Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για ποιο lag λέτε πια στο Swype;

Εξακολουθεί να υπάρχει σε εσας τέτοιο πρόβλημα ή έχετε μείνει με την ιδέα;

Και εγώ το είχα παλιά ,.αλλά εδώ και πολλούς μήνες με ενεργοποιημένο το cloud backup δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δοκιμασμένο και στο nexus 4 (με 4.4.2 πριν και 4.4.3 πλέον) και στο κινέζικο ταμπλετ μου (με 4.3).

Σ' εμένα συνεχίζει.

Δεν θα υπήρχε λόγος να το αναφέρω σε αντίθετη περίπτωση, όταν ήταν το κυρίως πληκτρολόγιό μου για χρόνια.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδιά για ποιο lag λέτε πια στο Swype;

Εξακολουθεί να υπάρχει σε εσας τέτοιο πρόβλημα ή έχετε μείνει με την ιδέα;

Και εγώ το είχα παλιά ,.αλλά εδώ και πολλούς μήνες με ενεργοποιημένο το cloud backup δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δοκιμασμένο και στο nexus 4 (με 4.4.2 πριν και 4.4.3 πλέον) και στο κινέζικο ταμπλετ μου (με 4.3).

Δηλαδή είχες απενεργοποιήσει 1) αντίγραφο ασφαλείας και συγχρονισμός, 2)οι λέξεις μου-δυναμικό λεξικό, 3)ρυθμίσεις - έξυπνο λεξικό επεξεργασίας και μετά την τελευταία αναβάθμιση τα τσέκαρες πάλι και όλα εντάξει; Δεν υπάρχει κανένα lag; Αυτό ρωτάω και εγώ, εάν μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι όλα εντάξει.

Δηλαδή είχες απενεργοποιήσει 1) αντίγραφο ασφαλείας και συγχρονισμός, 2)οι λέξεις μου-δυναμικό λεξικό, 3)ρυθμίσεις - έξυπνο λεξικό επεξεργασίας και μετά την τελευταία αναβάθμιση τα τσέκαρες πάλι και όλα εντάξει; Δεν υπάρχει κανένα lag; Αυτό ρωτάω και εγώ, εάν μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι όλα εντάξει.

Από αυτά που λες, μόνο το Living language ήταν και είναι ακόμα OFF.

Τα άλλα έχουν ενεργοποιηθεί τις τελευταίους μήνες χωρίς κανένα θέμα.

Η ram δεν παίζει τόσο ρόλο αν είσαι αν του 1gb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εμένα με όλα απενεργοποιημένα πάλι σε μεγάλα κείμενα λαγκαρει

και μιλάω για δύο κινητά με 2 γιγα ραμ

Έτσι ακριβώς, όπως το γράφεις. ;-)

Μάλλον οι διαφορές στο αν λαγκάρει ή δεν λαγκάρει το Swype δεν οφείλονται στους επεξεργαστές και τις ram αλλά σε άλλα πράγματα .Δεν εξηγείται αλλιώς το πως στον έναν δεν λαγκάρει ποτέ ακόμα και με τις γνωστές ρυθμίσεις ενεργές, στον άλλον δεν λαγκάρει όταν απενεργοποιεί τις 3 ρυθμίσεις , στον άλλον όταν απενεργοποιεί μόνο τη 1 ρύθμιση ενώ στον άλλον λαγκάρει στα μεγάλα κείμενα ακόμα και με απενεργοποιημένες τις γνωστές ρυθμίσεις. Μάλλον το πράγμα εξαρτάται από τη rom που φορά το κινητό ή από το πως έχει στήσει το κινητό του ή και από τα δύο.

Σε galaxy S3 και nexus 7 v2 με απενεργοποιημένες τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις το Swype δεν μου κολλάει ποτέ, αν εξαιρέσω κάποια μικροκολλήματα που ίσως εμφανίσει κάποια στιγμή όταν έχω ήδη βέβαια γράψει ένα τεράστιο κείμενο πρώτα. Απ'τη στιγμή που απενεργοποίησα αυτές τις επιλογές δεν σκέφτηκα να το αλλάξω ξανά. :)

Έχοντας δοκιμάσει Swype, TouchPalX και SwiftKey, τελικά ο παλιός είναι αλλιώς. Swype και πάλι Swype. Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχε και βελάκια δεξιά αριστερά κάτω απ'το space, όπως ακριβώς είχα συνηθίσει στο Symbian, για να μη χρειάζεσαι να μπεις σε λειτουργία επεξεργασίας μόνο για να πας 1-2 θέσεις μπρος-πίσω στο κείμενο. Αυτό είναι όμως απλά μια επιπλέον λεπτομέρεια που θα ήθελα εγώ, δεν αφαιρεί κάτι από τις τεράστιες δυνατότητες του πληκτρολογίου αυτού.

Η καλύτερη πρόβλεψη ελληνικού κειμένου ανήκει μακράν στο Swype. Καταπληκτική και η φωνητική πληκτρολόγηση και στα ελληνικά. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχοντας δοκιμάσει Swype, TouchPalX και SwiftKey, τελικά ο παλιός είναι αλλιώς. Swype και πάλι Swype. Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχε και βελάκια δεξιά αριστερά κάτω απ'το space, όπως ακριβώς είχα συνηθίσει στο Symbian, για να μη χρειάζεσαι να μπεις σε λειτουργία επεξεργασίας μόνο για να πας 1-2 θέσεις μπρος-πίσω στο κείμενο. Αυτό είναι όμως απλά μια επιπλέον λεπτομέρεια που θα ήθελα εγώ, δεν αφαιρεί κάτι από τις τεράστιες δυνατότητες του πληκτρολογίου αυτού.

Η καλύτερη πρόβλεψη ελληνικού κειμένου ανήκει μακράν στο Swype. Καταπληκτική και η φωνητική πληκτρολόγηση και στα ελληνικά. ;)

ακριβως .βεβαια εμενα με βολεψε πολυ που το swiftkey εβαλε επιλογη να υπαρχουν μονιμα και οι αριθμοι σε μια σειρα!οποτε μαζι με τα βελακια που λες τα εχει ολα!μακαρι να εβαζε βελακια και αριθμους μονιμα το swype δεν θα το αλλαζα ποτε!

Έχει βελάκια το Swype. Σε tablet βρίσκονται επάνω αριστερά, δίπλα από το ερωτηματικό (στα Ελληνικά). Σε κινητό πρέπει να κάνεις swipe μικρό κάτω αριστερά από το σύμβολο που μπαίνεις στις ρυθμίσεις προς το σύμβολο των αριθμών.

Έχει βελάκια το Swype. Σε tablet βρίσκονται επάνω αριστερά, δίπλα από το ερωτηματικό (στα Ελληνικά). Σε κινητό πρέπει να κάνεις swipe μικρό κάτω αριστερά από το σύμβολο που μπαίνεις στις ρυθμίσεις προς το σύμβολο των αριθμών.

[ATTACH]46252[/ATTACH]

Ναι έχει αλλά εγώ θα ήθελα να είναι ΜΌΝΙΜΑ εμφανή όπως πλέον και οι αριθμοί στο Swiftkey!

Δεν εννοώ τα βελάκια που έχει στο ειδικό πληκτρολόγιο που μπαίνεις με τον τρόπο που περιέγραψες. Εννοώ ταυτόχρονα με το κανονικό πληκτρολόγιο. Μόνο στην έκδοση για Symbian είχε βελάκια, σαν αυτά εδώ:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δυο πράγματα μου λείπουν από το fleksy για να αγγίξει την τελειότητα.

1. Γραφή με σύρσιμο για τις φορές που είμαι πλαγιαστος στο κρεββάτι

2. Πρόβλεψη λέξεων για να γλιτώσεις πληκτρολόγηση

Ξέρει κάποιος, αν υπάρχει σκέψη να τα βάλουν αυτά κάποια στιγμή ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δυο πράγματα μου λείπουν από το fleksy για να αγγίξει την τελειότητα.

1. Γραφή με σύρσιμο για τις φορές που είμαι πλαγιαστος στο κρεββάτι

2. Πρόβλεψη λέξεων για να γλιτώσεις πληκτρολόγηση

Ξέρει κάποιος, αν υπάρχει σκέψη να τα βάλουν αυτά κάποια στιγμή ;

Το πρώτο ΣΙΓΟΥΡΑ όχι.

Για το δεύτερο δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάτι, αλλά και πάλι δεν το νομίζω.

Το πρώτο ΣΙΓΟΥΡΑ όχι.

Για το δεύτερο δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάτι, αλλά και πάλι δεν το νομίζω.

Δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει αλλά υπάρχει voting που ζητάνε swipe. Τώρα αν θα το ακούσουν είναι άλλο θέμα.

Δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει αλλά υπάρχει voting που ζητάνε swipe. Τώρα αν θα το ακούσουν είναι άλλο θέμα.

Votings και polls μπορεί να υπάρχουν πολλά, αλλά ο Δημήτρης Βερδελής έχει αναφέρει πολλές φορές πως η φιλοσοφία του Fleksy είναι διαφορετική και ότι το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί τα swipes ως gestures, οπότε δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει.

Άλλωστε υπάρχουν ήδη πολλά πληκτρολόγια με swipe στην αγορά και δεν χρειαζόμαστε ακόμη ένα.

Δεν πρόκειται να υπάρξει swipe στο Fleksy.

Μετά από καιρό δοκιμών, πλέον έχω καταλήξει σε ότι έχει να κάνει με τα πληκτρολόγια. Αποφάσισα πως το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να έχω δύο πληκτρολόγια. Το ένα υπάρχει ούτως ή άλλως και το χρησιμοποιούσα σαν default αρκετό καιρό, οπότε έχει μάθει όλες τις λέξεις που χρησιμοποιώ και είναι το Google keyboard. Όταν θα θέλω typing γυρνάω στο Fleksy και τέλος.

Καλησπέρα. Έχω δύο απορίες.

1) μπορεί το Swiftkey να συνεργαστεί με το spen στo note2 όπως το πληκτρολόγιο της Samsung;

2) Στο πληκτρολόγιο της Samsung γίνεται όταν επιλέγουμε από την αυτόματη συμπληρωση μια λέξη μετά να αφήνει κενό;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Κολάει και σε σας το swype στο swyping?

Έχω την αγορασμένη έκδοση και έχει γίνει πολύ εκνευριστικό...

πριν 10 μέρες που το δοκίμασα και εγώ με αγορασμένη κανένα κώλυμα πουθενά...

πριν 10 μέρες που το δοκίμασα και εγώ με αγορασμένη κανένα κώλυμα πουθενά...

Ναι; Και τί φταίει σε μένα; :(

Το έχω σε Moto G, με stock android 4.4.2 NO-Root

Κολάει και σε σας το swype στο swyping?

Έχω την αγορασμένη έκδοση και έχει γίνει πολύ εκνευριστικό...

Κανένα πρόβλημα σε κινητό και ταμπλετ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και ξαφνικά το Swype άρχισε να μου βγάζει αυτόματα με κεφαλαία όλα τα άρθρα, με επανεκκίνηση έστρωσε. Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου