stefan_city Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 εγω κατεβασα το touchpal... καλο φαίνεται, απλα δεν μπορω να βγαλω τις λεξεις που μου βγαίνουν απο πανω.... Θα πατήσεις στο χεράκι πάνω αριστερά, στο σήμα του touchpal δηλαδή, και στη συνέχεια "η πρόβλεψη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ευχαριστω πολύ. πιστευω ειναι απο τα καλύτερα μεχρι στιγμής Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ευχαριστω πολύ. πιστευω ειναι απο τα καλύτερα μεχρι στιγμής Αν γράφεις με swiping δεν είναι το καλύτερο. Το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα είναι με διαφορά το Swype. :) Αν γράφεις πατώντας ένα ένα τα πλήκτρα τότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αν γράφεις με swiping δεν είναι το καλύτερο. Το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα είναι με διαφορά το Swype. :) Αν γράφεις πατώντας ένα ένα τα πλήκτρα τότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.:) Η δική μου λίστα Swiping > Swype Διόρθωση > Swype Πρόβλεψη > Swiftkey Καλύτερο για κινητό > Swype (μετά του sense που κι αυτό Swype είναι) Καλύτερο για τάμπλετ > TouchPal (το interface του Swype για τάμπλετ είναι τουλάχιστον τραγικό, ενώ η διόρθωση του swiftkey μπορεί άνετα να σε στείλει στο ψυχιατρείο). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 εχω το huawei honor 6 και οταν παω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα μου δινει 70 χαρακτηρες μονο ,υπαρχει καποια εφαρμογη να υποστηριζει 160 στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το παταω ενα ενα το πλήκτρο... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 εχω το huawei honor 6 και οταν παω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα μου δινει 70 χαρακτηρες μονο ,υπαρχει καποια εφαρμογη να υποστηριζει 160 στα ελληνικα? Να αλλάξεις εφαρμογή μηνυμάτων (ψάξε για αυτές που υποστηρίζουν Strip Unicode, δοκίμασέ τις και κράτησε αυτή που σου αρέσει περισσότερο). Δεν είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Να αλλάξεις εφαρμογή μηνυμάτων (ψάξε για αυτές που υποστηρίζουν Strip Unicode, δοκίμασέ τις και κράτησε αυτή που σου αρέσει περισσότερο). Δεν είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς. μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποια γιατι δεν το πολυ εχω το θεμα? τι εννοεις δεν ειναι προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποια γιατι δεν το πολυ εχω το θεμα? Εγώ σου προτείνω ChompSMS. Στη λίστα μηνυμάτων πάτα πάνω δεξιά στις 3 κάθετες τελείες -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις SMS & MMS και τσέκαρε εκεί που λέει "Συμπαγή μηνύματα". Όταν το μήνυμά σου θα ξεπερνά τους 70 χαρακτήρες, τότε η εφαρμογή θα στους κάνει αυτόματα κεφαλαία και θα στέλνει το μήνυμα ως 1 μέχρι και τους 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εγώ σου προτείνω ChompSMS. Στη λίστα μηνυμάτων πάτα πάνω δεξιά στις 3 κάθετες τελείες -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις SMS & MMS και τσέκαρε εκεί που λέει "Συμπαγή μηνύματα". Όταν το μήνυμά σου θα ξεπερνά τους 70 χαρακτήρες, τότε η εφαρμογή θα στους κάνει αυτόματα κεφαλαία και θα στέλνει το μήνυμα ως 1 μέχρι και τους 160 χαρακτήρες. ευχαριστω !! δουλεψε τελεια!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Multi keyboard.παραμετροποιση,θεματα,χρωματα,αλλαγη διαστασεων και μολις 4 με 6mb ram. Το tuchpal τρωει 50mb ram......... Σου λενε κινητο με 1gb ram που τελικα ειναι 200-250-300mb αναλογα την συσκευη,περνας το tuchpal και κανα δυο εφαρμογες μνημοφαγες και μετα γκρινιαζεις οτι το κινητο σερνετε! Edited March 27, 2015 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδιά πληκτρολόγιο όπως αυτό στα παλιά τα κινητά που στο 1 πχ είχε αβγ κτλπ γνωρίζετε; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδιά πληκτρολόγιο όπως αυτό στα παλιά τα κινητά που στο 1 πχ είχε αβγ κτλπ γνωρίζετε; Το touchpal έχει τέτοια επιλογή σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το touchpal έχει τέτοια επιλογή σίγουρα. Δεν την βρίσκω την επιλογή. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Πάτα την υδρόγειο και επέλεξε το phone pad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Παιδιά πληκτρολόγιο όπως αυτό στα παλιά τα κινητά που στο 1 πχ είχε αβγ κτλπ γνωρίζετε; Επίσης και το multy keyboard που ανάφερε πιο πριν ο isolove, έχει αυτή την επιλογή που θέλεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Πολύ καλό το TouchPal. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Πολύ καλό το TouchPal. Thanks. Όντος είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πολύ καλό το TouchPal. Thanks. Έτσι είναι Όντος είναι πολύ καλό. Πραγματικά και εγώ που έχω αγοράσει σχεδόν όλα τα πληκτρολόγια και είμαι χρόνια στο Android τελικά έπιασα τον εαυτό μου να δουλεύω πιο πολύ το touch pal. Είχα το swipe αλλά μετά από λίγο καιρό χρήσης βάρυνε η απόκριση ενώ αυτό εδώ δεν ακούει τίποτα. Ακόμα και στο note 4 το έβαλα που έχει καλό μαμά keyboard :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εγώ στο κινητό χρησιμοποιώ Fleksy που είναι ελαφρύ, έχει πολύ καλές προβλέψεις σε ελληνικά και γαλλικά, πέρα από τα αγγλικά και με τα gestures του με έχει βολέψει παρά πολύ (κάτι που δεν φανταζόμουν αφού δεν διαθέτει swiping αλλά είναι κλασσικού τύπου)! Στο τάμπλετ χρησιμοποιώ το SwiftKey που αναγνωρίζει και συνεργάζεται άψογα με το keyboard dock. Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα. Εγώ κολληματακια στο swift key και στο TouchPal μόνο στον Uc browser? Μετά από λίγο κολλάει και δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εγώ στο κινητό χρησιμοποιώ Fleksy που είναι ελαφρύ, έχει πολύ καλές προβλέψεις σε ελληνικά και γαλλικά, πέρα από τα αγγλικά και με τα gestures του με έχει βολέψει παρά πολύ (κάτι που δεν φανταζόμουν αφού δεν διαθέτει swiping αλλά είναι κλασσικού τύπου)! Στο τάμπλετ χρησιμοποιώ το SwiftKey που αναγνωρίζει και συνεργάζεται άψογα με το keyboard dock. Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό! Προβλέψεις που είδες στο fleksy; Μήπως εννοείς διορθώσεις ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γνωρίζει κανενας πως (και αν) απενεργοποιείται στο touchpal η φωνητική πληκτρολόγηση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Swype. Αν δε σου τη σπάσει ο τρόπος αλλαγής γλώσσας όλα τα άλλα είναι μέτρια (σε ελληνικό λεξικό) σε σχέση με αυτό. Δεύτερο το touchpal. Μετά swiftkey (πατάει πολύ στις προτάσεις των χρηστών και κάθε τόσο θα δεις απίστευτα μαργαριτάρια) το οποίο όμως έχει την καλύτερη πρόβλεψη επόμενης λέξης. από τις ρυθμίσεις του swiftkey-> swiftkey cloud και ξετικαρεις το trending phrases και δεν θα έχεις λογικά τις προτάσεις άλλων χρηστών ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το swype σας βγάζει άκυρες λέξεις; Π.χ. όταν πάω να γράψω "Δεν", πολλές φορές βγάζει "Φεβ"... που ΜΟΛΙΣ τώρα συνηδειτοποίησα ότι δεν είναι τόσο άκυρη, είναι από το Ιαν,Φεβ,Μαρ...κοκ... Αλλά έχει πολλές τέτοιες λέξεις το λεξικό του που δεν τις θέλω. Έχετε καμιά λύση; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts