three_brothers1 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Η γλώσσα αλλάζει εύκολα πάντως αν σύρεις το δάχτυλο σου προς το space.. Τώρα το είδα.. Πραγματικά απίστευτο πληκτρολόγιο για δωρεάν.. Sent from my note Ναι έχεις δίκιο... καλά και έτσι να μην ήταν θα το συνήθιζα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Πολύ καλό, αλλά τα γράμματα δεν είναι με τη σειρά στο τ9 (π.χ. το Γ το έχει στο 4, στη θέση του G, που σημαίνει ότι κάνουν προσαρμογή του ελληνικού πάνω στο αγγλικό), κι ούτε έχει επιλογή για να έχω βελάκια στο κάτω μέρος (πάνω κάτω αριστερά δεξιά) τα οποία χρησιμοποιώ συνέχεια και είναι μεγάλη ευκολία... :( Είναι φοβερό! Οι προβλέψεις απίστευτες. Έχει αργκό,βρισιές... Το αλφαριθμητικό είναι λίγο χάλια (εγώ δεν το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) αλλά πιστεύω θα το διορθώσουν. Αν πατήσεις το μολύβι- στη μέση πάνω- εμφανίζονται βελάκια κατευθύνσεων.Δεν ξέρω αν σε βολεύει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Τους έστειλα ένα email με screenshot από κανονικό ελληνικό αλφαριθμητικό και τους είπα ότι έτσι είναι το σωστό. Στείλτε κι εσείς παιδιά μήπως γίνουμε πολλοί και μας ακούσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Είναι φοβερό! Οι προβλέψεις απίστευτες. Έχει αργκό,βρισιές... Το αλφαριθμητικό είναι λίγο χάλια (εγώ δεν το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) αλλά πιστεύω θα το διορθώσουν. Αν πατήσεις το μολύβι- στη μέση πάνω- εμφανίζονται βελάκια κατευθύνσεων.Δεν ξέρω αν σε βολεύει κάτι τέτοιο... αυτο θα ελεγα με προλαβες.. μεχρι και τις βρισιες με τονο τις βγαζει!:lol::lol: το συγκεκριμένο προγραμματακι εμενα παντως που ειμαι σε cm μου ελυσε τα χερια!:) τωρα ειμαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το έβαλα και εγώ να το δοκιμάσω Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 σε "swype" mode δυσκολεύτηκα να γράψω τι κάνεις :P βασικα οταν θες να αφησεις κενο, σηκωνεις το δακτυλο ή το σέρνεις στο space (όπως στο flow)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 σε "swype" mode δυσκολεύτηκα να γράψω τι κάνεις :P βασικα οταν θες να αφησεις κενο, σηκωνεις το δακτυλο ή το σέρνεις στο space (όπως στο flow)? Απλά σηκώνεις το δάχτυλο και γράφεις την επόμενη λέξη. Είναι καλύτερο από το flow γιατί όσο το σέρνεις το δάχτυλο αυτό υπολογίζει τι θέλεις να γράψεις και μπορείς να αλλάξεις τη λέξη με κάποια άλλη (και σου βγάζει πολλές επιλογές). Ένα bug που βρήκα, είναι ότι μετά από επανεκκίνηση δεν κρατάει τη ρύθμιση για το αναδυόμενο παράθυρο όταν πατάς κάποιο πλήκτρο. Το είχα απενεργοποιήσει και εμφανίστηκε πάλι. Μικρό το κακό πάντως σε σχέση με το swiftkey που αν και είναι πολύ καλό, είχε αρκετά bugs (πχ αποθηκευμένες λέξεις πολλές φορές δεν μου τις έβγαζε, ενώ είχα διαπιστώσει ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Λοιπόν είπα να το δοκιμάσω και εγώ το touchpad. Μέχρι στιγμής φαίνεται εξαιρετικό. Βασικά αυτό που με έχει αφήσει άφωνο είναι οι προβλέψεις του. Με έχει βολέψει παρά πολύ. Γράφω πιο γρήγορα από το Swift. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το δοκίμασα σήμερα το TouchPal παιδιά μετά από τις προτροπές στο thread. Είμαι χρήστης swiftkey εδώ και μισό χρόνο τώρα. Η αλήθεια είναι ότι το λεξικό του έχει περισσότερα πράγματα από του swiftkey, αλλά πιστεύω ότι οι διορθώσεις του swiftkey είναι πολύ καλύτερες, ειδικά σε χαμένα space, ή όταν σου ξεφύγουν 1-2 χαρακτήρες παραπάνω στη λέξη. Πολύ καλό όμως. Και μια ερώτηση. Αυτή η μπάρα που ξεκινάει από μπλε και γίνεται πορτοκαλοκιτρινη τι ακριβώς ειναι; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Πόσο γρήγορος είσαι Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το δοκίμασα σήμερα το TouchPal παιδιά μετά από τις προτροπές στο thread. Είμαι χρήστης swiftkey εδώ και μισό χρόνο τώρα. Η αλήθεια είναι ότι το λεξικό του έχει περισσότερα πράγματα από του swiftkey, αλλά πιστεύω ότι οι διορθώσεις του swiftkey είναι πολύ καλύτερες, ειδικά σε χαμένα space, ή όταν σου ξεφύγουν 1-2 χαρακτήρες παραπάνω στη λέξη. Πολύ καλό όμως. Και μια ερώτηση. Αυτή η μπάρα που ξεκινάει από μπλε και γίνεται πορτοκαλοκιτρινη τι ακριβώς ειναι; Σε αυτο έχεις δίκιο φίλε... όντως είναι πολύ καλύτερο σε διορθώσεις αλλά υστερεί σε λέξεις κολλημένες με γράμμα... θα το δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμη γιατί με το swiftkey γράφω παρά πολύ γρήγορα και μερικές χωρίς να αφήνω κενά.... Ξαναλέμε πως για free το TouchPal είναι μονόδρομος Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το μέγεθος του touchpal σας αλλάζει;αλλάζω από τις ρυθμίσεις σε πολύ μεγάλο αλλά παραμένει όπως ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Πιστεύω ότι μετά την πρώτες μέρες, όπου το swiftkey μαθαίνει ακόμη, μετά ειναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει. Βέβαια το TouchPal ως free μάλλον είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Αλλά αν δεν έμπαινε θέμα κόστους, αυτή τη στιγμή μάλλον θα διάλεγα το swiftkey. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο TouchPal γιατί την πρώτη φορά το παράτησα σε 2 λεπτά :-P Με ενοχλούν κάποια πράγματα, όπως η αλλαγή της γλώσσας και ότι δεν έχει συντόμευση για τα emoticons, όπως το enter swiftkey,αλλα δεν εχω ψαξει τις ρυθμισεις ακομα..παντως τώρα γράφει. Με αυτό...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 TouchPal και για μένα.. βρήκα οτι με βολεύει απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Για να γελάσουμε λίγο! Δείτε τι μου έβγαλε σήμερα χωρίς να το έχω γράψει αυτό ποτέ! Με δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εδω εχει πολλες βρισιες χωρις να τις εχουμε γραψει :Ρ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 φαντάζομαι θα εχουν μαζέψει υλικό από λεξικά, ιντερνετ κλπ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ένα από τα μειονεκτήματα του swiftkey ήταν ότι δεν μπορούσες να προσθέσεις μια λέξη όποτε εσύ ήθελες, αλλά όταν καταλάβαινε η εφαρμογή ότι την χρησιμοποιείς συχνά. Αυτό με είχε εκνευρίσει πολλές φορές, ειδικά σε μεγάλες λέξεις που έπρεπε να τις ξαναγράψω ολόκληρες. Πιστεύω ότι αν φτιάξουν το αλφαριθμητικό στο TouchPal, στο θέμα της ταχύτητας πραγματικά δεν θα έχει αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Ένα από τα μειονεκτήματα του swiftkey ήταν ότι δεν μπορούσες να προσθέσεις μια λέξη όποτε εσύ ήθελες, αλλά όταν καταλάβαινε η εφαρμογή ότι την χρησιμοποιείς συχνά. Αυτό με είχε εκνευρίσει πολλές φορές, ειδικά σε μεγάλες λέξεις που έπρεπε να τις ξαναγράψω ολόκληρες. Πιστεύω ότι αν φτιάξουν το αλφαριθμητικό στο TouchPal, στο θέμα της ταχύτητας πραγματικά δεν θα έχει αντίπαλο. Ακριβώς το αλφαριθμητικο περιμένω κι εγώ! Και βελάκια! και πιο ευκολο τροπο να αλλαζει απο αλφαριθμητικο σε qwerty! εχω στειλει και email για ολα αυτα! Edited December 30, 2012 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ακριβώς το αλφαριθμητικο περιμένω κι εγώ! Και βελάκια! και πιο ευκολο τροπο να αλλαζει απο αλφαριθμητικο σε qwerty! εχω στειλει και email για ολα αυτα! Βελάκια έχει αν πατήσεις το μολυβάκι. Και από αλφαριθμητικό σε qwerty αλλάζει σχετικά εύκολα. Δεν χάνεσαι στο μενού. Επίσης μπορείς να έχεις ξεχωριστή διάταξη, ανάλογα με τη γλώσσα. Και κάτι άλλο που μόλις διαπίστωσα, ότι πατώντας πάνω σε μια λέξη που σου προτείνει, μπορείς να της δώσεις ψηλότερη προτεραιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Για να γελάσουμε λίγο! Δείτε τι μου έβγαλε σήμερα χωρίς να το έχω γράψει αυτό ποτέ! Με δουλεύει! Χαχαχα Ποιο πληκτρολόγιο είναι αυτό; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το TouchPal. Πλάκα έχει. Βασικά έχει πολύ καλό λεξικό. Με έχει βολέψει στο κινητό. Στο tablet δυσκολεύομαι. Η αλλαγή γλώσσας είναι σε πολύ καλό σημείο για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το TouchPal. Πλάκα έχει. Βασικά έχει πολύ καλό λεξικό. Με έχει βολέψει στο κινητό. Στο tablet δυσκολεύομαι. Η αλλαγή γλώσσας είναι σε πολύ καλό σημείο για εμένα. Το έβαλα σήμερα για δοκιμή και νομίζω πως ερωτεύτηκα.. :lol: Και σκούρο μοτίβο το πληκτρολόγιο και ήρεμη η προβολή στις πιθανές λέξεις ( καμία σχέση με το πληκτρολόγιο της Samsung ) και ωραία εφέ! P.S.: Αλλά αυτή η ειδοποίηση που λέει σε όλα τα πληκτρολόγια στο Playstore, ότι θα συλλέγει ό,τι πληκτρολογούμε, πάντα θα μου χτυπάει κάπως.... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 P.S.: Αλλά αυτή η ειδοποίηση που λέει σε όλα τα πληκτρολόγια στο Playstore, ότι θα συλλέγει ό,τι πληκτρολογούμε, πάντα θα μου χτυπάει κάπως.... :worry: Είναι μήνυμα του λειτουργικού, σε γνωστές εφαρμογές τους εμπιστεύεσαι οτι δεν καταγράφουν κάθε keystroke και τα στέλνουν στους server τους. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts