alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 το minicm9 εχει overlock η' πρεπει να κανω εγω?πως θα το κανω αν δεν εχει? Έχει ξεκλείδωτες τις συχνότητες έως 868 mhz από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Έχει ξεκλείδωτες τις συχνότητες έως 868 mhz από τις ρυθμίσεις... οκ.μεχρι ποσο μπορω να το παω ωστε να μην κολανε τα παιχνιδια και να μην χαλασει το κινιτο? Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 οκ.μεχρι ποσο μπορω να το παω ωστε να μην κολανε τα παιχνιδια και να μην χαλασει το κινιτο? Ανάλογα την κάθε συσκευή. Σε κάποιους πάει ως 691, σε κάποιους ως 748 και σε άλλους ως 868. Δεν είναι standard οι τιμές που φτάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εγω το βαλα στο 800 και με αθτο ρεβοοτ και κολησε.ολα απο την αρχη μετα.παντοσ και λιγο να το ανεβασω θα μου κανει ρεσταρ.δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εγω το βαλα στο 800 και με αθτο ρεβοοτ και κολησε.ολα απο την αρχη μετα.παντοσ και λιγο να το ανεβασω θα μου κανει ρεσταρ.δεν ξερω τι παιζει Κάνε ένα full backup με CWM στα 600 mhz και δοκίμασε να το ανεβάσεις. Αν κολλήσει ή κάνει reboots, μπες CWM και κάνε restore το backup.. Έτσι θα έχει έτοιμες ρυθμίσεις και δε θα χρειαστεί να στίσεις το κινητό από την αρχή όποτε κολλήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ρε παιδια η εκδοση 4.0.4 ειναι αληθεια η' ετσι το γραφει? Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ρε παιδια η εκδοση 4.0.4 ειναι αληθεια η' ετσι το γραφει? Φυσικά και είναι αλήθεια....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Έβαλα το autobritenes disable και η οθόνη έπεσε από το 70 στα 32.το θέμα είναι ότι είναι ανεβασμένο το σύστημα Android στο 40 και την ρίχνει την μπαταρία. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 αν κανω backup και μετα κανω wipe data\ factory reset και μετα κανω restore θα ειναι παλι σαν να μην εχω κανει reset δηλαδη θα γιρισει στις προηγουμενες ρυθμισεις ? Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 αν κανω backup και μετα κανω wipe data\ factory reset και μετα κανω restore θα ειναι παλι σαν να μην εχω κανει reset δηλαδη θα γιρισει στις προηγουμενες ρυθμισεις ? Aν εχεις παρει σωστα το backup ναι θα μπορεις να κανεις restore Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Βέβαια πριν κάνει restore το backup, θα πρέπει να περάσει τον σωστό kernel για να δουλέψει σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) που μπορω να βρω τις επαφες της sim?δεν τις βλεπω πουθενα παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι χρειαζομαι τις επαφες μου Edited May 17, 2012 by peter11 Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 που μπορω να βρω τις επαφες της sim?δεν τις βλεπω πουθενα παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι χρειαζομαι τις επαφες μου peter11 όπως σου απάντησα και στο μήνυμα: Πας People - πιέζεις το πλήκτρο "menu" - import/export - Import from SIM card και από την επόμενη επιλογή σου διάλεξε τον λογαριασμό google για να τις συγχρονίσεις εκεί και να μην χρειάζεται να κάνεις όλη την διαδικασία ξανα ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 ρε παιδια επιλογη για να βαλουμε wallpaper στην lock screen δεν υπάρχει ?? δεν μπορώ να την βρω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 H MiniCM9-3.0.2 καθώς και ο nAa-ics-03 kernel είναι διαθέσιμοι προς χρήση! Link: http://code.google.com/p/minicm/downloads/list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Έχουμε changelog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Το μονο προβλημα που εχω τωρα με την 9 ειναι η μπαταρια.Ειναι κατι που δεν κανω εγω σωστα η ειναι η ρομ?Μια μερα σε αναμονη τοπ,πιο πανω δεν παει...Προς το παρών έβαλα πάλι την 7, μετά από το 1 calibration τις μπαταρίας, είμαι 18 ώρες τώρα ον και η μπαταριά μου είναι στο 91%,στην 9 μπορώ να πω ότι τώρα θα ήταν στα τελευταία τις.Μου λείπει όμως η 9 :( ελπίζω να έχουμε καλά νέα από τα παιδιά για το θέμα τις μπαταρίας όσο πιο σύντομα γίνετε :) Edited June 6, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Γεια σας παιδιά. Έχω το x10 mini, μαμά, 2.1 έκδοση και σκέφτομαι να βάλω minicm7 2.21 και gingerbread 2.3.7. Το θέμα είναι οτι δεν εχω χρόνο αυτές τις μέρες κι επειδή δεν έχω ιδέα από android, πρέπει να πέσει πολύ διάβασμα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Σε σχέση με το μαμά στήσιμο, υπάρχει καμια διαφορά στην αναμονή; Θα κερδίσω καθόλου χρόνο μπαταρίας; Ή θα ανοίξω μπελάδες (πχ crashαρίσματα, εφαρμογές που δεν δουλεύουν κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Γεια σας παιδιά. Έχω το x10 mini, μαμά, 2.1 έκδοση και σκέφτομαι να βάλω minicm7 2.21 και gingerbread 2.3.7. Το θέμα είναι οτι δεν εχω χρόνο αυτές τις μέρες κι επειδή δεν έχω ιδέα από android, πρέπει να πέσει πολύ διάβασμα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Σε σχέση με το μαμά στήσιμο, υπάρχει καμια διαφορά στην αναμονή; Θα κερδίσω καθόλου χρόνο μπαταρίας; Ή θα ανοίξω μπελάδες (πχ crashαρίσματα, εφαρμογές που δεν δουλεύουν κλπ); η διαφορα ειναι η νυχτα με τη μερα! καντο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Θα δεις άλλο κινητό... Χωρίς σκέψη, προχωράς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 η διαφορα ειναι η νυχτα με τη μερα! καντο! εννοείται προχώρησε το!δε θα έχεις πρόβλημα και θα δεις διαφορά μεγάλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Θέλετε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι; Αν όχι για μένα, για τους φουκαράδες που μπαίνουν στο forum και διαβάζουν 3 posts σερί να λένε "θα δεις διαφορά μέρα με τη νύχτα". Τι ακριβώς εννοείτε; Μιλάμε για αναμονή μπαταρίας; Αν ναι, τότε πείτε μου πόσες μέρες σας πήγαινε με τη 2.1 και πόσες με τη 2.3. Χαίρω πολύ οτι θα δω άλλο κινητό, αλλά τη 2.3 συνήθως τη φοράνε κινητά με μεγαλύτερο επεξεργαστή. Στα 600 mhz του δικού μου θα κάτσει καλά; Δεν καίγομαι και πολύ να μπω στη διαδικασία αυτή, με βολεύει κι έτσι το κινητό, απλα αν τα ζυγίσουμε και βγάλω κέρδος, τότε να το κάνω. Δεν ξέρω αν θα έχω νεες λειτουργίες, ή αν θα χάσω κάποιες λειτουργίες. Παρακαλώ τεκμηριωμένες απαντήσεις με στοιχεία, όχι λόγια του αέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Φίλε μου το καλύτερο είναι,να το βάλεις και να το δεις μονός σου. Έτσι 8α δεις και πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία και ότι άλλο 8ελεις. Είναι μια πανεύκολη διαδικασία και είναι πανεύκολα και αναστρέψιμη.Το να σου γράφουμε εμείς τι κάνει και τι δεν κάνει κανένα νόημα δεν έχει, γιατί κανένας δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάται πως ήταν το κινητό πριν, εγώ όταν τύχη και πιάσω το μίνι του φίλου μου που είναι 2.1 δεν μπορώ καν να το δουλέψω.. γιατί το κινητό αλλάζει τελείως,μόλις λοιπών βρεις λιγάκι χρόνο το βάζεις μόνος σου και βλέπεις.Και αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Άλλα αν όπως λες δεν καίγεσαι απλά μην το βάλεις... Edited June 19, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 ρε παιδια πως μπορω να περασω το fake dualtouch της minicm9 στην minicm7 ??το fake dualtouch της minicm9 ειναι εξαιρετικο σε σχεσει με το αλλο της minicm7 Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varelasj Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μόλις την πέρασα κι εγώ πριν είχα minicm 2.1.9 έχει μεγάλη διαφορά μέχρι στιγμής. Σχετικά με την μπαταρία θα ενημερώσω αύριο για να δουλέψει λίγο. 2 πραγματάκια άλλα αν έχετε παρατηρήσει. Σχετικά με το keyboard layout στα αγγλικά έχετε κάποιο θέμα?? Όταν κάποιος καλεί εμφανίζεται η επαφή που σε καλεί αλλά εμφανίζει το νούμερο με κάποια κενά το οποίο στο μάτι το δίκο μου τουλάχιστον είναι λίγο ενοχλητικό αλλάζει κάπως? Και τελευταίο σε σχέση με τον ήχο κλήσης επειδή δεν βλέπω κάποια επιλογή να επιλέξω mp3 φταίει που δεν υπάρχει associated application για την επέκταση *.mp3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts