Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ξεχάσει μια ενεργή συνδρομή στο touchpal και προχθές μου τράβηξε τα χρήματα. Είπα λοιπόν να το ξαναδοκιμάσω και δεν μου αναγνώριζε τον premium λογαριασμό. Ήθελε ντε και καλά να με χρεώσει για δεύτερη φορά. Τι συμβαίνει;

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνεις το κινητό σου να γράφει αυτό που το υπαγορευεις στα ελληνικά. Έχω ακούσει ότι τα MLS έχουν ένα τέτοιο σύστημα αλλά εννοείται δεν θέλω MLS κινητό. Οπότε ήθελα να μάθω αν μπορώ κάπως να το κάνω. Αν παίζει ρόλο έχω Huawei Mate 8 root με πληκτρολόγιο το SwiftKey.

Αλλάζεις πληκτρολόγιο και γίνετε. Το καλύτερο για την Ελληνική γλωσσά είναι το Swype. Το κάνει και το Google Keyboard αλλά το λεξικό του είναι πιο φτωχό.

Κώστας

Δε χρειάζεται ν' αλλαξει πληκτρολόγιο, μόλις το δοκίμασα με το swiftkey και λειτουργεί κανονικά και χωρίς λάθη. Και το λεξικό δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη λειτουργία. Σ' αυτή τη λειτουργία μπαίνει με παρατεταμένο άγγιγμα στο κουμπί με το κόμμα και το μικρόφωνο. Ίσως να χρειάζεται ν' αλλάξεις τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις του βέβαια για να γίνεται η αναγνώριση φωνής στα ελληνικά.

Μόλις άλλαξα την γλώσσα του κινητού σε ελληνικά πέτυχε κανονικά μέσω της φωνητικης αναζήτησης της Google. Δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν ήδη και πλέον βγάζω άκρη γιατί δεν μπορούσα να το κάνω.
_ILiDAN_

Μόλις έβαλα το SwiftKey beta. Το κανονικό κολλούσε και αργούσε ενώ το beta πάει σφαίρα.

Όλα αυτά σε συσκευή με 512 ram.

Στάλθηκε από κινητό.

Μετά το SwiftKey δεν νομίζω να αλλάξω πληκτρολόγιο.

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Μόλις άλλαξα την γλώσσα του κινητού σε ελληνικά πέτυχε κανονικά μέσω της φωνητικης αναζήτησης της Google. Δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν ήδη και πλέον βγάζω άκρη γιατί δεν μπορούσα να το κάνω.

Οπως σου είπε φίλος πιο πάνω, γιαυτή τη λειτουργία το swype είναι το καλύτερο. Μακράν.

Παραδόξως η αναγνώριση ομιλίας του Swype είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Google. Μην περιμένεις θαύματα αλλά δουλεύει αρκετά καλά. Στα σύνθετα λίγο κολλάει αλλά στην απλή ομιλία τα αναγνωρίζει όλα.

Με την τελεία στο τέλος της πρότασης υπάρχει ένα θεματάκι.

Όλα αυτά έχουν γραφτεί με αναγνώριση φωνής. ;)

Live to ride, ride to live

• 2 weeks later...

Καλημέρα ,μήπως ξέρετε ποιο πληκτρολόγιο είναι αυτό ?

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/_zpscg4hckzg.png' alt='_zpscg4hckzg.png'>

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα ,μήπως ξέρετε ποιο πληκτρολόγιο είναι αυτό ?

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/_zpscg4hckzg.png' alt='_zpscg4hckzg.png'>

Είναι στο swiftkey με παλιό θέμα...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Το SwiftKey το έχω αλλά δεν υπάρχει αυτή η διάταξη στο πληκτρολόγιο.

Sent from my s7 edge

Samsung galaxy s21+

με την τελευταια εκδοση του touchpal δε μου εμφανιζει παραπανω απο τρεις προτεινόμενες/προβλεπομενες λεξεις στα αγγλικα

Κάντε λίγο πίεση στο SwiftKey μάγκες να βάλουν πιο γρήγορα τα ελληνικά στο νέο AI που έχουν βάλει στο πληκτρολόγιο.

Μέχρι τώρα έχει support σε 3 γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά κ μια άλλη που δε θυμάμαι, γαλλικά ίσως.

Στείλτε τίποτα μηνύματα η αφήστε κριτικές στο store για τα ελληνικά να δώσουμε στίγμα.

Στα αγγλικά το prediction έχει βελτιωθεί 50% σε σχέση με πριν κ ήταν ήδη πολύ καλό.

Τα ελληνικά βεβαίως είναι πιο πολύπλοκη γλώσσα και δεν ξέρω πόση διαφορά θα δούμε.

me > you

To touchpal αν και με καλύτερο λεξικό και πρόβλεψη μου έσπασε τα νεύρα με τις ηλιθιότητες που βγάζει στην οθόνη και τις βλακείες που εγκαθιστά. Οπότε μετακόμισα στο swiftkey μέχρι νεωτέρας...

Είχα ένα χρόνο το G2 και το είχα ταράξει στο φλασάρισμα. Δεν μου είχε κολλήσει ούτε μια φορά. Το δίνω στον σύζυγο μου και του βάζει το touchpal (καλύτερο λεξικό και κατά τη γνώμη του). Το μέχρι τότε απροβληματιστο κινητό, κολλούσε κάθε τρεις και λίγο... Μπλοκαριζε τελείως. Μετά από πιέσεις έβαλε swiftkey και δεν έχει κολλήσει από τότε ούτε μια φορά. Για μένα το πλέον άχρηστο πληκτρολόγιο όπως το έκαναν.
Φιλικά, Κατερίνα

Τα θέματα στο swiftkey είναι πλέον όλα free .

http://www.droid-life.com/2016/12/01/swiftkey-themes-free/

Samsung galaxy s21+

Τα θέματα στο swiftkey είναι πλέον όλα free .

http://www.droid-life.com/2016/12/01/swiftkey-themes-free/

Περίπου... Πρέπει να κάνεις sign in στο swiftkey...

Huawei Nova 5T

Περίπου... Πρέπει να κάνεις sign in στο swiftkey...

Τι εννοείς περίπου?

Όλα free τα βλέπω.

Τι σχέση έχει το sign in με το free?

Αν το χρησιμοποιείς χωρίς sign in το keyboard που αποθηκεύεις το λεξικό σου?

Ξεκινάς από την αρχή σε κάθε νέο installation?

me > you

Τι εννοείς περίπου?

Όλα free τα βλέπω.

Τι σχέση έχει το sign in με το free?

Αν το χρησιμοποιείς χωρίς sign in το keyboard που αποθηκεύεις το λεξικό σου?

Ξεκινάς από την αρχή σε κάθε νέο installation?

Έχει. Όταν επιλέξεις το "free" πληκτρολόγιο, σε πάει σε άλλη οθόνη, να κάνεις sign in, αλλιώς δεν κατεβαίνει το θέμα.

Έτσι κι αλλιώς αποθηκεύει τις λέξεις και χωρίς sign in.

Όχι. Μεταφέρω όλο το keyboard.

Huawei Nova 5T

Έχει. Όταν επιλέξεις το "free" πληκτρολόγιο, σε πάει σε άλλη οθόνη, να κάνεις sign in, αλλιώς δεν κατεβαίνει το θέμα.

Έτσι κι αλλιώς αποθηκεύει τις λέξεις και χωρίς sign in.

Όχι. Μεταφέρω όλο το keyboard.

Πάλι δεν έχει σχέση το γεγονός ότι εσύ δε θες να κάνεις sign in με το γεγονός ότι η Microsoft πλέον δίνει τα θέματα free.

Τα θέματα είναι free. Άλλοι παράμετροι είναι αυτοί που εμποδίζουν εσένα συγκεκριμένα να τα αποκτήσεις, χωρίς να υπάρχει προφανής συσχετισμός με το αν είναι free η paid τα θέματα.

me > you

Πάλι δεν έχει σχέση το γεγονός ότι εσύ δε θες να κάνεις sign in με το γεγονός ότι η Microsoft πλέον δίνει τα θέματα free.

Τα θέματα είναι free. Άλλοι παράμετροι είναι αυτοί που εμποδίζουν εσένα συγκεκριμένα να τα αποκτήσεις, χωρίς να υπάρχει προφανής συσχετισμός με το αν είναι free η paid τα θέματα.

Αν δεν έχει σχέση, γιατί έχει μπει σαν "όρος" και δε μπορώ να κατεβάσω τα θέματα, έτσι απλά; Άρα, μια χαρά υπάρχει προφανής συσχετισμός, αφού δε μπορεί κάποιος να κατεβάσει τα θέματα έτσι απλά.

Αλλά, μάλλον τα στοιχεία σου (προσωπικά και μη) δεν αξίζουν κάτι.

Huawei Nova 5T

• 2 weeks later...

Πληρώνει κανένας συνδρομή για το touch pall ή όλοι το free έχουμε?

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ενδώσω και να το αγοράσω για εμένα και τη γυναίκα μου και θέλω να δω αν όντως αφαιρεί όλα αυτά τα χαζά διαφημιστικά pop up που του έχουν προσθέσει.

Και αυτό γιατί εδώ αγοράσει όλα τα πληκτρολόγια σχεδόν αλλά κανένα δε με καλύπτει όπως το touch pall

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πληρώνει κανένας συνδρομή για το touch pall ή όλοι το free έχουμε?

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ενδώσω και να το αγοράσω για εμένα και τη γυναίκα μου και θέλω να δω αν όντως αφαιρεί όλα αυτά τα χαζά διαφημιστικά pop up που του έχουν προσθέσει.

Και αυτό γιατί εδώ αγοράσει όλα τα πληκτρολόγια σχεδόν αλλά κανένα δε με καλύπτει όπως το touch pall

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη πληρωμένη έκδοση δεν βγάζει σχεδόν τίποτα. Μόνο πολύ σπάνια βγάζει μια διαφήμιση πάνω στην μπάρα που είναι οι προτεινόμενες λέξεις. Πολύ σπάνια όμως. Κι εμένα με έχει ξενερώσει αυτό, αλλά δυστυχώς είναι το πληκτρολόγιο με το οποίο γράφω πιο γρήγορα και τα έχω δοκιμάσει όλα. Δοκίμασα και για κάποιους μήνες το google keyboard, αλλά με κούρασε το ελλιπές λεξικό του και κάτι άλλα χαζά που έκανε. Γύρισα στο TouchPal και γράφω πάλι ταχύτατα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου