nikosxeng3 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 με το joystick πανω κατω μου βγαζει τον τηλ. καταλογο.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 με το joystick πανω κατω μου βγαζει τον τηλ. καταλογο.. Ε τοτε δεν γινεται..ετσι ειχα την εντυπωση.:blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 exei kanenas t68 gia poulima se kalh katastasi?:P:D Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 exei kanenas t68 gia poulima se kalh katastasi?:P:D Σε καλη κατασταση τοσο παλιο κινητο δυσκολο να βρεις :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Σε καλη κατασταση τοσο παλιο κινητο δυσκολο να βρεις :blink: στο emarket υπάρχουν κομμάτια... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 το δικό μου ειναι σε εξαιρετική κατάσταση γιατι το χρησιμοποίησα μόνο 4-5 μήνες, αλλά.... δεν το πουλάω. που ειναι ο παλιός καλός καιρος του Τ68 που βαζαμε ενα ειδικό ringtone, στηναμε ορθιο το κινητο και απ'τη δόνηση περπατουσε μπρος πισω σαν ρομποτάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 στο emarket υπάρχουν κομμάτια... Το ξερω οτι υπαρχουν αλλα με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα :blink: οτι αυτος που τα εχει αγγελια δινει 2 κινητα μαζι,εμενα αυτο μου λεει κατι..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Το ξερω οτι υπαρχουν αλλα με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα :blink: οτι αυτος που τα εχει αγγελια δινει 2 κινητα μαζι,εμενα αυτο μου λεει κατι..:whistle: Κι εμένα...δες και την κατάσταση...φυσκά κάτι βρωμάει εδώ (δεν είμαι εγώ:p) αλλά θα μου πεις,παλιό κινητό είναι! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Το ξερω οτι υπαρχουν αλλα με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα :blink: οτι αυτος που τα εχει αγγελια δινει 2 κινητα μαζι,εμενα αυτο μου λεει κατι..:whistle: δηλαδή τι μπορεί να συμβαίνει???:worry::shifty::worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Συνήθως κολλάει το joystick.Εχω και γω ένα και αυτό μου κάνει Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Και το δικό μου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Μερικά γδαρσιματα έχει μόνο, το τζόυστικκ δουλεύει. (γενικά το είχα σε θήκη). Αλλά δεν το πουλάω :D. Αλήθεια πόσο να πιάνει σήμερα ένα τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 το δικό μου ειναι σε εξαιρετική κατάσταση γιατι το χρησιμοποίησα μόνο 4-5 μήνες, αλλά.... δεν το πουλάω. που ειναι ο παλιός καλός καιρος του Τ68 που βαζαμε ενα ειδικό ringtone, στηναμε ορθιο το κινητο και απ'τη δόνηση περπατουσε μπρος πισω σαν ρομποτάκι... που το θυμηθηκες αυτο πω τι πεταξες τωρα . το εχεις σε παρακαλω στειλε το.... γινοταν χαμος με αυτο στο σχολειο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 το δικό μου ειναι σε εξαιρετική κατάσταση γιατι το χρησιμοποίησα μόνο 4-5 μήνες, αλλά.... δεν το πουλάω. που ειναι ο παλιός καλός καιρος του Τ68 που βαζαμε ενα ειδικό ringtone, στηναμε ορθιο το κινητο και απ'τη δόνηση περπατουσε μπρος πισω σαν ρομποτάκι... Walk-A-Phone! :ninja::ninja::happy: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Και το δικό μου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Μερικά γδαρσιματα έχει μόνο, το τζόυστικκ δουλεύει. (γενικά το είχα σε θήκη). Αλλά δεν το πουλάω :D. Αλήθεια πόσο να πιάνει σήμερα ένα τέτοιο; 30-40 euro το πολυ.τετοια κινητα δεν αξιζει να τα δωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 +1 Eγω εχω 1λογο what's up και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!:p Κορυφη η μπαταρια, joystick σαν καινουργιο, μονο το NO μου κανει νερα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ακόμη δουλεύει, το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου Αυτά ήταν τηλέφωνα (αναμνήσεις...) Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Exo k ego pou lete paidia ena T68i apo arxes 2004. Ta xei psilopai3ei. Exei meinei apo mpataria,joistick k mallon keraia. Alla tou xa vgelei k ego to ladi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παίδες, αγόρασα απ το ebay.co.uk ένα t68i (είχα ήδη ένα αλλά τα'χε ψιλοπαίξει και είπα να πάρω ένα άλλο επειδή μ'άρεσε πολύ αυτό το κινητάκι..! :) Το πρόβλημα είναι ότι όταν ήρθε διαπίστωσα ότι είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται την sim μου, έχω στείλει κανα δυο email στον πωλητή να βρει τον κωδικό ξεκλειδώματος αλλά επειδή δε μου έχει απαντήσει ακόμα ψάχνω να βρω τι άλλες επιλογές έχω.. Υπάρχει κανένας τρόπος να βρω από ποια εταιρεία είναι κλειδωμένο μέσα από κάποιο απ'τα κρυφά μενού? ώστε να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους..? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Κινητό του 2001;;; Έλεος Κάποιο μαγαζί στον Πειραιά 9volto (google it) πρέπει να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Κορυφαίο κινητο για την εποχή του. Το είχα πάρει 450 euro τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts