Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το swype σας βγάζει άκυρες λέξεις;

Π.χ. όταν πάω να γράψω "Δεν", πολλές φορές βγάζει "Φεβ"... που ΜΟΛΙΣ τώρα συνηδειτοποίησα ότι δεν είναι τόσο άκυρη, είναι από το Ιαν,Φεβ,Μαρ...κοκ...

Αλλά έχει πολλές τέτοιες λέξεις το λεξικό του που δεν τις θέλω. Έχετε καμιά λύση;

Πατάς παρατεταμένα επάνω στη κάθε λέξη που δεν θες και τη διαγράφεις, εγώ τουλάχιστον έτσι προχώρησα και πλέον σπάνια μου βγάζει άκυρες προβλέψεις.

Τώρα για μαζική διαγραφή κλπ. δεν νομίζω ότι γίνεται..

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πατάς παρατεταμένα επάνω στη κάθε λέξη που δεν θες και τη διαγράφεις, εγώ τουλάχιστον έτσι προχώρησα και πλέον σπάνια μου βγάζει άκυρες προβλέψεις.

Αυτές τις λέξεις, όπως το Φεβ, δεν τις σβήνει δυστυχώς.

Εμένα μου γράφει κανονικά "δεν". Ακόμα και όταν το δάχτυλό μου ξεκινήσει να κυλά επίτηδες από το "Φ", το "Φεβ" μου το έβγαλε ως 7η επιλογή με πάλι πρώτο το "δεν".:) Επίσης μου επιτρέπει να διαγράψω εντελώς φυσικά το "Φεβ".

Περίεργο! 10 chars

TouchPal αν το δοκιμάσεις δεν το αλλάζεις :)

Και όσο και αν προσπαθήσεις να το αλλάξεις, εκεί ξαναγυρνάς.

Σωστά, αν το δοκιμάσεις, δεν το αλλάζεις! Ενώ το Swype, αν το δοκιμάσεις, το αλλάζεις!

Το Swype πρέπει να το χρησιμοποιήσεις 2 βδομάδες, για να μην το ξαναλλάξεις ποτέ σου...

μια χαρα swiping κανει κ το swiftkey, τα δοκιμασα/πληρωσα κ τα δυο κ κρατησα το swiftkey γιατι εχει μεγαλυτερο κ καλυτερο οπτικα πληκτρολογιο κ μ αρεσει που γραφει την λεξη μετα το swipe κ προχωραω στην επομενη, ενω το swype θυμαμαι περιμενε να διαλεξω

μια χαρα swiping κανει κ το swiftkey, τα δοκιμασα/πληρωσα κ τα δυο κ κρατησα το swiftkey γιατι εχει μεγαλυτερο κ καλυτερο οπτικα πληκτρολογιο κ μ αρεσει που γραφει την λεξη μετα το swipe κ προχωραω στην επομενη, ενω το swype θυμαμαι περιμενε να διαλεξω

Έτσι ακριβώς δουλεύει και το Swype.

Προσωπικά την ευκολία και την ακρίβεια που μου είχε δώσει το Swype (λόγω swiping) δεν την είχα βρει σε κανένα άλλο.. από πέρυσι βέβαια που έχω να δουλέψω τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα έχουν ανέβει όλα επίπεδο.

Γενικότερα πιστεύω το android στο θέμα του πληκτρολογίου το έχει "τερματίσει" το θέμα.

Και πλέον εκτός απ'τη φωνητική πληκτρολόγηση η οποία δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, βγήκε και αυτό. Για tablet με μια γραφίδα θα είναι δυνατό πιστεύω!

Προσωπικά την ευκολία και την ακρίβεια που μου είχε δώσει το Swype (λόγω swiping) δεν την είχα βρει σε κανένα άλλο.. από πέρυσι βέβαια που έχω να δουλέψω τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα έχουν ανέβει όλα επίπεδο. Γενικότερα πιστεύω το android στο θέμα του πληκτρολογίου το έχει "τερματίσει" το θέμα.

Sofos τα είχα ξαναδοκιμάσει πρόσφατα τα άλλα. Μην μπεις στον κόπο. Δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση την ακρίβεια του Swype στο swiping. Όσοι προτίμησαν swiftkey ή touchpal , είτε δεν γράφουν με swiping είτε τους ενδιαφέρει περισσότερο η πρόβλεψη της επόμενης λέξης και όχι αυτής που γράφουν , είτε τους ενόχλησε κάτι άλλο που εμάς δεν μας έχει ενοχλήσει.

Απορώ πάντως πως το touchpal ή το swiftkey δεν αναβαθμίζουν το ελληνικό λεξικό τους ώστε να δίνουν τα σωστά αποτελέσματα που δίνει το Swype. Μια απλή βάση δεδομένων δεν είναι το λεξικό ; Επίσης πέρα από την έλλειψη λέξεων στα άλλα δυο πληκτρολόγια είχα παρατηρήσει και κάτι άλλο : Έστω ότι ήθελα να γράψω με swiping "φαγητό" ( τυχαία αναφέρω τη λέξη αυτή). Στο Swype ακόμα κι αν το δάχτυλό μου έπεφτε λόγω ταχύτητας και σε διπλανά γράμματα, μου έγραφε "φαγητό". Στo touchpal και στο swiftkey η ανακρίβεια στο σύρσιμο του δαχτύλου , δεν μου έδινε πάντα το "φαγητό" που ήθελα. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι πέρα από την αδυναμία στα ελληνικά λεξικά τους δεν έχουν και τόσο εξελιγμένο κώδικα στον συγκεκριμένο τομέα.

Έτσι ακριβώς δουλεύει και το Swype.

Προσωπικά την ευκολία και την ακρίβεια που μου είχε δώσει το Swype (λόγω swiping) δεν την είχα βρει σε κανένα άλλο.. από πέρυσι βέβαια που έχω να δουλέψω τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα έχουν ανέβει όλα επίπεδο.

Γενικότερα πιστεύω το android στο θέμα του πληκτρολογίου το έχει "τερματίσει" το θέμα.

Και πλέον εκτός απ'τη φωνητική πληκτρολόγηση η οποία δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, βγήκε και αυτό. Για tablet με μια γραφίδα θα είναι δυνατό πιστεύω!

το swype δεν με βολευει καθολου οταν ειναι να γραψω οριζοντια κατι ..! εκει το swiftkey δεν παιζεται ..!

ειναι πολυ μικρα τα κουμπια για μενα και πολλες φορες παταω την τελεία κατα λαθος ..

Θα συμφωνήσω με τον ipred σε ότι έγραψε για το Swype

Και μην ξεχνάμε ότι έχει την καλύτερη φωνητική πληκτρολόγηση και με διαφορά

Θα συμφωνήσω με τον ipred σε ότι έγραψε για το Swype

Και μην ξεχνάμε ότι έχει την καλύτερη φωνητική πληκτρολόγηση και με διαφορά

εγω παλι εξακολουθω να διαφωνω, δεν καταλαβαινω τι σκαλωμα τρωτε με το flow/swipe του swiftkey,

εμενα μου δουλευει αψογα πραγματικα κ εφοσον εχω κ μεγαλυτερο μεγεθος πληκτρολογιου (μαζι με τα συμβολα κ τους αριθμους απο πανω) ειναι ευκολοτερο να μην μπερδευω τα γραμματα, τελος ξεχασα το σημαντικοτερο: ολα αυτα συν την προβλεψη

Το swiping του Swype είναι κατά πολύ ανώτερο από αυτό του Swiftkey και για εμένα. Στο πρώτο όταν κάνεις swipe γρήγορα και το δάχτυλό σου πάει πραγματικά όπου να 'ναι μερικές φορές, σχεδόν πάντα θα γράψει τη σωστή λέξη, ειδικά αν είναι κάποια που χρησιμοποιείς συχνά. Στο δεύτερο θέλει μεγάλη ακρίβεια για να γράψει τη σωστή λέξη.

Επίσης, επιλογή μεγέθους πληκτρολογίου έχει και το Swype.

εγω παλι εξακολουθω να διαφωνω, δεν καταλαβαινω τι σκαλωμα τρωτε με το flow/swipe του swiftkey,

εμενα μου δουλευει αψογα πραγματικα

Όταν θα έχεις χρόνο, σκέψου 10 λέξεις όχι απλές, πολύ συνηθισμένες. Προσπάθησε να τις γράψεις με swiping σε swiftkey και swype. Θα δεις ότι το Swype θα ανταποκριθεί πολύ καλύτερα καθώς θα εμφανίσει σωστά τις περισσότερες από αυτές. Αν βρω χρόνο θα το κάνω κι εγώ ξανά με συγκεκριμένα παραδείγματα λέξεων( είχα κάνει αυτό το test με ένα φίλο με swiftkey αλλά δεν θυμάμαι τις λέξεις). Επίσης θα κάνω το τεστ και όσο αφορά την ταχύτητα swiping με ανακρίβεια στο σύρσιμο σε απλές λέξεις και κάθετη πληκτρολόγηση.

Δοκίμασα το Swype και είδα ότι δεν μπορούσα να επιλέξω τη ρύθμιση για δόνηση κατά την πληκτρολόγηση. Πως το φτιάχνω;

Δοκίμασα το Swype και είδα ότι δεν μπορούσα να επιλέξω τη ρύθμιση για δόνηση κατά την πληκτρολόγηση. Πως το φτιάχνω;

Settings > Vibration duration. Είναι το πρώτο option στα settings του swype.

Εάν πατήσεις παρατεταμένα το «χεράκι» κάτω αριστερά και μετά πας οι λέξεις μου>επεξεργασία του λεξικού μου, μπορείς να σβήσεις όποια λέξη θέλεις, ή και όλες επιλέγοντας το «ν».

Μια από τα ίδια, δεν το αλλαζω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

εγω δεν ειδα διαφορες στο swiping, τελος στο μεγεθος που λες το κανει stretch καθετα το swype το πληκτρολογιο του, δλδ ορθογωνιο παραλληλογραμμο, ενα χαλι μαυρο δηλαδη

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν θα έχεις χρόνο, σκέψου 10 λέξεις όχι απλές, πολύ συνηθισμένες. Προσπάθησε να τις γράψεις με swiping σε swiftkey και swype. Θα δεις ότι το Swype θα ανταποκριθεί πολύ καλύτερα καθώς θα εμφανίσει σωστά τις περισσότερες από αυτές. Αν βρω χρόνο θα το κάνω κι εγώ ξανά με συγκεκριμένα παραδείγματα λέξεων( είχα κάνει αυτό το test με ένα φίλο με swiftkey αλλά δεν θυμάμαι τις λέξεις). Επίσης θα κάνω το τεστ και όσο αφορά την ταχύτητα swiping με ανακρίβεια στο σύρσιμο σε απλές λέξεις και κάθετη πληκτρολόγηση.

ναι μ αρεσει αυτο το τεστ, παμε, κ εγω μεσα, βρες/στειλε τις λεξεις να δοκιμασουμε εγω κ οποιος θελει να δουμε,

εγω σ αυτο δοκιμαζα:

10fastfingers.com/mobile/

και με swype/swiftkey δοκιμασα, λιγο καλυτερους χρονους στο 2ο, συνολικα καμια 30αρια λεξεις το λεπτο

Edited by patrickdrd

Settings > Vibration duration. Είναι το πρώτο option στα settings του swype.

Είναι γκρίζα η ρύθμιση αυτή και δεν μπορώ να την επιλέξω.

Είναι γκρίζα η ρύθμιση αυτή και δεν μπορώ να την επιλέξω.

Έχεις lollipop; Έχω το oneplus one και ενώ πριν είχα τη δυνατότητα για δόνηση, τώρα που έβαλα τη CM12 lollipop, είναι και σε μένα γκρίζα η επιλογή, δηλαδή ανενεργή. Το έχει τσεκάρει και κάποιος άλλος αυτό;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου