Yiorgos Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greg2002 (14 Ιαν. 2004 , 15:36) telika eftege to memoru stick! ekana format kai ola einai mia xara :o Tha sto xanakanei den ftaei to memory stick kai genikotera den einai kati pou ftaei aplws to til kanei anaprosarmogi analoga me to ti egathistas (technology my friend) :D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (13 Ιαν. 2004 , 23:22) 2.R2C an thimamai kala giati ego exo akomi tin R2B :whistle: Στο Internet λεει το παρακατω For CDA162003/4, the latest organiser version is R2B02. Now you need to compare this version number with the one in your phone. H R2C ειναι για τι τηλεφωνο ? ή για το Organiser ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος v@gelis (14 Ιαν. 2004 , 17:00) Allos enas katoxos tou P900 edw kai liges meres(pisw sthn agaph mas). To SX-aki,kalo,alla "ligotero" apo to p900(vevaia poios xereis gia poso kairo). Gia na mhn kourazw,mia erwthsoula: Exw thn R3B ekdosh thlefwnou kai exw provlhma me to T9(sthn ousia den doulevei opws 8a eprepe gia kamia lexh,sto ellhniko anaferomai). Kati eixa diavasei an anavathmisw tha lythei to provlhma? eyxaristw R3B? η έκδοση του τηλεφώνου είναι ή του organiser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (14 Ιαν. 2004 , 21:28) R3B? η έκδοση του τηλεφώνου είναι ή του organiser? R3B tou thlefwnou, R1B tou organizer. mallon eimai 2 ekdoseis pisw :( kai ante na kaneis update me aplh 56k grammoula. toulaxiston file Unreal me th dikh sou ekdosh(alh8eia,poia einai) einai ok to ellhniko T9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wultz Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μανία με το update και το ότι σώνει και καλά πρέπει να έχουμε όλοι την τελευταία έκδοση του τηλεφώνου. Προσωπικά δεν έχω δει κάποια αναβάθμιση που να με επηρεάζει άμεσα και να μην μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτή. Αν κάποτε βγεί κάποια που να υποστηρίζει π.χ. memory stick pro ή μόνιμη αναφορά παράδοσης sms, μάλλον θα την κάνω, αλλά προς το παρόν οι αναβαθμίσεις μόλλον προβλήματα δημιουργούν, αφού βλέπω ότι κολλάει η διαδικασία, δεν υπάρχουν τα ελληνικά κ.τ.λ. Η μόνη διαφορά που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι είναι η αλλαγή στο νουμεράκι της έκδοσης και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 den einai akrivws etsi.yparxoun kai afaneis allages polles fores,opws ayxhsh diarkeias mpatarias,sta8erothtas k.l.p pera apo ayto sth sygkekrimenh periptwsh me endiaferei idiaitera to T9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (14 Ιαν. 2004 , 20:19) Στο Internet λεει το παρακατω For CDA162003/4, the latest organiser version is R2B02. Now you need to compare this version number with the one in your phone. H R2C ειναι για τι τηλεφωνο ? ή για το Organiser ? sorry tote.nomiza oti vgike kainourgia ekdosi :o greg kaloriziko!! ego otan to pira,evala katheutheian to 64ari opos itan apo to p800 kai osa programmata douleuan ta kratisa.ta ipoloipa svisimo :) pantos emena otan to ksetinazo sta sms (apo apo 5 sinexomena kai me T9) kollaei kamia fora.oxi tipota spoudeo-kati san to p800 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wultz (14 Ιαν. 2004 , 22:46) Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μανία με το update και το ότι σώνει και καλά πρέπει να έχουμε όλοι την τελευταία έκδοση του τηλεφώνου. Προσωπικά δεν έχω δει κάποια αναβάθμιση που να με επηρεάζει άμεσα και να μην μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτή. Αν κάποτε βγεί κάποια που να υποστηρίζει π.χ. memory stick pro ή μόνιμη αναφορά παράδοσης sms, μάλλον θα την κάνω, αλλά προς το παρόν οι αναβαθμίσεις μόλλον προβλήματα δημιουργούν, αφού βλέπω ότι κολλάει η διαδικασία, δεν υπάρχουν τα ελληνικά κ.τ.λ. Η μόνη διαφορά που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι είναι η αλλαγή στο νουμεράκι της έκδοσης και τίποτα άλλο. swstos sta perisotera! alla den alazei mono to noumeraki! meta ta ellhnika htan mono stin arxh tis leitourgias tou site twra den yparxei problima, meta ektos apo ayta pou mas lene oti bazoun/diorthonoun na ksereis oti diorthonoun polla mikroproblhmata. meta an kaneis oti sou leei sto update service den tha exeis kanena problhma na tin kaneis swsta, egw den eixa toulaxiston kanena problhma! exw kanei se filous 6 anabaumishs me to diko mou synolika kai den eixame kanena ploblhma! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Για σας παιδια. Λεω να παω να παρω και εγω το P900 για να βαλω αλλο ενα κομματι στο puzzle με τα κινητα. Θελω να μαθω καποια πραγματα για το κινητο που δεν βρηκα στο Thread. Ειχα ακουσει πως στην φωτογραφικη μηχανη εμφανιζεται μια κοκκινη γραμμη. Αληθευει αυτο? Στο πακετο υπαρχει memory stick? Αυτα ειναι τα δυο πραγματα που με επειγουν... Οποιος εχει την καλοσυνη ας μου φτιαξει μια bug list και να μου την στειλει με pm. Θα το εκτιμουσα πολυ! :) Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (15 Φεβ. 2004 , 01:58) Για σας παιδια. Λεω να παω να παρω και εγω το P900 για να βαλω αλλο ενα κομματι στο puzzle με τα κινητα. Θελω να μαθω καποια πραγματα για το κινητο που δεν βρηκα στο Thread. Ειχα ακουσει πως στην φωτογραφικη μηχανη εμφανιζεται μια κοκκινη γραμμη. Αληθευει αυτο? Στο πακετο υπαρχει memory stick? Αυτα ειναι τα δυο πραγματα που με επειγουν... Οποιος εχει την καλοσυνη ας μου φτιαξει μια bug list και να μου την στειλει με pm. Θα το εκτιμουσα πολυ! :) Ευχαριστω εκ των προτερων! Για την κόκκινη γραμμή, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=12447 Δεν είναι κάτι που υπάρχει σε όλα τα Ρ900. Σχετικά με την μνήμη, στο κουτί υπάρχει μια των 32ΜΒ. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Ευχαριστω πολυ. Απ'οτι καταλαβα δεν εχει διορθωθει ακομη. Θα δουμε αυριο που θα το εχω στα χερια μου :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Kalhspera paidia! Skeftomai na parw to p900 kai ithela na rwthsw esas tous katoxous merika pragmatakia. Mexri shmera eixa ena 6600 kai hmoun plhrws ikanopoihmenos kai skefthka na kanw mia allagh. Kserw oti to p900 einai ligo pio megalo. Einai toso pio megalo pou tha dysanesxetisw? Eixa dokimasei paliotera to 3650 kai mono pou den autoktonisa... tha to anteksw? Pistevete as poume oti einai duskolo na mpei sthn kwlotseph opws vazw to 6600 kai kanw thn voltoula mou? arxeia tou office mporeis na deis? na epeksergasteis? Endiaferomai kyriws gia word. exei mesa kalwdio pou mporeis na syndeseis to kinhto me to pc? Na metafereis programmata me auto? Xwris to penaki mporeis na to xrhsimopoihseis eukola? Otan xtypaei hlios sthn othoni vlepeis kala? Katw apo perierges syntikes fotismou... skotadi h poly hlio fwtografies vgazeis ok opws to 6600? apo autonomia me normal xrhsh poses meres vgazei? kserw kathe etereia anakoinwnei ena arithmo wrwn alla panta einai eikonikos... sthn pragmatikothta ti vgazei? sas euxaristw poly kai sygnwmh an sas kourasa Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 πω πω ερωτησεις!!! Ας αρχισουμε!Δεν θα εβαζα ποτε ενα τετοιο κινητο στην κωλοτσεπη οπως λες!!Εξαλλου εχει στο κουτι αγορας μια πολυ ωραια θηκη!Ειναι λιγο ποιο μεγαλο και με γωνιες σε σχεση με το 6600!Αρχεια του office kαι του word μπορεις να δεις και να επεξεργαστεις με το qword και για excel με το qexcel!Eχει στο κουτι αγορας βαση συγχρονισμου με pc για να στελνεις programs,photos,mp3 κλπ.Ακομη εχει ανταλλακτικο πενακι στερεοφωνικα ακουστικα hands free και μαντηλακι για καθαρισμο οθονης την οποια θα "λερωνεις" αν χρησιμοποιεις τα δαχτυλα αντι για το πενακι!! Η χρηση χωρις πενακι με κλειστο το flip επιτρεπει τα βασικα μονο μηνυματα,τηλεφωνημα,καταλογος,ημερολογιο κλπ οχι ομως τα υπολοιπα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα και προγραμματα που μπορεις να βαλεις! Ηλιος στην οθονη σου επιτρεπει ικανοποιητικα να δεις!!Δεν ξερω τη photo βγαζει σε νυχτα το 6600 αλλα γενικα ακουσα οτι βγαζει καλυτερες(με μοναδικο problem σε αρκετα p900 μια απαλη λευκη γραμμη σε σκοτεινες photo στα πλαγια)! Αυτονομια 2 αντε το πολυ 3 μερουλες με κανονικη χρηση χωρις πολυ λειτουργια των multimedia!! ΟυΦ!!Τελειωσα!Ελπιζω να σε ικανοποιησα!Αντε και καλοριζικο να'ναι!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Λοιπον οσο το δυνατον πιο περιληπτικα ... Ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το 6600 αλλα αυτο μπορεις να το δεις καλυτερα και απο κοντα σε καποιο καταστημα. Word και Excel αρχεια μπορεις να δεις, τωρα αν μπορεις να τα επεξεργαστεις νομιζω πως ναι χωρις ομως να ειμαι και 100% σιγουρος. Mεσα στη συσκευασια εχει τα παντα απο βαση (pcsuite) για συνδεση με το pc μεχρι και μαντηλακι για να καθαριζεις την οθονη του κινητου! :) Μπορεις και χωρις πενακι αλλα αυτο ειναι και θεμα συνηθειας. Βλεπεις αρκετα καλα με ηλιο σιγουρα ομως οχι καλυτερα απο οταν βρισκεσαι στο σπιτι σου. Δεν εχω κανει συγκριση για φωτογραφιες του 6600 και του ρ900 καποιοι ομως λενε οτι το 6600 βγαζει λιγο καλυτερες. Αυτονομια με λογικη χρηση 2-3 μερες. Παντως εγω με χρηση 2-3 ωρες σε εφαρμογες - παιχνιδια και παντα με ανοιχτο το Bluetooth δεν μου κραταει παραπανω απο 1-1/2 μερα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Χε χε Bel σε προλαβα!!Απ'οτι βλεπω συμφωνουμε στην περιγραφη του super p900!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 :D ;) Ναι μεχρι και στο μαντηλακι :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 kala e! auto einai eksyphrethsh! sas euxaristw poly kai tous 2 :D thank you thank you! Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 mia diorthosi: ego to p900(alla k to p800 paliotera) to vazo stin kolotsepi kai kano mia xara tin voltoula mou me mia thiafaneia apo simioseis pano stin othoni xrisimopoio poli sixna to daxtilo kai meta tin katharizo i tin petao k kano alli! foto vgazei kaliteres to 6600 se xamilo fotismo ektos kai an valeis to photofusion to opoio distixos den exoume to kleidaki tou akomi :( apo autonomia kai emena 2-2,5 meres me foul xrisi :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (19 Φεβ. 2004 , 12:46) mia diorthosi: ego to p900(alla k to p800 paliotera) to vazo stin kolotsepi kai kano mia xara tin voltoula mou me mia thiafaneia apo simioseis pano stin othoni xrisimopoio poli sixna to daxtilo kai meta tin katharizo i tin petao k kano alli! foto vgazei kaliteres to 6600 se xamilo fotismo ektos kai an valeis to photofusion to opoio distixos den exoume to kleidaki tou akomi :( apo autonomia kai emena 2-2,5 meres me foul xrisi :) Για δώσε ένα email.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 papathvas@hotmail.com tora m'etiakses tin mera...i mallon tin nixta :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (19 Φεβ. 2004 , 13:55) papathvas@hotmail.com tora m'etiakses tin mera...i mallon tin nixta :p ΟΚ... And next time πέρασε και από τα Requests.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (19 Φεβ. 2004 , 13:55) papathvas@hotmail.com tora m'etiakses tin mera...i mallon tin nixta :p 2-2,30 μέρες full χρήση? μάλλον δεν διάβασες το ποστ του unreal που είχε κάνει σε άλλο θέμα...μέχρι το μεσημέρι δεν τον φτάνει η μπαταρία! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (19 Φεβ. 2004 , 15:36) 2-2,30 μέρες full χρήση? μάλλον δεν διάβασες το ποστ του unreal που είχε κάνει σε άλλο θέμα...μέχρι το μεσημέρι δεν τον φτάνει η μπαταρία! :p Χεχε...εμενα παντως, με μετρια χρηση ομιλιας, πενακι και sms, σημερα ειναι 5η μερα συνεχομενη ανοιχτο... Καλα ο UnReal, οπως του ειχα πει, μ'αυτα που κανει, θελει on-line συνδεση με τη ΔΕΗ... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (19 Φεβ. 2004 , 15:41) Χεχε...εμενα παντως, με μετρια χρηση ομιλιας, πενακι και sms, σημερα ειναι 5η μερα συνεχομενη ανοιχτο... Καλα ο UnReal, οπως του ειχα πει, μ'αυτα που κανει, θελει on-line συνδεση με τη ΔΕΗ... Εμένα το ρεκόρ μου είναι 3 μέρες..(την 3η μέρα καθόταν χωρίς να κάνει τίποτα μέχρι που έλειψε η μπαταρία!) Ο Unreal τώρα θα σκέφτεται να αγοράσει νέα μπαταρία! Back 2 the old days που θέλαν 2 και 3 μπαταρίες να βγάλουν την μέρα! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 :) Έτσι όπως τα λέτε, θα φοβίσετε και αυτούς που θέλουν να αγοράσουν το τηλέφωνο... :) Εγώ, Θεωρητικά, είμαι ευχαριστιμένος με την μπαταρία του κινητού. Δεν κάνει περισσότερα απ'ότι υπόσχεται, αλλά ούτε και λιγότερα. Απλά, είναι λογικό, πως όταν χρησιμοποιάς πολύ τα Multimedia χαρακτηριστικά του κινητού καταναλώνεται γρήγορα η μπαταρία. Εγώ, μόνο τα multimedia χρησιμοποιώ. Χωρίς υπερβολή, θα έχει πάνω από 1 εβδομάδα να πάρω τηλέφωνο, ή να στείλω μήνυμα. Ίσως, να ήταν καλύτερα να έπαιρνα Pocket PC... Δεν τα πολυσυμπαθώ όμως, για αυτό και προτίμησα ότι πιο πλησιέστερο... Το Ρ900 μου! :) BTW θα μου φέρουν μπαταρία από Θαυλάνδη, original 1260Mah μόλις 15 Ευρω !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts