Jump to content

[ROM] Slim ICS

nikos523
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα θεματάκι που δεν ξέρω αν το έχω μόνο εγώ:

η εφαρμογή phone είναι σε holo dark style, ενώ η people σε holo light style.

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό που να μπορείς να ρυθμίσεις το style στο σύνολο του τηλεφώνου.

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ομοιόμορφες τις δύο εφαρμογές;

Τροποποιημενες εφαρμογεςμε μαυρο backround :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 501
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα θεματάκι που δεν ξέρω αν το έχω μόνο εγώ:

η εφαρμογή phone είναι σε holo dark style, ενώ η people σε holo light style.

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό που να μπορείς να ρυθμίσεις το style στο σύνολο του τηλεφώνου.

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ομοιόμορφες τις δύο εφαρμογές;

Εννοείς ότι το contacts είναι άσπρο ε? Εδώ έχει εφαρμογές (και το contacts στο δεύτερο ποστ) τροποποιημένα μαύρα αντί για άσπρα.

Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά πριν αρκετές μέρες κάποιος είχε πει ότι δούλευαν σε slim 3,3. Κανονικά πρέπει να δουλέψει και σε νεότερες (κάνε ένα backup όμως πριν περάσεις οτιδήποτε)

Βασικά άσπρα τα ήθελα όλα :p

Θένξ πάντως, αν είναι σε όλους έτσι, θα ζήσω με αυτό :)

Τι ακριβώς θες άσπρο? Για να δω μήπως μπορώ να το φτιάξω :p

Στον dialer την δεύτερη και τρίτη καρτέλα θες άσπρη? (αντί για αυτο το χρώμα που δεν το λες και μαύρο.) Ή και τον dialer?

Edit: Βασικά θα το κοιτάξω σε λίγο γιατι μου φαίνεται και μένα πως θα είναι ωραίο άσπρο :D Αν καταφέρω να το κάνω θα το ανεβάσω.

Τι ακριβώς θες άσπρο? Για να δω μήπως μπορώ να το φτιάξω :p

Στον dialer την δεύτερη και τρίτη καρτέλα θες άσπρη? (αντί για αυτο το χρώμα που δεν το λες και μαύρο.) Ή και τον dialer?

Edit: Βασικά θα το κοιτάξω σε λίγο γιατι μου φαίνεται και μένα πως θα είναι ωραίο άσπρο :D Αν καταφέρω να το κάνω θα το ανεβάσω.

Σαρεσει ρε Νικολα κι εσενα να ειναι ασπρο..;:p

Δεν το μπορω καθολου!!!

εμεις με τις amoled πρεπει να ειμαστε οι αντρες με τα μαυρα:D

Ηρακλής!

Σαρεσει ρε Νικολα κι εσενα να ειναι ασπρο..;:p

Δεν το μπορω καθολου!!!

εμεις με τις amoled πρεπει να ειμαστε οι αντρες με τα μαυρα:D

Δεν σκέφτομαι την κατανάλωση της μπαταρίας πάντως, αλλά εντάξει μπούχτισα μαύρο τόσο καιρό :lol: Ξεκινάω διαδικασία δοκιμή για να το κάνω άσπρο το phone.apk και θα δω αν θα είναι ωραίο.

Edit: Ο dialer και οι άλλες δύο καρτέλες που έχει (τελευταίες κλήσεις κλπ) δεν είναι στο phone.apk? Μόνο τα κουμπιά του dialer βρίσκω!

Edited by nikospot

Δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία απ' όσα ξέρω για να αλλάξεις το background σε μία εφαρμογή και ειδικά συστήματος. Μη νομίζεις ότι θα κάνεις decompile, θα βρεις το background, θα το αντικαταστήσεις και τέλος. Κάτι πρέπει να παίζει με το framework-res.apk και SystemUI.apk από την στιγμή που μιλάμε για εφαρμογή συστήματος.

Στις απλές εφαρμογές, αν δεν κάνω λάθος, η εμφάνιση καθορίζεται από ένα xml (που συνήθως βρίσκεται στον φάκελο res/layout) οπότε τα πράγματα είναι πιο απλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία απ' όσα ξέρω για να αλλάξεις το background σε μία εφαρμογή και ειδικά συστήματος. Μη νομίζεις ότι θα κάνεις decompile, θα βρεις το background, θα το αντικαταστήσεις και τέλος. Κάτι πρέπει να παίζει με το framework-res.apk και SystemUI.apk από την στιγμή που μιλάμε για εφαρμογή συστήματος.

Στις απλές εφαρμογές, αν δεν κάνω λάθος, η εμφάνιση καθορίζεται από ένα xml (που συνήθως βρίσκεται στον φάκελο res/layout) οπότε τα πράγματα είναι πιο απλά.

Άλλαξα το background χωρίς καν decompile! Θέλω να αλλάξω κάτι κουμπάκια τώρα που θα τα πειράξω από photoshop αλλά το πρόβλημα θα είναι να κάνω την γραμματοσειρά μαύρη αντί για άσπρη. Εκεί θέλει decompile αλλά και πάλι δε ξέρω σε πιο xml είναι :(

Edit Μάλλον δε βλέπω το project να συνεχίζεται μέχρι το τέλος... :lol: Μη γελάσετε με την παρακάτω φωτό, υπήρξε μία αποτυχία στην επεξεργασία μερικών κουμπιών (μπορούν να φτιαχτούν με πιο πολύ προσοχή) αλλά επειδή δε μου γεμίζει το μάτι γενικώς σαν αποτέλεσμα λέω να μην κάτσω να φτιάξω τις λεπτομέρειες.

Edited by nikospot

Εγώ πάντως άλλαξα από το contacts.apk στο res το μαύρο background με κάποιο άλλο πού ήθελα και εμφανίζεται και στον dialer. Το framework νομίζω δεν επηρεάζει. Πως επεξεργαζεσαι τα xml αρχεία? Δε μου ανοίγουν με κανένα text viewer Edited by giokspy

@nikospot: Είσαι Θεός :)

Πάντως μου κάνει εντύπωση πώς το έχουν αφήσει έτσι αυτό το inconsistency.

Διάβασα κάπου ότι αυτό έχει να κάνει με τα AOSP sources, αλλά μου φαίνεται πολύ κουφό.

Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα το φτιάξουν upstream και θα τελειώσουμε :)

Εγώ πάντως άλλαξα από το contacts.apk στο res το μαύρο background με κάποιο άλλο πού ήθελα και εμφανίζεται και στον dialer. Το framework νομίζω δεν επηρεάζει. Πως επεξεργαζεσαι τα xml αρχεία? Δε μου ανοίγουν με κανένα text viewer

Ναι είναι η ίδια εικόνα για τα call logs και τον dialer, απλά έχει και μία άλλη εικόνα για τον dialer που βάζει διαγώνιες γραμμές. Αυτή κανονικά είναι μαύρη εγώ στην εικόνα παραπάνω την έχω κάνει γαλάζια. Τα xml για να τα επεξεργαστείς πρέπει να γίνει decompile το apk.

@nikospot: Είσαι Θεός :)

Πάντως μου κάνει εντύπωση πώς το έχουν αφήσει έτσι αυτό το inconsistency.

Διάβασα κάπου ότι αυτό έχει να κάνει με τα AOSP sources, αλλά μου φαίνεται πολύ κουφό.

Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα το φτιάξουν upstream και θα τελειώσουμε :)

Δεν έχω ιδέα γιατί το αφήσανε έτσι αλλά δε ξέρω και πιο είναι το κανονικό κιόλας. Μπορεί να το φτιάξω αλλά δε θέλω να σου δίνω ψεύτικες ελπίδες :p

Δεν έχω ιδέα γιατί το αφήσανε έτσι αλλά δε ξέρω και πιο είναι το κανονικό κιόλας. Μπορεί να το φτιάξω αλλά δε θέλω να σου δίνω ψεύτικες ελπίδες :p

Πρόσεχε γιατί μετά θα σου καταλογίσω ευθύνες για παραπλάνηση όπως στους πολιτικούς ε! :lol:

Ανανεωσα τον οδηγο και παρακατω προσθεσα πως πρεπει να γινει full wipe πριν περασει καποιος την 3.7

(για μην ακουσω μετα ιστοριες :p)

Εγω την περασα με full wipe και ενω ολα λειτουργουσαν μια χαρα, μου εκανε fc η εφαρμογη ns tools, και ξενερωσα και ξαναεβαλα απο την αρχη jw5,cm9 και απο πανω την 3.7 και δουλευουν ολα ρολοι:p

Εκνευριστικα βεβαια, αλλα ενταξει σε ενα 20λεπτο ηταν στημενος ο γαλαξιας :D

Ηρακλής!

Αρχικά την έβαλα χωρίς full wipe και δεν είδα κάποιο πρόβλημα (στα 5 λεπτά που την κράτησα :p)

Αλλά μετά έκανα full wipe την έβαλα και μετά έκανα advanced restore >data από nandroid και φαίνεται μια χαρά.

Στην 3,6 σβηνόντουσαν τα batterystats μόνα τους στα καλά καθούμενα όταν η μπαταρία βρισκόταν ανάμεσα στο 100% και περίπου στο 85.

Για να δω τώρα τι γίνεται :p

Αρχικά την έβαλα χωρίς full wipe και δεν είδα κάποιο πρόβλημα (στα 5 λεπτά που την κράτησα :p)

Αλλά μετά έκανα full wipe την έβαλα και μετά έκανα advanced restore >data από nandroid και φαίνεται μια χαρά.

Στην 3,6 σβηνόντουσαν τα batterystats μόνα τους στα καλά καθούμενα όταν η μπαταρία βρισκόταν ανάμεσα στο 100% και περίπου στο 85.

Για να δω τώρα τι γίνεται :p

Αφου ηταν οκ γιατι εκανες wipes μετα.;:p

Εγω χωρις wipes δεν την δοκιμασα, (παντα τα κανω!) και ηταν μια χαρα μεχρι που μπηκα στο ns tools και μου πεταξε ενα ωραιοτατο fc!!αλλαξα κερνελ εβαλα τον devil παλι αλλα και παλι ειχε fc.

Οποτε, λεω δε βαριεσαι παμε απο την αρχη...Odin και τετοια:rolleyes:

Και ειναι super!!

Θελω να δοκιμασω τον sema 1.2.0, απο καταναλωση τι λεει..;

Μετα απο 6-7 μερουλες με τον devil ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος!!

Ηρακλής!

Μέτριος είναι από μπαταριά. Ίσως λίγο καλύτερός από τον 1.1.1s αλλά ίσως και λίγο πιο αργός. Με χαλαρή χρήση μου βάζει 1.5μέρα.

Μέτριος είναι από μπαταριά. Ίσως λίγο καλύτερός από τον 1.1.1s αλλά ίσως και λίγο πιο αργός. Με χαλαρή χρήση μου βάζει 1.5μέρα.

1,5 μερα ειναι πολυ καλα, εμενα καθε βραδυ ηθελε φορτισμα.Οκ λοιπον, παραμενω σε devil!

Ηρακλής!

1,5 μερα ειναι πολυ καλα, εμενα καθε βραδυ ηθελε φορτισμα.Οκ λοιπον, παραμενω σε devil!

Με devil πόσο σου κρατάει φίλε;

Από governor έχεις κάτι να προτείνεις; Γιατί έχω τον lulzactive και μου κρατά λιγότερο από ημέρα (~1 ώρα κλήσεις, 4-5 ώρες 3G/WiFi και ~2.5 ώρες display)!

Από governor έχεις κάτι να προτείνεις; Γιατί έχω τον lulzactive και μου κρατά λιγότερο από ημέρα (~1 ώρα κλήσεις, 4-5 ώρες 3G/WiFi και ~2.5 ώρες display)!

Όταν λες μία μέρα εννοείς από το πρωί έως το βράδυ, ή 24 ώρες? Γιατί από το πρωί έως βράδυ μου φαίνεται πολύ λίγο. Αν και το 3G είναι αρκετά ενεργοβόρο αλλά εγώ χτες το είχα καταλάθος ανοιχτό και δεν το κατάλαβα. (από θέμα κατανάλωσης... και μου έκανε εντύπωση :p)

Έχω ondemand γιατί δεν καταλαβαίνω τι το καλύτερο έχει ο lulzactive και deep idle on και ακόμα προσπαθώ να δω τι κατανάλωση έχω γιατί όπως είπα παραπάνω μου σβήνονταν τα batterystats μόνα τους στο 80-85%. Αλλά αν θυμάμαι καλά με την 3,6 μου μηδενίστηκαν τα batterystats στο 80% αλλά από κει και μετά είχα 1 ώρα μουσική, 4 ώρες προβολή και δύο μέρες χωρίς φόρτιση :blink: Εννοείτε ότι θα είχα και καμιά ώρα προβολή πριν μηδενίσουν τα battery stats. (μου φάνηκε εξωφρενικό, για αυτό και το παρακολουθώ πάλι να δω τι παίζει.)

Edited by nikospot

Lulzactive εχω κι εγω και μου κραταει περιπου 22-25 ωριτσες, απο τις οποιες το display ειναι σιγουρα 5 ωρες, 3ωρες περιπου με data,wifi και browsing,καμια 20ρια sms και κλησεις.Παιχνιδια δεν εχω;)

Ηρακλής!

Μμμ, τότε κάτι θα παίζει με τη μπαταρία μου, γιατί εγώ όταν λέω μία μέρα, εννοώ ~15 ώρες (από το πρωί ως το βράδυ).

Σήμερα το φόρτισα πλήρως, έσβησα τα battery stats και θα το αφήσω να ξεφορτίσει τελείως πριν το φορτίσω, μήπως θέλει καλιμπράρισμα η μπαταρία.

Το display μου πάντως ποτέ δεν πέρασε τις 2.5 ώρες..

Έβαλα τον lulzactive γιατί μου φάνηκε λιγότερο laggy σε σχέση με ondemand/smartassV2, αλλά και με τους άλλους governors δεν είχα καλύτερη μπαταρία..

Edit: Το deep idle πώς το ενεργοποιούμε; :)

Edit 2: Είδα μόλις από τα NSTools πώς ενεργοποιείται το deep idle, παρατηρώντας παράλληλα ότι έχει ρυθμίσεις για τον lulzactive. Εσείς τα έχετε πειράξει τίποτε σχετικό;

Edited by happydonnut

Μμμ, τότε κάτι θα παίζει με τη μπαταρία μου, γιατί εγώ όταν λέω μία μέρα, εννοώ ~15 ώρες (από το πρωί ως το βράδυ).

Σήμερα το φόρτισα πλήρως, έσβησα τα battery stats και θα το αφήσω να ξεφορτίσει τελείως πριν το φορτίσω, μήπως θέλει καλιμπράρισμα η μπαταρία.

Το display μου πάντως ποτέ δεν πέρασε τις 2.5 ώρες..

Έβαλα τον lulzactive γιατί μου φάνηκε λιγότερο laggy σε σχέση με ondemand/smartassV2, αλλά και με τους άλλους governors δεν είχα καλύτερη μπαταρία..

Edit: Το deep idle πώς το ενεργοποιούμε; :)

Edit 2: Είδα μόλις από τα NSTools πώς ενεργοποιείται το deep idle, παρατηρώντας παράλληλα ότι έχει ρυθμίσεις για τον lulzactive. Εσείς τα έχετε πειράξει τίποτε σχετικό;

16 κρατάει το δικό μου με wifi, bluetooth & 3G πάντα ανοικτά, 2 email account sync, live wallpaper, auto brightness, dark themed

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

16 κρατάει το δικό μου με wifi, bluetooth & 3G πάντα ανοικτά, 2 email account sync, live wallpaper, auto brightness, dark themed

Κατάλαβα.

Αν δεν φτιάξει η κατάσταση με το battery callibration που θα του κάνω θα ψάξω για μπαταρία. :p

Κατάλαβα.

Αν δεν φτιάξει η κατάσταση με το battery callibration που θα του κάνω θα ψάξω για μπαταρία. :p

Κανε 2-3 πληρη κυκλους φορτισης, και απο εδω και στο εξης μην αφηνεις την μπαταρια να πεφτει κατω του 15-20%.Επισης καλο ειναι που και που να το φορτιζεις και μεσω του υπολογιστη με usb.Εαν δεν δεις διαφορα, τοτε παρε μια καινουργια, ομως εχε υποψι σου οτι η αυτονομια ειναι υποκειμενικο ζητημα και εξαρταται πρωτιστως απο την χρηση τους καθενος.

Ηρακλής!