eltsele Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Γενικότερα αυτά γαι τα οποία θα διαβάζεις συνέχεια εδώ μέσα είναι πολύ καλά: swype, swiftkey, flesky, touchpal... Δε νομίζω ότι κάποιο απο αυτα δε θα σε καλύψει! Ακριβώς. Είναι και τα 4 πολύ καλά. SwiftKey και TouchPal είναι free ενώ Swype και Fleksy επί πληρωμή. Από τον τρόπο που προτιμάς να γράφεις εξαρτάται ποιο σου ταιριάζει περισσότερο. Το SwiftKey είναι αξεπέραστο στο tapping και το Swype στο... swipe. Το TouchPal είναι μια ενδιάμεση πολύ καλή επιλογή και το Fleksy λίγο πιο ιδιαίτερο αλλά επίσης πολύ καλό. Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 15 best keyboard for Android apps Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το Swype είναι απλά trial και θα λήξει κάποια στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι Εκτός εάν βάλεις το μαμά που έχουν τα oppo, το οποίο είναι το παλιό καλό φρι Swype Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Γιατί λες παλιό καλό; Γιατί αυτό που έβαλα από το store μου φαίνεται πολύ καλό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γιατί λες παλιό καλό; Γιατί αυτό που έβαλα από το store μου φαίνεται πολύ καλό :D Μάλλον καλό, επειδή είναι free :P Καλύτερο από το επί πληρωμής δεν νομίζω να υπάρχει. Βέβαια έχει τα θεματάκια του... αν διαβάσεις και πιο πίσω.. τρώει τρελό lag κάποιες φορές, το οποίο διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις living language, cloud sync, smart editor. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μάλλον καλό, επειδή είναι free :P Καλύτερο από το επί πληρωμής δεν νομίζω να υπάρχει. Βέβαια έχει τα θεματάκια του... αν διαβάσεις και πιο πίσω.. τρώει τρελό lag κάποιες φορές, το οποίο διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις living language, cloud sync, smart editor. Αυτό γινότανε και όχι σε όλους πριν την τελευταία αναβάθμιση. Πλέον πετάει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αυτό γινότανε και όχι σε όλους πριν την τελευταία αναβάθμιση. Πλέον πετάει. με όλα απενεργοποιημένα πάλι έχει τρελό lag ενίοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 με όλα απενεργοποιημένα πάλι έχει τρελό lag ενίοτε! Σε κινέζικο ταμπλετ με 1.5 gb Ram και πάει σφαίρα το τελευταίο Swype με απενεργοποιημενα αυτά που λέμε. Προφανώς είναι θέμα συσκευής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σε κινέζικο ταμπλετ με 1.5 gb Ram και πάει σφαίρα το τελευταίο Swype με απενεργοποιημενα αυτά που λέμε. Προφανώς είναι θέμα συσκευής. Απ' ότι έχω καταλάβει, όντως παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θα 'κάτσει' η εφαρμογή στη κάθε συσκευή. Εμένα από όταν πρωτο-εμφανίστηκε το lag στο Nexus 4, δεν ξανα-έτρεξε σωστά, όσες αναβαθμίσεις και αν βγήκαν. Στο OnePlus δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το Swype όσοι δεν το έχετε και θα θέλατε να το αποκτήσετε, και σήμερα free στο Amazon AppStore. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εάν βάλω το στορε το κατεβάζω και μετά σβήσω το στορε θα δουλέψει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εάν βάλω το στορε το κατεβάζω και μετά σβήσω το στορε θα δουλέψει; Ναι δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Νομίζω όχι . Και φυσικά και να δουλέψει δεν θα έχεις τις ενημερώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εάν βάλω το στορε το κατεβάζω και μετά σβήσω το στορε θα δουλέψει; Γιατί να θέλεις να το σβήσεις; Τί σε περιάζει; Ναι δουλεύει κανονικά Νομίζω όχι . Και φυσικά και να δουλέψει δεν θα έχεις τις ενημερώσεις . Κι εγώ νομίζω πως κάπου μέσα στην εφαρμογή είχα διαβάσει πως η εφαρμογές σου δεν θα παίζουν αν σβήσεις το AppStore, το οποίο η αλήθεια μού ακούγεται λογικό. Αλλά ακόμη και αν θα παίζουν, το σίγουρο όπως έγραψε και ο/η kosmous είναι πως δεν θα παίρνεις τα updates (τα οποία έρχονται στις περισσότερες των περιπτώσεων πολύ πιο αργά απ' ότι στο Google Play). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ναι δουλεύει κανονικά Όταν λέμε κάτι να είμαστε σίγουροι και λέω λοιπών ναι δουλεύει και να σβήσεις το αμαζον δεν θα έχεις αναβάθμιση και δεν βρισκω και λόγο να το σβήσεις αλλά εσύ ξέρεις Γιατί να θέλεις να το σβήσεις; Τί σε περιάζει; Κι εγώ νομίζω πως κάπου μέσα στην εφαρμογή είχα διαβάσει πως η εφαρμογές σου δεν θα παίζουν αν σβήσεις το AppStore, το οποίο η αλήθεια μού ακούγεται λογικό. Αλλά ακόμη και αν θα παίζουν, το σίγουρο όπως έγραψε και ο/η kosmous είναι πως δεν θα παίρνεις τα updates (τα οποία έρχονται στις περισσότερες των περιπτώσεων πολύ πιο αργά απ' ότι στο Google Play). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Λύση στο κόλλημα του SwiftKey δεν έχουμε βρει ε? Μήπως; αν απενεργοποιησουμε τίποτα... Κάνα sync τίποτα τέτοιο. Γιατί ρε ****το το έβαλα ξανά μετά καιρό με το στοκ σαμσουνγκ και θυμήθηκα πόσο πιο γρήγορα γράφω και ξενέρωσα. Αλλά αργεί τρομερα όχι τόσο να ανοίξει όσο να κλείσει... Και στην αλλαγή γλώσσας λιγο πιο αργό είναι επίσης.. Τι κρίμα ένα τόσο κορυφαίο από άποψη prediction πληκτρολόγιο να λαγκαρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δοκίμασες να βάλεις κάποιο από τα παλιά standard θέματα στο πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Update στο SwiftKey Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ενώ Εγώ ήμουν τρελός υποστηρικτής του swiftkey έβαλα σήμερα δωρεάν το Swype και με βλέπω να μένω εδώ, κυρίως λόγω της φωνητικής πληκτρολόγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τόσο καλά δουλεύει η φωνητική; α Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τόσο καλά δουλεύει η φωνητική; α Άψογα δουλεύει, αρκεί να έχεις σύνδεση ίντερνετ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τόσο καλά δουλεύει η φωνητική; α Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ... αν και προσωπικά δουλεύω touchpal... :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τα material themes του touchpal είναι εξαιρετικά. Άντε να δούμε και από το swype κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δοκίμασες να βάλεις κάποιο από τα παλιά standard θέματα στο πληκτρολόγιο; Ναι με το στάνταρ δουλεύω. το cobalt. δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει. αργεί στο κλείσε τρομερα. κάνω google search και μενει ανοιχτό 2-3 δευτερόλεπτα. επίσης η αλλαγή γλώσσας σχετικά αργή που γενικά τη χρησιμοποιώ πολύ γρήγορα μεσα σε προτάσεις. Είμαι σε δίλημμα να το κρατήσω η όχι. θα δουμε. το swipe δυστυχώς έχει πολύ αργό τρόπο αλλαγής γλώσσας. θέλω να κάνω σύρσιμο του Space όχι πάτημα για ώρα. είναι πάρα πολύ αργό έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts