Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως σας φαινεται αυτη η φωτο χωρις πειραγμενες ρυθμισεις και με τερμα το zoom ?

Εινια απο το παραθυρο υου γραφειου μου με απενατι κομματι της Φιλοθεης

Η αλλη ειναι τραβηγμενη με επιλογη "τοπιο"

Οταν στελνω με email μια φωτο λεει Εσταλη απο το HTC".

Αλλαζει αυτο ?

Γιαννη, μου φαινονται απολυτως ομοιες, εισαι σιγουρος οτι 2 διαφορετικες φωτο ? (ακομα και τα λεπτά της ωρας ειναι ιδια)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λες να εκανα τετοια ...πατατα ???? Θα ξαναδοκιμσω σε λιγο

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Η Πεντελη απο την βεραντα μου.Η πρωτη σαν αυτοματο και η αλλη σαν τοπιο.

Με full zoom

Φιλικά Γιάννης

Με λειτουργία Full zoom η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό δεν μπήκα καν στην περιέργεια να δοκιμάσω, μια χαρά είναι, περίμενα πιο τραγικά πράγματα αλλά είναι οκ τελικά και σε αυτό :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ευριο θα βαλω και κοντινη ληψη χωρις καθολου zoom

Φιλικά Γιάννης

σημερα απεκτησα ενα htc one s, παρατηρω ομως οτι μετα απο 5-10 λεπτα χρησης υπερθερμένεται μπορει καποιος να μου πει αν αυτο ειναι φυσιολογικο?

για τι θερμοκρασια μιλαμε? εμενα δεν εχει ανεβασει ποτε πανω απο 37.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

σημερα απεκτησα ενα htc one s, παρατηρω ομως οτι μετα απο 5-10 λεπτα χρησης υπερθερμένεται μπορει καποιος να μου πει αν αυτο ειναι φυσιολογικο?

Kοιτα μηπως τρεχει στο παρασκηνιο καμμια βαρια εφαρμογη. Κλεισε οτιδηποτε τρεχει και ξαναπροσπαθησε. Σε συνηθη χρηση δεν ζεσταινεται.

gauss1981 μην ανησυχείς.

Κάθε smartphone όταν το σκαλίζεις είτε για πλοήγηση στο διαδίκτυο είτε για ομιλία, ανεβάζει μια τιμή θερμοκρασίας, είναι κάτι που θεωρείται φυσιολογικό. Το One S έχει το προτέρημα να φτάνεις έως τους 37 βαθμούς, πολύ ικανοποιητικό επίπεδο εάν αναλογιστείς ότι άλλα ξεπερνούν -κατά πολύ- ακόμη και τους 45 βαθμούς πολύ άνετα. Απλά ίσως τώρα το καλοκαίρι λόγω ζεστού περιβάλλοντος να νιώθεις λίγο πιο "καυτή" την συσκευή σου ακόμη και όταν τύχει να την βγάλεις από την τσέπη σου για 2 λεπτά.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Kοιτα μηπως τρεχει στο παρασκηνιο καμμια βαρια εφαρμογη. Κλεισε οτιδηποτε τρεχει και ξαναπροσπαθησε. Σε συνηθη χρηση δεν ζεσταινεται.

ζεσταινεται οταν μπαινω στο internet ή οταν χρησημοποιω την καμερα

ισως να ειναι φυσιολογικο για κινητο με τετοιο επεξεργαστη διοτι δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια παντος θα δω τις εφαρμογες

gauss1981 μην ανησυχείς.

Κάθε smartphone όταν το σκαλίζεις είτε για πλοήγηση στο διαδίκτυο είτε για ομιλία, ανεβάζει μια τιμή θερμοκρασίας, είναι κάτι που θεωρείται φυσιολογικό. Το One S έχει το προτέρημα να φτάνεις έως τους 37 βαθμούς, πολύ ικανοποιητικό επίπεδο εάν αναλογιστείς ότι άλλα ξεπερνούν -κατά πολύ- ακόμη και τους 45 βαθμούς πολύ άνετα. Απλά ίσως τώρα το καλοκαίρι λόγω ζεστού περιβάλλοντος να νιώθεις λίγο πιο "καυτή" την συσκευή σου ακόμη και όταν τύχει να την βγάλεις από την τσέπη σου για 2 λεπτά.

ευχαριστώ για την ενημέρωση Nagata νομίζω ότι αυτό το forum είναι πολύ χρήσημο και μας βοηθάει να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας λύνοντας ταυτόχρονα διάφορα προβλήματα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Καλημέρα,

Έχω αγοράσει το κινητό από Ελλάδα και ξενέρωσα όταν είδα ότι είναι branded από t-mobile Γερμανίας! Με το αρχικό firmware που ήρθε είχα συχνά προβλήματα στιγμιαίων αποσυνδέσεων από το wifi!!! Σήμερα μου έβγαλε update την 1.77.111.5 και θα το παρακολουθήσω.

Τι μου προτείνεται να κάνω;

Σκέφτομαι να κάνω debranding ώστε να μπορέσω να πάρω το τελευταίο update που λένε ότι λύνει κάποια wifi θέματα, και να απαλλαγώ από τις ηλίθιες γερμανο-εφαρμογές που έχει.

Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο guide για το debranding;

Καλημέρα,

Έχω αγοράσει το κινητό από Ελλάδα και ξενέρωσα όταν είδα ότι είναι branded από t-mobile Γερμανίας! Με το αρχικό firmware που ήρθε είχα συχνά προβλήματα στιγμιαίων αποσυνδέσεων από το wifi!!! Σήμερα μου έβγαλε update την 1.77.111.5 και θα το παρακολουθήσω.

Σκέφτομαι να κάνω debranding ώστε να μπορέσω να πάρω το τελευταίο update που λένε ότι λύνει κάποια wifi θέματα, και να απαλλαγώ από τις ηλίθιες γερμανο-εφαρμογές που έχει.

Από ποιο κατάστημα το πήρες; από κατάστημα από skroutz;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• Administrators
Καλημέρα,

Το ενδεχόμενο να το επιστρέψεις και να πάρεις ένα unbranded ή τα χρήματά σου πίσω δεν υπάρχει;

Modpic.gif

Μια ερωτηση αν ξερει καποιος...

Θα παρει ενας φιλος το Samsung Galaxy S Plus και στο multirama δινουν δωρο καρτα με mls destinator καθως και βαση αυτοκινητου και φορτιστη.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619828&catid=100800

Στο δικο μου One S δεν εχω βαλει αλλη καρτα εκτος την ενσωματομενη.Αν βαλω αυτη την καρτα με το destinator θα μπορει να δουλεψει ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μια ερωτηση αν ξερει καποιος...

Θα παρει ενας φιλος το Samsung Galaxy S Plus και στο multirama δινουν δωρο καρτα με mls destinator καθως και βαση αυτοκινητου και φορτιστη.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619828&catid=100800

Στο δικο μου One S δεν εχω βαλει αλλη καρτα εκτος την ενσωματομενη.Αν βαλω αυτη την καρτα με το destinator θα μπορει να δουλεψει ?

Ευχαριστω.

Γιατί παίρνει κάρτα μνήμης για την βάλεις...? ;)

Συνονόματε μάλλον σου ξέφυγε μια λεπτομέρεια για το αγαπημένο μας One S. Δεν διαθέτει υποδοχή για εισαγωγή επιπρόσθετης κάρτας μνήμης. Τα 16GB είναι η ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής, δεν έχει κάρτα. ;)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Συνονόματε μάλλον σου ξέφυγε μια λεπτομέρεια για το αγαπημένο μας One S. Δεν διαθέτει υποδοχή για εισαγωγή επιπρόσθετης κάρτας μνήμης. Τα 16GB είναι η ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής, δεν έχει κάρτα. ;)

Δικιο εχεις συνονοματε....Τωρα ειδα στο αρχικο post που λεει : No microSD card slot

Δεν με ειχε απασχολησει μιας και η ενσωματομενη μου ειναι υπεραρκετη αλλα νομιζα οτι θα παιρνει.

Απο οτι ξερω οι καρτες με το destinator εχουν προστασια και το θεωρω μαλλον απιθανο να μπορει να αντιγραφει στην δικια μας.

Δεν θυμαμαι του γιου μου το samsung S αν παιρνει καρτα extra και αν μπορει να την βαλει σε αυτο.

Για να καλυπτει ολο το κενο μερος της οθονης η εικονα της φωτογραφιας μιας επαφης τι διαστασεις πρεπει να εχει παιδια ?

Σε αλλα htc android ειχα δοκιμασει καποια προγραμματα για full screen caller id αλλα χαλαγαν την εικονα.

Και παλι ευχαριστω.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Φιλικά Γιάννης

Το περιμένω αύριο,δεν περνάνε οι ώρες,δε μπορώ να περιμένω.Από Hero σε One S είναι τεράστιο το άλμα...

Ισχύει πως πρέπει να κάνεις πρώτο boot χωρίς την microsim?

Το περιμένω αύριο,δεν περνάνε οι ώρες,δε μπορώ να περιμένω.Από Hero σε One S είναι τεράστιο το άλμα...

Άντε καλορίζικος! Όντως η μετάβαση θα είναι τεράστια... ;)

Δεν χρειάζεται αυτό. Βάλε την micro sim σου από την αρχή...

Παντως γινεται και χωρις την sim...Επισης αν εχεις ανοιχτο το bluetooth και στα δυο κινητα μπορεις να μεταφερεις τις επαφες σου απο το παλιο στο καινουργιο ευκολα.Στο λεει στα αρχικα βηματα...

Φιλικά Γιάννης

Nai, apo Ag.Paraskevi..

Μηπως απο VNP ????Φορτιστη ειχε εγγλεζικου τυπου ?

Φιλικά Γιάννης

Το ενδεχόμενο να το επιστρέψεις και να πάρεις ένα unbranded ή τα χρήματά σου πίσω δεν υπάρχει;

Να το προσπαθήσω; Γίνεται;

Για "νεα από Ελλάδα" ποιόν widget έχει?

Εγω εχω βαλει απο market το http://www.in.gr και http://www.real.gr

Φιλικά Γιάννης

να κανω εγω μια ερωτηση, σαν καλος noob στα htc κινητα. ειδα οτι κανουμε Update απο το κινητο κι οχι απο καποιο βοηθητικο προγραμμα.

πηγα στα settings, εκανα check for updates, κατεβασα το πακετακι των 59 Mb που ειχε, πατησα install κι εδω και καποια ωρα εχει κολλησει στο εξης μηνυμα: "download successful verifying update package". παταω οκ σ αυτο, αλλα μενει στο background. εχω κανει κατι λαθος? πως προχωραω?

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.