noisex Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Αναβάθμισα κι εγώ σήμερα τη mini cm μου. Είχα μείνει στην 2.3.5 (την πρώτη που δούλεψε σωστά η κάμερα). Όλα μια χαρά αλλά βρε παιδιά πώς μπορεί να ανάβει το led σε αναπάντητες και μηνύματα; Πάω να τρελαθώ. Οι ρυθμίσεις είναι πολύπλοκες σε αυτόν τον τομέα κι ότι έχω δοκιμάσει δεν έχει φέρει αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αναβάθμισα κι εγώ σήμερα τη mini cm μου. Είχα μείνει στην 2.3.5 (την πρώτη που δούλεψε σωστά η κάμερα). Όλα μια χαρά αλλά βρε παιδιά πώς μπορεί να ανάβει το led σε αναπάντητες και μηνύματα; Πάω να τρελαθώ. Οι ρυθμίσεις είναι πολύπλοκες σε αυτόν τον τομέα κι ότι έχω δοκιμάσει δεν έχει φέρει αποτέλεσμα. H λύση είναι NoLED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babastroumf Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 μια ερώτηση! έχω εγκατεστημένη την minicm7 2.2. Για να κανω εγκατάσταση την minicm9 πρέπει να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχικη έκδοση του( δλδ σε android 2.1)? μια βοήθεια plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varelasj Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 μια ερώτηση! έχω εγκατεστημένη την minicm7 2.2. Για να κανω εγκατάσταση την minicm9 πρέπει να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχικη έκδοση του( δλδ σε android 2.1)? μια βοήθεια plz Όχι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Πρώτα κάνεις flash kernel, καθαρίζεις cache και factory defaults και μετά περνάς rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babastroumf Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ok, θα το δοκιμασω αυριο! σ'ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 H λύση είναι NoLED Άκυρο. Λάθος thread. Το τελευταίο mini cm7 πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) βρε παιδιά πώς μπορεί να ανάβει το led σε αναπάντητες και μηνύματα; Οντως, το παρατηρησα και εγω αυτο το bug και ηθελα να το γραψω και στο xda (sorry για το spam), αλλα δεν με αφηνε να γραψω στο σχετικο τοπικ. Το λεντ ΑΦΟΥ εσβησα το αρχειο robyn.lights.so, αναβοσβηνει για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματαει να αναβοσβηνει. Τι λυση παιζει για αυτο εκτος απο τα led επι οθονης που εδειξε ο φιλος πιο πανω? στην MINICM 7 εσβηνες το robyn.lights.so και εστρωνε το θεμα (αυτο για σενα φιλε μου noisex), εδω δεν στρωνει ουτε ετσι ομως. Επισης στην χρωματικη παλεττα για το λεντ ειναι επιλεγμενο το πρασινο, αλλα το λεντ αναβει ασπρο η γαλαζιο. Για μενα αν φταχτει το θεμα του ηχειου και του λεντ μιλαμε για την κορυφαια ρομ για ICS. Προς προσθετη πληροφορηση (αν χρειαστει), εκανα τα παντα wipe πριν περασω το λογισμικο και ΑΦΟΥ το περασα, οποτε δεν ειναι θεμα wipe. Edited July 1, 2012 by DarksonDAP Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Οντως, το παρατηρησα και εγω αυτο το bug και ηθελα να το γραψω και στο xda (sorry για το spam), αλλα δεν με αφηνε να γραψω στο σχετικο τοπικ. Το λεντ ΑΦΟΥ εσβησα το αρχειο robyn.lights.so, αναβοσβηνει για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματαει να αναβοσβηνει. Τι λυση παιζει για αυτο εκτος απο τα led επι οθονης που εδειξε ο φιλος πιο πανω? στην MINICM 7 εσβηνες το robyn.lights.so και εστρωνε το θεμα (αυτο για σενα φιλε μου noisex), εδω δεν στρωνει ουτε ετσι ομως. Επισης στην χρωματικη παλεττα για το λεντ ειναι επιλεγμενο το πρασινο, αλλα το λεντ αναβει ασπρο η γαλαζιο. Για μενα αν φταχτει το θεμα του ηχειου και του λεντ μιλαμε για την κορυφαια ρομ για ICS. Προς προσθετη πληροφορηση (αν χρειαστει), εκανα τα παντα wipe πριν περασω το λογισμικο και ΑΦΟΥ το περασα, οποτε δεν ειναι θεμα wipe. Αν μπορείς πες μας που το βρίσκουμε και πως θα σβηστεί :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 φυσικα και μπορω. Το αρχειο βρισκεται στην διαδρομη system/lib/hw/lights.robyn.so . Για να το βρειτε θα πρεπει να εχετε ενα προγραμμα που να εεχει προσβαση και να μπορει να τροποποιησει τα αρχεια συστηματος, οπως το root explorer. Βρισκεται το αρχειο, το πατατε παρατεταμενα, delete, reboot την συσκευη, ετοιμοι! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τελικα η διαγραφη του lights.robyn.so λυνει το προβλημα στο λεντ ΚΑΙ στην MINICM 9, χωρις βεβαια να λυνει το προβλημα του χρωματος Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ευχαριστώ,το έκανα είδη από εχτές αλλά ξέχασα να το γράψω,χρειαζότανε όμως και το μνμ για να το δουν και αλοι:) Παρατήρησα πάντως ότι το Λεντ αναβοσβήνει πάρα πολύ αργά,για να δεις αν έχεις κλήση,8α πρέπει να κοιτάς το κινητό για αρκετά δεύτερα. Αυτό διορθώνετε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) σχετικη ρυθμιση για την ταχυτητα του λεντ υπηρχε στην MINICM 7. Για τετοιου τυπου ρυθμιση στην MINICM 9 αναμενουμε. παιδια να ρωτησω κατι, στους xda ποσταρανε κατι αρχεια που υποτιθεται τα φλασαρεις στο κινητο και τα ηχεια παιζουν τελεια μετα. Εγω φλασαρα το ζιπ 2 ΦΟΡΕΣ αλλα διαφορα δεν βλεπω, ακομα εχω παραμορφωμενα μπασα. Θα το εχουμε λυσει το θεματακι στην επομενη εκδοση η υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε σε αυτη την εκδοση? Edit: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η εκδοση 3.0.3, χωρις βεβαια να εχει βρεθει λυση για το προβληματακι του ηχου, διαφορετικα εχει αρκετη βελτιωση απο την προηγουμενη εκδοση Edited July 5, 2012 by DarksonDAP Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ρε παιδιά που είναι οι ρυθμίσεις για να περνάει αυτόματα τις εφαρμογές στην SD και όχι να τις περνάω εγώ μια μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Αυτο το ψαχνω και γω να σου πω τυην αληθεια. Απ οτι εχω καταλαβει αυτοματη ρυθμιση δεν υπαρχει, παρα μονο αν χρησιμοποιεις την εφαρμογη link2sd Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) Αυτο το ψαχνω και γω να σου πω τυην αληθεια. Απ οτι εχω καταλαβει αυτοματη ρυθμιση δεν υπαρχει, παρα μονο αν χρησιμοποιεις την εφαρμογη link2sd Ναι αλλά δε βολεύει γιατί πριν που πέρασα τις εφαρμογές από backup απ το titanium με σταμάταγε κάθε λίγο και λιγάκι για χώρο... Θα πάμε σε jb εμείς φίλε nobodyAtall έτσι; Θεωρητικά θα πηγαίνει καλύτερα το κινητό με jb απ ότι με ics.. Edited July 6, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ναι αλλά δε βολεύει γιατί πριν που πέρασα τις εφαρμογές από backup απ το titanium με σταμάταγε κάθε λίγο και λιγάκι για χώρο.... Και εμενα μου το εκανε αυτο. Ανοιγα την διαχειρηση εφαρμογων, εβλεπα ποιες εφαρμογες ειναι μεγαλες και τις εκανα μετακινηση στην καρτα SD. Σπαστικο μεν, αλλα ειναι ο μονος τροπος χωρις link2sd Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 πολυ δραστηριοτητα βλεπω και ανησυχω :p Πειτε τιποτα ρε παιδια Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 παιδια περασα την τελευταια και δεν μου ανοιγει το wifi ξερει κανεισ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Ναι είναι αλλά αν το κινητό σου έχει ημερομηνία πριν τη 11W28 τότε προχωράς άφοβα. Για τη δεύτερη ερώτηση σου, όχι, δε χρειάζεται.. Καταρχήν γράφε στα ελληνικά! Δεν επιτρέπονται τα greeklish. Δεύτερον κλείνεις το κινητό, βγάζεις τη μπαταρία και στο πίσω μέρος του κινητού θα τη δεις. Έχει άλλη μια τέτοια ημερομηνία πάνω στη μπαταρία αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτή.. Edited July 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos96 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Συγγνωμη δεν το ηξερα.Εχω το χ10 μινι κ απλως ανοιξα το καπακι κ βρηκα αυτο 10W22,ειμαι οκ δηλαδη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Συγγνωμη δεν το ηξερα.Εχω το χ10 μινι κ απλως ανοιξα το καπακι κ βρηκα αυτο 10W22,ειμαι οκ δηλαδη?? Άρχοντας!:p Προχωράς κανονικά στη διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 παιδια περασα την τελευταια και δεν μου ανοιγει το wifi ξερει κανεισ? θα σου παραθεσω αυτο που εγραψα και στους xda, και προσωπικα δουλευει για μενα 1. Μπες στο recovery και κανε wipe all data 2. Μετα κανε Wipe cache 3. Μετα κανε wipe all data ΞΑΝΑ 4. Φλασαρε τη rom 5. Κανε το κινητο reboot και ασοτ να μπει στη rom. Περνα τα μενου των ρυθμισεων και τσεκαρε το wifi. Αν δουλευει, μπες στο recovery 6. Φλασαρε τα gapps 7. μπουταρε στη ρομ, κανε τις ρυθμισεις αυτη τη φορα, και ετοιμος Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1m1tr4 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδιά εχω αυτη την Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015 τι κάνω?καποιος να με help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά η ρομ εχει γινει πλεων σταθερη για το μινι προ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaimaster Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Παιδια,εγω που εκανα 1η φορα ολη την εγκατασταση και μου πηγαν ολα τελεια,εχω ενα θεματακι...το κινητο μου ειναι τελειο(X10 mini),αλλα δεν ειναι πια κινητο...δεν εχω σημα με αποτελεσμα να μην λειτουργουν ουτε τα μηνυματα,ουτε μπορω να κανω κλησεις ή να μου κανουν...τι να κανω παιδια?πρεπει επιγοντως να λειτουργησουν αυτα... Edited July 20, 2012 by Vaimaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 παιδες η rom miniCM9 3.0.3 Επειδη ειναι σε αρχικο σταδιο εχει καποια προβληματακια και κολαει λιγο... που με τον καιρο τα τσακαλια θα την κανουν να ΠΕΤΑΕΙ εγω με πολλα πειραματα στις: επιδοσεις , cpu , ram δεν καταφερα τπτ αξιολογο.... Μεχρι που πειραξα : ((SWAP Settings)) _1. Swap to SD card το ενεργοποιησα 2. swap size το εβαλα 256ΜΒ και χωρις πλακα το κινητο παει 3 φορες καλυτερα... Α χωρις να πειραξω τπτ αλλο ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ και πειτε εντυπωσεις........... Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts