mike1os Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 Καλημέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να βρω το ip από έναν υπολογιστή μέσω cmd .Να τονίσω οτι δεν υπάρχει lan σύνδεση μεταξύ των υπολογιστων Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Στον υπολογιστή του οποίου θες να βρεις την ip γράφεις στο cmd την εντολή ipconfig. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να βρω το ip από έναν υπολογιστή μέσω cmd .Να τονίσω οτι δεν υπάρχει lan σύνδεση μεταξύ των υπολογιστων Ευχαριστώ Γράφεις στο google 'what is my ip' και θα σου βγάλει την IP με την οποία βγαίνεις στο internet. Αν θες την (private) IP του pc στο Lan ακολούθα το παραπάνω με το cmd. Edited May 8, 2012 by TheGuru Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 το ξερω οτι μπορω να βρω την ip απο εναν υπολογιστη μεσα απο το cmd πληκτρολογώντας ipconfig και μεσα απο το what is my ip.Απλα θελω να μαθω πως γινεται να βρω την ip απο εναν υπολογιστη μεσα απο το cmd χωρις να τον εχω μπροστα μου και να τον χειριζομαι..και ουτε να υπαρχει δικτυο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 απλα μαντεψε μια ip. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 το ξερω οτι μπορω να βρω την ip απο εναν υπολογιστη μεσα απο το cmd πληκτρολογώντας ipconfig και μεσα απο το what is my ip.Απλα θελω να μαθω πως γινεται να βρω την ip απο εναν υπολογιστη μεσα απο το cmd χωρις να τον εχω μπροστα μου και να τον χειριζομαι..και ουτε να υπαρχει δικτυο Με ποιό τρόπο θα γίνεται η απομακρυσμένη διαχείριση ('το χειρίζομαι' που λες); Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αν ο άλλος Η/Υ είναι σε chat μαζί σου μέσω MSN ή άλλου messenger (για FB δεν ξέρω) υπάρχει κάποιος έμμεσος τρόπος να βρεις την IP του. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αν ο άλλος Η/Υ είναι σε chat μαζί σου μέσω MSN ή άλλου messenger (για FB δεν ξέρω) υπάρχει κάποιος έμμεσος τρόπος να βρεις την IP του. Αυτό ακριβώς ψαχνω ! Μου έχουν πει οτι γίνεται έτσι όπως το είπες! Και όταν μου στείλει mail ! Αλλά πως το κάνουμε αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Και τι θα την κάνεις την ip? Αν δεν γνωρίζεις πως να την βρεις, είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις κάτι με την ip? (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ή κάτι τέτοιο εννοείται) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Απλά θέλω να μάθω πως γίνεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αυτά που αναφέρεις περνάνε από κάποιον server (συνήθως) και δεν φαίνεται το ip του άλλου. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι δεν ρωτάς για καλό σκοπό, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα θέμα που χρείαζονται βασικές γνώσεις δικτύωσης, πρέπει να μας εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αυτά που αναφέρεις περνάνε από κάποιον server (συνήθως) και δεν φαίνεται το ip του άλλου. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι δεν ρωτάς για καλό σκοπό, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα θέμα που χρείαζονται βασικές γνώσεις δικτύωσης, πρέπει να μας εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις. Παιδιά χαλαρώστε ! Όχι και δεν έχω καλους σκοπούς ! Από την στιγμή που δεν ξέρω καν πως να βρίσκω το ip λες να θέλω ή να μπορώ να κάνω κακό ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά χαλαρώστε ! Όχι και δεν έχω καλους σκοπούς ! Από την στιγμή που δεν ξέρω καν πως να βρίσκω το ip λες να θέλω ή να μπορώ να κάνω κακό ? Η προσπάθεια μετράει :p Τι θέλεις να κάνεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Η προσπάθεια μετράει :p Τι θέλεις να κάνεις? Χαχαχαχα !! Τίποτα απλα είδα σε μια σειρά να το κάνει αυτό κάποιος hacker και μου κίνησε την περιέργεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Χαχαχαχα !! Τίποτα απλα είδα σε μια σειρά να το κάνει αυτό κάποιος hacker και μου κίνησε την περιέργεια Για να αρχίσεις να παραβιάζεις υπολογιστές, δίκτυα, servers χρειάζεται πολύ γνώση και διάβασμα! Τώρα να βάλεις κανενα sniffer, keylogger κλπ, δεν είναι hacking ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά χαλαρώστε !! Απλα πως βρίσκειΣ ένα ip θέλω να μάθω ! Ποιος μίλησε για παραβίαση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά χαλαρώστε !! Απλα πως βρίσκειΣ ένα ip θέλω να μάθω ! Ποιος μίλησε για παραβίαση Εγώ ^^ Ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με δίκτυα/linux κλπ αν δεν μπορείς να μπεις σε ένα σερβερ?? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Απλα να φύγει η περιέργεια τίποτα άλλο ! Τεσπα οποιος μπορεί να απαντήσει περιμένω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Απλα να φύγει η περιέργεια τίποτα άλλο ! Τεσπα οποιος μπορεί να απαντήσει περιμένω Πολυ ευκολα με το Wireshark Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Δεν ξέρω αν γίνεται στο MSN ή αν απλά επικοινωνείς με το server και δε φαίνονται IPs. Αν φαίνονται βάλε ένα καλό packet sniffer, το Ethereal και κάνε capture όλο το traffic να δεις τί γίνεται. Αλλά φίλος με το τσιγκέλι στα βγάζουμε... Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δεν ξέρω αν γίνεται στο MSN ή αν απλά επικοινωνείς με το server και δε φαίνονται IPs. Αν φαίνονται βάλε ένα καλό packet sniffer, το Ethereal και κάνε capture όλο το traffic να δεις τί γίνεται. Αλλά φίλος με το τσιγκέλι στα βγάζουμε... Ααααα οκ έγινε ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Απο τον windows live messenger γινεται με ενα scriptακι του plus. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Και κάπου εδώ τελειώνουν τα μαθήματα γρήγορης εκμάθησης hacking. Όπως πολύ σωστά είπαν τα παιδιά αυτά τα χωράφια απαιτούν πολλά κιλά διάβασμα. Καλή είναι η περιέργεια αλλά για να μετουσιωθεί σε γνώση απαιτεί προσπάθεια. Προσπάθεια η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντικαθίσταται από μερικά post σε ένα forum. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts