Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις ενεργοποιήσει το voice input key

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που ακριβώς είναι η ρύθμιση γιατί δεν την βρίσκω;

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Σε μένα δεν υπάρχει το μικρόφωνο ούτε πάνω δεξιά ούτε πουθενά :(

Για το Gboard μιλάμε, σωστά;

Είναι στις προτιμήσεις: Κλειδί φωνητικής εξόδου

Είναι στις προτιμήσεις: Κλειδί φωνητικής εξόδου

Δεν βρίσκω κάτι ρε παιδιά....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/c2ad2860846c634ee7482b6379939578.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/0690fd2642b9c43d1807d3093512c56b.jpg

Edit: Είχα απενεργοποιήσει το Google app με το Package Disabler και δεν το εμφανίζει στις ρυθμίσεις. Τώρα όλα οκ

Edited by sakissalonika

Δεν βρίσκω κάτι ρε παιδιά....

Edit: Είχα απενεργοποιήσει το Google app με το Package Disabler και δεν το εμφανίζει στις ρυθμίσεις. Τώρα όλα οκ

Εννοείς το voice search ?

Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως είναι αρκετά καλές

Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω καί εξεπλάγην ευχάριστα

Στο gboard πως βάζουμε σημεία στίξης στην φωνητική πληκτρολόγηση, όπως κάνουμε στο Swype; Γίνεται;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Gboard έχει λέει την δυνατότητα να αναγνωρίζει σε ποια γλώσσα γράφεις χωρίς να κάνεις αλλαγή από την μία στην άλλη!

Πως το ενεργοποιούμε αυτό ξέρετε;

Εκτός αν δεν είναι διαθέσιμο για τα ελληνικά γιατί δεν το βρήκα..

Από κει κ πέρα καμία φορά κολλάει.. υποθέτω πως είναι μέχρι να φορτώσει την γλώσσα.. πας να γράψεις κ δεν κάνει τπτ!

Επίσης αργεί κάπως στην εναλλαγή των γλωσσών!

Ωραίο feature πάντως το build in Google search!

Δεν κατάφερα να το κάνω αυτό με την αυτόματη αλλαγή γλώσσας. Ίσως δεν λειτουργεί για ελληνικά...

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα κανει και σε μένα. Ειδικά όταν γράφω στο messenger. Εκει τρώει σκαλώματα. Αλλά πιστεύω ότι φταίει η απαράδεκτη εφαρμογή του fb και οχι το Gboard.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by ch_makis

Δεν κατάφερα να το κάνω αυτό με την αυτόματη αλλαγή γλώσσας. Ίσως δεν λειτουργεί για ελληνικά...

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα κανει και σε μένα. Ειδικά όταν γράφω στο messenger. Εκει τρώει σκαλώματα. Αλλά πιστεύω ότι φταίει η απαράδεκτη εφαρμογή του fb και οχι το Gboard.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σε εμένα το κάνει κ σε άλλες εφαρμογές...

Δεν νομίζω πως είναι θέμα του messenger (όντως ίσως η χειρότερη εφαρμογή ever μαζί με το φβ).

Πάντως αν εξαιρέσεις το αρχικό lag κάνει πιο καλές προβλέψεις κ είναι πιο σβέλτο (αφού έχει φορτώσει).

Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα.

Προσωπικά χρησιμοποιούσα το Swiftkey για καιρό αλλά νομίζω πως πέφτει τρελλό φακέλωμα σε όλες αυτές τις εφαρμογές! Και όχι μόνο βέβαια..

Φτάνει η γουγλ κ το φβ ας μην δίνουμε την δυνατότητα κ σε άλλους..

Sent from my Nexus 5X

Το Gboard έχει λέει την δυνατότητα να αναγνωρίζει σε ποια γλώσσα γράφεις χωρίς να κάνεις αλλαγή από την μία στην άλλη!

Από κει κ πέρα καμία φορά κολλάει.. υποθέτω πως είναι μέχρι να φορτώσει την γλώσσα.. πας να γράψεις κ δεν κάνει τπτ!

Μήπως εννοείς να μιλάς καί νά γράφει σε διαφορετικές γλώσσες? Αυτό ναι

Δεν βλέπω ρύθμιση για αυτόματη εναλλαγή γλωσσας στο γράψιμο, μόνο στην ομιλία σε όποια γλώσσα του μιλάς την αναγνωρίζει.

Σύμφωνα με την Google

To type in multiple languages, select an option below to choose languages.*Note: Some languages aren’t available in Gboard.

Choose languages for your phone

On your device, open the Settings app*.Scroll down, then tap*Languages & input*Languages**Add a language.Add the languages you want.

To remove a language, at the top right tap More**Remove**select a language*Remove*.

Choose languages for Gboard only

Open Gboard.At the bottom left, touch and hold the comma**Settings***Languages.Turn off "Use system languages," then choose the languages you want.

Τά χω κάνει όλα αλλά δεν δουλεύει

Έχω δει πάντως σε φωτό ή βίντεο τουμπ στο space bar αναγράφονται δύο γλώσσες.. En-Es πχ.

Προφανώς δεν είναι ενεργό ακόμα για τα Ελληνικά

Sent from my Nexus 5X

Τι πατατα καναν στο update του google keyboard και κολλαει ετσι στην εναλλαγη γλωσσας;

Ε αυτό λέμε και πιο πάνω... Σίγουρα θέλει update!

Sent from my Nexus 5X

αντε να βελτιωθει λιγο ακομα να πεταξω το touchpal που μας ζαλιζει με τους κουλοχερηδες.

Απορώ ακόμα γιατί κατεβάζετε το touchpal. Ακούω πάρα πολύ καιρό για τις διαφημίσεις που εμφανίζει...

Με SwiftKey είμαι καλυμμένος. Το Gboard είναι πολύ καλό, δεν έχω το κόλλημα της εναλλαγής γλωσσών σε τελείως low-end συσκευή. Το μόνο που μένει να διορθώσει, είναι ο τρόπος που αποθηκεύει τις νέες λέξεις.

Huawei Nova 5T

Απορώ ακόμα γιατί κατεβάζετε το touchpal. Ακούω πάρα πολύ καιρό για τις διαφημίσεις που εμφανίζει...

Με SwiftKey είμαι καλυμμένος. Το Gboard είναι πολύ καλό, δεν έχω το κόλλημα της εναλλαγής γλωσσών σε τελείως low-end συσκευή. Το μόνο που μένει να διορθώσει, είναι ο τρόπος που αποθηκεύει τις νέες λέξεις.

Γιατί έχει μακράν το καλύτερο λεξικό από όλα τα υπόλοιπα. Διαφημίσεις σχεδόν δεν έχει αν πληρώνεις συνδρομή. Μόνο μία πολύ σπάνια στη μπάρα με τις προτάσεις λέξεων. Καμία σχέση με κουλοχέρηδες κλπ. Έχει βελτιωθεί το swiftkey αρκετά αλλά ακόμα θέλει πολλά ψωμιά για να με κάνει να αφήσω το TouchPal.

Ρε παιδιά πληρώστε κάτι, μην τα θέλετε όλα δωρεάν. Είτε το TouchPal είτε κάποιο πρόγραμμα για διαφημίσεις...

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Γιατί έχει μακράν το καλύτερο λεξικό από όλα τα υπόλοιπα. Διαφημίσεις σχεδόν δεν έχει αν πληρώνεις συνδρομή. Μόνο μία πολύ σπάνια στη μπάρα με τις προτάσεις λέξεων. Καμία σχέση με κουλοχέρηδες κλπ. Έχει βελτιωθεί το swiftkey αρκετά αλλά ακόμα θέλει πολλά ψωμιά για να με κάνει να αφήσω το TouchPal.

Στο συνδρομή σταμάτησα σχεδόν να διαβάζω... Έχουμε συσκευές με Android και πληρώνουμε συνδρομή, για να μη φεύγουν τελείως οι διαφημίσεις, σε ένα πληκτρολόγιο;

Κανονικά, "κάψιμο" θέλουν τέτοια apps..

Με το ρυθμό που αποθηκεύει και μαθαίνει λέξεις το swiftkey, μέχρι και προτάσεις, δεν υπάρχει λόγος για άλλο πληκτρολόγιο. Θύμιζει λίγο blackberry (με bbos10, όχι τα δήθεν bb με android), στη μηχανή πρόβλεψης.

Huawei Nova 5T

Στο συνδρομή σταμάτησα σχεδόν να διαβάζω... Έχουμε συσκευές με Android και πληρώνουμε συνδρομή, για να μη φεύγουν τελείως οι διαφημίσεις, σε ένα πληκτρολόγιο;

Κανονικά, "κάψιμο" θέλουν τέτοια apps..

Με το ρυθμό που αποθηκεύει και μαθαίνει λέξεις το swiftkey, μέχρι και προτάσεις, δεν υπάρχει λόγος για άλλο πληκτρολόγιο. Θύμιζει λίγο blackberry (με bbos10, όχι τα δήθεν bb με android), στη μηχανή πρόβλεψης.

Τα έχω χρησιμοποιήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα και τα δύο πληκτρολόγια, αλλά το swiftkey ποτέ δεν έφτασε στο επίπεδο του TouchPal. Εσύ σταμάτησες να διαβάζεις στη λέξη συνδρομή. ΟΚ δικαίωμα σου. Εγώ δεν θεωρώ τόσο παράλογο να πληρώνω 5,5€ τον χρόνο για μία εφαρμογή που είναι από τις πιο απαραίτητες σε μία συσκευή. Η ταχύτητα πληκτρολόγησης είναι πολύ σημαντική για εμένα. Αν και όπως έχω πει έχω σχεδόν δωρεάν συνδρομές από το play store με έναν τρόπο που έχω ανακαλύψει

Τα έχω χρησιμοποιήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα και τα δύο πληκτρολόγια, αλλά το swiftkey ποτέ δεν έφτασε στο επίπεδο του TouchPal. Εσύ σταμάτησες να διαβάζεις στη λέξη συνδρομή. ΟΚ δικαίωμα σου. Εγώ δεν θεωρώ τόσο παράλογο να πληρώνω 5,5€ τον χρόνο για μία εφαρμογή που είναι από τις πιο απαραίτητες σε μία συσκευή. Η ταχύτητα πληκτρολόγησης είναι πολύ σημαντική για εμένα. Αν και όπως έχω πει έχω σχεδόν δωρεάν συνδρομές από το play store με έναν τρόπο που έχω ανακαλύψει

Γιατί δεν τον λες και σε εμάς ρε παλικάρι αυτόν τον τρόπο;

Το TouchPal το χρησιμοποίησα και εγώ για ένα διάστημα, και το θεωρώ ισάξιο με το Swiftkey

Θάνος :)

Γιατί δεν τον λες και σε εμάς ρε παλικάρι αυτόν τον τρόπο;

Το TouchPal το χρησιμοποίησα και εγώ για ένα διάστημα, και το θεωρώ ισάξιο με το Swiftkey

Το έχω αναφέρει σε κάποιο post σε άλλο thread πριν καιρό. Δεν θα κάτσω να το λέω συνέχεια. Ας το σκεφτεί και κανένας άλλος όπως το σκέφτηκα εγώ. Δεν είναι παράνομο, αλλά αν το μάθουν πολλοί δεν βλέπω να κρατάει πολύ

5,5€ αγορά συνδρομής και όχι της εφαρμογής και με διαφημίσεις μέσα βεβαίως και είναι παράλογο και υπερβολικά. Ειδικά για ένα τύπο εφαρμογής που προσφέρεται έτσι κι αλλιώς δωρεάν μιας και είναι βασική εφαρμογή για τη λειτουργία μιας συσκευής, αλλά και υπάρχουν και 10δες άλλες δωρεάν, αν όχι εφάμιλλες πολύ καλές.

Όσο για την ανακάλυψή σου εδώ βρίσκεται:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6911583#post6911583

Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

3 χρόνια σχεδόν ήμουν με TouchPal γιατί σαφώς υπερέχει σε λεξικό και πρόβλεψη άρα και ταχύτητα. Με ανάγκασε με τον τρόπο του να το παρατήσω, έγινε μια trash εφαρμογή. Αν δεν υπήρχε το SwiftKey θα είχα πάει σε Google ή κάπου αλλού. Το SwiftKey είναι ένα κλικ κάτω αλλά τουλάχιστον είναι αξιοπρεπές σαν περιβάλλον και με καλύπτει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Δεν ξέρω αν κερδίζουν ή χάνουν στο TouchPal από αυτή την επιλογή τους...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου