Jump to content

MOBIOUS39

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MOBIOUS39

  1. λοιπον το τζαμακι απο το ebay κοστιζει 15 ευρω το κινητο μεταχειρισμενο αξιζει 50 και πολυ ειπα σορρυ αλλα ετσι ειναι :rolleyes:εαν μπορεις να το περασεις αξιζει να το κανεις εαν εισαι θεσσαλονικη με 5 ευρω στο περναω εγω τελος παντω οτιδιποτε παραπανω απο 30 ευρω να δωσεις δεν αξιζη
  2. η οθονη εσπασε η το τζαμακι αφης ?
  3. ναι αλλα η οθονη ειναι σβηστει εντελως και εγω θελω στην πραγματικοτητα ειναι brick to kinhto? η απλα εχει χαλασμενη οθονη και δεν δειχνη τιποτα ευχαριστο για την απαντηση:)
  4. γεια σασ παιδια χαιρετιζω το φορυμ πρωτη φορα ποσταρω εαν και εχω βοηθειθη παρα πολλεσ φορεσ απο το φορουμ βασικα μια ερωτηση θελω να κανω με εδωσαν ενα alcatel ot 991 kai me eipan oti einai brick εγω βλεπω οτι οταν το συνδεω σε pc συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχεια καποιεσ φορεσ το αναγνωριζει το προγραμμα της alcatel one touch upgrade kai παει να το κανει και αναβαθμιση αλλα λεει οτι ειναι ενημερωμενο αλλεσ φορεσ λεει αγνωστο usb συσκευη οταν φορτιζω με το pc η φορτιστη αναβει αμεσως και το μπλε λαμπακι οταν δοκιμασα hard resetη οθονη δεν δειχνει τιποτα και οτι και εαν εχω κανει δεν ειδα ποτε την οθονη να δειχνη κατι οποτε τι λετε ειναι brick η απλα χαλασε η οθονη?
×
×
  • Create New...