εφοσον θα παιζεις τις ταινιες μεσω xbmc και οχι με external player

Επελεξα το cs968 γιατι εχει 2 gb ram αντί για 1 που έχει το prometheus. Επίσης πιστευω ο rockchip rk3188, (εκτος του οτι η αρχιτεκτονικη του ειναι στα 28nm εναντι των 40nm του dual core amlogic, που συνεπαγεται μικροτερη θερμοκρασια λειτουργιας) εχει πολλα να δωσει στο μελλον γιατι αυτα που τον κρατανε πισω ειναι το software και οχι το hardware. Ουτως η αλλως δεν θα το κρατησω πολυ γιατι αρχες 2014 βγαινει ο quad core amlogic, οποτε με βλεπω να πηγαινω προς τα εκει. Οσο για το xbmc, προς το παρων με μερικες μοντιφες παιζει σε rockchip αλλα θελει λιγο ψαξιμο σε αντιθεση με τον amlogic mx ή m6 (το ιδιο cpu ειναι) που παιζει out of the box.

Το Prometheus λες να με βγάλει για κανένα χρόνο τουλάχιστον?

Για δοκιμασε να βαλεις τον archos player μπας και κατεβασει καναν υποτιτλο

EDIT: Μόλις θυμήθηκα ότι το bs player δεν κατεβάζει υπότιτλους όταν το video το κανεις stream, παρα μονο οταν το εχεις αποθηκευμενο, οποτε λογικα θα τους κατεβάζεις.

Δεν θυμάμαι πόσες διαφορετικές εκδόσεις έχω δοκιμάσει του xbmx :lol: Προς ενημέρωση κατέληξα σε αυτήν που κατέβασα και δοκίμασα πριν λίγο όπου φαίνεται να δουλεύει σωστά το H/W. Είναι η Gotham v13 Alpha 6

Αν το θες αυστηρά και μόνο σαν media player τότε σε βγάζει άνετα

Το θέλω πιο πολύ για να σερφάρω μια Samsung f5000 θα πάρω μαζί με το Android TV box

Όταν λες δουλεύει σωστά, εννοείς χωρίς external player και τα 1080p τα παίζει χωρίς πρόβλημα?

Παίζει πολύ πολύ καλύτερα στα 720p. Στα 1080p δεν τραβάει. Αλλά έτσι κι αλλιώς στο icefilms που είναι η βασική μου πηγή ταινιών σχεδόν όλα είναι σε 720p οπότε μένω ως έχει για την ώρα με την συγκεκριμένη έκδοση. Πληροφοριακά, στην τελευταία nightlie έκδοση του XBMC που δοκίμασα φαίνεται να το παλεύουν με το H/W μια και βλέπω ότι εκτός από το libstagefright στο μενού έχουν προσθέσει και το xcode5 ως επιλογή αλλά δυστυχώς πολύ ασταθής (σε πετάει συχνά εκτός).

Αφοσιωμένος στη ρύθμιση και την έκδοση του xbmc ξέχασα νας σας αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το superuser. Η συσκευή έρχεται με έτοιμο root, βλέπω και ανοίγω κανονικά την εφαρμογή αλλά δεν λειτουργεί στις εφαρμογές που θέλουν root. Δοκίμασα να κατεβάσω το SuperSU αλλά δεν έγινε κάτι μια και στην εγκατάσταση βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι root. Με το root checker, βγάζει μήνυμα για μη root. Ξέρετε αν υπάρχει λύση για το συγκεκριμένο θέμα της συσκευής; (Tronsmart cx-919)