manan69t Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδιά κενό βάζει μόνο αν επιλέξεις τη λέξη απ αυτές που σου προτείνει που βολεύει όταν πληκτρολογείς ένα ένα τα γράμματα Αλλιώς αν γράφεις όπως εγώ μέσω ολίσθησης των γραμμάτων πατάς το space εσύ. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδιά κενό βάζει μόνο αν επιλέξεις τη λέξη απ αυτές που σου προτείνει που βολεύει όταν πληκτρολογείς ένα ένα τα γράμματα Αλλιώς αν γράφεις όπως εγώ μέσω ολίσθησης των γραμμάτων πατάς το space εσύ. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με ολίσθηση αποκλείεται να μην μπαίνει μόνο του αυτόματα το κενό.! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Κάπως έκανα install ένα μάλλον plug in του TouchPal με την ονομασία TouchPal dialer.Νόμισα είναι feature και πάτησα ναι (μετά από κλήση,οχι στο play store) όταν εμφανίστηκε το εικονίδιο στην κεντρική σελίδα. Πως διάολο το βγάζω τώρα αυτό? Σας δείχνω ss να καταλάβετε τι εννοώ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160721/b3248a835d9db95b89d9f16ac8ee2ee4.jpg Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν πρόσεξα αν έχει αναφερθεί τώρα τελευταία αλλά το πληκτρολόγιο της google έχει γίνει εφάμιλλο του swype στην εγγραφή μέσω ομιλίας και επιτέλους έχει βάλει αρκετά θέματα και χρώματα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν πρόσεξα αν έχει αναφερθεί τώρα τελευταία αλλά το πληκτρολόγιο της google έχει γίνει εφάμιλλο του swype στην εγγραφή μέσω ομιλίας και επιτέλους έχει βάλει αρκετά θέματα και χρώματα πλέον. Το λεξικό του όμως δυστυχώς ελλιπέστατο. Απαράδεκτο να μην έχει την λέξη "Ευρώπη"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το είχα πει και παλιότερα, το Google keyboard είναι μαλωμένο με τα κύρια ονόματα. Ούτε ονόματα ούτε χώρες μου έβγαζε.. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το είχα πει και παλιότερα, το Google keyboard είναι μαλωμένο με τα κύρια ονόματα. Ούτε ονόματα ούτε χώρες μου έβγαζε.. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Πολύ μαλωμένο όμως. Και να ήταν μόνο τα κύρια ονόματα. Τη λέξη "φέρε" ας πούμε δεν την έχει. Αν είναι να ξεκινήσω να του μαθαίνω την αλφαβήτα ασ' τα να πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Και είναι η Google. Αφού μας παρακολουθείς ρε μάγκα, να βγει και σε μας κάτι καλό. Άμα φτιάξει το λεξιλόγιο και άλλα δύο πραγματάκια θα κλείσει πολύ κόσμο. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 χρησιμοποιω και εγω τωρα τελευταια το πληκτρολογιο της google, κανα δυο φορες με κανει να το βγαλω ,πχ βαζω την λεξη <<η>> και το περναει <<ή>> με τονο δηλαδη ,δεν μπορω να το αποφυγω ,πως διορθωνετε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ilka71 Μπαίνει ναι αν είναι σωστά γραμμένη η λέξη που πληκτρολογείς Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 χρησιμοποιω και εγω τωρα τελευταια το πληκτρολογιο της google, κανα δυο φορες με κανει να το βγαλω ,πχ βαζω την λεξη <<η>> και το περναει <<ή>> με τονο δηλαδη ,δεν μπορω να το αποφυγω ,πως διορθωνετε αυτο; Απενεργοποιείς την αυτόματη διόρθωση, ή σβήνεις το "ή" από τις προτεινόμενες λέξεις. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο πληκτρολογιο που να ειναι δωρεαν και να υποστηριζει και ελληνικα; Δεν θελω κατι εξεζητημενο/πολυπλοκο, κατι απλο και ευχρηστο. Αν δε, γινεται να ειναι μια μονο εφαρμογη/κατεβασμα, και οχι να απαιτει εξτρα κατεβασμα ελληνικων, ακομη καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο πληκτρολογιο που να ειναι δωρεαν και να υποστηριζει και ελληνικα; Δεν θελω κατι εξεζητημενο/πολυπλοκο, κατι απλο και ευχρηστο. Αν δε, γινεται να ειναι μια μονο εφαρμογη/κατεβασμα, και οχι να απαιτει εξτρα κατεβασμα ελληνικων, ακομη καλυτερα. Δες το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey swiftkey (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Δες το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey swiftkey (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Ευχαριστω για την προταση. Εμπεριεχει και ελληνικα, ή θελει καποιο αλλο ξεχωριστο κατεβασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ευχαριστω για την προταση. Εμπεριεχει και ελληνικα, ή θελει καποιο αλλο ξεχωριστο κατεβασμα; Και να θέλει λεξικό μισό λεπτό υπόθεση είναι μην κόλας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ευχαριστω για την προταση. Εμπεριεχει και ελληνικα, ή θελει καποιο αλλο ξεχωριστο κατεβασμα; Θα σε οδηγήσει μόνο του. Μην φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε. Να έχεις πίστη. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Απενεργοποιείς την αυτόματη διόρθωση, ή σβήνεις το "ή" από τις προτεινόμενες λέξεις. Sent from Nexus 6 ευχαριστω φιλε αλλα δεν βρισκω τον τροπο να την διαγραψω απο τις προτεινομενες λεξεις, αν βρεις λιγο χρονο πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 ευχαριστω φιλε αλλα δεν βρισκω τον τροπο να την διαγραψω απο τις προτεινομενες λεξεις, αν βρεις λιγο χρονο πες μου Ρυθμίσεις -> Γλώσσα & Εισαγωγή -> Google Keyboard -> Λεξικό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ευχαριστω για την προταση. Εμπεριεχει και ελληνικα, ή θελει καποιο αλλο ξεχωριστο κατεβασμα; Έχει απο μόνο του αν θυμάμαι καλα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ρυθμίσεις -> Γλώσσα & Εισαγωγή -> Google Keyboard -> Λεξικό. Εβγαλα ακρη φιλε αλλα οχι μεσα απο εκει, θα το αναφερω μηπως και χρειαστει καποιον, οταν γραφουμε ενα μηνυμα παταμε παρατεταμενα την λεξη την οποια δεν θελουμε και μας βγαζει εναν καδο οπου μπορουμε να την διαγραψουμε ,τοσο απλο ηταν τελικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εβγαλα ακρη φιλε αλλα οχι μεσα απο εκει, θα το αναφερω μηπως και χρειαστει καποιον, οταν γραφουμε ενα μηνυμα παταμε παρατεταμενα την λεξη την οποια δεν θελουμε και μας βγαζει εναν καδο οπου μπορουμε να την διαγραψουμε ,τοσο απλο ηταν τελικα :) Α, αυτό δεν το ήξερα! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Το google keyboard έχει βελτιωθεί αλλά δυστυχώς δεν έχει το πρόχειρο που έχει το touch pal Να κάνεις δηλαδή αντιγραφή ή αποκοπή διάφορα κείμενα και να σου τα αποθηκεύει να τα επιλέξεις κάποια άλλη στιγμή. Πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Εκτός αν το έχει και δε το έχω βρει εγώ. Σας παραθέτω και μια εικόνα για ποιο καλή κατανόηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160724/4b1b1747953d584f6ec70b427cf5ea19.jpg Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Το google keyboard έχει βελτιωθεί αλλά δυστυχώς δεν έχει το πρόχειρο που έχει το touch pal Να κάνεις δηλαδή αντιγραφή ή αποκοπή διάφορα κείμενα και να σου τα αποθηκεύει να τα επιλέξεις κάποια άλλη στιγμή. Πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Εκτός αν το έχει και δε το έχω βρει εγώ. Σας παραθέτω και μια εικόνα για ποιο καλή κατανόηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160724/4b1b1747953d584f6ec70b427cf5ea19.jpg Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως πολύ χρήσιμη λειτουργία. Μπορείς να βάλεις και κάποια συντόμευση για να στο βγάζει προτεινόμενο αυτό που έχεις αντιγράψει. Πραγματικά πολύ βολικό. Πρόχειρο έχει και το swiftkey πάντως, τουλάχιστον το beta που είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Σε καινούργιο Alcatel Pixi 4 5'', με marshmallow, δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά (sms). Τι μου προτείνετε να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Σε καινούργιο Alcatel Pixi 4 5'', με marshmallow, δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά (sms). Τι μου προτείνετε να βάλω; Chomp SMS ή textra ή google messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts