mihalakis22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 φίλε gnf πραγματικά σε ευχαριστώ για το μακροσκελές της απάντησής σου, και φυσικά το χρόνο που διέθεσες. Τίποτα από όσα παρέθεσα παραπάνω δεν το θεωρώ σημαντικό, ειδικά όταν τα πάντα που ανέφερα λύνονται πανέυκολα. Το μενού καθόλου δεν με απασχολεί, μιας και σε όλα μου τα κινητά προτιμώ τα αγγλικά. Στα πληκτρολόγια χρησιμοποιώ το htc ime και μου αρέσει. Ουσιαστικά από οτι έγραψα, μόνο το θέμα των χρωμάτων της οθόνης με πειράζει και τίποτα άλλο....Μήπως να το αναφέρουμε στον στρατο να μας ετοιμασει έναν κερνελ σκετο; ;) Γενικά είναι μια πολύ καλή ρομ, και προσωπικά θα τη συνιστούσα στον οποιοδήποτε. Μάλλον θα παραμείνω κιόλας σε αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Ναι θα ήταν θα έλεγα πολυ καλο αλλά πραγματικά το παλικάρι έχει κάνει πάρα πολλά και δεν νομίζω πρέπει να ζητάμε το παραμικρό. Απο την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 2 αισθητήρες μου δείχνουν την οθόνη σωστή και αυτή είναι κατακόκκινη. Εκτός και αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ στο android (voodoo screen test patterns) παράγει λάθος δείγματα? χμμ Edited May 8, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ο Στράτος έχει τα στοκ χρώματα στον kernel. Για να αλλάξετε το χρώμα όπως παλαιότερα στο voodoo, ανοίξτε το galaxy s settings-color tuning. εγώ χρησιμοποιώ 917 1000 944 -11 -12 -11 Για ελληνικά more locale 2 από το play store. Επίσης να αναφέρω πως τα περισσότερα "μείον" που είδα παραπάνω (νομίζω όλα) είναι "μείον" της ics και του stock Android, όχι της slim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ο Στράτος έχει τα στοκ χρώματα στον kernel. Για να αλλάξετε το χρώμα όπως παλαιότερα στο voodoo, ανοίξτε το galaxy s settings-color tuning. εγώ χρησιμοποιώ 917 1000 944 -11 -12 -11 Για ελληνικά more locale 2 από το play store. Επίσης να αναφέρω πως τα περισσότερα "μείον" που είδα παραπάνω (νομίζω όλα) είναι "μείον" της ics και του stock Android, όχι της slim. Αληθεια Νικολα..; ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι τα στοκ χρωματα αυτα.:confused: Εβαλα τις τιμες αυτες και ειναι πολυ καλες, τις προτιμω :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αληθεια Νικολα..; ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι τα στοκ χρωματα αυτα.:confused: Εβαλα τις τιμες αυτες και ειναι πολυ καλες, τις προτιμω :) Αν δεν είναι στοκ είναι προς στοκ. Κι εμένα με βόλεψε αρκετά ο παραπάνω συνδυασμός. Ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Slim ICS 3.6 :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ: 925 925 1000 -9 -9 -7 Είναι λίγο πιο ψυχρό νομίζω και μαρέσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ευχαριστούμε Ηρακλή! Ενημέρωσα τον οδηγό, δεν προλαβαίνω να προσθέσω κάτι άλλο τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Γιατί σε άκυρα χρονικά διαστήματα κολλάει το ρολόι στην μπάρα ειδοποιήσεων? Χτες το βράδυ πάλι είχε μείνει στις 12μιση ενώ ήταν 4 και έκανα επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει... Στην οθόνη κλειδώματος δείχνει σωστά όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Γιατί σε άκυρα χρονικά διαστήματα κολλάει το ρολόι στην μπάρα ειδοποιήσεων? Χτες το βράδυ πάλι είχε μείνει στις 12μιση ενώ ήταν 4 και έκανα επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει... Στην οθόνη κλειδώματος δείχνει σωστά όμως! Δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο.Την 3.6 εβαλες..;μηπως δεν περαστηκε σωστα..;:rolleyes: Κανω παντα τα σχετικα wipes πριν και μετα τις εναβαθμισεις και δεν εχω ποτε το παραμικρο ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Αυτό έχω ακούσει να συμβαίνει στην CM9. Μου είχε συμβει κιολας μια φορά. Σε Slim δεν θυμάμαι αναφορές. Πάντως για να συμβαίνει και στη slim ισως είναι θέμα του πηγαίου κώδικα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μου είχε συμβεί και στην 3,4 και τώρα έχω 3,0 και έχει συμβεί δύο φορές εδώ και λίγες μέρες.... Θα περάσω 3,6 σε ολίγον πάντως ελπίζω η μπαταρία να είναι όσο καλή όσο ήταν πριν την 3.4 γιατί ήταν χάλια από και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 nikospot εχω ακούσει για μια rom που δεν κολλάει το ρολόι της. Η μπαταρία τα πάει καλά και δεν έχει και θέμα με τα χρώματά της (το αντίθετο θα έλεγα). Επίσης σε αυτή τη ρομ δουλεύει τέλεια και το ραδιόφωνο :) πως τη λένε μωρε... κάτσε να θυμηθώ... Α ναι. JVZ :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μου είχε συμβεί και στην 3,4 και τώρα έχω 3,0 και έχει συμβεί δύο φορές εδώ και λίγες μέρες.... Θα περάσω 3,6 σε ολίγον πάντως ελπίζω η μπαταρία να είναι όσο καλή όσο ήταν πριν την 3.4 γιατί ήταν χάλια από και μετά... Δεν ξερω καθε ποτε και για ποιο λογο γινεται αλλα μεχρι στιγμης δεν μου εχει συμβει.Δοκιμασε πριν και μετα που βαλεις την 3.6 να κανεις wipe cache/dalvik να δεις μηπως και φτιαξει :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 nikospot εχω ακούσει για μια rom που δεν κολλάει το ρολόι της. Η μπαταρία τα πάει καλά και δεν έχει και θέμα με τα χρώματά της (το αντίθετο θα έλεγα). Επίσης σε αυτή τη ρομ δουλεύει τέλεια και το ραδιόφωνο :) πως τη λένε μωρε... κάτσε να θυμηθώ... Α ναι. JVZ :lol: Πλάκα πλάκα ούτε για πλάκα δεν υπήρχε πρόβλημα τότε :lol: Ηρακλή θα κάνω καθαρή εγκατάσταση 3,6 ;) Κρατάω κάτι backup τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πλάκα πλάκα ούτε για πλάκα δεν υπήρχε πρόβλημα τότε :lol: Ηρακλή θα κάνω καθαρή εγκατάσταση 3,6 ;) Κρατάω κάτι backup τώρα. Γιατι στην jw5 Ελβετιας τι προβλημα υπαρχει..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Γιατι στην jw5 Ελβετιας τι προβλημα υπαρχει..;:rolleyes: Την έχεις βάλει; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Την έχεις βάλει; Ναι για 2 λεπτα, μετα περασα την slim ;) Τοσοι την εχουν βαλει και λενε τα καλυτερα !!!! Αν κρινω απο τις εντυπωσεις του Παρη (truckman) τον οποιον και εμπιστευομαι ειναι αψεγαδιαστη !!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Σε όσες ics έχω βάλει, πάντα μου τύχαινε το κόλλημα με το ρολόι. Λύση δεν υπάρχει.. Δοκίμασα devil 0.79 cmc xl bm.. http://img521.imageshack.us/img521/404/screenshot2012050917445.png http://img43.imageshack.us/img43/8833/screenshot2012050917443.png Φαντάσου να είχα και χρόνο να δοκιμάσω συνδυασμούς live oc/max freq/volts...! Θα τα βαρεσω τα 1700 πάλι :D Λέω να βγάλω ένα βίντεο όπως θα σερφάρω στο in.gr Κώστα για να σε σκανιάσω..! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Φαντάσου να είχα και χρόνο να δοκιμάσω συνδυασμούς live oc/max freq/volts...! Θα τα βαρεσω τα 1700 πάλι :D Μέχρι να κάνει τσαφ η CPU :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μέχρι να κάνει τσαφ η CPU :lol: Ναι εκεί σταματάς..! :lol::lol: Μπα δεν καταλαβαίνει Χριστό το δικό μου :p Και να καεί, θα μου δώσουν άλλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wyclef Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Να ρωτήσω ρε παιδιά.. με την μπαταρία σε 3.5 slim και semaphore 1.0.0s πως πάτε? Με data ανοιχτό δεν μου βγάζει κάν μία μέρα. (θα μου πείς το έχω λιώσει το κινητό γιατί ψάχνω την καινούρια rom) Αλλά και πάλι η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Χωρίς 3g είναι καλύτερα αλλά και πάλι δεν ξέρω εαν βγάζει πάνω απο 2 μέρες... Μήπως υπάρχει κανένα setting , ή κάτι άλλο σε αυτήν την rom για να βελτιώσουμε την μπαταρία..;; Ευχαριστώ... Παράθεση Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Χωρίς να την έχω περάσει μπορώ να σου πω ότι τόσο κρατάει περίπου. Το βασικό είναι να δεις πόση ώρα είναι η οθόνη ενεργοποιημένη. Με 5-6 ώρες πρέπει να σου κρατάσει μία μέρα άνετα. Επίσης το 3G καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απ' ότι το 2G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wyclef Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Επίσης με JVU το σήμα με Cosmote δεν έιναι και το καλύτερο ... μήπως με JVT αλλάζει αυτό ή και εκεί τα ίδια .. ;; Παράθεση Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 3.4 με sema 1.1.1sbm = 6 ώρες προβολή, μαζί με wifi σχεδόν πάντα και σε 2g. Με το κινητό έχω βγάλει max 7 ώρες προβολή. Το έχω κοντά ενάμιση χρόνο και η μπαταρία είναι βασανισμένη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts