araditsas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Χαχαχα έτσι για να γελάσουμε λίγο ... Είναι λόγο δύσκολο να βάλεις ερωτηματικό ε? Η εγώ δεν το έχω βρει; Edited November 16, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βάζεις τελεία και κάνεις swipe προς τα κάτω μέχρι το ερωτηματικό ;) Ακούγεται δύσκολο αλλά δεν είναι :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ε καλά και εύκολο -βολικο δεν το λες θα έλεγα πως είναι το μόνο που μου λείπει μαζί με το Swipe είναι βολικό να τσουλας το δάχτυλο και να γράφει..... Όπως και το ότι δεν είναι εύκολο το τελικό ς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ε καλά και εύκολο -βολικο δεν το λες θα έλεγα πως είναι το μόνο που μου λείπει μαζί με το Swipe είναι βολικό να τσουλας το δάχτυλο και να γράφει..... Όπως και το ότι δεν είναι εύκολο το τελικό ς. To τελικό ς σού χρειάζεται μόνο για τις καινούριες λέξεις. Όταν τις μάθει το πληκτρολόγιο δεν θα το ξανα-χρειαστείς, η λέξη θα μπαίνει αυτόματα με αυτό, οπότε μικρό το κακό. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πρόβλημα με Swype και Lollipop. Ξαφνικά μου το βγάζει μη αγορασμενο. Δοκιμασα uninstall και ξανά install κάι τίποτα. Κανείς άλλος μέ τέτοιο θέμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πρόβλημα με Swype και Lollipop. Ξαφνικά μου το βγάζει μη αγορασμενο. Δοκιμασα uninstall και ξανά install κάι τίποτα. Κανείς άλλος μέ τέτοιο θέμα; Κανένα τέτοιο θέμα από εδώ, δοκίμασε να στείλεις ένα mail στον δημιουργό του Swype.. λογικά θα σου βρει σύντομα λύση.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πρόβλημα με Swype και Lollipop. Ξαφνικά μου το βγάζει μη αγορασμενο. Δοκιμασα uninstall και ξανά install κάι τίποτα. Κανείς άλλος μέ τέτοιο θέμα; Κανένα τέτοιο θέμα από εδώ, δοκίμασε να στείλεις ένα mail στον δημιουργό του Swype.. λογικά θα σου βρει σύντομα λύση.. :) Σε μία Lollipop Alpha version που πέρασα στο OPO, ούτε εγώ είχα πρόβλημα. Bέβαια το έκανα restore από Titanium Backup, αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 To τελικό ς σού χρειάζεται μόνο για τις καινούριες λέξεις. Όταν τις μάθει το πληκτρολόγιο δεν θα το ξανα-χρειαστείς, η λέξη θα μπαίνει αυτόματα με αυτό, οπότε μικρό το κακό. ;) Πως μπαίνει όμως το τελικό σ σε καινούρια λέξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πως μπαίνει όμως το τελικό σ σε καινούρια λέξη? Θα πρέπει να έχεις επιλέξει στο Look and Feel το Case Sensitive Layout, οπότε όταν θέλεις να βάλεις το ς θα κρατάς πατημένο το σ και στο popup θα σου βγάζει και το ς. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορώ να,αλλάξω τον τρόπο αλλαγής γλώσσης στο Swype με κάτι.Πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορώ να,αλλάξω τον τρόπο αλλαγής γλώσσης στο Swype με κάτι.Πιο γρηγορο Όχι δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να αλλάξεις το πόσο γρήγορα θα βγαίνει το pop-up της επιλογής κρατώντας πατημένο το space. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σερνεις από το πορτοκαλί"s" ως το space και αντίστροφα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Όχι δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να αλλάξεις το πόσο γρήγορα θα βγαίνει το pop-up της επιλογής κρατώντας πατημένο το space. Δεν ήξερα πως υπάρχει και αυτός ο τρόπος για εναλλαγή γλωσσών , ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μόνιμη μείωση τιμής για το Fleksy κατά 50%, επειδή έσπασε το ρεκόρ Guinness για το ποιο γρήγορο πληκτρολόγιο όσον αφορά την πληκτρολόγηση, το οποίο κατείχε και πάλι το Fleksy. Well done. link Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μόνιμη μείωση τιμής για το Fleksy κατά 50%, επειδή έσπασε το ρεκόρ Guinness για το ποιο γρήγορο πληκτρολόγιο όσον αφορά την πληκτρολόγηση, το οποίο κατείχε και πάλι το Fleksy. Well done. link Πραγματικά μου ακούγεται ως ανέκδοτο. Επειδή το έδινε ως προσφορά το Αμαζον,το πήρα και το έβαλα να το δοκιμάσω. Ανάμεσα σε swype, swiftkey, touchpal το θεωρώ το χειρότερο και το πιο δύσκολο στην χρήση. Προφανώς δεν βολεύει όλους το ίδιο, αλλά απορώ πόσο καιρό θέλει για να το μάθεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πραγματικά μου ακούγεται ως ανέκδοτο. Επειδή το έδινε ως προσφορά το Αμαζον,το πήρα και το έβαλα να το δοκιμάσω. Ανάμεσα σε swype, swiftkey, touchpal το θεωρώ το χειρότερο και το πιο δύσκολο στην χρήση. Προφανώς δεν βολεύει όλους το ίδιο, αλλά απορώ πόσο καιρό θέλει για να το μάθεις. Θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθεις, κυρίως αυτό το σύστημα με τα swipes. Εγώ το χρησιμοποιώ ως κύριο πληκτρολόγιο, και επειδή έχω κάνει κατά καιρούς εναλλαγές σε SwiftKey (για να δω κυρίως τα νέα skins), αλλά και Swype, η διαφορά τους έχει να κάνει με το αν χρησιμοποιείς το ένα ή τα δύο χέρια. Με ένα χέρι δεν το συζητάω ούτε κι εγώ, το Swype είναι κορυφή, αλλά πλέον δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί πιάνω τον εαυτό μετά από κάθε λέξη να κάνω το swipe από τα αριστερά προς τα δεξιά που πρέπει να κάνεις στο Fleksy, οπότε δεν έτσι δεν λειτουργεί. :lol: Για πληκτρολόγηση με τα 2 χέρια, δεν το συζητάμε. Το Fleksy δεν έχει αντίπαλο (άλλωστε με αυτόν τον τρόπο έγιναν και τα 2 ρεκόρ Guinness), και πλέον με τις μεγάλες σε διαστάσεις συσκευές μού φαίνεται πιο εύχρηστο το Fleksy. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μετά από 3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Swiftkey (κι ενώ είχα κάνει απόπειρες να το αλλάξω δοκιμάζοντας όλα τα άλλα γνωστά) αποφάσισα να κάνω το Google Keyboard ως main. Είναι πολύ κοντά στη λογική του Swiftkey (η συνήθεια είναι άτιμο πράγμα :happy: ) αλλά δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ ελαφρύτερο και μου αρέσει πολύ και το θέμα του. Το έβαλα για να δω πως θα πάει 1-2 μέρες και κλείνω βδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μετά από 3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Swiftkey (κι ενώ είχα κάνει απόπειρες να το αλλάξω δοκιμάζοντας όλα τα άλλα γνωστά) αποφάσισα να κάνω το Google Keyboard ως main. Είναι πολύ κοντά στη λογική του Swiftkey (η συνήθεια είναι άτιμο πράγμα :happy: ) αλλά δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ ελαφρύτερο και μου αρέσει πολύ και το θέμα του. Το έβαλα για να δω πως θα πάει 1-2 μέρες και κλείνω βδομάδα! Εγώ το κράτησα και το έχω δύο χρόνια τώρα και δεν το αλλάζω, παρότι κάνανε βλακεία στην lollipop και δεν τονίζει το πρώτο κεφάλαιο γράμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Δώστε ένα λινκ για το Google Keyboard. Εγώ δεν το βλέπω ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 @araditsas PlayStore Link Αν γράφει δεν υποστηρίζει την συσκευή εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Σ Ωραίος..... Για να δουμε μπας και ξέφυγε από SwiftKey δεν μπορώ να το αλλάξω αλλά το έχω βαρεθεί κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πολύ καλό το πληκτρολόγιο. Θα αφήσω λίγο το touch pal στην άκρη και θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Αν είχε και λειτουργία για το ένα χέρι θα ήταν πολύ καλύτερο. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εμένα δεν με βολεύει μου κάθετε καλύτερα το SwiftKey δεν μου κολλάει έχει περισσότερα θέματα για κάθε γούστο... Βέβαια γούστα είναι αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Tο έχω και εγώ το νέο πληκτρολόγιο της Google σε ένα nexus7 (2012) που πήρε την 5.0. Πολύ πιο καλό σε σχέση με πριν, όμως το swiftkey δεν το αλλάζω. Χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό το swype, το οποίο και θεωρώ καλύτερο από το swiftkey σε θέμα προβλέψεων λέξεων κυρίως. Εκείνο που μου αρέσει σε αυτά τα πληκτρολόγια και που δεν το έχει της Google, είναι τα βελάκια που έχει που σου επιτρέπει να πηγαίνεις όπου θέλεις μέσα σε ένα κείμενο και να διορθώνεις, ή να διαγράφεις λέξεις ή και παραγράφους. Το επιπλέον που μου αρέσει στο swiftkey, είναι που έχει πλέον και την αριθμητική διάταξη μαζί με τα γράμματα και, κατά τη γνώμη μου, βολεύει πολύ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts