DimitrisAndNiki Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μια ερώτηση για το touchpal x υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε γλώσσα (πχ με κάποιο gesture) εκτός απο το να πάμε να την επιλέξουμε απο το μενού; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μια ερώτηση για το touchpal x υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε γλώσσα (πχ με κάποιο gesture) εκτός απο το να πάμε να την επιλέξουμε απο το μενού; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μια ερώτηση για το touchpal x υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε γλώσσα (πχ με κάποιο gesture) εκτός απο το να πάμε να την επιλέξουμε απο το μενού; Αλλάζεις το κουμπί αριστερά του spacebar και το δηλώνεις ως αλλαγή γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Σήμερα μου έβαγλε και σε μένα αναβάθμιση μέσα από το amazon store. Δεν ήξερα ότι αναβαθμίζονται ταυτόχρονα. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι ανεξάρτητες. Έως ένα σημείο, τα λες τα 2 Markets ανεξάρτητα. Αυτό του Amazon συνήθως καθυστερεί (και πολύ μάλιστα) να δώσει τα updates που παίρνουν οι εφαρμογές στο Market της Google. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις να τα δώσουν σχεδόν άμεσα (όπως αυτή που αναφέρεις με το Swype) ή να μην το δώσει και καθόλου (έχω για παράδειγμα το Runtastic, όπου αν έχω καταλάβει καλά από τα email που μου έρχονται, έχει πάρει 2 updates, και από το Market του Amazon δεν έχω πάρει ακόμη το 1ο, και πάει και καιρός). Και το χειρότερο είναι ότι μάλλον απαγορεύεται να μιλάς/ρωτάς για τέτοιου είδους θέματα, μιας και ερωτήσεις για αυτό το θέμα σβήνονται από τα public posts, ενώ τις απευθείας δεν τις απαντάνε!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Σήμερα μου έβαγλε και σε μένα αναβάθμιση μέσα από το amazon store. Δεν ήξερα ότι αναβαθμίζονται ταυτόχρονα. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι ανεξάρτητες. Ποια έκδοση έχεις τώρα; Εμένα δεν μου βγάζει update το Amazon και έχω την 1.6.2.22328 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Να ενημερώσω και εδώ μιας και είναι το επίσημο θέμα.. Fleksy Πληκτρολόγιο στη μισή τιμή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ποια έκδοση έχεις τώρα; Εμένα δεν μου βγάζει update το Amazon και έχω την 1.6.2.22328 Εγώ έχω την 1.6.16.27862. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ακριβώς όπως το γράφεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Ακριβώς όπως το γράφεις; Ναι. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45191&stc=1&d=1400279821 edit Έβαλα το flesky αλλά δεν μου κατεβάζει την Ελληνική. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Edited May 17, 2014 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Εμένα κατέβασε μόλις κανονικά τα ελληνικά για ξανά κάνε μια προσπάθεια. .. Εγώ πάλι δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλό πληκτρολόγιο είναι το μαμά τής Samsung στο note3 έχω αγορασμένα τα 2-3 καλά και γνωστά πληκτρολόγια και έχω καταλήξει να είμαι και να δουλεύω το μαμά . Πραγματικά τα έχει όλα μα όλα η διόρθωση του απλά δεν υπάρχει. Edited May 17, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ναι. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45191&stc=1&d=1400279821 edit Έβαλα το flesky αλλά δεν μου κατεβάζει την Ελληνική. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Αει στο καλό και δεν μπορούσα να βρω πως απενεργοποιούνται οι συμβουλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εμένα κατέβασε μόλις κανονικά τα ελληνικά για ξανά κάνε μια προσπάθεια. .. Εγώ πάλι δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλό πληκτρολόγιο είναι το μαμά τής Samsung στο note3 έχω αγορασμένα τα 2-3 καλά και γνωστά πληκτρολόγια και έχω καταλήξει να είμαι και να δουλεύω το μαμά . Πραγματικά τα έχει όλα μα όλα η διόρθωση του απλά δεν υπάρχει. Τώρα κατέβηκε κανονικά. Σήμερα έμαθα ότι είναι ελληνική εφαρμογή. Και διερωτώμαι: Αν είναι ελληνική γιατί την έχει σαν beta; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Τώρα κατέβηκε κανονικά. Σήμερα έμαθα ότι είναι ελληνική εφαρμογή. Και διερωτώμαι: Αν είναι ελληνική γιατί την έχει σαν beta; :confused: Οι δημιουργοί του είναι Ελληνικής καταγωγής... αλλά τι σχέση έχει το αν είναι beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οι δημιουργοί του είναι Ελληνικής καταγωγής... αλλά τι σχέση έχει το αν είναι beta? Αυτό ακριβώς, δείχνει ότι τα πάει άψογα με τα ελληνικά εξάλλου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οι δημιουργοί του είναι Ελληνικής καταγωγής... αλλά τι σχέση έχει το αν είναι beta? Αυτό ακριβώς, δείχνει ότι τα πάει άψογα με τα ελληνικά εξάλλου :) Ας το πάρουμε αλλιώς. Το swype κλπ υποστήριξε πρώτα την ελληνική και μετά την Αγγλική; Απλά μου φάνηκε περίεργο. Τπτ περισσότερο, τπτ λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ας το πάρουμε αλλιώς. Το swype κλπ υποστήριξε πρώτα την ελληνική και μετά την Αγγλική; Απλά μου φάνηκε περίεργο. Τπτ περισσότερο, τπτ λιγότερο. Χωρίς να έχω ιδέα από developing φαντάζομαι ότι αφού στήθηκε η "βάση" της εφαρμογής με αγγλικά, αργότερα προσπάθησαν να προσαρμόσουν κι άλλες γλώσσες πάνω σε αυτή τη βάση. Φαίνεται εξάλλου κι απ'το ότι έδωσαν link ώστε να μπορεί ο κόσμος να αιτηθεί για νέες γλώσσες. Όπως και να'χει δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί αυτό το "beta" αφού δείχνει να δουλεύει άψογα και στα ελληνικά. Ίσως απλά να θεωρούν ότι δεν έχουν τελειοποιήσει ακόμα τη γλώσσα πάνω στο πληκτρολόγιο ώστε να την παρουσιάσουν σαν πλήρως ολοκληρωμένη ακόμα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Σήμερα αγόρασα το Fleksy. Παλιότερα τα είχα χώσει στους δημιουργούς,αλλά είπα να τους δώσω μια ευκαιρία. Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα με τον τρόπο γραφής. Δεν έχω συνηθίσει το κόμμα, την τελεία και την αλλαγή γλώσσας. Έχω συνηθίσει να γράφω με το ένα χέρι και τώρα μου φαίνεται κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Σήμερα αγόρασα το Fleksy. Παλιότερα τα είχα χώσει στους δημιουργούς,αλλά είπα να τους δώσω μια ευκαιρία. Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα με τον τρόπο γραφής. Δεν έχω συνηθίσει το κόμμα, την τελεία και την αλλαγή γλώσσας. Έχω συνηθίσει να γράφω με το ένα χέρι και τώρα μου φαίνεται κάπως. Το αγόρασα και εγώ αλλά δεν..... Δεν πειραζει, ενάμιση ευρώ για να βοηθήσουμε Έλληνες Developers δεν είναι άξιο λόγου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Το αγόρασα και εγώ αλλά δεν..... Δεν πειραζει, ενάμιση ευρώ για να βοηθήσουμε Έλληνες Developers δεν είναι άξιο λόγου. Με αφορμή το ποστ αυτό αποφάσισα και εγώ να του δώσω μια ευκαιρια ακόμα. Λέω να το δοκιμάσω και το κατεβάζω ξανά. Απλά δεν το είχα βρει τόσο εύχρηστο και γράφω και με τα δυο χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Το αγόρασα και εγώ αλλά δεν..... Το ίδιο και εγώ. Το μέγεθος πλήκτρων στις σύγχρονες συσκευές δεν είναι πρόβλημα πλέον και τα περισσότερα πληκτρολόγια έχουν δυνατότητες ρύθμισης. Δεν βρήκα κάτι που να με κάνει να αφήσω το TouchPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Κάποιες ερωτήσεις για το Touchpal: 1. Διάβασα ότι έχει δεχτεί πριν κάποιους μήνες ενημέρωση και ότι έχει λυθεί το θέμα του ελληνικού ερωτηματικού, ισχύει; Εγώ που το δουλεύω σε στυλ κλασσικού Τ12 πληκτρολογίου ακόμα το αντιμετωπίζω.. 2. Η γλώσσα του μενού μπορεί να αλλάξει σε αγγλική? Διότι τα ελληνικά που έχει είναι χειρότερα και από translate των spam mail... 3. Όταν πας να επιλέξεις σύμβολα βγάζει κάτω ένα εικονίδιο με ένα μικρό λουκέτο. Αυτό τι κάνει? Δεν έβγαλα κάποια άκρη. 4. Μου ζήτησε και πρόσθεσα λογαριασμό gmail για το cloud υποθέτω. Το χρειάζεται για να μπορέσει να χρεώσει τις αγορές μέσω του καταστήματός του? Αν είναι να αποσυνδεθώ. Δούλεψα και το smart keyboard που υποστηρίζει κλασσικό στυλ πληκτρολογίου αλλά μου φάνηκε κάπως αργό στην απόκριση και το πιο σημαντικό, δεν είχε χειροκίνητο τονισμό στη λέξη χωρίς να αλλάξει το layout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Το ίδιο και εγώ. Το μέγεθος πλήκτρων στις σύγχρονες συσκευές δεν είναι πρόβλημα πλέον και τα περισσότερα πληκτρολόγια έχουν δυνατότητες ρύθμισης. Δεν βρήκα κάτι που να με κάνει να αφήσω το TouchPal. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την αναφορά σου στο μέγεθος των πλήκτρων. Εννοείς πως δεν βρήκες ρύθμιση για να αλλάζεις το μέγεθός τους στο Fleksy; Γιατί αν πας στο Look and Feel στις ρυθμίσεις του, θα δεις πως έχει επιλογή για 3 μεγέθη: original, small, tiny. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την αναφορά σου στο μέγεθος των πλήκτρων. Εννοείς πως δεν βρήκες ρύθμιση για να αλλάζεις το μέγεθός τους στο Fleksy; Όχι αυτό. Εννοώ ότι έχω διαβάσει ότι ένα πλεονέκτημα του fleksy είναι τα μεγάλα πλήκτρα που κάνουν εύκολο το γρήγορο γράψιμο χωρίς λάθος πατήματα και έγραψα τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 σε εσάς, συγχρονίζει το Fleksy με το gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 σε εσάς, συγχρονίζει το Fleksy με το gmail; Όχι εμένα μου βγάζει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts