Nickgr Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ποια προτεινεις σαν καλη για το τηλ αυτό??? Άν έχεις αυτό με τον S4 επεξεργαστή έχεις πολλές επιλογές. Προτείνω την Maximus HD http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392 Η αν θέλεις περισσότερο customization, την Viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667758 Αυτά πάντα για Sense ROMS. Σε ROMS που δεν έχουν Sense δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δε χρησιμοποιούσα. Τώρα γι'αυτό με τον S3 επεξεργαστή βλέπω οτι η TrickDroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910738έχει σταματήσει οπότε πας σε Viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485224 Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Άν έχεις αυτό με τον S4 επεξεργαστή έχεις πολλές επιλογές. Προτείνω την Maximus HD http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392 Η αν θέλεις περισσότερο customization, την Viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667758 Αυτά πάντα για Sense ROMS. Σε ROMS που δεν έχουν Sense δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δε χρησιμοποιούσα. Τώρα γι'αυτό με τον S3 επεξεργαστή βλέπω οτι η TrickDroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910738έχει σταματήσει οπότε πας σε Viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485224 Έβαλα την venom αλλά μολυς εκανα εγκατάσταση το boot.img έκλεινε αμέσως δε ξέρω γιατί και πέρασα μια αλλη και είναι οκ αλλά είναι 4.1.1 πολύ παλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έβαλα την venom αλλά μολυς εκανα εγκατάσταση το boot.img έκλεινε αμέσως δε ξέρω γιατί και πέρασα μια αλλη και είναι οκ αλλά είναι 4.1.1 πολύ παλιο Ποια Venom έβαλες? Έχει 2 για το S3. Βάλε το link εδώ να δούμε Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Για S3 ποιον kernel προτείνεις ; Επίσης για S-OFF γίνεται μόνο μέσω HTC DEV οπότε bye bye εγγύηση ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ποιο link δε φαίνεται κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Για S3 ποιον kernel προτείνεις ; Επίσης για S-OFF γίνεται μόνο μέσω HTC DEV οπότε bye bye εγγύηση ; Καλημερα αν το κανεις s off και χρειαστεις service με οfficial rom και επισημο recovery περναει η εγγυηση κανονικα δεν εχεις προβλημα Αν θελεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader χωρις το htc dev μπορεις να δοκιμασεις το kingo tool . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Ευελπιστώ μες στο σαββατοκύριακο να ασχοληθώ εκτενώς Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα!έχω το HTC one S δύο χρόνια τώρα Κ Ειμαι ικανοποιημένος 100% αλλά εδώ κ ένα 6μηνο μου έβγαλε ένα πρόβλημα.χωρίς να πατάω το κεντρικό κουμπί "πετιέται" μόνο του χωρίς να υπάρχει επαφή.αυτό γίνεται οπότε θέλει τ κινητό η το κάνει συχνά όταν σταματαΩ να μιλάω από τ τηλέφωνο.έχω κάνει 2 φορές αναβάθμιση αλλά τπτ.παρακαλώ μια βοήθεια γτ αντικείμενικα είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο.. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1679649 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2627905 Καλό διάβασμα και καλή τύχη ;) Edited February 13, 2015 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kruger Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί εδώ και μερικές μέρες η γραμμή κατάστασης αρνείται να συμμορφωθεί και δεν υπακούει, είτε δεν "κατεβαίνει" είτε "ξανανεβαίνει" μόνη της και το κινητό έχει γίνει αρκετά πιό αργό σε όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί εδώ και μερικές μέρες η γραμμή κατάστασης αρνείται να συμμορφωθεί και δεν υπακούει, είτε δεν "κατεβαίνει" είτε "ξανανεβαίνει" μόνη της και το κινητό έχει γίνει αρκετά πιό αργό σε όλα; Eχεις δοκιμασει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? αν οχι παρε ενα back up απο τις επαφες σου sms και τα λοιπα και δοκιμασε να δεις πως θα παει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kruger Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Απ' ό,τι φαίνεται λύθηκε... για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημερα παιδια! Ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου και αν παρω κατι σε android αυτο θα ειναι htc. Εκανα λοιπον μια βολτα στο skroutz και ειδα πως η παλια μου αγαπη (το one s) εχει πεσει στα 147 euro. Αξιζει να το προτιμησω σε σχεση με ενα desire 510? Η μηπως οσο δυνατο και να ηταν πριν 2 χρονια, τωρα ειναι "λιγο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία σε αυτό το χώρο. Γενικότερα πάντως θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς στην ενότητα της επιλογής συσκευής για τέτοιου είδους απορίες ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapakias Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 εδω και μερικες ημερες εχει σταματησει να κανει update το λογαριασμο μου στο facebook μεσα απο το friendstream.το ιδιο ισχυει και για το twitter.εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το ειχα παλιοτερα αλλα εφτιαξε μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afreva Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να βγαζω φωτογραφιες απλα πατωντας το πληκτρο εντασης??? δεν το εχω βρει πουθενα στις ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Για όσους εναπομείναντες μπορεί να μπαίνουν ακόμη στη σελίδα του one s: Πριν λίγες μέρες άλλαξα στο samsung Galaxy s5, μετά από 2,5 χρόνια συνύπαρξης με το one s c2, μια αλλαγή που μοιραία θα ερχότανε κάποια στιγμή. Αυτό που έχω να πω μετά από όλα αυτά τα χρόνια είναι πως Το one s μέχρι και τώρα λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που το πήρα Είναι από τα καλύτερα αλλά και από τα πιο υποτιμημένα κινητά που έχουν βγει ποτέ. To sense (ακόμη και το 4+ του one s) είναι το καλύτερο skin για android. Σαφώς καλύτερο το πιο καινούργιο galaxy s5 (αλλά είναι και κινητό δύο χρόνων μετά) αλλά το one s είναι ανταγωνιστικά γρήγορο, αν και το 1 gb RAM το προδίδει ενίοτε. Επίσης η κάμερα του one s ανοίγει πιο γρήγορα !! Αποχαιρετώ λοιπόν το θρυλικό αυτό τηλέφωνο και τη σελίδα του στο forum Edited October 15, 2015 by Denant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν θα διαφωνήσω αλλά δυστυχώς ήμουν από τους άτυχους που είχα/έχω το helicopter phenomeon όπου σε κλήσεις 2G με σχετικά αδύναμο σήμα το capacitive central button έμπαινε σε λειτουργεία από μόνο του. Η HTC με έχασε από πελάτη γιατί στο service βρήκαν φτηνή δικαιολογία ότι ήταν γδαρμένο στο πλάι το κινητό και ίσως η βλάβη να είναι λόγω πτώσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και έγω το είχα το helicopter screen και ξαφνικά πριν κανά χρόνο σταμάτησε από μονο του (έχω cosmote, δεν ξέρω αν αλλάξανε κάτι στο σήμα τους και έπαιξε αυτό ρόλο). Η htc δεν θα παραδεχτεί ποτέ αυτό το πρόβλημα επειδή είναι σφάλμα του hardware και φαντάζομαι θα έπρεπε να πληρώσει για αντικατάσταση συσκευών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα αλλά δείχνει αδυναμία της εταιρείας ως προς τον τελικό χρήστη. Προσωπικά μ'αρέσουν τα HTC τόσο σαν εμφάνιση και σαν χαρακτηριστικά αλλά μετά απ'αυτό δύσκολα αλλάζω γνώμη όταν με τηλέφωνο στα μισά λεφτά (βλέπε MOTO G 1st Generation) έβγαλα δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Για όσους εναπομείναντες μπορεί να μπαίνουν ακόμη στη σελίδα του one s: Πριν λίγες μέρες άλλαξα στο samsung Galaxy s5, μετά από 2,5 χρόνια συνύπαρξης με το one s c2, μια αλλαγή που μοιραία θα ερχότανε κάποια στιγμή. Αυτό που έχω να πω μετά από όλα αυτά τα χρόνια είναι πως Το one s μέχρι και τώρα λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που το πήρα Είναι από τα καλύτερα αλλά και από τα πιο υποτιμημένα κινητά που έχουν βγει ποτέ. To sense (ακόμη και το 4+ του one s) είναι το καλύτερο skin για android. Σαφώς καλύτερο το πιο καινούργιο galaxy s5 (αλλά είναι και κινητό δύο χρόνων μετά) αλλά το one s είναι ανταγωνιστικά γρήγορο, αν και το 1 gb RAM το προδίδει ενίοτε. Επίσης η κάμερα του one s ανοίγει πιο γρήγορα !! Αποχαιρετώ λοιπόν το θρυλικό αυτό τηλέφωνο και τη σελίδα του στο forum Θα συμφωνήσω σε όλα!!! Μέχρι να πάρω το m8 πιστεύω το one S ήταν ότι καλύτερο είχα σε HTC! Τρομερά αδικημένο τηλέφωνο... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλησπέρα!έχει ο αδερφός μ το HTC one s δύο χρόνια.σύμφωνα μ αυτόν είναι απίστευτο το κινητό, αλλά υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε το helicopter;; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το πρόβλημα δεν λύνεται τελείως γιατί έχει να κάνει με το hardware των συσκευών, αν και εμένα κάποια στιγμή απλά εξαφανίστηκε από μόνο του!. Υπάρχουν κάποιοι που λένε πως η χρήση θήκης σιλικόνης σταματάει το helicopter screen (εμένα δεν είχε βοηθήσει και πολύ!). Επίσης όταν τρελένεται η οθόνη ενεργοποιείται και το home button, αυτό μετριάζεται κάπως με την εγκατάσταση της εφαρμογής swipelaunch disabler που απλά ρυθμίζει το πάτημα του homebutton να μην κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ευχαριστώ!θα τ δοκιμάσω κ θα ενημερώσω Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts