Spanomarkidis Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Το strip unicode τι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) υπαρχει καποιο πληκτρολογιο που να στελνει 160 ΧΩΡΙΣ την χρηση go,handcent?μιλαω για htc κινητα με την στοκ τους sms εφαρμογη ξερω οτι ειναι θεμα εφαρμογης sms αλλα λεω μηπως υπαρχει καποιο σκετο πληκτρολογιο φτιαγμενο για ελληνικα,με λεξικο που ομως να μην βαζει τονους οποτε και να στελνει 160 ακομα και με την στοκ εφαρμογη sms των htc Edited May 9, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εγώ πάλι έχω ξενερώσει ταμαλα. Δε μπορώ να βρω ένα πληκτρολόγιο που να με βολεύει σε μεγάλα κείμενα 100%.το tapping του swiftkey είναι καλό αλλά για κάποιον που αρέσκεται να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα σε βάθος,κάνει ρη ζωή δύσκολη. Μου προτείνει λάθος λέξεις κάθε φορά κ αντί να έχω το νου στον ειρμό μου,τον έχω στο keyboard.. Το Swype το βρίσκω ελαφρώς καλύτερο.Έχει μικρότερα κουμπιά όμως που οδηγούν σε περισσότερα λάθη,η εναλλαγή γλώσσας είναι πόνος(και λόγο δυσχρηστίας του shortcut αλλά κ επειδή εμφανίζεται η γλώσσα κάθε φορά που αλλάζεις σε pop up πχ "ελληνικά" κ για να πατήσεις το Τ θες ένα δευτερόλεπτο αναμονή). Επίσης χρειάζεσαι επιπλέον εφαρμογή για sms γιατί στέλνει ακαταλαβίστικα. Το default είναι καλουτσικο αλλά κάνω αρκετά λάθη και σε αυτό όταν πληκτρολογώ γρήγορα και είμαι όλο σβήνε γράφε.. Καμιά άλλη πρόταση επί του θέματος θα εκτιμηθεί :p Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 βαλε το swiftkey να μάθει από τα sms σου -υπαρχει σχετική ρυθμιση- καθώς και από gmail ή και fb και φαντάζομαι θα έρθουν πιο κοντά στον λόγο σου οι προβλέψεις του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ πάλι έχω ξενερώσει ταμαλα.Δε μπορώ να βρω ένα πληκτρολόγιο που να με βολεύει σε μεγάλα κείμενα 100%.το tapping του swiftkey είναι καλό αλλά για κάποιον που αρέσκεται να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα σε βάθος,κάνει ρη ζωή δύσκολη.Μου προτείνει λάθος λέξεις κάθε φορά κ αντί να έχω το νου στον ειρμό μου,τον έχω στο keyboard.. Το Swype το βρίσκω ελαφρώς καλύτερο.Έχει μικρότερα κουμπιά όμως που οδηγούν σε περισσότερα λάθη,η εναλλαγή γλώσσας είναι πόνος(και λόγο δυσχρηστίας του shortcut αλλά κ επειδή εμφανίζεται η γλώσσα κάθε φορά που αλλάζεις σε pop up πχ "ελληνικά" κ για να πατήσεις το Τ θες ένα δευτερόλεπτο αναμονή).Επίσης χρειάζεσαι επιπλέον εφαρμογή για sms γιατί στέλνει ακαταλαβίστικα.Το default είναι καλουτσικο αλλά κάνω αρκετά λάθη και σε αυτό όταν πληκτρολογώ γρήγορα και είμαι όλο σβήνε γράφε..Καμιά άλλη πρόταση επί του θέματος θα εκτιμηθεί :p TΟ θέμα "μικρότερα κουμπιά που οδηγούν σε περισσότερα λάθη" λύνεται αν μάθεις να γράφεις καλά με swiping.Αυτό βέβαια δεν αφορά τις μονοσύλλαβες λέξεις όπου εκεί θέλει περισσότερη ακρίβεια στη στόχευση του πλήκτρου.Και ναι μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις προσθήκη λέξεων ώστε να σε μαθαίνει το πληκτρολόγιο αλλά αυτή η καθυστέρηση είναι ότι λιγότερο μπροστά στο χρόνο που εξοικονομείς όταν γράφεις με swiping σε σχέση με το να πατάς ένα ένα τα γράμματα.Τώρα για τα ερωτηματικά που στέλνουν τα Samsung κινητά ,ε δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό να χρησιμοποιήσεις άλλη εφαρμογή sms.Αχάριστε !:p Αλήθεια ποιες είναι τελικά οι εταιρίες που στέλνουν κανονικά τους τόνους σε sms 160 χαρακτήρων με τη μαμίσια εφαρμογή sms ? Ξέρω σίγουρα ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα LG και τα Sony γιατί τα έχω δοκιμάσει.Από την άλλη γνωρίζω ότι τα Samsung έχουν θέμα.Οι υπόλοιπες εταιρίες? Για δώστε feedback οι Nokiάδες,HTCάδες,Motoroλάδες,Huaweiάδες,ZTEάδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ πάλι έχω ξενερώσει ταμαλα. Δε μπορώ να βρω ένα πληκτρολόγιο που να με βολεύει σε μεγάλα κείμενα 100%.το tapping του swiftkey είναι καλό αλλά για κάποιον που αρέσκεται να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα σε βάθος,κάνει ρη ζωή δύσκολη. Μου προτείνει λάθος λέξεις κάθε φορά κ αντί να έχω το νου στον ειρμό μου,τον έχω στο keyboard.. Το Swype το βρίσκω ελαφρώς καλύτερο.Έχει μικρότερα κουμπιά όμως που οδηγούν σε περισσότερα λάθη,η εναλλαγή γλώσσας είναι πόνος(και λόγο δυσχρηστίας του shortcut αλλά κ επειδή εμφανίζεται η γλώσσα κάθε φορά που αλλάζεις σε pop up πχ "ελληνικά" κ για να πατήσεις το Τ θες ένα δευτερόλεπτο αναμονή). Επίσης χρειάζεσαι επιπλέον εφαρμογή για sms γιατί στέλνει ακαταλαβίστικα. Το default είναι καλουτσικο αλλά κάνω αρκετά λάθη και σε αυτό όταν πληκτρολογώ γρήγορα και είμαι όλο σβήνε γράφε.. Καμιά άλλη πρόταση επί του θέματος θα εκτιμηθεί :p Για την αλλαγή γλώσσας στο Swype γλίστρησετο δάκτυλο σου από το πλήκτρο αριστερά με το σήμα του Swype στο spacebar. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 To γνωρίζω. Το ανέφερα και στο ποστ πιο πάνω, απλά δεν το βρίσκω ιδιαίτερα εύχρηστο μιας και πετάγεται και η γλώσσα πάνω στο "Τ", καθυστερώντας το γράψιμο. Μάλλον θα δώσω λιγο περισσότερο χρόνο στο SwiftKey να μάθει απο τους συγχρονισμούς με sms και Gmail οπως πρότεινε ο φίλος πιο πάνω.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το Swype το βρίσκω ελαφρώς καλύτερο.Έχει μικρότερα κουμπιά όμως που οδηγούν σε περισσότερα λάθη... Αλήθεια σε προβληματίζουν τα μικρά κουμπιά στην οθοναρα του Νote2; Γιατί εγώ απ'την άλλη δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα με το swiping στην οθονιτσα του S2, ίσα ίσα που πολλές φορές "χαϊδεύω" λάθος γράμματα κι όμως οι λέξεις βγαίνουν στο 99% σωστές! Κι έχω κάτι δαχτυλαρες..:p Όλα τα πληκτρολόγια νομίζω ότι θέλουν υπομονή κι επιμονή, στο τέλος όλο και κάποιο θα βολέψει καλύτερα τον καθένα από εμάς..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Φορητό bluetooth keyboard - ή κανένα μικρό usb όταν δεν είσαι στο δρόμο. Προς το παρόν ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να γράφεις μεγάλα κείμενα χωρίς να χάνεις χρόνο. Εμένα το swiftkey ποτέ δεν κατάφερε να μάθει από τα παλιά μου SMS, και δεν είχα την υπομονή να το περιμένω να μάθει από τα νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το swiftkey free έχει διαφορά από την επί πληρωμή έκδοσή του; ή είναι απλά donate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το swiftkey free έχει διαφορά από την επί πληρωμή έκδοσή του; ή είναι απλά donate; ειναι trial (δεν θυμαμαι για πόσο καιρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αλήθεια σε προβληματίζουν τα μικρά κουμπιά στην οθοναρα του Νote2; Γιατί εγώ απ'την άλλη δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα με το swiping στην οθονιτσα του S2, ίσα ίσα που πολλές φορές "χαϊδεύω" λάθος γράμματα κι όμως οι λέξεις βγαίνουν στο 99% σωστές! Κι έχω κάτι δαχτυλαρες..:p Όλα τα πληκτρολόγια νομίζω ότι θέλουν υπομονή κι επιμονή, στο τέλος όλο και κάποιο θα βολέψει καλύτερα τον καθένα από εμάς..:) Συμφωνώ σε όλα 100% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν μάθετε λίγο το swype, θα μπορείτε να γράφετε σχεδόν χωρίς να κοιτάτε οθόνη. Δοκιμασμένα πράγματα ;) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν μάθετε λίγο το swype, θα μπορείτε να γράφετε σχεδόν χωρίς να κοιτάτε οθόνη. Δοκιμασμένα πράγματα ;) Αυτό έχει να κάνει με την εξοικείωση με το swiping γενικότερα, όχι με το swype. Κάποιος που γράφει πολύ γρήγορα σε qwerty θεωρώ βολεύεται περισσότερο με tapping και καλές προβλέψεις /διορθώσεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αυτό έχει να κάνει με την εξοικείωση με το swiping γενικότερα, όχι με το swype. Κάποιος που γράφει πολύ γρήγορα σε qwerty θεωρώ βολεύεται περισσότερο με tapping και καλές προβλέψεις /διορθώσεις. Έτσι είναι. Ειδικά το qwerty στο οποίο σε κάθε πλήκτρο είναι δύο γράμματα, είναι το καλύτερο γιατί είναι πανεύκολο να γράφεις και με το ένα και με τα δύο χέρια. Το swiping σε κουράζει ειδικά στις μεγάλες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το swiping σε κουράζει ειδικά στις μεγάλες λέξεις. Διαφωνώ.Το πάτημα ένα ένα με κουράζει στις μεγάλες λέξεις.Στο swiping τις απολαμβάνω σαν να ζωγραφίζω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Έτσι είναι. Ειδικά το qwerty στο οποίο σε κάθε πλήκτρο είναι δύο γράμματα, είναι το καλύτερο γιατί είναι πανεύκολο να γράφεις και με το ένα και με τα δύο χέρια. Το swiping σε κουράζει ειδικά στις μεγάλες λέξεις. Ναι και για μένα έτσι είναι. Ορισμένες φορές νομίζω επίσης κολλάει το δάχτυλο στην οθόνη. Γενικότερα πολύ buggy ως μέθοδος για μένα και σαφώς πιο αργή από tapping όπου χρησιμοποιείς και τα 2 δάχτυλα συστηματικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Διαφωνώ.Το πάτημα ένα ένα με κουράζει στις μεγάλες λέξεις.Στο swiping τις απολαμβάνω σαν να ζωγραφίζω.:) Σε συνηθισμένες ειδικά λέξεις όμως, μπορεί στα δύο πρώτα πατήματα να σου βγάλει τη λέξη, ενώ με το swiping πρέπει να σύρεις το δάχτυλο μέχρι τέλους. Αν η λέξη είναι μεγάλη είναι πολύ κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Συμφωνώ και εγώ με τον jastonas, απορώ πως σας φαίνεται δύσκολο το swiping! Από τότε που βγήκε το swype beta πριν μερικά χρόνια είναι το μοναδικό μου πληκτρολόγιο στο κινητό και ειλικρινά δυσανασχετώ όταν προσπαθώ να γράψω με tapping! :lol: Μάλιστα το προσωπικό λεξικό έχει τόσες λέξεις που η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι! (μέχρι και passwords έχω βάλει στο λεξικό :O ) Το να κάνω swiping χωρίς να κοιτάω είναι αυτό που το απογειώνει!:p Στο tablet από την άλλη το swype δεν βόλευε, και χρησιμοποιούσα swiftkey με τις απίστευτες προβλέψεις! Δοκίμασα το swype το κανονικό που μίκραινε ένα μικρό κομμάτι κάτω δεξία για να κάνω swype σε νορμάλ διαστάσεις αλλά δυστυχώς αυτό το πληκτρολογιάκι έπεφτε πάνω στο κείμενο που πληκτρολογούσα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αγορασα και εγω το swype! Πολυ καλο προγραμμα μου εχει λυσει τα χερια πραγματικα! Πολυ γρηγορη γραφη, την φωνητικη δεν την χρησιμοποιω. Σε ολα με αυτο γραφω, αλλα εχω ενα προβλημα: Εστειλα ενα μηνυμα σε windows phone απο το κινητο μου και εμφανιστηκε με ερωτηματικα, στην ουσια δηλαδη δεν διαβαζοταν το μηνυμα. Υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο ή φταιει η συσκευη του ληπτη; γιατι σε αλλες συσκευες δεν ειχα παρομοιο προβλημα. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει να κάνει με το android,η πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή στυλ handset η οποία μετατρέπει αυτόματα τα μικρά γράμματα σε κεφαλαία ή να γράφεις ο ίδιος κεφαλαία :-) Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Tα LG και τα Sony android κινητά δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα οπότε δεν είναι θέμα android.Eίναι θέμα της Samsung και όποιας άλλης εταιρίας δεν έχει φροντίσει να μετατρέπει αυτόματα τα μικρά τονισμένα γράμματα σε κεφαλαία μη τονισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 To stock keyboard Samsung μια χαρά τα μετατρέπει.Το Swype που έχω δοκιμάσει κ εγώ δεν το κάνει.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKIR Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλημέρα Έχω το motorola rarz maxx και ως πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το swiftkey flow. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Swype (με χρήματα) αλλά όταν ξεκινάω να κάνω την εγκατάσταση με πετάει εκτός της εφαρμογής. Θέλω να ρωτήσω εαν είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και πως το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Tα LG και τα Sony android κινητά δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα οπότε δεν είναι θέμα android.Eίναι θέμα της Samsung και όποιας άλλης εταιρίας δεν έχει φροντίσει να μετατρέπει αυτόματα τα μικρά τονισμένα γράμματα σε κεφαλαία μη τονισμένα. Όταν ο χρήστης γράφει μικρά τονισμένα γιατί θα πρέπει η συσκευη να τα μετατρέπει σε κεφαλαία χωρίς τόνους; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts