gnkgr Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Προφανώς για να το έχει το Ρ900. Εξυπνάδες, όπως και με το video recording :worry: Δεν το λεω σαν εξυπναδα. Με παραπονο το λεω γιατι και εγω το 800 εχω και μου την δινει οι Νοκιαδες να εχουν και T9 και Video Recording σε τηλ. σαφως κατωτερης τιμης και ολοι εμεις που δωσαμε 800euro για να παρουμε ενα απο τα καλυτερα τηλ. που κυκλοφορουν να μην τα εχουμε ουτε μετα την παρουσιαση του αντικαταστατη του (ο οποιος παρεπιπτωντος τα εχει standar και χρησιμοποιει το ιδιο λειτουργικο)! Δεν ειμαι εξυπνος λοιπον πικραμενος ειμαι μετην SE. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr Δεν ειμαι εξυπνος λοιπον πικραμενος ειμαι μετην SE. λογικό είναι. η SE δεν είναι νόκια. Αυτό έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του. το θέμα είναι ότι ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ λένε τι τρομερό τηλέφωνο που είναι... "να το πάρουμε!" "δεν αντέχω την αναμονή" και άλλα πολλά και δεν σκέφτονται ότι έχουν μπει στο καταναλωτικό παιχνίδι των εταιριών... και όχι για 300 ευρώ αλλά για 800. προσωπικά προτείνω να ηρεμήσουμε. :!: @jog μπορείς να μου πεις γιατί είναι "απόλυτο εργαλείο"? δεν έχει τίποτε το καινοτόμο (αντιθέτως το π800 είχε πολλά). για μένα ήταν είναι και θα είναι μια μέτρια αναπαραγωγή του κορυφαίου στην εποχή του π800, είτε το έχω είτε όχι. :confused: φιλικά Αλέξης Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr Δεν το λεω σαν εξυπναδα. Με παραπονο το λεω γιατι και εγω το 800 εχω και μου την δινει οι Νοκιαδες να εχουν και T9 και Video Recording σε τηλ. σαφως κατωτερης τιμης και ολοι εμεις που δωσαμε 800euro για να παρουμε ενα απο τα καλυτερα τηλ. που κυκλοφορουν να μην τα εχουμε ουτε μετα την παρουσιαση του αντικαταστατη του (ο οποιος παρεπιπτωντος τα εχει standar και χρησιμοποιει το ιδιο λειτουργικο)! Δεν ειμαι εξυπνος λοιπον πικραμενος ειμαι μετην SE. Λάθος δικό μου... δεν το είπα για εσένα :) Για τις εξυπνάδες τις SE λέω :worry: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass λογικό είναι. η SE δεν είναι νόκια. Αυτό έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του. @jog μπορείς να μου πεις γιατί είναι "απόλυτο εργαλείο"? δεν έχει τίποτε το καινοτόμο (αντιθέτως το π800 είχε πολλά). για μένα ήταν είναι και θα είναι μια μέτρια αναπαραγωγή του κορυφαίου στην εποχή του π800, είτε το έχω είτε όχι. :confused: φιλικά Αλέξης Αλέξη το τι λέει ο καθένας και το τι τον εκφράζει είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Σχετικά τώρα με το ότι η Sony Ericsson δεν είναι Nokia αλλά Sony Ericsson έχει ΜΟΝΟ καλά και κανένα κακό, πιστεψέ με! Το P900 χωρίς καθόλου υπερβολή είναι μακράν το καλύτερο smartphone. Το γεγονός ότι δεν εισάγει κάτι τρομακτικό σε σχέση με το P800 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δεν μειώνει επ' ουδενί την αξία του. To P900 παίζει απλά χωρίς ανταγωνισμό, είτε το θέλεις είτε όχι.... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 http://www.sonyericsson.com/trythephone/p900/en/try/index.htm σε περίπτωση που δεν το είχατε δει... Είναι το Flsh Presentation του Ρ900. Περιττό να πω ότι οι διαφορές του με το Ρ800 είναι αμελητέες. Δοκιμάστε το πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass το θέμα είναι ότι ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ λένε τι τρομερό τηλέφωνο που είναι... "να το πάρουμε!" "δεν αντέχω την αναμονή" και άλλα πολλά και δεν σκέφτονται ότι έχουν μπει στο καταναλωτικό παιχνίδι των εταιριών... και όχι για 300 ευρώ αλλά για 800. προσωπικά προτείνω να ηρεμήσουμε. :!: Αυτό είναι μια επιτυχία για την SE! Καταφέρνει να αναστατώσει τον κόσμο και το ενδιαφέρον προς αυτό το κινητό υπερκαλύπτει τα επίσης αναμενόμενα SX1,6600... Πολύ δυνατό το χτύπημα της SonyEricsson! :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bibon Αλέξη το τι λέει ο καθένας και το τι τον εκφράζει είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Σχετικά τώρα με το ότι η Sony Ericsson δεν είναι Nokia αλλά Sony Ericsson έχει ΜΟΝΟ καλά και κανένα κακό, πιστεψέ με! Το P900 χωρίς καθόλου υπερβολή είναι μακράν το καλύτερο smartphone. Το γεγονός ότι δεν εισάγει κάτι τρομακτικό σε σχέση με το P800 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δεν μειώνει επ' ουδενί την αξία του. To P900 παίζει απλά χωρίς ανταγωνισμό, είτε το θέλεις είτε όχι.... ;) ...συμφωνω απολυτα ! :) Ειναι το κορυφαιο smartphone - κινητο της εταιριας, και νομιζω γενικα της αγορας ! Το P800 εκανε παταγο οταν ηρθε. Τωρα με την αναβαθμηση που υπεστει, και με νεο brand name υπερτερει απο καθε τηλεφωνο που κυκλοφορει. Και ΝΑΙ... εαν το P800 ηταν το απολυτο εργαλειο, αυτο ειναι το απολυτο εργαλιο x 2 !!!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bibon Αλέξη το τι λέει ο καθένας και το τι τον εκφράζει είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Σχετικά τώρα με το ότι η Sony Ericsson δεν είναι Nokia αλλά Sony Ericsson έχει ΜΟΝΟ καλά και κανένα κακό, πιστεψέ με! Το P900 χωρίς καθόλου υπερβολή είναι μακράν το καλύτερο smartphone. Το γεγονός ότι δεν εισάγει κάτι τρομακτικό σε σχέση με το P800 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δεν μειώνει επ' ουδενί την αξία του. To P900 παίζει απλά χωρίς ανταγωνισμό, είτε το θέλεις είτε όχι.... ;) δεν θέλω να φανώ κακός αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια: αν θέλετε να δημιουργείτε εντυπώσεις για κάτι που μέχρι τον Μάρτη θα έχιε αντικατασταθεί κάντε το. @άγγελε μου αρέσει που είσαι σταθερός στις απόψεις σου... αστείο είναι :p δεν νομίζω ότι η συζήτηση αυτή βγάζει πουθενά... :worry: Υ.Γ. για εργαλείο Μόστρας και μούρης ίσως κάνει... :confused: :cool: για τίποτε άλλο όμως. φιλικα Αλέξης Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass δεν θέλω να φανώ κακός αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια: αν θέλετε να δημιουργείτε εντυπώσεις για κάτι που μέχρι τον Μάρτη θα έχιε αντικατασταθεί κάντε το. Υ.Γ. για εργαλείο Μόστρας και μούρης ίσως κάνει... :confused: :cool: για τίποτε άλλο όμως. φιλικα Αλέξης Απλα πληροφοριακα, το επομενο smarphone της SE θα κυκλοφορισει στο τελος του 2004 , ...με ενα εκπληκτικο μοντελο (που πιο πολλα δεν μπορω να πω !!) που θα τριβουμε ολοι τα ματια μας !!! :D :rolleyes: :D Εργαλιο μοστρας και μουρης, δεν νομιζω οτι ειναι ! Εμενα μου ελυσε τα χερια το P800, αρα ποσο μαλλον το P900 !! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovass Απλα πληροφοριακα, το επομενο smarphone της SE θα κυκλοφορισει στο τελος του 2004 , ...με ενα εκπληκτικο μοντελο (που πιο πολλα δεν μπορω να πω !!) που θα τριβουμε ολοι τα ματια μας !!! :D :rolleyes: :D Εργαλιο μοστρας και μουρης, δεν νομιζω οτι ειναι ! Εμενα μου ελυσε τα χερια το P800 , αρα ποσο μαλλον το P900 !! :cool: πολύ σωστά. όμως γιατί κάποιος να πάει στο π900? για να δώσει 800 ευρά στους φτωχούς της SE? ok. αν είναι έτσι θα πάρω και το π900ί που θα έιναι το ίδιο αλλά θα έχει 1150 mar μπαταρία και φλάς... :mad: :mad: :mad: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Kala re paidia 700+ euro gia kati pou ola epano tou einai metria? Camera, PDA, internet? Oi ksypnioi tha paroun P800 skotomena sta 300-330 euro kai ta koroida P900 sta 750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 afto einai apo to my-symbian kai ton tipo pou tsekare to tilefono 2 mines [-- The problem is that there are no language packs for P900 yet. Now I only have British English. --] AFTO GIA KAPOIOUS POU LEGAN OTI PIRAN TA ELLHNIKA SE DISKETTA!!! Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Kala re paidia 700+ euro gia kati pou ola epano tou einai metria? Camera, PDA, internet? Oi ksypnioi tha paroun P800 skotomena sta 300-330 euro kai ta koroida P900 sta 750. Metrio einai to avatar sou file mou! To P900 einai to plirestero smart phone auti ti stigmi kai me diafora. Tora an einai pali o kathe kompleksaras Nokias na bgazei tin trella tou sto forum mas as paei se kanena Nokia forum na pei oti thelei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον PAMAN afto einai apo to my-symbian kai ton tipo pou tsekare to tilefono 2 mines [-- The problem is that there are no language packs for P900 yet. Now I only have British English. --] AFTO GIA KAPOIOUS POU LEGAN OTI PIRAN TA ELLHNIKA SE DISKETTA!!! To ξαναλέω! Αν δείς την photo του Global στο πρώτο Post θα δείς οτι έχει Ελληνικά το menu! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον katsj Metrio einai to avatar sou file mou! To P900 einai to plirestero smart phone auti ti stigmi kai me diafora. Tora an einai pali o kathe kompleksaras Nokias na bgazei tin trella tou sto forum mas as paei se kanena Nokia forum na pei oti thelei! :!: :confused: :confused: ωραίος τρόπος... :mad: !!! To ξαναλέω! Αν δείς την photo του Global στο πρώτο Post θα δείς οτι έχει Ελληνικά το menu! ελληνικά σίγουρα έχει. το είχαν πει και οι γαλλοι ότι είναι η πρώτη φορά που έχει τόση άμεση υποστήριξη σε γλώσσες εκτός από την Αγγλική :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Προσωπικά ελπίζω η SE να δείξει στάση μεγάλης και υπεύθυνης εταιρείας με σεβασμό στον πελάτη και όχι στάση μικρής εταιρειούλας που πάει απλά να τα αρπάξει.. Έτσι πολύ απλά..Αν δε δώσει στο p800 τις αυτονόητες δυνατότητες που μπορεί να έχει με ένα software upgrade ,όπως 1) UIQ 2,1 έστω και light 2) Video Recording 3) Και δυνατότητα αναβάθμισης από το σπίτι (τι σύμπτωση τα ίδια που λέει τώρα για το p900 και το home upgrade τα έλεγε και για το p800) εγώ πολύ απλά ΔΕΝ θα ξαναπάρω τηλέφωνο SE Το ίδιο είχα κάνει παλιά και με τη Nokia όταν είχα αγοράσει το 6210 (μια προβληματικότατη συσκευή) και αμέσως έβγαλε το 6310 για να μας τα πάρει.. Δεν πάει να βγάλει και p1000 και p2000 Που να ψήνουν και καφέ... Για να κρατήσει τους πελάτες της και να αποκτήσει κι άλλους πρέπει να αποδείξει ότι υποστηρίζει ΟΛΑ τα μοντέλα της Παλιά και καινούρια και όχι να έχει παρατήσει εδώ και μήνες το p800 για να μας τα ξαναπάρει με ένα καινούριο μοντέλο που το μόνο ουσιαστικά παραπάνω που έχει είναι οθόνη 16 bit αντί για 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον katsj Metrio einai to avatar sou file mou! To P900 einai to plirestero smart phone auti ti stigmi kai me diafora. Tora an einai pali o kathe kompleksaras Nokias na bgazei tin trella tou sto forum mas as paei se kanena Nokia forum na pei oti thelei! Ego den eimai Nokias. Esy eisai Sonys. Ego den eimai tipota kai perissotero den eimai kompleksikos. Min krineis ex idion ta allotria. Kai ayto den einai forum sou, oute sas. Apo to spiti to eferes? Opou thelo tha grafo kai oti thelo, afou oute prosvalo kanenan oute asximono. Epeidi exei o gambros sou SE service mas egines kai xorofylakas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass πολύ σωστά. όμως γιατί κάποιος να πάει στο π900? για να δώσει 800 ευρά στους φτωχούς της SE? ok. αν είναι έτσι θα πάρω και το π900ί που θα έιναι το ίδιο αλλά θα έχει 1150 mar μπαταρία και φλάς... :mad: :mad: :mad: Oso gia sena Alex an krino apo to avatar sou mallon to n-gage se apaitiseis tou xristi tou den exei kammia sxesi me to P900. Opote an theleis paixnidia kala kaneis kai mostrareis to N-gage ALLA mipos eisai kai esy file mou se lathos forum. To P800 to exo poly prin erthei sta ellinika rafia kai to mono pou ksero einai oti gia kapoion epaggelmatia apla einai anantikatastato paroles tis opoies "elleipseis" tou. To elleipseis to exo se eisagogika giati anaferomai se elleipseis me to idaniko smartphone kai oxi me kapoio yparkto. Pantos kanena kinito auti ti stigmi den mporei na antikastisei kapoion sobaro xristi tou P800 para mono to P900. To mono pou eyxomai einai na alitheuoun kapoies fimes pou arxisan na akougontai deila deila gia kapoia nea ekdosi firmware gia to P800 pou tha to fernei poly konta sti leitourgikotita tou P900. EIDOMEN! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 :!: Παρακαλώ να μείνουμε μόνο στο θέμα μας :!: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Ego den eimai Nokias. Esy eisai Sonys. Ego den eimai tipota kai perissotero den eimai kompleksikos. Min krineis ex idion ta allotria. Kai ayto den einai forum sou, oute sas. Apo to spiti to eferes? Opou thelo tha grafo kai oti thelo, afou oute prosvalo kanenan oute asximono. Epeidi exei o gambros sou SE service mas egines kai xorofylakas? Opos kai esy ekfrazeis tin apopsi sou etsi kai ego goustaro na ta xono se atoma tou eidous sou! Etsi goustaro! Kai kompleksiko tha se po kai Nokia tha se po kai oti allo thelo. Den xalao tin zaxarenia mou kai mou aresei na paizo me ta neura sou. ANTE GEIAAAAAAA :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Kai ego epaggelmatias eimai. Me 6310i kai 1945 ti ligotero kano apo esena me to p800? Mallon polyyyyyy perissotera. Kai an theleis ta leme kiolas. Oxi edo alla se diaksifismous. Dioti P800 eixa kai ego kai malista prin 10 meres to eixa. Den eimaste koutavia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον katsj Oso gia sena Alex an krino apo to avatar sou mallon to n-gage se apaitiseis tou xristi tou den exei kammia sxesi me to P900. Opote an theleis paixnidia kala kaneis kai mostrareis to N-gage ALLA mipos eisai kai esy file mou se lathos forum. θα μου πεις και τι να κάμω??? :confused: δεν νομίζω. το π800 το έχω δουλέψει πάρα πολύ και αρκετά πριν βγει στην Ελλάδα (να έιναι καλά ο Νίκος) και ξέρω πολύ καλά το κινητό. το θέμα είναι το π900 άρα εσύ είσαι σε λάθος φόρουμ... :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis :!: Παρακαλώ να μείνουμε μόνο στο θέμα μας :!: Auto thelo Peri mou na meinoume sto thema mas kai an thema mas einai na bgazoume tis opoies pikres mas giati i Nokia exei meinei piso tote stous diaksifismous! Prosopika pote den piga se forum tis Nokia na grafo M@l@......!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον katsj Opos kai esy ekfrazeis tin apopsi sou etsi kai ego goustaro na ta xono se atoma tou eidous sou! Etsi goustaro! Kai kompleksiko tha se po kai Nokia tha se po kai oti allo thelo. Den xalao tin zaxarenia mou kai mou aresei na paizo me ta neura sou. ANTE GEIAAAAAAA :p Grafikos ginesai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Grafikos ginesai. KAI MOY ARESEI!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts