Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τρωι να το πειραξω λίγο... Ας μου προτεινει κάποιος μια καλή custom Rom.. Edited by adricla

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τρωι να το πειραξω λίγο... Ας μου προτεινει κάποιος μια καλή custom Rom..

Αν θες sense δοκίμασε την TrickDroid

καλησπερα σε όλους σας,

καινουργος με android (ειχα iphone πολλα χρόνια). Ενας φιλος μου εδωσε το One s του με ROM cyanogen.

Aλλα κολάνε πολλα πραγματα (ακομα κ το google App store) και οταν παω στην φωτογραφικη μου λεει ''ΝΟ storage - no external storage available''

Μπορω να κανω κατι και να βάλω την offical εκδοση της HTC εγω η να παω καπου?

Ευχαριστω πολύ!

ρε παίδες έκανα unlock bootloader s-off έκανα εγκατάσταση το cwm... μου λέει entering recovery.. άλλα δεν προχωράει ποτέ παρακάτω... ξαναδοκίμασα αλλά μάταιος κόπος... τι κάνουμε τώρα??

Τηv twrp για το ville c2 την Τελευταία αν λες αυτό..προσπάθησα και με το goo άλλα τίποτα... αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας δώσει τα φώτα του.. Edited by adricla

Τηv twrp για το ville c2 την Τελευταία αν λες αυτό..προσπάθησα και με το goo άλλα τίποτα... αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας δώσει τα φώτα του..

Νομιζω αυτο ειναι το προβλημα ..η τελευταια twrp . Ψαξε στο xda θα βρεις αντιστοιχο thread. Ειχα και εγω αντιστοιχο προβλημα και γυρισα σε προηγουμενη εκδοση και ολα διορθωθηκαν.

μπα ότι και αν έκανα τίποτα μόνο που κατάφερα να το brickaro..φαντάσου του έκανα root και ενώ έχει το εικονίδιο δεν μου το ενημερώνει... μόνο έχω ταλαιπωρηθεί τίποτα άλλο.. τώρα ψάχνω πως θα το επαναφέρω σε στοκ και θα το κρατήσω ετσι..

μπα ότι και αν έκανα τίποτα μόνο που κατάφερα να το brickaro..φαντάσου του έκανα root και ενώ έχει το εικονίδιο δεν μου το ενημερώνει... μόνο έχω ταλαιπωρηθεί τίποτα άλλο.. τώρα ψάχνω πως θα το επαναφέρω σε στοκ και θα το κρατήσω ετσι..

κατάφερα και το ροοταρα αν και δεν μου ενημερώνει το subinary, πέρασα ροοτ εφαρμογές και ολα καλά... αν έχει κάποιος recovery η ξέρει τον τρόπο να την περάσω ας μου πει... έκανα εγκατάσταση το goo από το playstore το έκανε ινσταλ... άλλα όταν πατάω από τον bootloader μπαίνει μου λέει entering recovery..... και μένει εκεί...

παιδια το κινητο ειναι τελειο!!! :)

το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το καπωσ χαμηλο ηχειο (εχω την εντυπωση οτι το μπροστινο ηχειο εινα διακοσμητικο)

και τωρα τελευταια οταν μιλαω στο τηλεφωνο η φωνη που ακουω ειναι σαν ρομποτικη....

μηπως εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις??

παιδια το κινητο ειναι τελειο!!! :)

το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το καπωσ χαμηλο ηχειο (εχω την εντυπωση οτι το μπροστινο ηχειο εινα διακοσμητικο)

και τωρα τελευταια οταν μιλαω στο τηλεφωνο η φωνη που ακουω ειναι σαν ρομποτικη....

μηπως εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις??

Το ηχείο είναι όντως χαμηλό!!

Τα μόνα μειων του κινητού είναι η χαμηλή ένταση του ηχειου και το πολύ μικρό φωτακι για την ενδειξει των ειδοποιησεων!

Κατά τα αλλά το κινητό είναι σούπερ και θα το κατά ευχαριστηθείς!!!!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.. κατάφερα να βάλω TWRP να έχω unlocked bootloader προσπάθησα να περάσω trickdroid με της οδηγίες και έμεινα χωρις λειτουργικό... τώρα?? το κινητό ανοίγει μπαίνει σε bootloader και recovery άλλα όταν κάνω εγκατάσταση μου λεει δεν εχει εγκατεστημένο οs...

Υπαρχει κανεις που να ενδιαφερεται να κερασω κανα καφεδακι και να μου κανει S-off το κινητο? Θα βοηθησω και εγω φυσικα... θα κοιταω με προσοχη....

Σου είπε κανεις να το πετάξεις;

Ο κολλημένος δεν είναι αντικειμενικός. Εκτός εάν έχει συμφέρον.

Συμφωνώ με τον redribo πως η HTC μπορεί να βγάζει ποιοτικά και καλά προϊόντα, αλλά με αυτή την πολιτική που ακολουθεί δεν πρέπει να την εμπιστευτεί πλέον κανένας αγοραστής.

Δεν θα το πετάξουμε αλλά δεν θα ξαναεμπιστευτούμε την HTC.

Και το διαδίδω όπου μπορώ για να ενημερωθούν και να προστατευτούν πιθανοί πελάτες.

:mad:

οχι ειναι καλυτερα να παιρνεις νεες εκδοσεις και να σου καινε περισσοτερο μπαταρια ή να εχουν bugs.....οπως αλλες εταιρειες στις εκδοσεις που βγαζουν

ασχολουμαι επαγγελματικα με την πληροφορικη και οποιος it/is σεβεται τον εαυτο του, ξερει οτι μια εκδοση μπαινει σε οποιοδηποτε μηχανακι, μονο οταν εχει περασει τις παιδικες ασθενειες....

το καλυτερο testing να κανει κανεις...ολο και καποιο bug θα υπαρχει....μονο οταν και το τελευταιο θα διορθωθει τοτε μονο το κανεις install και αυτο γινεται μονο με την χρηση απο το κοινο.

Δεν πρεπει να ενδιαφερει αν δεν θα παρει την 4,3....(πολυ νεα και σιγουρα εχει bug) ή την 4.2 (δεν προσφερει καμια τρελη νεα δυνατοτητα) αλλα πρεπει να ενδιαφερει να ειναι απροβληματιστο και να πεταει σε ταχυτητα.

Θα πρεπει καποτε να γινει κατανοητο οτι αλλο το ψυχολογικο κομματι και αλλο το λειτουργικο.....αλλο η φιγουρα του....ειμαι με την τελευται εκδοση ενω οι αλλοι οχι και αλλο η ουσια.....ειμαι 2 εκδοσεις πισω αλλα δδεν κολλαει και πεταει το μηχανακι

Ολοι πανω κατω εναμιση χρονο κρατανε το κινητο....οποτε και αρχες του 2014 καποιος να αλλαξει το κινητο (οπως εγω) , σιγουρα κανεις δεν μπορει να πει οτι εχει μεινει πισω εχοντας την 4.1.

Diligentia, Vis, Celeritas

Έχω ενα θεματάκι με το κινητό δεν ξέρω αν το έχει άλλος εχθές και το παρατήρησα και σήμερα μερικές φορές ενώ είναι σε αναμονή δηλαδή κλειστή οθόνη αυτή ανάβει από μόνη της. Δοκίμασα να βγάλω το καπάκι μήπως φταίει το κουμπί επειδή το έκανε και με μια θήκη που είχα αλλά συνεχίζει και το κανει. Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος και τι έκανε?

Έχω ενα θεματάκι με το κινητό δεν ξέρω αν το έχει άλλος εχθές και το παρατήρησα και σήμερα μερικές φορές ενώ είναι σε αναμονή δηλαδή κλειστή οθόνη αυτή ανάβει από μόνη της. Δοκίμασα να βγάλω το καπάκι μήπως φταίει το κουμπί επειδή το έκανε και με μια θήκη που είχα αλλά συνεχίζει και το κανει. Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος και τι έκανε?

Εφαρμογές φταίνε για αυτά, πάντα. Δες τι έχεις εγκαταστήσει τελευταία.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

οχι ειναι καλυτερα να παιρνεις νεες εκδοσεις και να σου καινε περισσοτερο μπαταρια ή να εχουν bugs.....οπως αλλες εταιρειες στις εκδοσεις που βγαζουν

ασχολουμαι επαγγελματικα με την πληροφορικη και οποιος it/is σεβεται τον εαυτο του, ξερει οτι μια εκδοση μπαινει σε οποιοδηποτε μηχανακι, μονο οταν εχει περασει τις παιδικες ασθενειες....

το καλυτερο testing να κανει κανεις...ολο και καποιο bug θα υπαρχει....μονο οταν και το τελευταιο θα διορθωθει τοτε μονο το κανεις install και αυτο γινεται μονο με την χρηση απο το κοινο.

Δεν πρεπει να ενδιαφερει αν δεν θα παρει την 4,3....(πολυ νεα και σιγουρα εχει bug) ή την 4.2 (δεν προσφερει καμια τρελη νεα δυνατοτητα) αλλα πρεπει να ενδιαφερει να ειναι απροβληματιστο και να πεταει σε ταχυτητα.

Θα πρεπει καποτε να γινει κατανοητο οτι αλλο το ψυχολογικο κομματι και αλλο το λειτουργικο.....αλλο η φιγουρα του....ειμαι με την τελευται εκδοση ενω οι αλλοι οχι και αλλο η ουσια.....ειμαι 2 εκδοσεις πισω αλλα δδεν κολλαει και πεταει το μηχανακι

Ολοι πανω κατω εναμιση χρονο κρατανε το κινητο....οποτε και αρχες του 2014 καποιος να αλλαξει το κινητο (οπως εγω) , σιγουρα κανεις δεν μπορει να πει οτι εχει μεινει πισω εχοντας την 4.1.

έτσι ακριβώς είναι.. Το κινητό συνεργάζεται με το λειτουργικό του άψογα.

είδα κ ένα φίλο μου που πήρε το xperia p κ πέρασε την jb . Έτοιμος να το σπάσει , χάνει κλήσεις, απαντάει και ακούει μετά από 10" και άλλα που δεν τα ξέρω.

Παλικαρια την βοηθεια σας!!!

Κατι εκανα μεσα απο το Recovery στο wipe και μου τα εχει σβησει ΟΛΑ,

μου γραφει οτι δεν υπαρχει os.

το κινητο σταματαει στην αρχικη του οθονη(με το λογοτυπο της HTC).

Τι να κανω???

Έχω τώρα 3 μέρες που βρίσκω το κιν να έχει κάνει επανεκκίνηση κ να μου ζητάει το ριν. Μου το είχε κάνει κ όταν το πρωτοπηρα κάνα 2 φορές αλλά οκ μετά.

Η τελευταία εφαρμογή που εγκατέστησα είναι το facebook messenger δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Εσείς τι λέτε να φταίει η εφαρμογή , το κιν , ή η SIM

Έχω τώρα 3 μέρες που βρίσκω το κιν να έχει κάνει επανεκκίνηση κ να μου ζητάει το ριν. Μου το είχε κάνει κ όταν το πρωτοπηρα κάνα 2 φορές αλλά οκ μετά.

Η τελευταία εφαρμογή που εγκατέστησα είναι το facebook messenger δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Εσείς τι λέτε να φταίει η εφαρμογή , το κιν , ή η SIM

Ε, κλασικά , κάνεις απεγκατάσταση της εφαρμογής αυτής και μια επανεκίνηση και άν δεν στο ξανακάνει σε 2-3 ημέρες δεν την ξαναπερνάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παλικαρια την βοηθεια σας!!!

Κατι εκανα μεσα απο το Recovery στο wipe και μου τα εχει σβησει ΟΛΑ,

μου γραφει οτι δεν υπαρχει os.

το κινητο σταματαει στην αρχικη του οθονη(με το λογοτυπο της HTC).

Τι να κανω???

Αν είχες custom Rom, μπες recovery και πέρασε την πάλι

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ε, κλασικά , κάνεις απεγκατάσταση της εφαρμογής αυτής και μια επανεκίνηση και άν δεν στο ξανακάνει σε 2-3 ημέρες δεν την ξαναπερνάς.

Ναι αν υποθέσουμε ότι δε μου το κάνει μετα, τι σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με τν εφαρμογή; Τόσος κόσμος την έχει κ δεν αναφέρθηκε κάτι.

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να περάσω στο κινητό, μια σταθερή όσο πιο pure stock android γίνεται, δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι 4.1 / 4.2 αρκεί να είναι ελαφρύ και να μη κολλάει. Δε ξέρω ΤΙΠΟΤΑ απο root, εντελώς rookie.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

είναι η έκδοση με τον S3 CPU

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed