Jump to content

Vaimaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vaimaster

  1. Εύχομαι να το κερδίσω γιατί με το China Mobile A3s που είμαι ένα εξάμηνο τώρα δεν μπορώ να βγάλω ούτε συνταγή φωτογραφία! :p
  2. Παιδιά,κανένα καλό tempered glass που να χωράει ακριβώς στο τάμπλετ(να μην είναι universal αλλά ειδικά για αυτό το τάμπλετ) και να είναι οικονομικό έχει βρει κανένας; Γιατί ψάχνω από ebay και δεν βρίσκω στις ίδιες διαστάσεις.
  3. Καλη τυχη σε ολους!Ελπιζω να κερδίσω γιατί χρειαζομαι άμεσα ενα κινητό! :(
  4. καλη τυχη σε ολους!Ελπιζω να το κερδισω γιατι το δικο μου κινητο τα εχει παιξει τελειως!(lg optimus 3d):(
  5. καλη τυχη σε ολους με αυτο το κινητο!
  6. μιλάς από προσωπική εμπειρία ή έχεις δει κάτι στο ίντερνετ και το λές? αν έχεις δει κάτι, ανέβασε το εδώ για να μπορέσουμε να το δούμε όλοι..
  7. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανένας από αυτό το site κινητά και αν είναι αξιόπιστα! Διότι λένε πως έχουν τον MTK MT6795 μέσα τα κινητά και είναι κλώνοι ναυαρχίδων του 2014 αλλά μου φαίνεται ΠΑΡΑ πολύ απίθανο έως και απάτη διότι νομίζω πως δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα το SoC αυτό.. Επίσης, λένε πως τα κινητά έχουν κανονικά όλους τους αισθητήρες-χαρακτηριστικά(2k αναλύσεις οθόνης,3GB RAM)του κανονικού π.χ. NOTE 4 που ενδιαφέρει εμένα και στοιχίζει κάπου στα 250-300ευρώ + ότι έχει και καλές κριτικές και από ελληνικά ονόματα(δεν ξέρω αν είναι αληθείς).. Ρωτάω γιατί είμαι νέος στα κινέζικα κινητά και θέλω να πάρω κινητό με MT6795 μέσα οπωσδήποτε και άμα είναι όντως έτσι(χωρίς να έχουνε πειραγμένο Antutu για να τα δείχνει αυτά), το έχω πάρει εχθές..
×
×
  • Create New...