Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω κατεβασα το touchpal... καλο φαίνεται, απλα δεν μπορω να βγαλω τις λεξεις που μου βγαίνουν απο πανω....

Θα πατήσεις στο χεράκι πάνω αριστερά, στο σήμα του touchpal δηλαδή, και στη συνέχεια "η πρόβλεψη".

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

ευχαριστω πολύ. πιστευω ειναι απο τα καλύτερα μεχρι στιγμής

Αν γράφεις με swiping δεν είναι το καλύτερο. Το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα είναι με διαφορά το Swype. :) Αν γράφεις πατώντας ένα ένα τα πλήκτρα τότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.:)

Αν γράφεις με swiping δεν είναι το καλύτερο. Το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα είναι με διαφορά το Swype. :) Αν γράφεις πατώντας ένα ένα τα πλήκτρα τότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.:)

Η δική μου λίστα

Swiping > Swype

Διόρθωση > Swype

Πρόβλεψη > Swiftkey

Καλύτερο για κινητό > Swype (μετά του sense που κι αυτό Swype είναι)

Καλύτερο για τάμπλετ > TouchPal (το interface του Swype για τάμπλετ είναι τουλάχιστον τραγικό, ενώ η διόρθωση του swiftkey μπορεί άνετα να σε στείλει στο ψυχιατρείο).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

εχω το huawei honor 6 και οταν παω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα μου δινει 70 χαρακτηρες μονο ,υπαρχει καποια εφαρμογη να υποστηριζει 160 στα ελληνικα?

εχω το huawei honor 6 και οταν παω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα μου δινει 70 χαρακτηρες μονο ,υπαρχει καποια εφαρμογη να υποστηριζει 160 στα ελληνικα?

Να αλλάξεις εφαρμογή μηνυμάτων (ψάξε για αυτές που υποστηρίζουν Strip Unicode, δοκίμασέ τις και κράτησε αυτή που σου αρέσει περισσότερο).

Δεν είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Να αλλάξεις εφαρμογή μηνυμάτων (ψάξε για αυτές που υποστηρίζουν Strip Unicode, δοκίμασέ τις και κράτησε αυτή που σου αρέσει περισσότερο).

Δεν είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς.

μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποια γιατι δεν το πολυ εχω το θεμα?

τι εννοεις δεν ειναι προβλημα?

μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποια γιατι δεν το πολυ εχω το θεμα?

Εγώ σου προτείνω ChompSMS. Στη λίστα μηνυμάτων πάτα πάνω δεξιά στις 3 κάθετες τελείες -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις SMS & MMS και τσέκαρε εκεί που λέει "Συμπαγή μηνύματα". Όταν το μήνυμά σου θα ξεπερνά τους 70 χαρακτήρες, τότε η εφαρμογή θα στους κάνει αυτόματα κεφαλαία και θα στέλνει το μήνυμα ως 1 μέχρι και τους 160 χαρακτήρες.

Εγώ σου προτείνω ChompSMS. Στη λίστα μηνυμάτων πάτα πάνω δεξιά στις 3 κάθετες τελείες -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις SMS & MMS και τσέκαρε εκεί που λέει "Συμπαγή μηνύματα". Όταν το μήνυμά σου θα ξεπερνά τους 70 χαρακτήρες, τότε η εφαρμογή θα στους κάνει αυτόματα κεφαλαία και θα στέλνει το μήνυμα ως 1 μέχρι και τους 160 χαρακτήρες.

ευχαριστω !! δουλεψε τελεια!!!!:D

Multi keyboard.παραμετροποιση,θεματα,χρωματα,αλλαγη διαστασεων και μολις 4 με 6mb ram.

Το tuchpal τρωει 50mb ram.........

Σου λενε κινητο με 1gb ram που τελικα ειναι 200-250-300mb

αναλογα την συσκευη,περνας το tuchpal και κανα δυο εφαρμογες

μνημοφαγες και μετα γκρινιαζεις οτι το κινητο σερνετε!

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Παιδιά πληκτρολόγιο όπως αυτό στα παλιά τα κινητά που στο 1 πχ είχε αβγ κτλπ γνωρίζετε;
:thanks:

Παιδιά πληκτρολόγιο όπως αυτό στα παλιά τα κινητά που στο 1 πχ είχε αβγ κτλπ γνωρίζετε;

Το touchpal έχει τέτοια επιλογή σίγουρα.

Επίσης και το multy keyboard που ανάφερε πιο πριν ο isolove, έχει αυτή την επιλογή που θέλεις.

Πολύ καλό το TouchPal. Thanks.

Έτσι είναι

Όντος είναι πολύ καλό.

Πραγματικά και εγώ που έχω αγοράσει σχεδόν όλα τα πληκτρολόγια και είμαι χρόνια στο Android τελικά έπιασα τον εαυτό μου να δουλεύω πιο πολύ το touch pal.

Είχα το swipe αλλά μετά από λίγο καιρό χρήσης βάρυνε η απόκριση ενώ αυτό εδώ δεν ακούει τίποτα.

Ακόμα και στο note 4 το έβαλα που έχει καλό μαμά keyboard :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ στο κινητό χρησιμοποιώ Fleksy που είναι ελαφρύ, έχει πολύ καλές προβλέψεις σε ελληνικά και γαλλικά, πέρα από τα αγγλικά και με τα gestures του με έχει βολέψει παρά πολύ (κάτι που δεν φανταζόμουν αφού δεν διαθέτει swiping αλλά είναι κλασσικού τύπου)! Στο τάμπλετ χρησιμοποιώ το SwiftKey που αναγνωρίζει και συνεργάζεται άψογα με το keyboard dock. Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό!

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα. Εγώ κολληματακια στο swift key και στο TouchPal μόνο στον Uc browser? Μετά από λίγο κολλάει και δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου.
1+7 Pro

Εγώ στο κινητό χρησιμοποιώ Fleksy που είναι ελαφρύ, έχει πολύ καλές προβλέψεις σε ελληνικά και γαλλικά, πέρα από τα αγγλικά και με τα gestures του με έχει βολέψει παρά πολύ (κάτι που δεν φανταζόμουν αφού δεν διαθέτει swiping αλλά είναι κλασσικού τύπου)! Στο τάμπλετ χρησιμοποιώ το SwiftKey που αναγνωρίζει και συνεργάζεται άψογα με το keyboard dock. Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό!

Προβλέψεις που είδες στο fleksy; Μήπως εννοείς διορθώσεις ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Swype. Αν δε σου τη σπάσει ο τρόπος αλλαγής γλώσσας όλα τα άλλα είναι μέτρια (σε ελληνικό λεξικό) σε σχέση με αυτό. Δεύτερο το touchpal. Μετά swiftkey (πατάει πολύ στις προτάσεις των χρηστών και κάθε τόσο θα δεις απίστευτα μαργαριτάρια) το οποίο όμως έχει την καλύτερη πρόβλεψη επόμενης λέξης.

από τις ρυθμίσεις του swiftkey-> swiftkey cloud και ξετικαρεις το trending phrases και δεν θα έχεις λογικά τις προτάσεις άλλων χρηστών ;)

• 3 weeks later...

Το swype σας βγάζει άκυρες λέξεις;

Π.χ. όταν πάω να γράψω "Δεν", πολλές φορές βγάζει "Φεβ"... που ΜΟΛΙΣ τώρα συνηδειτοποίησα ότι δεν είναι τόσο άκυρη, είναι από το Ιαν,Φεβ,Μαρ...κοκ...

Αλλά έχει πολλές τέτοιες λέξεις το λεξικό του που δεν τις θέλω. Έχετε καμιά λύση;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου