bouss Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Και για του λόγου το αληθές (δεν λέω ότι με αμφισβητείτε). Πολύ πιθανόν αφού το Swype έχει πολύ καλό λεξικό επίσης. Βασικά ακόμα κι αν δεν το έχει αν το περάσεις μια φορά θα το κρατήσει, κάτι που το swiftkey δεν μπορεί να κάνει αφού δεν καταλαβαίνει ότι είναι μια λέξη. Το interface πάντως του Swype για τάμπλετ όπως το βλέπω και πάλι δε θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω με τίποτα. 2 shift... Και tab... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Και για του λόγου το αληθές (δεν λέω ότι με αμφισβητείτε). Για δες κι εσύ το δικό μου με Swype Keyboard v2.0.2.2000200.39828 και δεν μπορώ να την αποθηκεύσω στο λεξικό μου γιατί την καταλαβαίνει σαν 2 λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μπορείτε να μου πείτε γιατί το swype στην αυτόματη διόρθωση μία μου πετάει λέξεις με τόνους, μία όχι και μία μου πετάει λέξεις με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο στη μέση της πρότασης και μία τις γράφει κανονικά; Μιλάμε για τις ίδιες λέξεις. Δλδ με ξεπερνάει όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Μπορείτε να μου πείτε γιατί το swype στην αυτόματη διόρθωση μία μου πετάει λέξεις με τόνους, μία όχι και μία μου πετάει λέξεις με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο στη μέση της πρότασης και μία τις γράφει κανονικά; Μιλάμε για τις ίδιες λέξεις. Δλδ με ξεπερνάει όλο αυτό. Ενώ το να μην αφήνει κενό μετά απο τελεία και να μην ξεκινάει με κεφαλαίο;;; Είναι δυνατόν.ήμαρτον δηλαδή.αυτοί έτσι γράφουν; Ενώ μετά το ερωτηματικό, αφήνει κενό! Το ίδιο και μετά το θαυμαστικό και το κόμμα! Διάβαζα το σχόλιο ενός χρήστη του TouchPal, που έλεγε για σωρεία αποθηκευμένων εικόνων καθημερινά. Είναι έτσι; Επίσης για το TouchPal. Γίνεται να αφήνει κανονικά κενό, μετά από εναλλαγή γλώσσας; Πάντως διαφημίσεις δεν βλέπω καθόλου. Αρχίζουν αργότερα; Edited January 6, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για δες κι εσύ το δικό μου με Swype Keyboard v2.0.2.2000200.39828 και δεν μπορώ να την αποθηκεύσω στο λεξικό μου γιατί την καταλαβαίνει σαν 2 λέξεις. Εγώ δυστυχώς δεν θυμάμαι αν το είχα αποθηκεύσει ή αν υπήρχε μέσα στο λεξικό, το έχω αγορασμένο και το χρησιμοποιώ από τον Δεκέμβριο του '12. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ενώ το να μην αφήνει κενό μετά απο τελεία και να μην ξεκινάει με κεφαλαίο;;; Είναι δυνατόν.ήμαρτον δηλαδή.αυτοί έτσι γράφουν; Ενώ μετά το ερωτηματικό, αφήνει κενό! Το ίδιο και μετά το θαυμαστικό και το κόμμα! Διάβαζα το σχόλιο ενός χρήστη του TouchPal, που έλεγε για σωρεία αποθηκευμένων εικόνων καθημερινά. Είναι έτσι; Επίσης για το TouchPal. Γίνεται να αφήνει κανονικά κενό, μετά από εναλλαγή γλώσσας; Πάντως διαφημίσεις δεν βλέπω καθόλου. Αρχίζουν αργότερα; Εμένα και κενό αφήνει και ξεκινάει με κεφαλαία μετά τη τέλεια. Έχεις τσεκάρει τις αντίστοιχες επιλογές μέσα στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Για δες κι εσύ το δικό μου με Swype Keyboard v2.0.2.2000200.39828 και δεν μπορώ να την αποθηκεύσω στο λεξικό μου γιατί την καταλαβαίνει σαν 2 λέξεις. Και εμένα το ότι μου το βγάζει χωρίς κομα. Edited January 6, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Είναι λογικό να το βγάζει χωρίς αφού νομίζει ότι το κόμμα είναι σημείο στίξης και πρόκειται για δύο λέξεις. Θέλει ένα μικρό tweaking υπό αυτή την έννοια αλλά εντάξει, τίποτα game breaking. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Εμένα μου το αποθήκευσε, το προσπάθησα δυο τρεις φορές και το δεχτηκε Edited January 7, 2016 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εμένα και κενό αφήνει και ξεκινάει με κεφαλαία μετά τη τέλεια. Έχεις τσεκάρει τις αντίστοιχες επιλογές μέσα στις ρυθμίσεις; Με ποιον τρόπο βάζεις την τελεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εμένα μου το αποθήκευσε, το προσπάθησα δυο τρεις φορές και το δεχτηκε Σωστός...δυο ή τρεις φορές αν την γράψεις την λέξη (Ό,τι ό,τι ό,τι) θα σου δώσει την επιλογή να την προσθέσεις στο λεξικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εμένα και κενό αφήνει και ξεκινάει με κεφαλαία μετά τη τέλεια. Έχεις τσεκάρει τις αντίστοιχες επιλογές μέσα στις ρυθμίσεις; Κενό μετά την τελεία βάζει; θυμάμαι πριν από καιρό που το είχα χρησιμοποιήσει αυτό ήταν το μόνο που με χαλούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Μόνο αν βάλεις τελεία με διπλό χτύπημα στο space. Πιστεύω πως το καλύτερο πληκτρολόγιο αυτήν την στιγμή είναι το TouchPal. Μετά για μένα το πληκτρολόγιο της Google. Το μόνο που με χαλάει στο TouchPal είναι που δεν βρήκα πως να αφήνει κενό μετά από αλλαγή γλώσσας. Πάντως, εξακολουθώ να μην βλέπω διαφημίσεις πουθενά. Είναι μήπως δωρεάν πχ τον πρώτο μήνα και μετά αρχίζουν; αν είναι έτσι, θα φύγει κανονικά και στην ώρα του. Edited January 7, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Στο Swype σε μένα μετά την τελεία αφήνει κενό μόνο αν την βάλεις με διπλό χτύπημα στο space κι όχι από το κουμπί της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Στο Swype σε μένα μετά την τελεία αφήνει κενό μόνο αν την βάλεις με διπλό χτύπημα στο space κι όχι από το κουμπί της. Και εμένα έτσι κάνει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τόσο απλά πράγματα και όμως τόσο δύσκολο να λυθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Όλη μέρα δοκίμαζα πληκτρολόγια έτσι για να αλλάξω από το swype. Κανένα δεν είχε την ελληνική πρόβλεψη του και την φωνητική του πληκτρολόγηση οπότε swype μέχρι νεωτέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μόνο αν βάλεις τελεία με διπλό χτύπημα στο space. Πιστεύω πως το καλύτερο πληκτρολόγιο αυτήν την στιγμή είναι το TouchPal. Μετά για μένα το πληκτρολόγιο της Google. Το μόνο που με χαλάει στο TouchPal είναι που δεν βρήκα πως να αφήνει κενό μετά από αλλαγή γλώσσας. Πάντως, εξακολουθώ να μην βλέπω διαφημίσεις πουθενά. Είναι μήπως δωρεάν πχ τον πρώτο μήνα και μετά αρχίζουν; αν είναι έτσι, θα φύγει κανονικά και στην ώρα του. Δηλαδή δε σου βγάζει κάθε τόσο στην μπάρα από επάνω που βγάζει τις προτάσεις διάφορες προτάσεις με τα γράμματα AD μπροστά ή κουτάκια που κουνιούνται και άλλα όμορφα; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δηλαδή δε σου βγάζει κάθε τόσο στην μπάρα από επάνω που βγάζει τις προτάσεις διάφορες προτάσεις με τα γράμματα AD μπροστά ή κουτάκια που κουνιούνται και άλλα όμορφα; Όχι, δεν βγάζει τίποτα σχετικό με διαφημίσεις. Ίσως αρχίσει αργότερα, οπότε και θα πάρει δρόμο. Μέχρι τότε όμως, θα το κρατήσω γιατί είναι πραγματικά το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και εγώ ψηφίζω TouchPal. Το χρησιμοποιώ ούτε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, έχω αλλάξει δεκάδες συσκευές, και πάντα μοιράζομαι μέσω cloud τις χιλιάδες λέξεις που έχω σώσει. Εδώ και 1 χρόνο με βόλεψε πολύ η γραφή σε τ9, και όχι το swyping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και εγώ ψηφίζω TouchPal. Το χρησιμοποιώ ούτε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, έχω αλλάξει δεκάδες συσκευές, και πάντα μοιράζομαι μέσω cloud τις χιλιάδες λέξεις που έχω σώσει. Εδώ και 1 χρόνο με βόλεψε πολύ η γραφή σε τ9, και όχι το swyping. Αυτό το τελευταίο ισχύει.για t9 πληκτρολόγηση είναι καλό αλλά για swiping μόνο Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πιστεύω πως το καλύτερο πληκτρολόγιο αυτήν την στιγμή είναι το TouchPal. Μετά για μένα το πληκτρολόγιο της Google. Κανείς μας δεν μπορεί να πει ότι τάδε πληκτρολόγιο είναι το καλύτερο αν δεν πει συγκεκριμένα σε ποιον τομέα. Oι απαιτήσεις του καθενός μας είναι διαφορετικά ιεραρχημένες. Πχ το touchpal που ανέφερες έχει σαφώς κατώτερο ελληνικό λεξικό σε σχέση με το Swype. Το Google keyboard πλησιάζει το Swype σε λεξικό αλλά έχει μάπα προτεινόμενες λέξεις σε πολλές περιπτώσεις. Για εμένα πχ αυτά είναι τα δύο σημαντικότερα κριτήρια επιλογής πληκτρολογίου. Για τον άλλον μπορεί να είναι η πρόβλεψη, για τον άλλον το αν έχει ξεχωριστή γραμμή αριθμών, για τον άλλον το T9, για τον άλλον το αν παίρνει αυτόματα κενό μετά την τελεία και πάει λέγοντας. Οπότε γνώμη μου είναι ότι όταν λέμε ότι το τάδε πληκτρολόγιο είναι το καλύτερο, πρέπει να λέμε σε τι συγκεκριμένα. Overall αξιολόγηση δεν μπορεί να υπάρξει γιατί ο κάθε χρήστης δίνει διαφορετικά ποσοστά βαρύτητας σε κάθε κριτήριο. Αν εγώ δλδ δίνω 70% βαρύτητα στην ποιότητα του ελληνικού λεξικού και μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει στο ότι το Χ πληκτρολόγιο έχει το καλύτερο λεξικό, ε όσα και μικροθεματάκια να έχει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, αυτό θα χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και πολύ καλά θα κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ναι παιδιά. Αναφερόμουν στο διπλό κτύπημα στο space για τέλεια και κενό. Συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα. Απλά πλέον τη τέλεια σαν κουμπί το πετάω σπάνια. Μόνο αν θέλω να βάλω τρεις τέλειες κτλ τη χρησιμοποιώ σαν κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Άρα φαίνεται ακόμη μια φορά πως, είναι τελικά και θέμα συνήθειας. Αν μάθεις με έναν τρόπο σε ένα, δύσκολα αλλάζεις συνήθειες για κάποιο άλλο. Το καλό είναι πως υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Πιστέψτε με, είναι πολύ σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts