Jump to content

Alcatel OT-991

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε με το wi fi φίλε

ναι αλλα η οθονη ειναι σβηστει εντελως και εγω θελω στην πραγματικοτητα ειναι brick to kinhto? η απλα εχει χαλασμενη οθονη και δεν δειχνη τιποτα ευχαριστο για την απαντηση:)

• Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έψαξα στο θέμα μήπως κι έχει ξαναρωτηθεί...

Το ποσοστό της μπατταρίας δεν πάει πάνω από 60-70% όταν το φορτίζω σβηστό (για την ακρίβεια σβήνει το μπλε λαμπάκι και μου ανάβουν εμένα τα κόκκινα λαμπάκια)...

Για να φορτιστεί πλήρως πρέπει να είναι αναμμένο είτε να το έχω συνδέσει στο PC. Όταν το φόρτισα για πρώτη φορά είχε μείνει γύρω στο 20% στη μπατταρία και το έσβησα κάνοντάς του μια 8ωρη φόρτιση (και πήγε γύρω στο 70%). Από όσο είχα διαβάσει σε άλλο θέμα του forum αυτό αντενδείκνυται...

Έκανα αναβαθμιση με το upgrade ,είδα διαφορα ! Πολύ καλό!

Την πρώτη φορά που προσπάθησα (πριν ενάμισο μήνα περίπου) να το κάνω ΓΚΡ κόλλησε η διαδικασία και σπάστηκα χωρίς να δοκιμάσω εκ νέου.

Πριν λίγο που το ξαναδοκίμασα όλα ΟΚ έλαβα μήνυμα ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Edited by MrSeanKon

Παιδιά καλημέρα. Πήρα το Σάββατο το συγκεκριμένο dual sim. Έχω 2 ερωτήσεις :

1. Πως συνδέομαι στο internet? Στις ρυθμίσεις - Ασύρματο και δίκτυα - Δίκτυα κινητής - Λειτουργία δικτύου - SIM 1 έχω επιλέξει "Μόνο GSM" γιατί θυμάμαι από παλιά ότι η επιλογή GSM/WCDMA τρώει περισσότερη μπαταρία. Με αυτή την επιλογή στο "Πάροχοι δικτύου" μου βγάζει το "Vodafone GR 2G". Ενώ όταν επιλέγω το GSM/WCDMA πρόσεξα ότι στο "Πάροχοι δικτύου" βγάζει και το "Vodafone GR 3G". Τέλος πάντων μπαίνοντας στον browser του κινητού μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Στο πάγιο που πληρώνω έχω χρόνο για ιντερνετ.

2. Λόγω των παραπάνω είπα να δοκιμάζω το WIFI. Το ενεργοποιώ, πάω "ρυθμίσεις wifi" βρίσκω το δίκτυο του σπιτιού μου, το επιλέγω, βάζω και τον κωδικό WPA PSK που βρίσκεται πίσω από το router μου (Thomson), αλλά δεν συνδέεται. Προσπαθεί αλλά δεν...έχετε καμιά ιδέα?

Επίσης (έτσι στο φτερό :) ) ποια έκδοση είναι η τελευταία?

Ευχαριστώ

Edited by BMW_

φίλε bmw άνοιξε τις ειδοποιήσεις και να έχεις επιλεγμενη τη σύνδεση δεδομένων τότε θα μπει στο ίντερνετ τώρα για το θέμα του wifi δεν ξέρω κάτι
πολύ γέλιο :lol:

φίλε bmw άνοιξε τις ειδοποιήσεις και να έχεις επιλεγμενη τη σύνδεση δεδομένων τότε θα μπει στο ίντερνετ τώρα για το θέμα του wifi δεν ξέρω κάτι

Ευχαριστώ alexander...όντως δούλεψε...τώρα για το wife θα δείξει...μου λέει "γίνεται συγχρονισμός" και μετά "αποσύνδεση"....και μετά ξανά τα ίδια.."συγχρονσμός" και "αποσύνδεση"...ασταμάτητα...μέχρι που το σταματάω εγώ...

Ευχαριστώ alexander...όντως δούλεψε...τώρα για το wife θα δείξει...μου λέει "γίνεται συγχρονισμός" και μετά "αποσύνδεση"....και μετά ξανά τα ίδια.."συγχρονσμός" και "αποσύνδεση"...ασταμάτητα...μέχρι που το σταματάω εγώ...

καλημέρα,έχεις δοκιμάσει να συνδεθείς με άλλο τηλέφωνο ή συσκευή ασύρματα στο δίκτυο του σπιτιού σου.Λέω μήπως φταίει το ρουτερ ή κάποια ρύθμιση.

καλημέρα,έχεις δοκιμάσει να συνδεθείς με άλλο τηλέφωνο ή συσκευή ασύρματα στο δίκτυο του σπιτιού σου.Λέω μήπως φταίει το ρουτερ ή κάποια ρύθμιση.

Το θέμα είναι ότι συνδέεται κανόνικα το Xperia της γυναίκας μου...ξεκίνησα να το τσεκάρω το μόντεμ και είπα τι κάνω, αφού η γυναίκα μπαίνει κανονικά... να βάζω λάθος τους αριθμούς και τα γράμματα δεν παίζει μιας και δοκίμασα κι το μηδέν σαν όμικρον και το αντίθετο, κεφαλαία όλα, μικρά όλα....δεν ξέρω...

Συνδέθηκα στο wifi του χώρου εργασίας μου πάντως...οπότε κάτι άλλο παίζει σπίτι...

Edited by BMW_

έχει δοκιμάσει κάνεις να κάνει ροοτ αφού έχει κάνει την ανανέωση από το επίσημο σαιτ

παιδια...αυριο θα δοκιμασω να κανω ροοτ το κινητο της κοπελας μου οπως ειναι στην σελιδα 12 η διαδικασια...κατι ασχετο τωρα...να κανω ενημερωση λογισμικου πρωτα για να εχει την τελευταια εκδοση το κινητο πριν κανω ροοτ η δεν παιζει ρολο και μπορω να το κανω και μετα αυτο? επισης πως γινεται το upgrade στο συγκεκριμενο κινητο?

η διαδικασία μπορεί να γίνει χωρίς το upgrade αλλά λένε ότι με το upgrade το κινητό είναι πιο γρήγορο. Δεν μπορείς όμως να κάνεις πρώτα το ροοτ και μετά το upgrade γιατί το upgrade διαγράφει τα πάντα στο κινητό λες και το παίρνεις καινούργιο αλλά με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το upgrade μπορείς να το κάνεις από την επίσημη σελίδα της αλκατέλ αλλά όχι από την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας αλλά την παγκόσμια. Εσύ επέλεξε τι θες να κάνεις η ροοτ ή upgrade ότι και να κάνεις καλό θα είναι το κινητό αλλά άμα η φίλη δεν το θέλει για να κατεβάσει πάνω απο καμία δεκαριά εφαρμογές κάνε το upgrade

ρε παιδια εγω παταω retrieve για να φτιαξω το δικο μου txt αλλα το μονο που μ βγαζει ειναι ειναι μια εντολη σε dos mode που λεει daemon started succesfully..και μενει εκει..θελει ωρα για να το κανει η κανονικα το βγαζει αμεσως?αν χρησιμοποιησω το txt που εχω καεβασει μεσα μαζι με το ζιπαρισμενο αρχειο θα γινει κατι? εμενα η συσκευη μ δεν ειναι με δυο καρτες αλλα με μια..παιζει ρολλο?

ακυρο....

ειδα στο xda πως δεν υπαρχει λογος να φτιαξεις το δικο σ txt..

τωρα ομως εχω αλλο θεμα που απ'οσο εχω δει το ειχε και αλλο παιδι και δεν εχει βρεθει λυση...

τα κανω ολα σωστα μεχρι την στιγμη της αντιστροφης μετρησης που συνδεω το κινητο και μ βγαζει σφαλμα (8100)γτ γινεται αυτο? ειμαι στην φαση που παταμε download και συνδεουμε το ινητο αν καποιος δεν καταλαβε? ειμαι πολυ σπασμενος γενικα...τελικα θα γινει το ροοτ? δεν μπορω να καταλαβω γτ σε αλλους γινετε και σε αλλους οχι

σας παρακαλω λιγη βοηθεια γτ δεν την παλευω αλλο...το κινητο αυτο κατεβασα το alcatel android manager το εγκατεστησα στον υπολογιστη και εδειχνε πως τα drivers ειχαν γινει σωστα εγκατασταση..γτ τωρα να συμβαινει αυτο?

εαν καποιος εχει τα drivers για το alcatel ot 991 το απλο οχι το dualsim δεν ξερω κιολας αν παιζει ρολο μπορει να μ τα στειλει η να μ υποδειξει απο π να τα κατεβασω?

Edited by tetanus

Γεια σε όλους,αγόρασα το Alcatel OT 991,φαίνεται καλό κινητό και κοστίζει μόνο 130 ευρώ.Το κακό όπως θα γνωρίζεται(μάλλον) είναι τα ελάχιστα 152 mb εσωτερικής μνήμης,χρειάζεται root όπως και δήποτε.Σας παρακαλάω για λίγη βοήθεια,δεν έχω ξανακάνει ποτέ root.

Ευχαριστώ

Η μάλλον λέτε να κάνω το one touch upgrade?Δεν τρέχω τίποτα το σπουδαίο,το Avast,κάνα facebook h youtube,και το xperia z wallpaper.

Y.I:Έχω το απλό,όχι το dual sim.

Edited by Kakaoz

Kανε οτι λεει εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4227669#post4227669

Υπαρχει επισημο θεμα για την συσκευη σου απο οπου πηρα το ποστ.Οποτε οτι αλλο χρειαστεις αναφορικα με το τηλ σου , απευθυνεσαι εκει . Προσοχη τι θα αφαιρεσεις με το ρουτ γιατι αν δεν εχει αλλαξει κατι , η διαδικασια ειναι ανεπανορθωτη.

Kανε οτι λεει εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4227669#post4227669

Υπαρχει επισημο θεμα για την συσκευη σου απο οπου πηρα το ποστ.Οποτε οτι αλλο χρειαστεις αναφορικα με το τηλ σου , απευθυνεσαι εκει . Προσοχη τι θα αφαιρεσεις με το ρουτ γιατι αν δεν εχει αλλαξει κατι , η διαδικασια ειναι ανεπανορθωτη.

Γεια,εννοείς πια προγράμματα θα αφαιρέσω έτσι?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Nαι αυτο εννοω. Περισσοτερα θα ξερουν τα παιδια που εχουν ακομα την συσκευη.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα,υπάρχει πρόβλημα αν δεν κάνω το δικό μου .txt και χρησιμοποιήσω το έτοιμο που δίνει στο .zip?

Γεια,έκανα όλα τα βήματα σωστά αλλά στο τελευταίο πατάω root,τρέχει 2 commands το 2ο έλεγε succesfully started daemon,απο εκεί και μετά το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται...... :(:( βοήθεια?

Στο ειπα και πριν , οτι θες να μαθεις ρωτα το μεσα στο θεμα που ηταν το ποστ που εχει τον οδηγο.Εγω δυστυχως δεν θυμαμαι να σου πω τι να κανεις.

Γεια σε όλους,αγόρασα το Alcatel OT 991,φαίνεται καλό κινητό και κοστίζει μόνο 130 ευρώ.Το κακό όπως θα γνωρίζεται(μάλλον) είναι τα ελάχιστα 152 mb εσωτερικής μνήμης,χρειάζεται root όπως και δήποτε.Σας παρακαλάω για λίγη βοήθεια,δεν έχω ξανακάνει ποτέ root.

Ευχαριστώ

Η μάλλον λέτε να κάνω το one touch upgrade?Δεν τρέχω τίποτα το σπουδαίο,το Avast,κάνα facebook h youtube,και το xperia z wallpaper.

Έκανα όλα τα βήματα σωστά αλλά στο τελευταίο πατάω root,τρέχει 2 commands το 2ο έλεγε succesfully started daemon,απο εκεί και μετά το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται...... βοήθεια?

Δουλεύει κανονικά το κινητό ακόμα.

UPDATE: ΑΔΈΛΦΙΑ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΑ,έτρεξα το πρόγραμμα ως admin και όλα καλά!TO KANA ROOT!

Edited by Kakaoz

καλησπερα και απο μενα. σημερα εκανα root το ΟΤ-991 .εκανα και partition την καρτα μου και ολα καλα δουλευουν.μετεφερα και με το link2sd τις εφαρμογες και ο ελευθερος χορος ειναι πλεον 100mb.το προβλημα μου ειναι πως θα ξεφορτοθω τις εφαρμογες της cosmote οπως επισης και το λογοτηπο της που εμφανιζετε στην αρχη?δοκιμασα να κανω απεγκατασταση και απο τις ρυθμησεις αλλα και απο το link2sd αλλα τιποτα. μπορω να κανω τιποτε αλλο για να πετυχει η απεγκατασταση?

καλησπερα και απο μενα. σημερα εκανα root το ΟΤ-991 .εκανα και partition την καρτα μου και ολα καλα δουλευουν.μετεφερα και με το link2sd τις εφαρμογες και ο ελευθερος χορος ειναι πλεον 100mb.το προβλημα μου ειναι πως θα ξεφορτοθω τις εφαρμογες της cosmote οπως επισης και το λογοτηπο της που εμφανιζετε στην αρχη?δοκιμασα να κανω απεγκατασταση και απο τις ρυθμησεις αλλα και απο το link2sd αλλα τιποτα. μπορω να κανω τιποτε αλλο για να πετυχει η απεγκατασταση?

Φίλε,έκανα εγκατάσταση το link2sd αλλά δεν με αφήνει να μεταφέρω εφαρμογές που ήταν αρχικά στο κινητό π.χ facebook,cloudbackup etc .Δεν έκανα partition στην κάρτα επειδή δεν ξέρω.Μπωρείς να με βοηθήσεις μήπωσ ? :O:O

Ευχαριστώ

Έκανα όλα τα βήματα σωστά αλλά στο τελευταίο πατάω root,τρέχει 2 commands το 2ο έλεγε succesfully started daemon,απο εκεί και μετά το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται...... βοήθεια?

Δουλεύει κανονικά το κινητό ακόμα.

UPDATE: ΑΔΈΛΦΙΑ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΑ,έτρεξα το πρόγραμμα ως admin και όλα καλά!TO KANA ROOT!

φιλε μ τα drivers για το κινητο σ πως τα περασες στο pc?το error 8100 που μ βγαζει σημαινει πως δεν εχει οδηγους για το κινητο...plz help

• The title was changed to Alcatel OT-991