Nickgr Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 S3 έχεις. O S4 είναι χρονισμένος στο 1.5 GHz Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Φιλε μου και εγω τν s3 εχω..... Αν δεις οτι ειναι πιο αργος απο τον σ4 σε καθημερινη και σκληρη χρηση να μου τ πεις..... Δν θα δεις διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Φιλε μου και εγω τν s3 εχω..... Αν δεις οτι ειναι πιο αργος απο τον σ4 σε καθημερινη και σκληρη χρηση να μου τ πεις..... Δν θα δεις διαφορα! Μια χαρα τα παει σημερα.....Αμμεση αποκριση σε οτι πατησα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
to_kladeutiri Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Με αυτή τη λογική όμως πέρνουμε κατευθείαν το desire c που κάνει τα μισά λεφτά.Ούτε αυτό κολλάει πουθενά.:) Παράθεση www.to-kladeutiri.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Με αυτή τη λογική όμως πέρνουμε κατευθείαν το desire c που κάνει τα μισά λεφτά.Ούτε αυτό κολλάει πουθενά.:) Και 3,7 οθονη...Σαν κατοχος μεχρι χθες desire S με 3,7 οθονη σας λεω οτι καμμια σχεση εστω και αν το κινητο ηταν ακρως αξιοπιστο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Με αυτή τη λογική όμως πέρνουμε κατευθείαν το desire c που κάνει τα μισά λεφτά.Ούτε αυτό κολλάει πουθενά.:) Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το Desire C δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το One S, άσε που ο επεξεργαστής του είναι στα 600mhz.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Αν δεις οτι ειναι πιο αργος απο τον σ4 σε καθημερινη και σκληρη χρηση να μου τ πεις..... Δν θα δεις διαφορα! Και πως θα συγκρίνει με τον S4; Αφού έχει και έχεις S3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Και πως θα συγκρίνει με τον S4; Αφού έχει και έχεις S3 ;) Δεν ξερω αν βοηθαει ενα προηγουμενο post μου (#555) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Φιλε μου και εγω τν s3 εχω..... Αν δεις οτι ειναι πιο αργος απο τον σ4 σε καθημερινη και σκληρη χρηση να μου τ πεις..... Δν θα δεις διαφορα! To θέμα δεν είναι αν θα δεις διαφορά, αλλά το γεγονός ότι η HTC παρουσιάσε ένα HTC One S διαφορετικό από αυτό που πουλάει σήμερα και με υποδεέστερο επεξεργαστή. Αυτό δείχνει ασυνέπεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 To θέμα δεν είναι αν θα δεις διαφορά, αλλά το γεγονός ότι η HTC παρουσιάσε ένα HTC One S διαφορετικό από αυτό που πουλάει σήμερα και με υποδεέστερο επεξεργαστή. Αυτό δείχνει ασυνέπεια. Συμφωνώ απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αν και δεν ειναι ακριβως του παροντος πηγα στο gmail και αλλαξα μια φωτο μιας επαφης.Πηγα στο κινητο στο Λογαριασμοι και συγχρονισμος /google/ πατησα συγχρονισμο επαφων αλλα δεν μου την αλλαζει στο κινητο.Ειμαι συνδεδεμενος με δικτυο κινητης αν εχει σημασια.Μετο desire S μου ενημερωνε οτι αλλαγες εκανα. Κανω κατι λαθος? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 To θέμα δεν είναι αν θα δεις διαφορά, αλλά το γεγονός ότι η HTC παρουσιάσε ένα HTC One S διαφορετικό από αυτό που πουλάει σήμερα και με υποδεέστερο επεξεργαστή. Αυτό δείχνει ασυνέπεια. εγώ δεν θα το έλεγα ακριβώς ασυνεπεια, αλλά κοροϊδία, για να μην πω τίποτα άλλο. Ήμουν ανάμεσα σε τετραπηρυνο ή το S, και διάβασα τα καλύτερα για τον krait κι έτσι τελικά κατέληξα στο S, μιας και με βολεύει το μέγεθος.. Οπότε άλλο πλήρωσα εν αγνοία μου και άλλο πήρα. Η αλητεία της ιστορίας είναι πως το έκαναν στην ζούλα και δεν έχουν βάλει κάποιο ξεκάθαρο διακριτικό στο κουτί ώστε να ξέρεις τι ακριβώς κρύβει μέσα.. με εικασίες μάθαμε πως αν γράφει πάνω σκέτο dual core είναι ο S3. αφού το την πατήσαμε κάμποσοι πρώτα. Βέβαια το τηλέφωνο δουλεύει απροβληματιστα και με τον 3 αλλά άλλο πλήρωσα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ευτυχης κατοχος του κινητου απο σημερα. συνεπεστατο το καταστημα, με ενημερωσε τι γραφει το κουτι, s4, ολα καλα. :) πολυ σμουθ μεχρι τωρα, δεν εχω συναντησει το παραμικρο λαγκ πουθενα. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Είναι το ποιο άθλιο κουτί που έχω πάρει σε κινητό!!! Μην κολλάτε στα κουτιά αλλά στο περιεχόμενο. Κι όσοι έχετε τον s3 καλό θα ήταν να δείτε τι θα κάνετε,μην πιάνεστε κορόιδα εις γνώσιν σας,τι κι αν δουλεύει καλά,τι αν δεν βλέπετε διάφορές.αυτό δε σημαίνει κάτι,να απαιτείτε αυτό πού πληρώνεται και για το περιεχόμενο πού πληρώνεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Προσπαθω να το συνδεσω με usb σαν μοναδα δισκου με το pc ακουγεται το κλικ ανοιγει το παραθυρο επιλογης τροπου συνεδεσης παταω μοναδα δισκου και τελος αλλα δεν το βλεπει ο υπολογστης...:lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 ευτυχης κατοχος του κινητου απο σημερα. συνεπεστατο το καταστημα, με ενημερωσε τι γραφει το κουτι, s4, ολα καλα. :) πολυ σμουθ μεχρι τωρα, δεν εχω συναντησει το παραμικρο λαγκ πουθενα. Πές μας άν θες και σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι για να ξέρουν και άλλοι ποιος είναι αυτός που διαθέτει με τον S4, γιατί απ'ότι έψαξα οι περισσότεροι δεν τον έχουν και πουλάν τον παλιό, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Android 4.1 Jelly Bean Aπο οτι διαβασα εδω, ερχεται σε λιγο καιρο το Android 4.1 Jelly Bean update επισημα απο την HTC για το One S Benchmarks Το ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αλλα το επαναλαμβανω για να μας φυγει και μας που πηραμε τον S3 ο καημός: ας κανει ενας φιλος που εχει τον S4 το Antutu benchmark και να μας δωσει το αποτελεσμα ετσι για να εχουμε ένα μετρο συγκρισης. Στο δικο μου S3 πηρα 7225. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Android 4.1 Jelly Bean Aπο οτι διαβασα εδω, ερχεται σε λιγο καιρο το Android 4.1 Jelly Bean update επισημα απο την HTC για το One S Benchmarks Το ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αλλα το επαναλαμβανω για να μας φυγει και μας που πηραμε τον S3 ο καημός: ας κανει ενας φιλος που εχει τον S4 το Antutu benchmark και να μας δωσει το αποτελεσμα ετσι για να εχουμε ένα μετρο συγκρισης. Στο δικο μου S3 πηρα 7225. Στο Antutu άν θυμάμαι καλά δεν έχει τεράστιες διαφορές, πρέπει να δίνει λογικά 7,500 έως βία 8,000 σε καποιες περιπτώσεις. Εκεί που έχει μεγάλη διαφορά είναι στο Vellamo και στο quadrant. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Android 4.1 Jelly Bean Aπο οτι διαβασα εδω, ερχεται σε λιγο καιρο το Android 4.1 Jelly Bean update επισημα απο την HTC για το One S Δεν χρειαζόταν να πας αλλού, υπάρχει ήδη θέμα για αυτό στην αρχική σελίδα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339452 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εγώ είχα κάνει test με το quadrant και είχα βάλει screenshot με τα αποτελέσματα (σελ. 30 post #427) Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Εγώ είχα κάνει test με το quadrant και είχα βάλει screenshot με τα αποτελέσματα (σελ. 30 post #427) Εντάξει δεν είναι σωστή μέτρηση όμως μιας κι έχεις custom rom. Άν θυμάμαι καλά, το 3 δίνει με ζόρι γύρω στις 4.000 και ο 4 γύρω στις 5.000 Βρήκα μία σελίδα με απ' ευθείας σύγκριση http://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/ Δείτε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει στην πράξη τις διαφορές Edited July 21, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εντάξει δεν είναι σωστή μέτρηση όμως μιας κι έχεις custom rom. Άν θυμάμαι καλά, το 3 δίνει με ζόρι γύρω στις 4.000 και ο 4 γύρω στις 5.000 Βρήκα μία σελίδα με απ' ευθείας σύγκριση http://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/ Δείτε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει στην πράξη τις διαφορές Ναι, το είχα γράψει κι εγώ αυτό όταν έκανα το post. Θα του έβαζα τη μαμά ROM ξανά για να κάνω δοκιμές αλλά βαριέμαι να το στήνω απο την αρχή. :O Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Είναι το ποιο άθλιο κουτί που έχω πάρει σε κινητό!!! Μην κολλάτε στα κουτιά αλλά στο περιεχόμενο. ... Δεν κολλάμε στο κουτί βρε!! απλά ένα ωραίο κουτάκι σε προδιαθέτει αλλιώς (πχ. iphone, galaxy s3 κτλ.) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Λοιπον, ετρεξα και τα Vellamo και Quadrant και τα αποτελεσματα ήταν Antutu 7225 Vellamo 1862 Quadrant 3894 Τυπικα αποτελεσματα, απο οτι ειδα και στο Δικτυο, για εναν S3 επεξεργαστη. Το θεμα ειναι οτι στην καθημερινη πραξη οι διαφορες των ταχυτητων δεν προβληματιζουν, πλην ισως απο "βαριες" ιστοσελιδες και ακομα βαρυτερα games (που προσωπικα πιστευω οτι δεν κανουν για smartphones αλλα για tablets). Αυτο φυσικα δεν αναιρει την εξαπατηση χιλιαδων καταναλωτων απο την HTC με την μουλωχτη αλλαγη των specs του κινητου. Θα σε εχουμε στα υπ' οψιν μας στο μέλλον, αγαπητη HTC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 απροβληματιστο προς το παρον το κινητο! δυνατο wifi, browser τρομερος (πιο γρηγορος κι απ του desktop :lol:), ολα τελεια! απο το birdphone το τσιμπησα, γιατι ηταν κι οι μονοι που μου απαντησαν για το τι γραφει το κουτι. καποια αλλα μαγαζια εγραφαν γενικολογιες, οποτε πηγα στα σιγουρα. καλο ειναι να παρετε ενα τηλεφωνακι στο καταστημα που επιλεξατε και να επιμεινετε να σας πουν τι γραφουν τα κουτια. ετσι θα ειστε κι εσεις, κι αυτοι ενταξει. :) (αν καποιος μοντ κρινει οτι κανω διαφημιση, ας σβησει την παραπανω προταση) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts