othon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Tελικά από @@ριες :X το παρακάναμε σήμερα, τέσπα το κινητό κατάντησε πειραματόζωο :lol: Δεν υπάρχει τίποτα στην κάρτα επέκτασης (φάκελος του roor uninstaller) γιατί έπεσε κι εκεί κλάδεμα τέσπα, θα πρέπει να βάλω custom ROM αν κατάλαβα καλά?? => τα επεξηγείς στην προηγούμενη σελίδα.... Πριν ψάξεις για το οτιδήποτε, δοκίμασε το Upgrade tool της alcalel μήπως σου επανεγκαταστήσει τη rom της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Eπειδή δεν έχω CD του κινητού μπήκα στη σελίδα της Alcatel εδώ και δε λειτουργεί. Μένω κι εξωτερικό πλέον οπότε τρέχα γύρευε τι να βρεις εδώ πέρα.... Υπάρχει γιατρειά? :rolleyes: Κατάφερα με τις αλχημείες μου να αυξήσω από τα 82ΜΒ στα 115ΜΒ την ελεύθερη εσωτερική μνήμη. Εύγε μου! Μπήκα εδώ μέσα και κατεβάζω την πρώτη αν κατάλαβα και πάλι καλά LMFAO το κινητό είναι πειραματόζωο! Δυστυχώς κατεβαίνει με ταχύτητα χελώνας ~35ΚΒ/sec θα ξημερωθούμε..... Edited November 25, 2013 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Eπειδή δεν έχω CD του κινητού μπήκα στη σελίδα της Alcatel εδώ και δε λειτουργεί. Μένω κι εξωτερικό πλέον οπότε τρέχα γύρευε τι να βρεις εδώ πέρα.... Υπάρχει γιατρειά? :rolleyes: Κατάφερα με τις αλχημείες μου να αυξήσω από τα 82ΜΒ στα 115ΜΒ την ελεύθερη εσωτερική μνήμη. Εύγε μου! Μπήκα εδώ μέσα και κατεβάζω την πρώτη αν κατάλαβα και πάλι καλά LMFAO το κινητό είναι πειραματόζωο! Δυστυχώς κατεβαίνει με ταχύτητα χελώνας ~35ΚΒ/sec θα ξημερωθούμε..... Όσο κατεβάζεις τη ROM της επιλογής σου δοκίμασε το Upgrade tool που σου δίνω εδώ >> https://app.box.com/s/8ogfwj5v5q3k9eggft7c Κατεβαίνει γρήγορα, μην ανησυχείς.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Δεν έπιασε τίποτα ενώ φάνηκε να προχωράει κόλλησε..... Και το κακό είναι ότι δε μπορώ να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή γιατί το άλλο το ρημάδι ακόμη να κατέβει. Τώρα για να μπω κάπως σε νόημα η αναβάθμιση της custom ROM είναι κάτι σαν την ανάβαθμιση του ΒΙΟS των μητρικών? Επειδή με τους υπολογιστές είμαι περισσότερο εξοικειωμένος. Βάζοντας τη νέα ROM η εμφάνιση αλλά κι οι εφαρμογές δε θα είναι όπως τις έβλεπα μέχρι πρότινος? Edited November 25, 2013 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Δεν έπιασε τίποτα ενώ φάνηκε να προχωράει κόλλησε..... Τώρα για να μπω κάπως σε νόημα η αναβάθμιση της custom ROM είναι κάτι σαν την ανάβαθμιση του ΒΙΟS των μητρικών? Επειδή με τους υπολογιστές είμαι περισσότερο εξοικειωμένος. Βάζοντας τη νέα ROM η εμφάνιση αλλά κι οι εφαρμογές δε θα είναι όπως τις έβλεπα μέχρι πρότινος? Η ROM είναι αυτό που λέμε Windows στο pc. H κάθε ROM έχει τις δικές της προεγκατεστημένες εφαρμογές, οπότε σίγουρα κάτι θα λείπει απ' αυτά που είχες μέχρι σήμερα και ενδεχομένως να έχει κάποιες άλλες που δεν τις είχες ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ωραίος. Τουλάχιστο αν τη βάλω που να με πάρει και να με σηκώσει :D καλά να πάθω βραδυάτικα, να εγκαταστήσω κάποιο πληκτρολόγιο όπως είναι τούτο γιατί διάβασα ότι υποστήριξη ελληνικών ΓΙΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ωραίος. Τουλάχιστο αν τη βάλω που να με πάρει και να με σηκώσει :D καλά να πάθω βραδυάτικα, να εγκαταστήσω κάποιο πληκτρολόγιο όπως είναι τούτο γιατί διάβασα ότι υποστήριξη ελληνικών ΓΙΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι στην τελική δεν χάνεις και τίποτα που δεν θα 'χεις Ελληνικό μενού. Το πληκτρολόγιο είναι η όλη ιστορία και αυτό που μου δείχνεις είναι αυτό που χρησιμοποιώ κι εγώ και μ' έχει σώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Ξανακάνω για πολλοστή φορά διόρθωση το σχόλιό μου για να μπορέσουμε να συννενοηθούμε: 1) Δε με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά μενού. Ανέκαθεν Εγγλέζικα χρησιμοποιώ. Πάμε παρακάτω.... 2) Κατέβασα το αρχείο Alcatel OT-991 custom recovery που έχεις ανεβάσει. Έχει μέσα το m44tools.apk και ένα recovery-alca image αρχείο. Έστησα το apk όλα καλά μετά το ανοίγουμε, επιλέγουμε flash recovery δίνοντας το image αρχείο και κάνει επανεκκίνηση. Ακολούθως πήγα στους XDA και κατέβασα το ALCATEL OT 991 GRADU V1.0 CUSTOM ROM. Μέχρις εδώ όλα καλά? Χρειάζεται να κατεβάσω τίποτε άλλο? Γιατί εκεί ο τύπος γράφει για Clockworkmood και τα ρέστα. Κι αν καταλαβαίνω αυτό το ρημάδι δεν πρέπει να χρειάζεται αφού έχω το δικό σου m44tools.apk. Σταματώ εδώ ΔΕΝ κάνω τίποτε και περιμένω την απάντησή σου :) Αυτό όμως που με κάνει να ανησυχώ (πετάω μια υποθετική ερώτηση) είναι μήπως τα προγράμματα αναβάθμισης της μνήμης δε μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά επειδή το υπάρχων λειτουργικό είναι αρκετά πειραγμένο? Κι αυτό το λέω γιατί όσες το μενού που εμφανίζεται δεν είναι σαν κι αυτά που έχω δει σε video Youtube αλλά ότι δείχνει η φωτογραφία.... Edited November 28, 2013 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αγαπητοί φίλοι. επηδη εχω μπερδευτεί θα ήθελα εαν κάποιος μπορει να γράψει ενα συντομο οδηγό με ολα τα βήματα > πως κάνω root (και τα σχετικά αρχεία εφαρμογές..) > πως εγκαθιστώ rom, με ότι προαπαιτεί (και τα σχετικά αρχεία εφαρμογές..) ας κανει παραπομπές σε αλλα ποστ, απλα σε ενα να εχουμε συγκεντρώσει αυτο που σήμερα υπάρχει και ειναι πιο αποδοτικό. επίσης ας γινει σε ενα ποστ η αναφορά στις 2-3 rom που υπάρχουν ή σε οσες αξιόλογες υπάρχουν... είμαστε που είμαστε λιγοι ας το οργανώσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αγαπητοί φίλοι. επηδη εχω μπερδευτεί θα ήθελα εαν κάποιος μπορει να γράψει ενα συντομο οδηγό με ολα τα βήματα > πως κάνω root (και τα σχετικά αρχεία εφαρμογές..) > πως εγκαθιστώ rom, με ότι προαπαιτεί (και τα σχετικά αρχεία εφαρμογές..) ας κανει παραπομπές σε αλλα ποστ, απλα σε ενα να εχουμε συγκεντρώσει αυτο που σήμερα υπάρχει και ειναι πιο αποδοτικό. επίσης ας γινει σε ενα ποστ η αναφορά στις 2-3 rom που υπάρχουν ή σε οσες αξιόλογες υπάρχουν... είμαστε που είμαστε λιγοι ας το οργανώσουμε Προς το παρών βολέψου με την πανεύκολη (πλέον) διαδικασία του root και για τα υπόλοιπα κάτι θα κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 προσπαθώ να το κανω eroot... τρεχω την εφαρμογή και δεν παίρνω κάποιο feedback - μήνυμα, έγινε? δεν έγινε?... και μετα παω να κατεβάσω καποια εφαρμογη και δεν υπάρχει χωρος ... λεει στις ρυθμίσεις /εφαρμογες / ολα 147 χρησιμοποιηθεντα, 12 ελεύθερα. Με 12 ελεύθερα δεν με αφήνει να κανω τιποτε... και δεν υπάρχει καμια εφαρμογή... εντελώς μαμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 προσπαθώ να το κανω eroot... τρεχω την εφαρμογή και δεν παίρνω κάποιο feedback - μήνυμα, έγινε? δεν έγινε?... και μετα παω να κατεβάσω καποια εφαρμογη και δεν υπάρχει χωρος ... λεει στις ρυθμίσεις /εφαρμογες / ολα 147 χρησιμοποιηθεντα, 12 ελεύθερα. Με 12 ελεύθερα δεν με αφήνει να κανω τιποτε... και δεν υπάρχει καμια εφαρμογή... εντελώς μαμα... Αν μετά τη χρήση του E-root βρεις εγκατεστημένη την εφαρμογή "Superuser" σημαίνει πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό σου χώρο, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει γεμίσει από το πολύ browsing. Κοίτα να κάνεις μια εκκαθάριση μέσα από τον Browser που χρησιμοποιείς και ξαναδές το διαθέσιμο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 othon τελικα τι στο καλο ευθυνεται και δε φορτωνει το σωστο μενου? Παρεπιπτοντως, οταν εβαλα το ROM manager και προσπαθησα να εγκαταστησω μεσω αυτου το Clockworkmod εβγαζε μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται.... Αγνοωντας το, η συνεχεια δεν εδωσε κατι. Και fix permissions πατησα μπας και, αλλα τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 othon τελικα τι στο καλο ευθυνεται και δε φορτωνει το σωστο μενου? Παρεπιπτοντως, οταν εβαλα το ROM manager και προσπαθησα να εγκαταστησω μεσω αυτου το Clockworkmod εβγαζε μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται.... Αγνοωντας το, η συνεχεια δεν εδωσε κατι. Και fix permissions πατησα μπας και, αλλα τζιφος. Κατεβάζεις αυτό και στη συνέχεια βάζεις τα αρχεία που βρίσκονται στο zip χύμα στην κάρτα μνήμης. Μέσω κινητού, μπαίνεις στον file manager και κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή "m44tools.apk". Στη συνέχεια ανοίγεις την εφαρμογή και αφού πατήσεις "Get Started", πατάς ΟΚ στο επόμενο μήνυμα που εμφανίζεται με κάτι Κινέζικα. Στις επιλογές που σου βγάζει, επιλέγεις τη 2η κατά σειρά (Flash Recovery From SdCard) και τέλος πατάς στη μοναδική επιλογή, η οποία είναι "recovery-alca.img. Θα ζητηθούν από τη συσκευή δικαιώματα διαχειριστή και αφού το κάνεις, η συσκευή θα επανεκκινήσει σε clockworkmod mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Πριν ξαναπροσπαθήσω, κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές (κουτσουρεμένες ρυθμίσεις) το κινητό ώστε να σβηστούν όλα. Παράλληλα πάτησα και διαγραφή της κάρτας (erase SD card). Επανεκκινείται το ρημάδι, το συνδέω στο PC ελέγχω η κάρτα επέκτασης εντελώς άδεια. Δυστυχώς πάλι τα ίδια το μενού που εμφανίζεται είναι αυτό που σου έδειξα στην προηγούμενη σελίδα. ROM Manager & m44tools.apk δεν κάνουν τίποτα. Να δοκιμάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αναβάθμισης της ROM μπας και φορτώσει το πολυπόθητο μενού? :rolleyes: Κατέβασα ROM Customizer δεν εγκαθίσταται :X To ROM Installer θα δοκιμάσω, αν έχεις κάποια ιδέα να βοηθήσεις γιατί από όσο κατάλαβα χρειάζεται το RΟΜ Μanager αλλά κι εδώ δεν έβγαλα άκρη, έψαξα τα μενού. Γιατί αν δούλευε με τον ROM Installer πιστεύω θα είχε δουλέψει ήδη ο ROM Manager.... Τι άλλο να κάνω, άλλη άκρη δε βγαίνει εκτός κι αν το σπάσω από τα νεύρα μου :angry: ή το παρατήσω εντελώς και δεν πολυασχολούμαι :wacko: Για του λόγου το αληθές (όσο και να σας φαίνεται παράξενο) ο File Manager δε μπορεί να σβήσει κανένα αρχείο! Δεν αναφέρομαι για τα αρχεία συστήματος, πες ότι μεταφέρω μια εικόνα από τον υπολογιστή στην κάρτα μνήμης. Ε δεν τη σβήνει! Edited December 2, 2013 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Λοιπόν, ας κοιτάξουμε κάποια άλλα πράγματα, μπας και ανακαλύψουμε τι στο καλό φταίει. Λογικά, ακόμα και μετά από επαναφορά ρυθμίσεων, το Superuser παραμένει εγκατεστημένο, οπότε υποθέτω πως το βλέπεις στο μενού σου. Ακολούθησε τα βήματα που σου δίνω παρακάτω και στη συνέχεια θα μου πεις τα αποτελέσματα. 1) Πρώτα απ' όλα σύνδεσε το κινητό σου μέσω Wi-Fi στο δίκτυό σου. 2) Μπες στην εφαρμογή "Superuser και ακολούθησε τα βήματα που σου δίνω στις παρακάτω εικόνες: http://eikona.info/images/85080280247395669465.jpghttp://eikona.info/images/99796150962514883084.jpghttp://eikona.info/images/83314991107493238095.jpghttp://eikona.info/images/92795494525986534294.jpghttp://eikona.info/images/49012885694843614629.jpg Μόλις ολοκληρώσεις με επιτυχία τα βήματα, κάνε μια επανεκκίνηση της συσκευής σου και ξαναδοκίμασε τη διαδικασία με την clockworkmod recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Η διαδικασία που έδειξες με τις πολλαπλές εικόνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ αλλά δεν κάνω τίποτε παραπέρα! :X περιμένω οδηγίες! O Root Checker πάντως μου δείχνει ότι είναι ΟΚ ρουταρισμένο το κινητό (ο Θεός να το κάνει τέσπα). Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα (σύγκρουση - conflict πώς να το πω)... Ο πειρατής Superuser (έχει το ρομποτάκι μονόφθαλμο) τούτος δηλαδή μόλις στήθηκε κι έπεσε επανεκκίνηση τούτος εδώ άρχισε να πετάει προειδοποιητικά μυνήματα ότι χρειάζεται ενημέρωση (το εικονίδιο αυτό δημιουργήθηκε πριν μέρες όταν έτρεξα επιτυχώς το E-root που υπέδειξες). Βέβαια δεν προχωράει κι αν καταλαβαίνω καλά το conflict θα πρέπει να οφείλεται ότι υπάρχουν δύο παρόμοιες εφαρμογές. Edited December 2, 2013 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Η διαδικασία που έδειξες με τις πολλαπλές εικόνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ αλλά δεν κάνω τίποτε παραπέρα! :X περιμένω οδηγίες! O Root Checker πάντως μου δείχνει ότι είναι ΟΚ ρουταρισμένο το κινητό (ο Θεός να το κάνει τέσπα). Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα (σύγκρουση - conflict πώς να το πω)... Ο πειρατής Superuser (έχει το ρομποτάκι μονόφθαλμο) τούτος δηλαδή μόλις στήθηκε κι έπεσε επανεκκίνηση τούτος εδώ άρχισε να πετάει προειδοποιητικά μυνήματα ότι χρειάζεται ενημέρωση (το εικονίδιο αυτό δημιουργήθηκε πριν μέρες όταν έτρεξα επιτυχώς το E-root που υπέδειξες). Βέβαια δεν προχωράει κι αν καταλαβαίνω καλά το conflict θα πρέπει να οφείλεται ότι υπάρχουν δύο παρόμοιες εφαρμογές. Είμαι της γνώμης να επιλέξεις την εφαρμογή της ClockworkMod, αλλά λόγω του ότι είναι κάπως πολύπλοκη στη χρήση της, απεγκατέστησέ την και κράτα το μονόφθαλμο πειρατή. Επειδή και οι 2 εφαρμογές ενσωματώθηκαν στο σύστημα, θα χρειαστεί να τη στείλεις μέσω Root Uninstaller. Γενικώς δηλαδή θα κρατήσεις τη μία από τις 2, όποια θες εσύ. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως είπαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Kλαδεύτηκε με τον Root Uninstaller κι έμεινε ο πειρατής. Conflicts τέλος πλέον. Επίσης δεν έχω εγκαταστήσει τίποτε άλλο εντελώς (ανέφερα παραπάνω ότι έπεσε πάλι format). To θέμα είναι ότι το m44tools.apk και ένα recovery-alca image αρχείο αρκούν για να γίνει η δουλειά? Δες αλλά που να πάρει ο διάολος :ninja: Ισπανικά μιλάει και προσπαθώ να καταλάβω :wacko: :worry: τι να εννοεί μέσω των εικόνων..... Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι επιλέγει το μενού reboot to recovery και μετά φορτώνει το CWM based recovery και προχωρά η δουλειά..... Επομένως τι κάνω ως επόμενο βήμα? :rolleyes: Edited December 3, 2013 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Kλαδεύτηκε με τον Root Uninstaller κι έμεινε ο πειρατής. Conflicts τέλος πλέον. Επίσης δεν έχω εγκαταστήσει τίποτε άλλο εντελώς (ανέφερα παραπάνω ότι έπεσε πάλι format). To θέμα είναι ότι το m44tools.apk και ένα recovery-alca image αρχείο αρκούν για να γίνει η δουλειά? Δες αλλά που να πάρει ο διάολος :ninja: Ισπανικά μιλάει και προσπαθώ να καταλάβω :wacko: :worry: τι να εννοεί μέσω των εικόνων..... Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι επιλέγει το μενού reboot to recovery και μετά φορτώνει το CWM based recovery και προχωρά η δουλειά..... Επομένως τι κάνω ως επόμενο βήμα? :rolleyes: Τα 2 αρχεία που αναφέρεις χρειάζονται μόνο για να μπεις σε custom recovery mode. Από κει και πέρα, θα χρειαστείς τα αρχεία της ROM για να την εγκαταστήσεις. Για να σε βοθήσω, θα σου δώσω τα αρχεία της ROM που χρησιμοποιώ εγώ, η οποία παρεπιπτόντως εκτός του ότι είναι ταχύτατη, σου δίνει και εξτρά εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές. Κατεβάζεις λοιπόν αυτό εδώ και το ξεζιπάρεις. Όπως θα δεις, αποτελείται από άλλα 2 zip αρχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αυτά δεν τα ξεζιπάρεις!!! Τα ρίχνεις χύμα στην κάρτα μνήμης. Όταν θα μπεις σε custom recovery mode, θα ακολουθήσεις κατά σειρά τα εξής: 1) - wipe data/factory reset 2 - wipe cache partition Στη συνέχεια: - install zip from sdcard - choose zip from sdcard θα ψάξεις το αρχείο "file 1" και θα το κάνεις install. Mόλις ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του, θα πας πίσω και θα ψάξεις και θα εγκαταστήσεις και το "file 2". Μόλις τελειώσεις και μ' αυτό θα γυρίσεις πάλι πίσω και θα κάνεις reboot (επανεκκίνηση). Λογικά η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί κι εσύ θα απολαμβάνεις και πάλι τη συσκευή σου. Μην προχωρήσεις τη διαδικασία αν δεν κατανοήσεις πλήρως τα παραπάνω βήματα, γιατί ένα λάθος μπορεί να σε φέρει και πάλι στο μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 othon διόλου με απασχολεί αν είναι ταχύτατη, είτε δεν έχει ελληνικά, την ηρεμία μου θέτω σε πρώτο στάδιο. Αλλά πριν τολμήσω το επόμενο βήμα, δες στην προηγούμενη σελίδα το 808ο σχόλιο μου, εσένα μόλις επανεκκινείς τη συσκευή και την αναβαθμίζεις τέτοιο μενού παρουσιάζει ή κάποιο άλλο? :rolleyes: Έχω μπερδευτεί αρκετά ψάχνοντας παράλληλα και τα video στο Youtube (που δεν είναι στα Αγγλικά που να πάρει) κι αυτός είναι ο λόγος που καταφεύγω σε πολλαπλές ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Συμφωνώ απόλυτα στο ότι αναζητάς την ηρεμία σου, αλλά πίστεψέ με, το κινητό δεν είναι και κάνα Samsung Galaxy, οπότε μια σταθερή ROM και χωρίς προβλήματα, θα σε γλιτώσει από μελλοντικούς εκνευρισμούς. Στο θέμα μας τώρα, η εικόνα που θα πρέπει να δεις μετά από επιτυχή εγκατάσταση της ClockworkMod recovery είναι η παρακάτω: http://imageshack.us/a/img607/2411/cmwtouch6003.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 A μπραβο, αυτο εγραψα σε υπονοουμενο στο προηγουμενο σχολιο, οτι ο πειρατης (με τη διαδικασια που εδειξες με τις πολλαπλες εικονες) συν το mobileuncle με το image που ανεβασες δεν αρκει ωστε να δω το ευλογημενο μενου που δειχνεις και να προχωρησω επιτελους.... Κι οντως ετσι συμβαινει δε γινεται τιποτα και κουραζομεθα ασκοπα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 A μπραβο, αυτο εγραψα σε υπονοουμενο στο προηγουμενο σχολιο, οτι ο πειρατης (με τη διαδικασια που εδειξες με τις πολλαπλες εικονες) συν το mobileuncle με το image που ανεβασες δεν αρκει ωστε να δω το ευλογημενο μενου που δειχνεις και να προχωρησω επιτελους.... Κι οντως ετσι συμβαινει δε γινεται τιποτα και κουραζομεθα ασκοπα..... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν εγκαθίσταται η Clockworkmod recovery, αφού το έχεις ρουτάρει κανονικά. Αν υπήρχε ένας λόγος για τον οποίο θα υπήρχε πρόβλημα, ήταν το θέμα του root. Τι να πω, ίσως τα πολλά κουτσουρέματα να δημιούργησαν πρόβλημα, αλλά και πάλι αν είχε γίνει τόση ζημιά, κανονικά δεν θα έπρεπε καν να εκκινεί το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αφενος δεν ειμαι εξοικειωμενος με δαυτα, αφετερου παλιοτερα ως νεαροτερος που ειχα κι ορεξη (τωρα γερασαμε), ειχα αλλαξει τα φωτα σε μητρικες, στα Παραθυρα κι αναβαθμισεις ΒΙΟS και μονταρισμενες εκδοσεις ειχα βαλει.... Νοιωθω αμηχανα κι ισως φαινομαι εκνευριστικα ασχετος ρωτωντας συνεχως, αντε να παει στον αγυριστο δε θα συνεχισω αλλο μαζι του, ισα να ριχνω ενα γρηγορο υποτυπωδες σερφαρισμα με Οpera mini κι ελεγχος emails με το ενσωματωμενο του προγραμμα. Κι οταν ελθει η ωρα θα παει στον πατο της θαλασσας να κανει παρεα με τα σκυλοψαρα. Thanks again για την υπομονη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts