mr_47 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Στο Google keyboard μπορούμε να βάλουμε το ερωτηματικό μπροστά στην πρώτη καρτέλα; Στάλθηκε από το SM-G920F μου Ε; :confused: Έτσι κι αλλιώς, στην πρώτη είναι, δίπλα από το "ς". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ε; :confused: Έτσι κι αλλιώς, στην πρώτη είναι, δίπλα από το "ς". Μάλιστα , μπερδεύτηκα, για το πληκτρολόγιο της Samsung ήθελα να πω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G920F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μάλιστα , μπερδεύτηκα, για το πληκτρολόγιο της Samsung ήθελα να πω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G920F μου Το κατάλαβα. Έτσι μπερδεύεται κι ένας φίλος μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 επειδή δεν βγάζω άκρη μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά; στέλνω μήνυμα απο android σε ios και τα περισσότερα emoticons εμφανίζοντε λάθος (συγκεκριμένα στο Viber). Γράφω με SwiftKey Keyboard αν και δεν νομίζω οτι φταίει η εφαρμογή. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να εμφανίζοντε κανονικά όλα; είναι κάποιο add on που χρειάζεται επιπλέον; ή οτι και να κάνω δεν λύνεται μιας και είναι διαφορετικό λειτουργικό; Λίγο στο google που το 'βαλα χάθηκα. Σορρυ αν έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Επίσης πάει ενας μήνας περίπου που έχω android και ακόμα το ψάχνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g281279 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Συμφωνώ και επαυξάνω. Το έχω αγοράσει και δέν το μετάνιωσα καθολου. Ειναι το πρώτο πράγμα που εγκαθιστώ σε κάθε νέα μου συσκευή. Παράθεση All for one, and one for all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 επειδή δεν βγάζω άκρη μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά; στέλνω μήνυμα απο android σε ios και τα περισσότερα emoticons εμφανίζοντε λάθος (συγκεκριμένα στο Viber). Γράφω με SwiftKey Keyboard αν και δεν νομίζω οτι φταίει η εφαρμογή. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να εμφανίζοντε κανονικά όλα; είναι κάποιο add on που χρειάζεται επιπλέον; ή οτι και να κάνω δεν λύνεται μιας και είναι διαφορετικό λειτουργικό; Λίγο στο google που το 'βαλα χάθηκα. Σορρυ αν έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Επίσης πάει ενας μήνας περίπου που έχω android και ακόμα το ψάχνω.. Δεν στέλνω πολλά emoticons και δεν είμαι ο καλύτερος να βοηθήσει αλλά μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις το textra για εφαρμογή sms. Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για να έχεις Apple emoticons. Απλά τα διαλέγεις από την εφαρμογή αντί από το πληκτρολόγιο. Αν δεν βρεις άκρη αλλιώς, κανείς μια δοκιμή. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Έχω το textra για τα μηνύματα (που δεν στέλνω) .. για το Viber μ' ενδιαφέρει. Σ' ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Να στέλνεις τα emoticons μέσα από την εφαρμογή, όχι από το πληκτρολόγιο σου. Αν και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα που στείλω σε πολλές συσκευές iOS. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) επειδή δεν βγάζω άκρη μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά; στέλνω μήνυμα απο android σε ios και τα περισσότερα emoticons εμφανίζοντε λάθος (συγκεκριμένα στο Viber). Γράφω με SwiftKey Keyboard αν και δεν νομίζω οτι φταίει η εφαρμογή. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να εμφανίζοντε κανονικά όλα; είναι κάποιο add on που χρειάζεται επιπλέον; ή οτι και να κάνω δεν λύνεται μιας και είναι διαφορετικό λειτουργικό; Λίγο στο google που το 'βαλα χάθηκα. Σορρυ αν έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Επίσης πάει ενας μήνας περίπου που έχω android και ακόμα το ψάχνω.. Έτσι είναι!!! Όταν στέλνεις από Android κινητό emoticon που έχεις στο πληκτρολόγιο σου, ο άλλος που έχει ios τα λαμβάνει λάθος πολλές φορές. Όχι όλα τα emoticons βέβαια. Αλλά συμβαίνει. Δεν φταίει όμως το πληκτρολόγιο σου γι αυτό. Είναι θεμα των διαφορετικών λογισμικών που έχουν οι συσκευές και το πως τα βλέπει το κάθε ενα. Οποιο πληκτρολόγιο και να βάλεις θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στέλνεις μόνο τα emoticons που έχει ενσωματωμένα το viber (η το messenger η οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείς) !!!! Για να βλέπετε και ι δύο το ίδιο. Μη χρησιμοποιείς τα emoticon του πληκτρολογιου αν θες να στείλεις σε κάποιον που έχει ios συσκευή... Για viber που σε ενδιαφέρει, πας στην συνομιλία κάτω αριστερά κ επιλέγεις το αρκουδάκι και μετά πας στα απλά emoticon που είναι το πρώτο πρώτο αριστερά με το χαμόγελο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/492a984666646d45850c4b0c2b1c0321.jpg --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 20, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Φίλε μου να 'σαι καλά!! Με κατατόπισες ΠΛΗΡΩΣ!! Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Θέματα για το touch pal που θα βρούμε? Αυτά που έχει στην εφαρμογή είναι απαίσια..... Ψάχνω να βρω ένα πληκτρολόγιο που να είναι σαν το swift key στην εργονομία και τις προβλέψεις και όμορφο όπως το chrooma. Το chrooma έχει χάλια πρόβλεψη και διόρθωση των λέξεων και το swiftkey είναι βαρετό πλέον, το touch pal είναι σαν το swiftkey αλλά τα θέματα του είναι για 5 χρονών παιδάκια. Καμία πρόταση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 κατά την γνώμη σας πιο θεωρείτε το καλύτερο πληκτρολόγιο με το καλύτερο ελληνικό λεξικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 κατά την γνώμη σας πιο θεωρείτε το καλύτερο πληκτρολόγιο με το καλύτερο ελληνικό λεξικό?? Εγώ χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Και με βολεύει αφάνταστα. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Και με βολεύει αφάνταστα. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο το swipe του swiftkey; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Και με βολεύει αφάνταστα. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Αυτό έχω τώρα το SwiftKey και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από το λεξικό για αυτό θέλω να το αλλάξω Έβαλα το Swype τώρα να δω πως τα πάει εσείς τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 To swiftkey έχει ενσωματώσει το neural keyboard που είχε σε alpha αν θυμάστε, στην κανονική έκδοση. Το neural φέρνει καλύτερα συνδυαστικά αποτέλεσμα στη γραφή. Αγγλικά δουλεύει εξαιρετικά. Ελληνικά δεν υποστηρίζει ακόμα αλλά σύντομα. Στο τελευταίο update προσέθεσαν 3 γλώσσες ακόμα. Οπότε όπου να ναι θα μπουν κ τα ελληνικά. Θα κάνει τη διαφορά νομίζω. Πέραν αυτού, το TouchPal έχει το καλύτερο ελληνικό λεξικό. Με κλήσεις, καταλήξεις, χρόνους κλπ Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Touch pal Απίστευτο, Αυτό έχω χρόνια. Παρόλο που έχω πληρώσει τα άλλα τοπ αυτό χρησιμοποιώ. Μεγάλο μείον αυτά τα σπαστικά που πετάει που και που, άλλα τώρα τελευταία το κάνει σπάνια. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Όντως, πριν κάτι μήνες πέταγε ads ασταμάτητα. Το χαλάρωσαν λίγο από το κράξιμο μάλλον. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Θέματα για το touch pal που θα βρούμε? Αυτά που έχει στην εφαρμογή είναι απαίσια..... Ψάχνω να βρω ένα πληκτρολόγιο που να είναι σαν το swift key στην εργονομία και τις προβλέψεις και όμορφο όπως το chrooma. Το chrooma έχει χάλια πρόβλεψη και διόρθωση των λέξεων και το swiftkey είναι βαρετό πλέον, το touch pal είναι σαν το swiftkey αλλά τα θέματα του είναι για 5 χρονών παιδάκια. Καμία πρόταση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θες swiftkey με περισσότερα θέματα, δες το super swiftkey στο xda. Το ίδιο πληκτρολόγιο με πολλά δωρεάν θέματα. Τα updates αργούν 1-2 μέρες(μέσο όρο) σε σχέση με την μαμά εφαρμογή. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Όντως, πριν κάτι μήνες πέταγε ads ασταμάτητα. Το χαλάρωσαν λίγο από το κράξιμο μάλλον. για αυτο τον λογο το ξηλωσα, ειμαι με swiftkey τωρα, λιγο χειροτερο στις προβλεψεις αλλα οχι κατι το τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνεις το κινητό σου να γράφει αυτό που το υπαγορευεις στα ελληνικά. Έχω ακούσει ότι τα MLS έχουν ένα τέτοιο σύστημα αλλά εννοείται δεν θέλω MLS κινητό. Οπότε ήθελα να μάθω αν μπορώ κάπως να το κάνω. Αν παίζει ρόλο έχω Huawei Mate 8 root με πληκτρολόγιο το SwiftKey. Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Χρήσιμοποιουσα χρόνια το swiftkey στο τάμπλετ αλλά πια δεν ξέρω γιατι, δεν το σηκωνει. Κολλάει πολύ όταν γραφω Έτσι κατέβασα τώρα το Fleksy αλλά με προβληματίζει που δεν εμαφανιζονται οι χαρακτήρες με μικρά και λείπει ο ορθογρφικοσ ελεγχοσ. Υπάρχουν επιλογές μήπως που δεν έχω δει? Edited November 10, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Χρήσιμοποιουσα χρόνια το swiftkey στο τάμπλετ αλλά πια δεν ξέρω γιατι, δεν το σηκωνει. Κολλάει πολύ όταν γραφω Έτσι κατέβασα τώρα το Fleksy αλλά με προβληματίζει που δεν εμαφανιζονται οι χαρακτήρες με μικρά και λείπει ο ορθογρφικοσ ελεγχοσ. Υπάρχουν επιλογές μήπως που δεν έχω δει? Έχω καιρό να το δουλέψω. Αν θυμάμαι καλά για τον ορθογραφικά έλεγχο πρέπει να κατεβάσεις τη γλώσσα. Για μικρά γράμματα πρέπει στις επιλογές να πατήσεις case sensitive layout. Για να ξέρεις όμως έχει στατησει η ανάπτυξη - υποστήριξη του από τους δημιουργούς του. Edited November 10, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 SWYPE Εγγύηση εδώ και χρόνια. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εγώ έχω μείνει με το SwiftKey. Αν και τώρα ξανά έβαλα το fleksy και ομολογώ ότι γράφω ταχυτατα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts