Jump to content

blogging @ myphone.gr: Στο μυαλό μου ήταν πιο αστείο...


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι του myphone.gr :up:

 

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια καινούργια στήλη στο αγαπημένο μας site. Μια στήλη που σαν σκοπό έχει να κερδίσει έστω και ένα χαμόγελο απ όλους. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να σατιρίζουμε γεγονότα, ειδήσεις, και παράξενα που περνούν από την πρώτη σελίδα του ιστότοπού μας, έχοντας σαν σκοπό μόνο την καλή διάθεση και το γέλιο. Θα κατηγορηθώ ότι είμαι προκατειλημμένος (είμαι), ότι είμαι κακισμένος (είμαι) και σίγουρα ότι είμαι κρύος (αυτό και αν είμαι), Το σημαντικό είναι να ξέρετε ότι προσπάθησα, έβαλα τα δυνατά μου, αλλά πάντα μα πάντα... στο μυαλό μου ήταν πιο αστείο… :p Το θέμα μας αυτή τη φορά είναι το:

 

Samsung Galaxy S3, δεν μπορώ να περιμένω

Η μέρα της μαρμότας. Για πείτε τι είναι; Εσύ, εκεί στο βάθος που κρύβεσαι, ξέρεις τι είναι; Όχι; Άνοιξε κάνα wiki παιδί μου να μάθεις γράμματα!!!

 

Η μέρα της μαρμότας είναι ο ορισμός μιας μέρας που επαναλαμβάνεται η ίδια και η ίδια. Προέρχεται από μια ωραία ταινία των 90’ς (μάλλον θα ανοίξω και εγώ το wiki).

 

Στην δική μας περίπτωση η μέρα της μαρμότας έχει την μορφή κοντού Kορεάτη με μπλε γράμματα που στοιχειώνει τα πρωινά μας και μας κάνει να ρίχνουμε τις πρώτες βρισιές μαζί με τον καφέ και το cupcake. Εδώ και ένα μήνα λοιπόν η αγαπητή Samsung μας έχει πρήξει με την παρουσίαση της καινούργιας ναυαρχίδας της, το ένα και μοναδικό S3. Κάθε μέρα, ένα και παραπάνω θέματα σκάνε μύτη στην πρώτη μας σελίδα με καινούργιες αποκλειστικές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο. Δεν μας πιστεύετε; Να, να, να, να, και να για να μάθετε. Όλα φυσικά από εγκυρότατες πηγές, και όλα μας αποκαλύπτουν ένα ακόμα φανταστικό στοιχείο του καινούργιου μοντέλου. Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα:

 

 

  • 4.7 ίντσες η οθόνη του S3. Όχι, 4.6 σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα. Όχι, 4.62 σύμφωνα με αποκλειστική φωτογραφία κορεάτη που κρατεί ένα χάρακα και τις μέτρησε σωστά. (αυτό το μέτρημα με τον χάρακα κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…)
  • Πυρήνας S3. Εδώ προσέξτε συνδυασμούς. 2 ή 4 πυρήνες. 32/28 nm. Α9-Α15. Do the math!
  • Μπαταρία. Το μέγεθος έχει άμεση σχέση με το μέγεθος... της φαντασίας του συντάκτη. Όσο πιο μεγάλη η μπαταρία, τόσο πιο μικρή η... φαντασία. Πως είναι αυτό που λένε με τα αυτοκίνητα, όσο πιο μεγάλο το αυτοκίνητο, τόσο πιο μικρό το... πνεύμα?? (εσύ με την τζιπάρα που διαβάζεις το άρθρο, πες την αλήθεια, κοίταξες προς τα κάτω με ένα παράπονο ε; ) (Έχω smart. Το προηγούμενο μοντέλο, 1 μετρό και μια μπανάνα. If you know what i mean...)
  • Σχήμα. Εδώ αρχίζουν τα ωραίααα.. Φωτογραφίες, αφίσες, περιοδικά, γκράφιτι σε τοίχο στην 용산구 서초2동 της Σεούλ φανερώνουν χίλιες διαφορετικές μορφές του κινητού. Θα έχει physical button ή δεν θα έχει physical button, θεέ μου, τι αγωνία είναι αυτή; Αν τις πιστέψουμε όλες τις πληροφορίες μαζί τότε το κινητό πρέπει να είναι αυτό:

 

http://content.myphone.gr/photo/full/5331/untitled.jpg

 

Σχόλια

Φυσικά, το καλύτερο κομμάτι των ειδήσεων είναι τα σχόλια που έρχονται από κάτω. Κάθε νέο συνοδεύεται από συγκεκριμένα είδη σχολίων, προερχόμενα από συγκεκριμένα είδη... χρηστών. Ναι βρε κουτά, εσάς λέω, που είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε flame ακόμα και για το δίλημμα φέτα συσκευασίας vs φέτα ντενεκέ (και είμαι σίγουρος θα με στολίσετε με όλα τα γνωστά και άγνωστα σχόλια από κάτω). Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τις κατηγορίες χρηστών και σχολίων που συναντήσαμε αυτές τις μέρες:

 

 

  1. Ο Samsung Fan. Ο γνωστός fan που έχει στην κατοχή του από κινητό μέχρι ηλεκτρική τσατσάρα Samsung (και ας είναι φαλακρός). Τα σχόλια του, ανεξαρτήτως νέου είναι πάντα τα ίδια: «το επόμενο κινητό μου», «το καλύτερο κινητό όλων των εποχών», «ερεθίστηκα», «apple eat my dust» ενώ ουαι και αλίμονο και κάποιος πάει να πει κακό λόγο για την ναυαρχίδα (και ας μην έχει βγει ακόμα): «κομπλεξικός», «τι ξέρεις εσύ από κινητά», «apple eat my dust» κλπ. κλπ.
  2. Ο αντικειμενικός. Εδώ έχουμε 2 κατηγορίες: Αυτός που ρίχνει λάσπη και αυτός που εκθειάζει. Ο πρώτος ορκίζεται ότι δεν έχει πρόβλημα με την Samsung και απαριθμεί όλες τις συσκευές που είχε ποτέ (ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που έχει είναι μια φωτογραφία με το logo της εταιρίας για να πετάει βελάκια), ενώ ο δεύτερος ότι δεν είχε ποτέ συσκευή Samsung. Στην πραγματικότητα έχει τατουάζ με το λογότυπο της εταιρίας, ονειρεύεται την εποχή όπου η Samsung θα πατεντάρει... φρούτο ώστε να σταματήσει να τρώει μήλα, ενώ έχει ονομάσει τον γιο του Sam και την κόρη του Sung.
     
    http://content.myphone.gr/photo/full/5332/11463567-man-boy-and-girl-posing-for-the-camera.jpg


     

  3. O Αντί-Samsung. Συνήθως Αpple fan. (Όχι τόσο πολύ Nokia fan, μιας και αυτοί είναι υπερόπτες, στο Symbian σύμπαν της Nokia δεν υπάρχουν άλλα κινητά). Ξεκινούν από τις πιο ήπιες μορφές, με βασικό επιχείρημα «εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα κινητό» και φτάνουν στα κλασσικά παραδείγματα που ακόμα και να τους δώσεις ένα κινητό που σε κάνει teleport θα βρουν κάποιο πρόβλημα να στην πουν (τάξει, καλό, αλλά με το jet lag τι γίνεται; ). :p

 

Όχι άλλο κάρβουνο μωρέ!!!

 

Λίγες μέρες έμειναν παιδιά. Λίγες μέρες και θα σταματήσουν πια να ανεβαίνουν τα χιλιάδες θέματα στην πρώτη σελίδα. Λίγες μέρες και θα σταματήσουμε να βλέπουμε μικροκαμωμένους κορεάτες/κινέζους/φιλιπινεζους να φωτογραφίζονται με το υποτιθέμενο κινητό. Λίγες μέρες ακόμα και θα σταματήσουμε να μαθαίνουμε ταιλανδέζικα για να μεταφράσουμε το βίντεο όπου παρουσιάζουν το πρώτο Galaxy (σε θήκη, μην και τους πέσει και έχουμε άλλα).

 

Λίγες μέρες έμειναν παιδιά…

 

Λίγες μέρες έμειναν παιδιά…

 

Λίγες μέρες έμειναν παιδιά…

 

Λίγες μέρες έμειναν παιδιά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 5!!!!!

 

Και θα είμαστε πάλι εδώ, για να σας παρουσιάσουμε όλα τα νέα, ακριβή ή λιγότερο ακριβή, ενδιαφέροντα ή ξενέρωτα, μικρά ή μεγάλα. Ως τότε, μην ξεχνάτε: Στο μυαλό μου ήταν πιο αστείο… :lol:

 

Υ.Γ. Πολλά ευχαριστώ πάνε και στον φίλο nagata για τις φωτογραφίες και τα σχέδια!!!

Edited by vlachaquito
Link to comment
Share on other sites

Οχι και υπεροπτες!

 

Btw αυτο το Galaxy καλουτσικο φαινεται... να'χε Symbian και θα ηταν Phone of the Year :O

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

δεν είμαστε υπερόπτες... είμαστε απλά υπεράνω, δεν ασχολούμαστε με τις μικροαστικές εμμονές σας! :P

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.funnyanimalsite.com/pictures/Lol_Funny_Joke.jpg

 

αυτος εδω ο φιλος μου..κατοχος Symbian..του ειπα οτι το Galaxy s3 θα τα σαρωσει ολα στον διαβα του!!και λιωνει στο γελιο ακομα.... :p:p

 

Και που λες εδειξα σε εναν apple Fanboy πως θα ειναι το καινουριο galaxy s3...

http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/03/24/252983-galaxy-s3.JPG

 

και καλεσα την πυροσβεστικη για να τον σβησουν αφου απο τα νευρα του πηρε φωτια παραδεχοντας το ποσο πισω εμεινε η apple :p:p

http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/01/12/216215-firefighters.jpg

 

ειπα να ομορφαινω και γω το κλιμα με λιγες εικονες χεχε :lol:

Edited by edangel8
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, πολύ καλό , έβγαλε γέλιο . Περιμένουμε και άλλα...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Link to comment
Share on other sites

Λίγες μέρες έμειναν παιδιά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 5!!!!

 

:lol::lol::lol:

Μετά από το λίγες μέρες έμειναν, λίγες μέρες έμειναν, πετάς αυτό και μας αποτελειώνεις!!:p

Link to comment
Share on other sites

Ομολογώ ήμουν κάπως διστακτικός στην αγορά του Galaxy S III.

Τώρα που αποκαλύφθηκε το σχέδιό του όμως δεν κρατιέμαι!!! :lol::lol::lol:

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Link to comment
Share on other sites

Από τη μια δε μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο, από την άλλη κάτι με χάλασε... βασικά ένιωθα λες και "διάβαζα" κάποιο επεισόδιο του μπραφ. keep it up though, θέλω να δω πως θα εξελιχθεί. αρκετά καλό για πρώτη προσπάθεια =)

[sIGPIC][/sIGPIC]

_______________________________________

iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5.

bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more!

Follow me on twitter.

Link to comment
Share on other sites

Θεϊκό! :lol: Κινητό με teleport? Ας βγει κάτι τέτοιο και δεν θα ζητήσω τίποτε άλλο στη ζωή μου! :p;)
Link to comment
Share on other sites

πολυ ωραιο το αρθρο. Θελω να δω το i5 πόσο θα εχει αντιγραψει το s3...

 

τα parts του i5 λογικα ήδη θα εχουν αρχισει να κατασκευάζονται. δεν νομιζω να περιμενει η apple να δει τι θα παρουσιασει samsung για να την αντιγραψει. αλλωστε η apple ηταν αυτη που εκανε το πρωτο βημα με το iphone το 2007.

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.
Link to comment
Share on other sites

τα parts του i5 λογικα ήδη θα εχουν αρχισει να κατασκευάζονται. δεν νομιζω να περιμενει η apple να δει τι θα παρουσιασει samsung για να την αντιγραψει. αλλωστε η apple ηταν αυτη που εκανε το πρωτο βημα με το iphone το 2007.

Και ναι..Ο πρωτος Ιphone fan πεταχτηκε...!!Ακομα και σε ένα χιουμοριστικό τοπικ μην σας βρίσκουν τα μήλα..Μην ξεχάσεις οτι και τα πρωτα τηλέφωνα η apple τα εφτιαξε...Πριν το 2007 μιλάγαμε με σκοινια και κυπελλάκια σαν την διαφήμιση της Vodafone...

 

Πολυ καλό και περιμένω συνέχεια και με εμάς τους symbian fans...

 

 

Keep Going...

KTLK
Link to comment
Share on other sites

Οι εταιρείες δε θέλουν πελάτες, θέλουν "πιστούς". Θέλουν τα brands να είναι "θρησκείες".

Γνωρίζουν πολύ καλά τα τερτίπια της διαφήμισης και του marketing για να το πετύχουν αυτό.

Σε μεγάλο βαθμό το έχετε κατανοήσεις γι αυτό και βλέπεται τα πράγματα με χιούμορ.

Συνεχίστε έτσι και συνεχίστε να βλέπεται το "ξεκατίνιασμα" με ένα μειδίαμα στα χείλη.

Ευτυχώς τη πραγματική ζωή, θέλοντας και μη δε μπορούμε να την αποφύγουμε...

Link to comment
Share on other sites

τα parts του i5 λογικα ήδη θα εχουν αρχισει να κατασκευάζονται. δεν νομιζω να περιμενει η apple να δει τι θα παρουσιασει samsung για να την αντιγραψει. αλλωστε η apple ηταν αυτη που εκανε το πρωτο βημα με το iphone το 2007.

 

εαν το πας ετσι......και τα υλικα του s3 αρχισαν να κατασκευαζονται, πριν καν βγει το πρωτο iPhone...

 

το ξερατε οτι οταν η moto εβγαλε το πρωτο κινητο, ειχε αναπαντητη απο τον Chuck Norris; Μερικοι θα πουν 'ναι', αυτο ομως που λιγοι ξερουν ειναι οτι η αναπαντητη εγινε με samsung κινητο :lol:

Link to comment
Share on other sites

Από τη μια δε μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο, από την άλλη κάτι με χάλασε... βασικά ένιωθα λες και "διάβαζα" κάποιο επεισόδιο του μπραφ. keep it up though, θέλω να δω πως θα εξελιχθεί. αρκετά καλό για πρώτη προσπάθεια =)

 

φιλε μου μπραφ εχω δει ενα επεισοδιο, το τελευταιο, προχθες, και ενω ειχε γραφτει ηδη σχεδον το μισο αρθρο (οκ, μεσα στο κεφαλι μου).

 

παρεπιπτοντως, εχει πολυ γελιο :lol:

Link to comment
Share on other sites

εαν το πας ετσι......και τα υλικα του s3 αρχισαν να κατασκευαζονται, πριν καν βγει το πρωτο iPhone...

 

το ξερατε οτι οταν η moto εβγαλε το πρωτο κινητο, ειχε αναπαντητη απο τον Chuck Norris; Μερικοι θα πουν 'ναι', αυτο ομως που λιγοι ξερουν ειναι οτι η αναπαντητη εγινε με samsung κινητο :lol:

 

τι βλεπεις παραλογο στο post του παιδιου και ειρωνευεσαι?

πιστευεις οτι η apple περιμενει το SGIII για να αποφασισει πως θα το κανει?

αν περιμενε να αντιγραψει την samsung θα ειχε βγαλει 5ιντσων κινητο.

 

το θεμα πολυ καλο γελασα πολυ. ειδικα με το teleport:lol::lol::lol::lol:

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

τι βλεπεις παραλογο στο post του παιδιου και ειρωνευεσαι?

πιστευεις οτι η apple περιμενει το SGIII για να αποφασισει πως θα το κανει?

αν περιμενε να αντιγραψει την samsung θα ειχε βγαλει 5ιντσων κινητο.

 

το θεμα πολυ καλο γελασα πολυ. ειδικα με το teleport:lol::lol::lol::lol:

 

πρωτον, δεν ειρωνευομαι, απλα του απαντω στο δικό το σχόλιο (με τα ιδια μυαλά)

 

δευτερον, εννοειται οτι η apple περιμενει να δει τί θα βγαλει ο νο.1 κατασκευαστης κινητων στο κοσμο, ωστε να μπορεσει να βγαλει κατι καλυτερο, ωστε να αυξησει τις πωλησεις της. Αυτο σημαινει και ανταγωνισμος, αλλιως ο καθενας θα εφτιαχνε οτι να'ναι...

 

Οσο αφορά τις 5 ιντσες, προφανως η apple δε μπορει να κανει κατι ;)

Link to comment
Share on other sites

η πραγματικοτητα μεσα απο ενα πολυ "σατιρικο' ποστ :lol:

πολυ καλο, μπραβο :D

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...