lek88 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση στο SwiftKey να γράφει από Default όλα τα γράμματα σε κεφαλαία; όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Ευχαριστώ πολύ. Πάτα 2-3 φορές αυτό μέχρι να γίνει και να σταθεροποιηθει μπλε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/77ad9d501cb4c2a44380e11e834fe630.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά οσοι έχουν το Swift key beta καμια φορά σας κολλαει? Οταν γράψεις μια λεξη και πατήσεις enter την ξαναγράφει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση στο SwiftKey να γράφει από Default όλα τα γράμματα σε κεφαλαία; όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Ευχαριστώ πολύ. Για default όχι (απ' όσο ξέρω). Τώρα, αν θες αυτή τη λειτουργία μόνο για sms, βάλε στα sms ρύθμιση "Μόνο απλοί χαρακτήρες" και έτσι και με μικρά να γράφεις, θα στέλνει με κεφαλαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Πάτα 2-3 φορές αυτό μέχρι να γίνει και να σταθεροποιηθει μπλε (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Δεν το κρατάει δυστυχώς. Αν βγω και ξαναμπω στα μηνύματα γράφει πάλι με μικρά. Για default όχι (απ' όσο ξέρω). Τώρα, αν θες αυτή τη λειτουργία μόνο για sms, βάλε στα sms ρύθμιση "Μόνο απλοί χαρακτήρες" και έτσι και με μικρά να γράφεις, θα στέλνει με κεφαλαία. Για τα SMS το θέλω ναι αλλά δυστυχώς Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο Default app για τα SMS στο xiaomi redmi note 3 pro που προσπαθώ να σεταρω. Είτε θα πρέπει να κάνω τo SwiftKey να γράφει με κεφαλαία η αναφέρεσαι σε ρύθμιση του SwiftKey που δεν βρίσκω η απλά αλλάζω app. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Δεν το κρατάει δυστυχώς. Αν βγω και ξαναμπω στα μηνύματα γράφει πάλι με μικρά. Για τα SMS το θέλω ναι αλλά δυστυχώς Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο Default app για τα SMS στο xiaomi redmi note 3 pro που προσπαθώ να σεταρω. Είτε θα πρέπει να κάνω τo SwiftKey να γράφει με κεφαλαία η αναφέρεσαι σε ρύθμιση του SwiftKey που δεν βρίσκω η απλά αλλάζω app. Ούτε εμένα είχε αυτή τη ρύθμιση το Default app για sms Βάλε τον Google messenger και το κάνει σίγουρα Edited May 16, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το να γράψεις απλά με κεφαλαία, δε βοηθάει στο να αυξηθούν οι χαρακτήρες από 70 σε 160 για ένα SMS. Θα πρέπει και να αντικαθιστάς όλους τους αντίστοιχους unicode χαρακτήρες(πχ. Α,Ε, Η, Ζ κλπ). Θα πρέπει λοιπόν είτε το πληκτρολόγιο να έχει τέτοια διάταξη, είτε η εφαρμογή SMS να κάνει αυτη τη μετατροπή. Στο android η μετατροπή γίνεται από την εφαρμογή SMS και γι' αυτό τα περισσότερα πληκτρολόγια δεν έχουν τέτοια επιλογή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι: 1. Να βρεις πληκτρολόγιο που να έχει τέτοια διάταξη, υπήρχε το greek keyboard παλαιότερα αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να υφίσταται. 2. Να αλλάξεις εφαρμογή SMS. Υπάρχουν τα handset sms, gosms, chomp sms, textra και ίσως και άλλα. 3. Αν είσαι root μπορείς να βάλεις το xposed και το module Gravity box, το οποίο έχει μεταξύ άλλων και λειτουργία που εισάγει αυτή την επιλογή στην εργοστασιακή εφαρμογή sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ήρθε και το Google keyboard v5!! Και τα σπάει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδιά οσοι έχουν το Swift key beta καμια φορά σας κολλαει? Οταν γράψεις μια λεξη και πατήσεις enter την ξαναγράφει μόνο του. Τη Beta χρησιμοποιώ εδώ και κάτι μήνες, δεν κάνει αυτό που λες και γενικά είναι υποδειγματική όσο καιρό την έχω. Κανένα πρόβλημα από μεριάς μου. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το να γράψεις απλά με κεφαλαία, δε βοηθάει στο να αυξηθούν οι χαρακτήρες από 70 σε 160 για ένα SMS. Θα πρέπει και να αντικαθιστάς όλους τους αντίστοιχους unicode χαρακτήρες(πχ. Α,Ε, Η, Ζ κλπ). Θα πρέπει λοιπόν είτε το πληκτρολόγιο να έχει τέτοια διάταξη, είτε η εφαρμογή SMS να κάνει αυτη τη μετατροπή. Στο android η μετατροπή γίνεται από την εφαρμογή SMS και γι' αυτό τα περισσότερα πληκτρολόγια δεν έχουν τέτοια επιλογή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι: 1. Να βρεις πληκτρολόγιο που να έχει τέτοια διάταξη, υπήρχε το greek keyboard παλαιότερα αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να υφίσταται. 2. Να αλλάξεις εφαρμογή SMS. Υπάρχουν τα handset sms, gosms, chomp sms, textra και ίσως και άλλα. 3. Αν είσαι root μπορείς να βάλεις το xposed και το module Gravity box, το οποίο έχει μεταξύ άλλων και λειτουργία που εισάγει αυτή την επιλογή στην εργοστασιακή εφαρμογή sms. στην ελληνική rom του redmi note 3 υπάρχει ένα mod που κάνει την μετατροπή αυτόματα αλλα μονο όταν γραφεις σε κεφαλαια ;) για αυτό το ήθελα αλλα προφανώς αφού δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή στο swiftkey καταλήγω σε μια από τις 3 αυτές επιλογές ;) Ούτε εμένα είχε αυτή τη ρύθμιση το Default app για sms Βάλε τον Google messenger και το κάνει σίγουρα εκεί κατέληξα :D σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Θα πρέπει λοιπόν είτε το πληκτρολόγιο να έχει τέτοια διάταξη, είτε η εφαρμογή SMS να κάνει αυτη τη μετατροπή. Γι αυτό και του πρότεινα τον Google messenger, μιας και είχα το ίδιο πρόβλημα και με αυτό μου λύθηκε. Ενεργοποιώντας την επιλογή ''μόνο απλοί χαρακτήρες'' στέλνει μόνο κεφαλαία, με 160 χαρακτήρες και εννοείτε χωρίς emoticons. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δουλεύω τώρα το νέο πληκτρολόγιο της google είναι εντυπωσιασμένος από την πρόβλεψη Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δουλεύω τώρα το νέο πληκτρολόγιο της google είναι εντυπωσιασμένος από την πρόβλεψη Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Συνεχίζει να έχει την ίδια διαδικασία για την εισαγωγή νέων λέξεων; Δλδ επιλογή στα αριστερά των προβλέψεων, κάτω από τις διορθώσεις, add, και μετά το νέο παραθυράκι με τη λέξη με τις επιλογές οκ και cancel; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γι αυτό και του πρότεινα τον Google messenger, μιας και είχα το ίδιο πρόβλημα και με αυτό μου λύθηκε. Ενεργοποιώντας την επιλογή ''μόνο απλοί χαρακτήρες'' στέλνει μόνο κεφαλαία, με 160 χαρακτήρες και εννοείτε χωρίς emoticons. Το ξέρω, γι' αυτό δεν το έγραψα μαζί με τα άλλα. Απλά του είπα και μερικές άλλες επιλογές που μου ήρθαν στο μυαλό εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν το κρατάει δυστυχώς. Αν βγω και ξαναμπω στα μηνύματα γράφει πάλι με μικρά. Για τα SMS το θέλω ναι αλλά δυστυχώς Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο Default app για τα SMS στο xiaomi redmi note 3 pro που προσπαθώ να σεταρω. Είτε θα πρέπει να κάνω τo SwiftKey να γράφει με κεφαλαία η αναφέρεσαι σε ρύθμιση του SwiftKey που δεν βρίσκω η απλά αλλάζω app. Αν βάλεις την ελληνική Rom έχει περασμένο mod όπου περνάει στέλνει τα μηνύματα με κεφαλαία γράμματα για να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτήρες. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δουλεύω τώρα το νέο πληκτρολόγιο της google είναι εντυπωσιασμένος από την πρόβλεψη Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Γενικά τα σπάει!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Πιο ελαφρύ από swiftkey? Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γενικά τα σπάει!! ;) Δεν μεγαλώνει πολυ ομως παιδιά το δοκίμασα. Έπρεπε να μεγαλώνει κι αλλο το size. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αδερφια μου εχουμε αλλες εφαρμογες με ιδιο πληκτρολογια οπως αυτο στην εικονα; smart keyboard και touchpal τα εχω δοκιμασει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/69dc0843e6a2287ad7c335154ad7e92f.jpg Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το πληκτρολόγιο της Google έγινε πολύ καλό! Πιο ωραία εμφάνιση (με την επιλογή εμφάνισης των boarders), πολύ πιο γρήγορο, καλύτερη εμφάνιση των suggestions και one-handed mode. Το μόνο που λείπει είναι ένα gesture, για ενεργοποίηση/απενεργοποίησή του. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ονόματα γιατί δεν καταλαβαίνει το Google keyboard? Αναφέρομαι σε ελληνικά κύρια ονόματα. Κατά τα άλλα και εμένα μου άρεσε πολύ. Η λειτουργία με το ένα χέρι άψογη. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ ακόμη με την Ν preview δεν το έχω δει. Και ας μου γράφει πως έχω την έκδοση 5. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ ακόμη με την Ν preview δεν το έχω δει. Και ας μου γράφει πως έχω την έκδοση 5. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 5.1 AOSP είμαι, σε πλήρως Κινέζικη συσκευή, αν σε βοηθάει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μετά τα 2-3 σχετικά απανωτά updates στο Swype, όποτε γράφω στο Nexus με ελληνικά, ΟΛΕΣ οι λέξεις υπογραμμίζονται με κόκκινο. Αυτό δεν συνέβαινε πριν, ενώ δεν συμβαίνει στο Oneplus One που επίσης το έχω εγκατεστημένο στην ίδια έκδοση. Καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μετά τα 2-3 σχετικά απανωτά updates στο Swype, όποτε γράφω στο Nexus με ελληνικά, ΟΛΕΣ οι λέξεις υπογραμμίζονται με κόκκινο. Αυτό δεν συνέβαινε πριν, ενώ δεν συμβαίνει στο Oneplus One που επίσης το έχω εγκατεστημένο στην ίδια έκδοση. Καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Μήπως φταίει ο browser και όχι το keyboard? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μετά τα 2-3 σχετικά απανωτά updates στο Swype, όποτε γράφω στο Nexus με ελληνικά, ΟΛΕΣ οι λέξεις υπογραμμίζονται με κόκκινο. Αυτό δεν συνέβαινε πριν, ενώ δεν συμβαίνει στο Oneplus One που επίσης το έχω εγκατεστημένο στην ίδια έκδοση. Καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Για έλεγξε το παρακάτω: Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Ορθογραφικός έλεγχος -> Ανενεργό. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts