pektis7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Έχεις lollipop; Έχω το oneplus one και ενώ πριν είχα τη δυνατότητα για δόνηση, τώρα που έβαλα τη CM12 lollipop, είναι και σε μένα γκρίζα η επιλογή, δηλαδή ανενεργή. Το έχει τσεκάρει και κάποιος άλλος αυτό; Ναι την 5.0.2 έχω. Άρα είναι θέμα της lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Είναι γκρίζα η ρύθμιση αυτή και δεν μπορώ να την επιλέξω. πρεπει πρωτα να το εχεις ενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις ηχου : ρυθμισεις.....>ηχος και ειδοποιηση....>αλλοι ηχοι......>δονηση κατα την αφη. Μετα θα σου βγει και η επιλογη στο swype Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 πρεπει πρωτα να το εχεις ενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις ηχου : ρυθμισεις.....>ηχος και ειδοποιηση....>αλλοι ηχοι......>δονηση κατα την αφη. Μετα θα σου βγει και η επιλογη στο swype Το δοκίμασα, αλλά πρέπει να έχω την επιλογή για δόνηση κατά την αφή ενεργή, κάτι που δεν το θέλω κάπου αλλού εκτός από το πληκτρολόγιο. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) @patrickdrd, , λοιπόν εγκατέστησα το swiftkey για να ελέγξω το λεξικό του στο swiping σε σύγκριση με το Swype. Ξεκίνησα να γράφω λέξεις για να δω ποιες θα έπιανε με τη μία και ποιες όχι. Δεν έπιασε από όσες δοκίμασα ( κανένα τέταρτο ασχολήθηκα ) τις εξής : συνειδητοποίησα, οδοντίατρος, βαπτίζεται, παρέλυσε, θηλιά, κλαίγοντας, στέγνωσε,ζώντας,ορμητικό, τηλεπαρουσιάστρια, εφορευτική, βυθίστηκε. Στη συνέχεια έβαλα το Swype. Τις έγραψε όλες σωστά. Δοκίμασε τις ίδιες κι εσύ αν δεν με εμπιστεύεσαι ,δοκίμασε και άλλες που θα σου έρθουν στο μυαλό. Όσες δεν σου πιάσει το swiftkey , δοκίμασε να τις γράψεις στο Swype. Δεν ισχυρίζομαι ότι το Swype θα στις γράψει όλες αλλά θα δεις τρομερή διαφορά στο λεξικό των δυο πληκτρολογίων. Τις ίδιες λέξεις τις δοκίμασα και στο touchpal. Τις έγραψε σχεδόν όλες με εξαίρεση το "ορμητικό" που δεν το βρήκε και με το "συνειδητοποίησα" που το βρήκε αλλά γλιστρώντας με περισσότερη προσοχή το δάχτυλό μου σε σχέση με το Swype ( είναι αυτό που έλεγα, ότι πέρα από το λεξικό παίζει ρόλο και ο κώδικας ). Το touchpal το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν 1 μήνα και μπορώ να πω πως αν δεν υπήρχε το Swype θα ήταν σίγουρα το πληκτρολόγιό μου. Είναι ένα κλικ πιο κάτω από το λεξικό του Swype αλλά σίγουρα όχι τόσο πιο κάτω όσο το Swiftkey. Edited April 22, 2015 by ipred . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 οκ, το δοκιμασα κ εγω κ επιβεβαιωνω, εχεις απολυτο δικιο, κανει καλυτερη δουλεια το swype, αυτο για το λεξικο του swiftkey εχεις παρατηρησει να ισχυει κ στο αγγλικο λεξικο; θελω να πω πως εφοσον το swiftkey δεν εχει ελληνικη φωνητικη γραφη, μηπως δεν εχει κανει τοσο δουλεια στα ελληνικα; ενα αλλο συν του swype ειναι η δυνατοτητα να επεξεργαστεις τις λεξεις που προσθεσες που το αλλο δεν εχει, μειον ομως θεωρω που δεν βαζει αυτοματα space κ να παιρνει αυτοματα την πρωτη λεξη κ να πρεπει να πας να πατησεις την λεξη που διαλεξε κ μετα space για "καθαρη" γραφη, διαφορετικα ξερω πρεπει να συνεχιζεις να γραφεις για να το κανει μονο του, θα πρεπει να συνηθισω μαλλον το τελευταιο, τελος το swiftkey σου δειχνει τι βγαζει ο κωδικας του, το swype το κανει "υπογειως" κ σου δειχνει μονο στο τελος την λεξη το swype τρωει κ πολυ περισσσοτερη μνημη, 116mb αντι για 30 του swiftkey, "πληρωνεις" μαλλον το μεγαλυτερο ογκο του λεξικου του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 116mb είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε πληκτρολόγιο, ό,τι features κι αν προσφέρει. Αλλά, εμένα αυτή τη στιγμή, τρέχοντας ~15 ώρες καταναλώνει 44mb το Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 116mb είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε πληκτρολόγιο, ό,τι features κι αν προσφέρει. Αλλά, εμένα αυτή τη στιγμή, τρέχοντας ~15 ώρες καταναλώνει 44mb το Swype. Το θέμα είναι να έχεις αρκετή μνήμη. Άμα έχεις, δε σε νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ειναι μεταβλητο το νουμερο, ισως επειδη το σκαλιζα εφτασε τοσο, τωρα πηγε 89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) οκ, το δοκιμασα κ εγω κ επιβεβαιωνω, εχεις απολυτο δικιο, κανει καλυτερη δουλεια το swype, αυτο για το λεξικο του swiftkey εχεις παρατηρησει να ισχυει κ στο αγγλικο λεξικο; θελω να πω πως εφοσον το swiftkey δεν εχει ελληνικη φωνητικη γραφη, μηπως δεν εχει κανει τοσο δουλεια στα ελληνικα; Όχι δεν γράφω αγγλικά οπότε δεν έχω κάνει ανάλογο test. Παίζει πάντως να ισχύει αυτό που λες και μην έχουν δώσει τόση βάση στο ελληνικό λεξικό. Για το space που ανέφερες, δεν κατάλαβα αν αναφέρεσαι στο swiping τρόπο γραφής και σε ποια περίπτωση. Όταν γράφω με swiping στο Swype, μόνο του βάζει τα κενά, δεν πατώ space. Σημείωση : έχω απενεργοποιήσει την πρόβλεψη επόμενης λέξης γιατί προτιμώ στην οριζόντια μπάρα να μου εμφανίζει πιθανές εναλλακτικές της λέξης που γράφω.:) Όσο για τη ram, να σου πω δεν την παρατηρώ γιατί έχω 1,1GB ελεύθερη, αλλά τώρα που μπήκα στις εφαρμογές σε εκτέλεση, μου γράφει ότι καταναλώνει 52mb ram. Edited April 23, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 οκ, εννοω οτι βγαζει κατευθειαν το space το swiftkey μετα την λεξη που βαζει απευθειας επισης, δεν κολλαει ο κερσορας κολλητα στην λεξη που εισαι, αλλα αφηνει ενα κενο επισης: 1) εχει numeric keypad το swype; ειναι χαλια οι αριθμοι σε μια γραμμη 2) ποιο θεμα χρησιμοποιεις; 3) ποσο συχνα χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις σαν αυτες του τεστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) 1) εχει numeric keypad το swype; ειναι χαλια οι αριθμοι σε μια γραμμη 2) ποιο θεμα χρησιμοποιεις; 3) ποσο συχνα χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις σαν αυτες του τεστ; 1) ναι αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο 123 2) το ασημένιο 3) καταλαβαίνεις ότι απάντηση σε αυτό δεν μπορώ να σου δώσω. Και το swiftkey και το touchpal τα είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και είχα βρει τον εαυτό μου να διορθώνει ή να πληκτρολογεί ένα ένα τα γράμματα ( έλειπαν οι λέξεις) αντί για swiping πολύ πιο συχνά από το Swype. Είναι τόσες μα τόσες πολλές οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα κείμενο , οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν στα περισσότερα κείμενα δεν είχα θέμα με το swifkey ή με το touchpal δεν θα χρησιμοποιούσα το Swype. Eίχα όμως και έτσι έχω καταλήξει στο να μην αλλάζω το Swype με τίποτα. Ότι τον βολεύει τον καθένα. :) Edited April 23, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ναι, καταλαβαινω τι λες, κ εγω χρειαστηκε να πληκτρολογησω λεξεις στο swiftkey, αλλα αρκετες απο αυτες ηταν λεξεις που δεν υπαρχουν ουτε στο swype (slang με αλλα λογια ας πουμε) ή λεξεις που μου αρεσει να τροποποιω, υπηρχαν κ αλλες ομως που κουφαθηκα οταν ειδα οτι δεν τις ειχε, anyway, το δοκιμαζω και οτι ειναι τα ξαναλεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Για αλλαγή σε αριθμητικό πληκτρολόγιο στο Swype, κάνετε swipe από το S κάτω αριστερά(logo του Swype), στο Τ (5). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ναι σωστος, υπαρχει κι αυτο, ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Απογοήτευση το τελευταίο touchable, lag κατά την πληκτρολόγηση Έβαλα το SwiftKey και είναι πολύ καλύτερα Βέβαια το swype παραμένει στις προτιμήσεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Για αρχή, θέλω να ευχαριστήσω όσους βρίσκουν το χρόνο και τη διάθεση να κάνουν τις συγκριτικές δοκιμές. Συμφωνώ στα περισσότερα συμπεράσματα, με μερικές παρατηρήσεις για το Touchpal, για όσους δεν βρίσκουν προφανή την ελκυστικότητά του ως προς το Swype: Παλιότερα το Swype ήταν πιο αργό (ίσως να συνεχίζει να είναι, εάν δεν απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό με το νέφος). Παρότι και το Swype είναι παραμετροποιήσιμο, το Touchpal μπορεί να γίνει ακριβώς όπως το θέλεις. Πχ. εναλλαγή γλώσσας με πλήκτρο ή με σύρσιμο στο Space, αλλαγή μεγέθους κλπ. Επίσης, έχει πολύ προφανή διάταξη επιπλέον λειτουργιών, όπως εισαγωγή smileys/emoji, αλλαγές γλώσσας κλπ. Και το Swype έχει πολλές βολικές λειτουργίες, αλλά απαιτεί να μάθεις τις συντομεύσεις του που δεν είναι πάντα προφανείς. Τέλος, και πολύ σημαντικό, είναι εξαιρετικά χρήσιμο ότι μπορείς να εισάγεις τον δευτερεύοντα χαρακτήρα ενός πλήκτρου με σύρσιμο. Πχ εάν θέλεις να γράψεις τον αριθμό "5" που βρίσκεται πάνω στο πλήκτρο "t" αντί να πατήσεις "t", το ακουμπάς και σέρνεις επάνω -> 5. Το ίδιο με τους ειδικούς χαρακτήρες, επομένως δεν χρειάζεται να εναλλάσσεις συνέχεια μεταξύ αριθμών, συμβόλων και γραμμάτων, αφού πολλοί αριθμοί και σύμβολα είναι διαθέσιμα στο αρχικό πληκτρολόγιο. Το σύρσιμο είναι πάντα πολύ πιο γρήγορο από το να κρατάς πατημένο ένα γράμμα και να περιμένεις να σου βγάλει επιπλέον επιλογές. Κλείνοντας, ένα πρόβλημα που είχα εγώ στην ταμπλέτα με το Swype είναι ότι εξαφανίζονταν εντελώς τα γράμματα! Το Swiftkey δεν το βάζω στη σύγκριση, γιατί είναι λιγότερο ακριβές στο swiping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 οκ, εννοω οτι βγαζει κατευθειαν το space το swiftkey μετα την λεξη που βαζει απευθειας επισης, δεν κολλαει ο κερσορας κολλητα στην λεξη που εισαι, αλλα αφηνει ενα κενο Εγώ αυτό το βάζω στα συν του Swype! Το θεωρώ πιο λογικό. Εξάλλου βάζει κενά μόνο του όταν χρειάζεται. Ενώ το swiftkey βάζει κενό αυτόματα, που πολλές φορές δεν θες. Π.χ. όταν βάζεις το username σου σε καποια κουτάκια και προσθέτει κενό με αποτέλεσμα να το πιάνει σαν λάθος. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγώ αυτό το βάζω στα συν του Swype! Το θεωρώ πιο λογικό. Εξάλλου βάζει κενά μόνο του όταν χρειάζεται. Ενώ το swiftkey βάζει κενό αυτόματα, που πολλές φορές δεν θες. Π.χ. όταν βάζεις το username σου σε καποια κουτάκια και προσθέτει κενό με αποτέλεσμα να το πιάνει σαν λάθος. Όντος επιβεβαιώνω και εγώ το θέμα με το κενό. Το swiftkey βάζει το κενό αυτόματα, γεγονός που μπορεί εμφανισιακά να σου δίνει την αίσθηση καλύτερης γραφής και πιο βολικό, από το να πατάς εσύ το space, όμως σε μένα τουλάχιστον, σε αρκετές περιπτώσεις, όταν χρειάστηκε να γράψω το usermane μου, το κενό το εκλάμβανε σαν χαρακτήρα και μου έβγαζε λάθος. Στο swype, όταν γράφεις μία λέξη και μιλάω για typing, δεν φαίνεται να αφήνει κενό, όπως το swiftkey, όμως εάν πας να γράψεις την επόμενη χωρίς να πατήσεις το space, αναγνωρίζει από μόνο του το κενό. Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο. Όπως έχω γράψει και πάλι, το swype είναι πιο ενημερωμένο σε ελληνικές λέξεις, σε σχέση με το swiftkey, ενώ το swiftkey είναι πιο βολικό επειδή έχει και την αριθμητική διάταξη στο επάνω μέρος και τα βελάκια άμεσα διαθέσιμα εάν θες να κάνεις κάποια διόρθωση ανάμεσα σε ένα κείμενο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 αριθμητικη εχει κ το swype στην 1η γραμμη, τα βελακια τα δοκιμασα κ εγω στο swiftkey παλιοτερα, αλλα δεν θεωρω οτι αξιζουν τοσο πολυ για τον χωρο που πιανουν απ την αποψη οτι κανεις την ιδια δουλεια κ με το δαχτυλακι ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εστειλα κι ενα email στο swiftkey support λεγοντας τους πως το ελληνικο λεξιλογιο ειναι πολυ φτωχο για να δουμε αν και τι θα απαντησουν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 εστειλα κι ενα email στο swiftkey support λεγοντας τους πως το ελληνικο λεξιλογιο ειναι πολυ φτωχο για να δουμε αν και τι θα απαντησουν :D Περιμένω να σου απαντήσουν το κλασικό : "Ακούμε τη γνώμη σας και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Θα εντάξουμε το αίτημα σας στη λίστα με τις αλλαγές στα μελλοντικά updates. Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο.":p Πάντως αν παραπονιέσαι εσύ φαντάσου τι παράπονο έχουν οι κάτοχοι Windows κινητών που μέχρι πρότινος ( δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι) στο νέο πληκτρολόγιό τους εντάχθηκε η δυνατότητα swiping αλλά χωρίς ελληνικό λεξικό.:blink: Για μένα το θέμα "πληκτρολόγιο" και πιο συγκεκριμένα το θέμα "Swype" είναι ίσως ο κυριότερος λόγος ( μαζί με τους launchers ) που δεν μπορώ με τίποτα να κάνω μετάβαση σε άλλο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 αριθμητικη εχει κ το swype στην 1η γραμμη, τα βελακια τα δοκιμασα κ εγω στο swiftkey παλιοτερα, αλλα δεν θεωρω οτι αξιζουν τοσο πολυ για τον χωρο που πιανουν απ την αποψη οτι κανεις την ιδια δουλεια κ με το δαχτυλακι ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εστειλα κι ενα email στο swiftkey support λεγοντας τους πως το ελληνικο λεξιλογιο ειναι πολυ φτωχο για να δουμε αν και τι θα απαντησουν :D Όταν λες αριθμητική διάταξη του swype στην πρώτη γραμμή, εννοείς πατώντας παρατεταμένα στα γράμματα της πρώτης σειράς; Γιατί στο SwiftKey έχει αριθμούς ξεχωριστά, επάνω από τα γράμματα. Κατά τη γνώμη μου και εμένα τουλάχιστον, με βολεύει στο γράψιμο περισσότερο το SwiftKey. Απλώς δεν είναι πλούσιο σε ελληνικό λεξιλόγιο και με ενοχλεί λίγο και το θέμα με το κενό που αφήνει στην περίπτωση του Username. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) οχι , εχει αριθμους πανω απο τα γραμματα της 1ης σειρας, αλλαξε θεμα κ θα δεις, δοκιμασε π.χ. το ασημενιο που ειπε ο φιλος πριν ή το συννεφο εγω εβαλα επισης θα πρεπε να υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε import custom λεξιλογια αναλογα με τα ενδιαφεροντα του καθενος ;) Edited April 23, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 οχι , εχει αριθμους πανω απο τα γραμματα της 1ης σειρας, αλλαξε θεμα κ θα δεις, δοκιμασε π.χ. το ασημενιο που ειπε ο φιλος πριν ή το συννεφο εγω εβαλα επισης θα πρεπε να υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε import custom λεξιλογια αναλογα με τα ενδιαφεροντα του καθενος ;) Παραπέμπω δύο screen shots για να δεις τι εννοώ. Στο swype τα γράμματα υπάρχουν στο επάνω μέρος μεν, αλλά θα πρέπει να πατάς παρατεταμένα, ενώ στο SwiftKey υπάρχουν μόνα τους και βολεύει περισσότερο εάν θες να γράφεις πολλούς αριθμούς. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 α οκ, sorry, τωρα σε πιασα, κοιτα αν θες να γραψεις αρκετους αριθμους γυρνας σε numeric keypad σε οποιο κι αν εισαι πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 α οκ, sorry, τωρα σε πιασα, κοιτα αν θες να γραψεις αρκετους αριθμους γυρνας σε numeric keypad σε οποιο κι αν εισαι πιστευω Ναι ok. Έτσι κι αλλιώς το swype χρησιμοποιώ κατά βάση, απλώς κάποια στιγμή που είχε κάποια κολλήματα, χρησιμοποιούσα το SwiftKey. Όμως επειδή χρησιμοποιώ συχνά το username κυρίως σε τραπεζικές συναλλαγές, όπου και η ασφάλεια της συναλλαγής είναι πιο αυξημένη, το κενό που αφήνει το SwiftKey, λογίζεται σαν χαρακτήρας και βγάζει λάθος. Συν του ότι το Swype έχει πιο πλούσιο Ελληνικό λεξικό. Η επέκταση αυτή με την αριθμητική σειρά παραπάνω που έχει το SwiftKey, μπήκε σχετικά τελευταία με αναβάθμιση, όπως έτσι μπήκε και στο smart keyboard. Και τα δύο αυτά πληκτρολόγια δεν είχαν στην αρχή όταν τα είχα αγοράσει αυτή την αριθμητική διάταξη στο επάνω μέρος. Έχω γράψει σχετικά στη Nuance για να συμπεριλάβει με κάποια αναβάθμιση αυτή την προσθήκη. Τότε το swype, για μένα τουλάχιστον, θα είναι τέλειο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts