Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζετε στο Handcent SMS πως βάζω να μην εμφανίζονται τα μηνύματα μόλις τα λαμβάνω , θέλω να είναι απλά πάνω αριστέρα σαν τις ειδοποιήσεις, τα κλείδωσα για κάτι περίεργους :) αλλά εμφανίζονται μπροστά

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Γνωρίζετε στο Handcent SMS πως βάζω να μην εμφανίζονται τα μηνύματα μόλις τα λαμβάνω , θέλω να είναι απλά πάνω αριστέρα σαν τις ειδοποιήσεις, τα κλείδωσα για κάτι περίεργους :) αλλά εμφανίζονται μπροστά

Ρυθμίσεις--ρυθμίσεις ειδοποίησης---ενεργοποίηση popup (το ξετσεκάρεις )

Μετά πας κατω 4 βήματα στην παραμετροποίηση των ειδοποιήσεων και τσεκάρεις το 5ο κάτω

που γράφει ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου

Καλησπέρα. Έχω ένα εισερχόμενο push message και όταν επιλέγω να το ανοίξω με το Handcent, μου το εμφανίζει κενό, ενώ η stock εφαρμογή το εμφανίζει κανονικά.. :worry:
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Έχω ένα εισερχόμενο push message και όταν επιλέγω να το ανοίξω με το Handcent, μου το εμφανίζει κενό, ενώ η stock εφαρμογή το εμφανίζει κανονικά.. :worry:

Πως γίνεται να έχεις push σε sms?

δεν το βρηκα πως το κανει αλλα αν τη γραψεις μια δυο φορες χωρις τ9 δοκιμαζοντας μετα με τ9 τη βγαζει αμεσως να δω αν το κραταει αυριο σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλο το τ9 του

τελικά το κρατάει μπορείς να το γράφεις άνετα πλέον :lol:

τελικά το κρατάει μπορείς να το γράφεις άνετα πλέον :lol:

Όταν όμως γράφω μία λέξη που δεν την έχει,δεν μου την δείχνει καν στις προτεινόμενες !πως θα την επιλέξω?

Μετά την Google που στην επόμενη έκδοση θα ενσωματώσει swype στυλ στο stock πληκτρολόγιο, ανακοίνωσε και το SwiftKey αντίστοιχο, το SwiftKey flow http://www.swiftkey.net/flow/
Oneplus 6 8/128

Μετά την Google που στην επόμενη έκδοση θα ενσωματώσει swype στυλ στο stock πληκτρολόγιο, ανακοίνωσε και το SwiftKey αντίστοιχο, το SwiftKey flow http://www.swiftkey.net/flow/

Για να δούμε, ίσως τώρα να με προσηλυτίσει το Swiftkey... Πάντως και το Swype το έχω κρατήσει ανενημέρωτο, η τελευταία δε μου προβλέπει τόσο καλά όσο η προηγούμενη (ειδικά επαφές κλπ)

Όταν λες επόμενη στοκ, εννοείς 4.2?

παιδια εχω το nexus 7 και χρησιμοποιω το μανισιο πληκτρολογιο της google..αυτο που με χαλαει ειναι η ελειψη αυτοματης διορθωσης για τα ελληνικα και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει για το swiftkey...

επισης θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε την διαφορα της εκδοσης tablet με της αλλης για κινητα γιατι εχω το ταμπλετ αλλα και ενα neo v της γυναικας μου για να το βαλω και εκει..εχω διαβασει πως η google θα αναβαθμισει το πληκτρολογιο της το οποιο με βολευει πολυ αλλα με ξενερωνει που δεν διορθωνει αλλα ειδα μονο για swype.πειτε μου την γνωμη σας

:thanks:

παιδια εχω το nexus 7 και χρησιμοποιω το μανισιο πληκτρολογιο της google..αυτο που με χαλαει ειναι η ελειψη αυτοματης διορθωσης για τα ελληνικα και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει για το swiftkey...

επισης θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε την διαφορα της εκδοσης tablet με της αλλης για κινητα γιατι εχω το ταμπλετ αλλα και ενα neo v της γυναικας μου για να το βαλω και εκει..εχω διαβασει πως η google θα αναβαθμισει το πληκτρολογιο της το οποιο με βολευει πολυ αλλα με ξενερωνει που δεν διορθωνει αλλα ειδα μονο για swype.πειτε μου την γνωμη σας

Περίμενε... Αν είναι αυτό που βλέπω κι εγώ στη δική μου συσκευή ( galaxy s advance και το ονομάζει πληκτρολόγιο Samsung ) έχει πρόβλεψη. Και πολλή καλή μάλιστα. Την επιλογή XT9 τη βλέπεις στο μενού των ρυθμίσεων του πληκτρολογίου;

Huawei Nova 5T

Λεξικό στα ελληνικά έχει το Swiftkey και είναι μακράν το καλύτερο που έχω δει σε πληκτρολόγιο (με αυτό γράφω τωρα).

Oneplus 6 8/128

Περίμενε... Αν είναι αυτό που βλέπω κι εγώ στη δική μου συσκευή ( galaxy s advance και το ονομάζει πληκτρολόγιο Samsung ) έχει πρόβλεψη. Και πολλή καλή μάλιστα. Την επιλογή XT9 τη βλέπεις στο μενού των ρυθμίσεων του πληκτρολογίου;

το nexus 7 ειναι καθαρα μανισια τα παντα...ακομα και το πληκτρολογιο..εσυ εννοεις της samsung το πληκτρολογιο που δεν εχει δουλεια στην συσκευη μου.

Λεξικό στα ελληνικά έχει το Swiftkey και είναι μακράν το καλύτερο που έχω δει σε πληκτρολόγιο (με αυτό γράφω τωρα).

ναι κατεβασα την trial για εναν μηνα να την δοκιμασω αν και οντως οσα μηνυματα εγραψα βρηκε τα παντα..

τωρα κατι αλλο που με καιει ειναι πως εγω εχω 2 android.ενα tablet και ενα κινητο...ποια εκδοση θα πρεπει να πληρωσω (οταν ληξει το trial)?

επισης αυτο που με ψιλοχαλαει ειναι πως για να αλλαξεις γλωσσα θα πρεπει να συρω το space.δεν γινεται να βαλω κουμπι οπως στο μανισιο και να αλλαζει γρηγορα?

:thanks:

Ρε παιδιά πως στο διάολο αλλάζει γλώσσα το σγουαιπ με χειρονομίες; Μόνο όταν πατάω το κενό παρατεταγμένα αλλάζει, με κανένα άλλο τρόπο
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ρε παιδιά πως στο διάολο αλλάζει γλώσσα το σγουαιπ με χειρονομίες; Μόνο όταν πατάω το κενό παρατεταγμένα αλλάζει, με κανένα άλλο τρόπο

Δες τα ποστ από το 268 έως το 284 και θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

https://www.androidfilehost.com/?fid=9390135922294523506

Το καινούριο πληκτρολόγιο της Google με swype από την 4.2. Χρειάζεται 4.Χ λειτουργικό. Λίγο που το δοκίμασα το swype δεν λειτουργεί στα ελληνικά, στα αγγλικά πάντως είναι αρκετά καλό.

Oneplus 6 8/128

Το καινούριο πληκτρολόγιο της Google με swype από την 4.2. Χρειάζεται 4.Χ λειτουργικό. Λίγο που το δοκίμασα το swype δεν λειτουργεί στα ελληνικά, στα αγγλικά πάντως είναι αρκετά καλό.

Όντως η αίσθηση που αφήνει είναι πολύ καλή και το κυριότερο με προβλεψιμότητα που βελτιώνεται όσο το χρησιμοποιείς, αλλά απο την στιγμή που δεν παίζει Swype στα ελληνικά τι να το κάνουμε :mad:

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Δεν μου το κάνει εγκατάστασή,μου λέει ότι έχω ήδη ένα πακέτο εγκατεστημένο και με προβληματική υπογραφή.

Ελληνικό t9 έχει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τ9 έχει κανονικά, το Swype δεν παίζει στα ελληνικά μόνο
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Τ9 έχει κανονικά, το Swype δεν παίζει στα ελληνικά μόνο

Τι πρέπει να κάνω για να γίνει εγκατάστασή?

Τι πρέπει να κάνω για να γίνει εγκατάστασή?

Μήπως το αρχείο είναι corrupt δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανά, εγώ πάντως είχα αλλάξει και το όνομα του πριν το κάνω εγκατάσταση δεν ξέρω όμως εάν βοήθησε αυτό δοκίμασε το όμως και αυτό εάν είναι

Μήπως το αρχείο είναι corrupt δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανά, εγώ πάντως είχα αλλάξει και το όνομα του πριν το κάνω εγκατάσταση δεν ξέρω όμως εάν βοήθησε αυτό δοκίμασε το όμως και αυτό εάν είναι

Τίποτα και πάλι

http://db.tt/UtU81ztA

Για δοκίμασε με αυτό

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου