Fotis55 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Ρε παιδιά την βοήθειά σας αν γίνεται..... Πήρα σήμερα το πακετακι με τα 30 γίγα και το μοντεμ ε5830. Είμαι όμως εκτός σπιτιού και προσπαθώ να το εγκαταστήσω. Τα αγγλικά μου όμως δεν είναι και πολύ καλά. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Καμιά βοήθεια.......; Edited July 19, 2012 by Fotis55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Φιλε μου και να υποθεσουμε οτι δεν ξερεις τιποτα γενικα δεν θελει καποια εγκατασταση για να παιξει.. Το πιν της καρτας sim θελει να το απενεργοποιησεις... Περασε μια μερα λογικα το εχεις φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Τελικά απλά δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα η κάρτα μου..... Και παιδευομουν άδικα..... Όλα καλα τώρα...... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σωστος ο παιχτης! περα της πλακας εκει που το dsl μπορει να σερνεται..αυτο πεταει κυριολεκτικα! Κανονικά... Και ενώ σπίτι δεν έχω πλέον, πάνω από 3Mbps, το στικάκι κλειδώνει για πλάκα πάνω από 5 στη χειρότερη... Άρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubize Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ρε παιδιά την βοήθειά σας αν γίνεται..... Πήρα σήμερα το πακετακι με τα 30 γίγα και το μοντεμ ε5830. Είμαι όμως εκτός σπιτιού και προσπαθώ να το εγκαταστήσω. Τα αγγλικά μου όμως δεν είναι και πολύ καλά. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Καμιά βοήθεια.......; Μπορείς να μου πείς αν πήρες το ε5830 τσάμπα σαν δώρο με τη σύνδεση ή το πλήρωσες χώρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μπορείς να μου πείς αν πήρες το ε5830 τσάμπα σαν δώρο με τη σύνδεση ή το πλήρωσες χώρια; και εγω το πηρα πριν 2 μερες(στο δινουν μαζι χωρις χρεωση),τελεια προσφορα απο την wind Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubize Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Από που το πήρες? Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Από που το πήρες? Αθήνα? ναι στον πειραια στην wind Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubize Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μπορείς να μου πεις διεύθυνση καταστήματος? Κάθε κατάστημα σου λέει τα δικά του. Εμένα μου ζητάνε 80 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 ΠΕΙΡΑΙΑΣ | καταστήματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 12 Τηλ.: 210/4118736 Fax: 210/4118749 με συνδεση φυσικα για 1 χρονο και μου το ενεργοποιησαν επιτοπου Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubize Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μπορείς να μου πείς αν πήρες το ε5830 τσάμπα σαν δώρο με τη σύνδεση ή το πλήρωσες χώρια; και εγω το πηρα πριν 2 μερες(στο δινουν μαζι χωρις χρεωση),τελεια προσφορα απο την wind Από που το πήρες? Αθήνα? Όλα τα καταστήματα τζάμπα το δίνουν παιδιά! Stick ή Mifi Ανάλογα τι θέλει ο καθένας... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εγώ πάντως θα σας έλεγα να πάρετε το λίγο πιο ακριβό mifi εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε και πήρα το απλό! το άλλο έχει πολύ πιο γρήγορη ταχύτητα modem! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδια μια βοηθεια. Εκανα πριν κατι μερες τη συνδεση με την προσφορα των 24,90. Δεν μου εχει ενεργοποιηθει ακομα. Ποσες μερες σας πηρε εσας; Επισεις το συμβολαιο πισω πισω γραφει Μηνιαιο Παγιο 49,90 € Δεν θα επρεπε να γραφει 24,90? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubize Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Η γραμμή σε μένα ενεργοποιήθηκε σε 2,5 ΩΡΕΣ, όπως μου το ειχανε πεί. Το συμβόλαιο γράφει και σε μένα 49,90 αλλά ρώτησα επί τόπου και μου είπαν ότι δεν πειράζει και ότι ισχύει η τρέχουσα προσφορά που αναφέρεις. Ηδη πλήρωσα τον 1ο μήνα και ήταν 24,90 ευρώ. Καλύτερα πήγαινε στο κατάστημα που έκανες τη σύνδεση να παραπονεθείς. Κάποιος εκεί πρέπει να ξέχασε να δώσει τη γραμμή σου για ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Η γραμμη ενεργοποιηθηκε σημερα. Με ανακουφησες με αυτο που μου ειπες! Εκανα τη συνδεση online και οταν μου εφερε το κουριερ τα χαρτια να τα υπογραψω δεν τα διαβασα και πολυ αργοτερα ειδα οτι ελεγε 49,90. Αλλα ολα ενταξει τωρα!!!!:):):D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_vas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Γεια σας παίδες ! Εγώ χθες παρέλαβα το MiFi των 42Mbps ( από την καινούργια προσφορά :w00t: ) , υπέγραψα το συμβόλαιο το οποίο έλεγε και σε μένα μηνιαίο πάγιο 49,90€ , αλλά για την ενεργοποίηση της γραμμής δεν με ενημέρωσε κανείς ! Ακόμη και τώρα είναι ανενεργή. Πότε πιστεύετε ότι θα ενεργοποιηθεί ; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Θα αργησει μερικες ημερες λογω οτι πρεπει να παρουν τα εγγραφα απο την μεταφορικη στα χερια τους και να καταχωρησουν τα στοιχεια σου Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδια γινεται να κανει κανεις συνδεση στην προσφορα γουιντ με τα 30γβ χωρισ στικακι και μιφι και να κοψει τη συνδεση νωριτερα απο το 12μηνο χωρισ χρεωση? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδια γινεται να κανει κανεις συνδεση στην προσφορα γουιντ με τα 30γβ χωρισ στικακι και μιφι και να κοψει τη συνδεση νωριτερα απο το 12μηνο χωρισ χρεωση? Το κόβεις όποτε θες μετά αν δεν πάρεις ςξοπλισμό. Δεν σε χρεώνει κάτι παραπάνω. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Το κόβεις όποτε θες μετά αν δεν πάρεις ςξοπλισμό. Δεν σε χρεώνει κάτι παραπάνω. Οχι δεν ισχυει αυτο, το εχω ρωτησει... Η προσφορα παει μαζι με καποιο στικακι... δεν γινεται να παρεις σκετο το πακετο των 30GB. Το οτι πληρωνεις την αξια οποιου modem εχεις παρει, εαν διακοψεις πριν το 12μηνο, ναι ισχυει, μου το επιβεβαιωσαν. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Η προσφορα παει μαζι με καποιο στικακι... δεν γινεται να παρεις σκετο το πακετο των 30GB. Τα πάντα γίνονται. Ρώτα κι αλλού έπεσες σε άτομο που δεν ήξερε... Δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει για τίποτα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 με το MiFi υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπεις το υπόλοιπο των mb που έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_vas Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 την τρίτη έστειλε τα χαρτιά ο courier και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η sim. Είναι φυσιολογικό ρε παιδιά ;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 να παρακαλας να μην ενεργοποιηθει φιλε μου , θα αποκτησεις πολλα νευρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts