tiffany Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Είχα ξεχάσει μια ενεργή συνδρομή στο touchpal και προχθές μου τράβηξε τα χρήματα. Είπα λοιπόν να το ξαναδοκιμάσω και δεν μου αναγνώριζε τον premium λογαριασμό. Ήθελε ντε και καλά να με χρεώσει για δεύτερη φορά. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνεις το κινητό σου να γράφει αυτό που το υπαγορευεις στα ελληνικά. Έχω ακούσει ότι τα MLS έχουν ένα τέτοιο σύστημα αλλά εννοείται δεν θέλω MLS κινητό. Οπότε ήθελα να μάθω αν μπορώ κάπως να το κάνω. Αν παίζει ρόλο έχω Huawei Mate 8 root με πληκτρολόγιο το SwiftKey. Αλλάζεις πληκτρολόγιο και γίνετε. Το καλύτερο για την Ελληνική γλωσσά είναι το Swype. Το κάνει και το Google Keyboard αλλά το λεξικό του είναι πιο φτωχό. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δε χρειάζεται ν' αλλαξει πληκτρολόγιο, μόλις το δοκίμασα με το swiftkey και λειτουργεί κανονικά και χωρίς λάθη. Και το λεξικό δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη λειτουργία. Σ' αυτή τη λειτουργία μπαίνει με παρατεταμένο άγγιγμα στο κουμπί με το κόμμα και το μικρόφωνο. Ίσως να χρειάζεται ν' αλλάξεις τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις του βέβαια για να γίνεται η αναγνώριση φωνής στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μόλις άλλαξα την γλώσσα του κινητού σε ελληνικά πέτυχε κανονικά μέσω της φωνητικης αναζήτησης της Google. Δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν ήδη και πλέον βγάζω άκρη γιατί δεν μπορούσα να το κάνω. Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μόλις έβαλα το SwiftKey beta. Το κανονικό κολλούσε και αργούσε ενώ το beta πάει σφαίρα. Όλα αυτά σε συσκευή με 512 ram. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μετά το SwiftKey δεν νομίζω να αλλάξω πληκτρολόγιο. Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μόλις άλλαξα την γλώσσα του κινητού σε ελληνικά πέτυχε κανονικά μέσω της φωνητικης αναζήτησης της Google. Δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν ήδη και πλέον βγάζω άκρη γιατί δεν μπορούσα να το κάνω. Οπως σου είπε φίλος πιο πάνω, γιαυτή τη λειτουργία το swype είναι το καλύτερο. Μακράν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μόλις άλλαξα την γλώσσα του κινητού σε ελληνικά πέτυχε κανονικά μέσω της φωνητικης αναζήτησης της Google. Δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν ήδη και πλέον βγάζω άκρη γιατί δεν μπορούσα να το κάνω. Παραδόξως η αναγνώριση ομιλίας του Swype είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Google. Μην περιμένεις θαύματα αλλά δουλεύει αρκετά καλά. Στα σύνθετα λίγο κολλάει αλλά στην απλή ομιλία τα αναγνωρίζει όλα. Με την τελεία στο τέλος της πρότασης υπάρχει ένα θεματάκι. Όλα αυτά έχουν γραφτεί με αναγνώριση φωνής. ;) Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Το touchpal πως τα πάει στην φωνητική πληκτρολόγηση σε σχέση με το swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλημέρα ,μήπως ξέρετε ποιο πληκτρολόγιο είναι αυτό ? http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/_zpscg4hckzg.png' alt='_zpscg4hckzg.png'> Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλημέρα ,μήπως ξέρετε ποιο πληκτρολόγιο είναι αυτό ? http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/_zpscg4hckzg.png' alt='_zpscg4hckzg.png'> Είναι στο swiftkey με παλιό θέμα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Το SwiftKey το έχω αλλά δεν υπάρχει αυτή η διάταξη στο πληκτρολόγιο. Sent from my s7 edge Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ήταν θέμα του πριν 3 χρόνια Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 με την τελευταια εκδοση του touchpal δε μου εμφανιζει παραπανω απο τρεις προτεινόμενες/προβλεπομενες λεξεις στα αγγλικα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κάντε λίγο πίεση στο SwiftKey μάγκες να βάλουν πιο γρήγορα τα ελληνικά στο νέο AI που έχουν βάλει στο πληκτρολόγιο. Μέχρι τώρα έχει support σε 3 γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά κ μια άλλη που δε θυμάμαι, γαλλικά ίσως. Στείλτε τίποτα μηνύματα η αφήστε κριτικές στο store για τα ελληνικά να δώσουμε στίγμα. Στα αγγλικά το prediction έχει βελτιωθεί 50% σε σχέση με πριν κ ήταν ήδη πολύ καλό. Τα ελληνικά βεβαίως είναι πιο πολύπλοκη γλώσσα και δεν ξέρω πόση διαφορά θα δούμε. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 To touchpal αν και με καλύτερο λεξικό και πρόβλεψη μου έσπασε τα νεύρα με τις ηλιθιότητες που βγάζει στην οθόνη και τις βλακείες που εγκαθιστά. Οπότε μετακόμισα στο swiftkey μέχρι νεωτέρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Είχα ένα χρόνο το G2 και το είχα ταράξει στο φλασάρισμα. Δεν μου είχε κολλήσει ούτε μια φορά. Το δίνω στον σύζυγο μου και του βάζει το touchpal (καλύτερο λεξικό και κατά τη γνώμη του). Το μέχρι τότε απροβληματιστο κινητό, κολλούσε κάθε τρεις και λίγο... Μπλοκαριζε τελείως. Μετά από πιέσεις έβαλε swiftkey και δεν έχει κολλήσει από τότε ούτε μια φορά. Για μένα το πλέον άχρηστο πληκτρολόγιο όπως το έκαναν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Τα θέματα στο swiftkey είναι πλέον όλα free . http://www.droid-life.com/2016/12/01/swiftkey-themes-free/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Τα θέματα στο swiftkey είναι πλέον όλα free . http://www.droid-life.com/2016/12/01/swiftkey-themes-free/ Περίπου... Πρέπει να κάνεις sign in στο swiftkey... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Περίπου... Πρέπει να κάνεις sign in στο swiftkey... Τι εννοείς περίπου? Όλα free τα βλέπω. Τι σχέση έχει το sign in με το free? Αν το χρησιμοποιείς χωρίς sign in το keyboard που αποθηκεύεις το λεξικό σου? Ξεκινάς από την αρχή σε κάθε νέο installation? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Τι εννοείς περίπου? Όλα free τα βλέπω. Τι σχέση έχει το sign in με το free? Αν το χρησιμοποιείς χωρίς sign in το keyboard που αποθηκεύεις το λεξικό σου? Ξεκινάς από την αρχή σε κάθε νέο installation? Έχει. Όταν επιλέξεις το "free" πληκτρολόγιο, σε πάει σε άλλη οθόνη, να κάνεις sign in, αλλιώς δεν κατεβαίνει το θέμα. Έτσι κι αλλιώς αποθηκεύει τις λέξεις και χωρίς sign in. Όχι. Μεταφέρω όλο το keyboard. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Έχει. Όταν επιλέξεις το "free" πληκτρολόγιο, σε πάει σε άλλη οθόνη, να κάνεις sign in, αλλιώς δεν κατεβαίνει το θέμα. Έτσι κι αλλιώς αποθηκεύει τις λέξεις και χωρίς sign in. Όχι. Μεταφέρω όλο το keyboard. Πάλι δεν έχει σχέση το γεγονός ότι εσύ δε θες να κάνεις sign in με το γεγονός ότι η Microsoft πλέον δίνει τα θέματα free. Τα θέματα είναι free. Άλλοι παράμετροι είναι αυτοί που εμποδίζουν εσένα συγκεκριμένα να τα αποκτήσεις, χωρίς να υπάρχει προφανής συσχετισμός με το αν είναι free η paid τα θέματα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πάλι δεν έχει σχέση το γεγονός ότι εσύ δε θες να κάνεις sign in με το γεγονός ότι η Microsoft πλέον δίνει τα θέματα free. Τα θέματα είναι free. Άλλοι παράμετροι είναι αυτοί που εμποδίζουν εσένα συγκεκριμένα να τα αποκτήσεις, χωρίς να υπάρχει προφανής συσχετισμός με το αν είναι free η paid τα θέματα. Αν δεν έχει σχέση, γιατί έχει μπει σαν "όρος" και δε μπορώ να κατεβάσω τα θέματα, έτσι απλά; Άρα, μια χαρά υπάρχει προφανής συσχετισμός, αφού δε μπορεί κάποιος να κατεβάσει τα θέματα έτσι απλά. Αλλά, μάλλον τα στοιχεία σου (προσωπικά και μη) δεν αξίζουν κάτι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πληρώνει κανένας συνδρομή για το touch pall ή όλοι το free έχουμε? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ενδώσω και να το αγοράσω για εμένα και τη γυναίκα μου και θέλω να δω αν όντως αφαιρεί όλα αυτά τα χαζά διαφημιστικά pop up που του έχουν προσθέσει. Και αυτό γιατί εδώ αγοράσει όλα τα πληκτρολόγια σχεδόν αλλά κανένα δε με καλύπτει όπως το touch pall Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πληρώνει κανένας συνδρομή για το touch pall ή όλοι το free έχουμε? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ενδώσω και να το αγοράσω για εμένα και τη γυναίκα μου και θέλω να δω αν όντως αφαιρεί όλα αυτά τα χαζά διαφημιστικά pop up που του έχουν προσθέσει. Και αυτό γιατί εδώ αγοράσει όλα τα πληκτρολόγια σχεδόν αλλά κανένα δε με καλύπτει όπως το touch pall Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη πληρωμένη έκδοση δεν βγάζει σχεδόν τίποτα. Μόνο πολύ σπάνια βγάζει μια διαφήμιση πάνω στην μπάρα που είναι οι προτεινόμενες λέξεις. Πολύ σπάνια όμως. Κι εμένα με έχει ξενερώσει αυτό, αλλά δυστυχώς είναι το πληκτρολόγιο με το οποίο γράφω πιο γρήγορα και τα έχω δοκιμάσει όλα. Δοκίμασα και για κάποιους μήνες το google keyboard, αλλά με κούρασε το ελλιπές λεξικό του και κάτι άλλα χαζά που έκανε. Γύρισα στο TouchPal και γράφω πάλι ταχύτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts